من انتخاب کردم ولی بلد نبودم عکس رو بذارم![]()
من انتخاب کردم ولی بلد نبودم عکس رو بذارم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از ترکیب بنده!
ولی ای کاش محدودیت تو هر پست اینهمه زیاد نبود.
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 12-07-2011 در ساعت 18:18
اینم رای من
Milan back to the era Avjt
SIR ALEX FERGOSEN
A.DINATALE........................................ ...E.CAVANI....................................... .R.VANPERSI
.
.
.
D.SILVA........................................... .................................................. .......M.HAMSIK
.
.
.
.................................................. .........Y.TURE................................... ...........
.
.
.
.
E,ABIDAL......................T.SILVA............. ..................N.VIDIC.......................C. MAGGIO
.
.
.
.................................................. .....E.VANDERSAR.................................. .................
ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 12-08-2011 در ساعت 13:22
اینم تیم من:
ولی جای خیلیا خالی بود.
خداحافظ اسطوره من
کی جرات داره با تیم من .... ؟؟ البته پپ ناقص در اومد![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
یوونتوس تیم محبوب من است
اینم تیم منتخب من
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)