Design & Developed BY Patira

صفحه 58 از 83 نخستنخست ... 848565758596068 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    hidink- antonio conte- pep
    بازیکن محبوب
    farhad majidi- meidavoudi
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

می خواهم اینجا پیروز شوم

نقل از juventus.ir

به یووه امد و تبدیل به یک ستاره جدید در حیات بیانکونری شد. با اینکه یک میلانی ست اما توانسته قلب یوونتوسی را به عنوان یک تازه یووه ای به دست بیاورد و حالا قهرمانان انان است. اندره ا پیرلو، هافبک بازی ساز و موثر این تیم در خصوص یووه یک بار دیگر تاکید کرد که به این تیم امد تا پیروز شود و در یووه بسیار خوشحال است.

" خودم را در یووه خیلی خوب پیدا کردم. پیراهنی را بر تن کردم که به من موفقیت و افتخار و غرور را هدیه کرد. افتخاری که سالها پوشیدن پیراهن میلان حس کرده بودم. بسیار خوشحال و راضی ام. "

این نخستین جملات اندره ا پیرلو در خصوص بانوی پیر اروپاست و در ادامه می گوید " قرارداد من تمام می شد و به دنبال مبارزه تازه ای بودم. باید پیروز می شدم و این پیروزی را با پیراهن دیگری کسب می کردم."

"بعد از نه الی ده سال بازی در این باشگاه می توانست هیجانش کمی کاسته شود، با یووه خواسته های زیادی برای پیروزی دارم. حالا ارزوهای شخصی دیگری را دنبال می کنم."

در این تیم بسیار سخت و هماهنگ تلاش می کنیم، همه در کنار یکدیگر. یووه می خواهد به دوران باشکوه خود در ایتالیا و اروپا بازگردد و برای این مسئله می جنگد و به مبارزه خود تلاش می کند. "

اما نظر پیرلو در خصوص کونته " کارلو انچلوتی ست برای فلسفه ای که دارد و مارچلو لیپی ست برای رفتارش "

وی نیز همانند سایر افراد مجموعه یووه در خصوص اسکودتو سکوت می کند " خیلی زود است که در خصوص اسکودتو صحبت کنیم. یووه از دورانی به این رقابت ها قدم گذاشت که دو فصل در رده هفتم ایستاده و باید روی پاهای خود به مبارزه ادامه می دهد و ضعف را کنار می گذاشت و حالا به بازی خوب و قدرتمند ادامه می دهد. درست مانند انچه که در حال انجامش است. "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    hidink- antonio conte- pep
    بازیکن محبوب
    farhad majidi- meidavoudi
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

ستایش یووه توسط بزرگان فوتبال

نقل از juventus.ir

مهره فرانسوی تاریخ یووه که جزیی از ستارگان این باشگاه بزرگ است در شهر فلورانس برای شرکت در مراسم " سالن مشاهير" حاضر شد و به تمجید از یوونتوس پرداخت. میشل پلاتینی که همیشه علاقه خود را به یووه نشان داده در جملاتی گفت:

" من همیشه یک هوادار و شخصی که مجذوب این تیم است،هستم. به یاد سال های فانتزی و رویایی که با یووه داشتم. اینکه اینجا هستم برای این است که در یووه بودم. "

در این مراسم تراپاتونی - پرندلی و بونیپرتی نیز حضور داشتند و از ان سال های دیدنی و به یادماندنی، یادی کردند. "

اما اریگو ساکی که در این مراسم بود نیز در پاسخ به این سوال که کدام تیم ایتالیا دیدنی تر و زیباتر بازی می کند گفت: در لحظاتی میلان اما یوونتوس و پسکارا. در حال پیشرفت هستیم و من از تیم کونته لذت می برم. "

در این میان یک ستاره قدیمی و محبوب که سابقه پوشیدن پیراهن یوونتوس را نیز دارد تاکید کرد که این یووه می تواند اسکودتو را فتح کند. روبرتو باجو نیز در این مراسم شرکت داشت در خصوص فوتبال کشورش گفت " تیم های ایتالیایی در رقابت های اروپایی عملکرد خوبی دارند اما اودینزه، میلان و یووه بسیار خوب کار می کنند و باعث لذت مان از فوتبال می شوند. "

بودای کوچک معتقد است یووه توان قهرمانی دارد " امسال یووه می تواند اسکودتو را فتح کند "

از وی در خصوص شرایط این روزهای بازیکنان بزرگی مانند دل پیرو و توتی در تورینو و رم سوال می کنند " همه از استعدادهای جوان صحبت می کنند، می دانیم که جوانان زیادی در فوتبال کشورمان هستند اما باید تاکید کنیم که این بزرگان در رشد انان بسیار موثرند. "

6. 3 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    CONTE
    بازیکن محبوب
    del piero & shevchenko & fabregas
    اسم واقعی شما
    MAMAL

ItaliaJuventusJuventus

تشکر ها
    2
    تشکر شده 105 در 26 پست

Jadide میرکو دیدار مقابل تیم سابقش را از دست داد

در دیدار دو تیم یوونتوس و چزه نا که با برتری دو بر صفر بانوی پیر همراه بود میرکو ووچینیچ مهاجم مونتنگرویی بانوی پیر از ناحیه ی ران پا دچار مشکل شد و از زمین بازی خارج شد.

روز گذشته میرکو در کلینیک باشگاه حضور پیدا کرد و بررسی های ویژه بر روی وی انجام شد و امروز پزشکان باشگاه یوونتوس نتایج بررسی و ازمایشات خود را اعلام کردند.

بر این اساس میرکو که یکی از عناصر اصلی بانوی پیر طی هفته های گذشته بود به دلیل مصدومیت به مدت 20 روز از همراهی بانوی پیر دور خواهد بود و بدین ترتیب وی دیدار حساس مقابل رم تیم سابقش را از دست داد.

ONLY JUVE

8. 3 کاربر از پست مفید mohammad.k تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

می خواهم اینجا پیروز شوم

به یووه امد و تبدیل به یک ستاره جدید در حیات بیانکونری شد. با اینکه یک میلانی ست اما توانسته قلب یوونتوسی را به عنوان یک تازه یووه ای به دست بیاورد و حالا قهرمانان انان است. اندره ا پیرلو، هافبک بازی ساز و موثر این تیم در خصوص یووه یک بار دیگر تاکید کرد که به این تیم امد تا پیروز شود و در یووه بسیار خوشحال است.

" خودم را در یووه خیلی خوب پیدا کردم. پیراهنی را بر تن کردم که به من موفقیت و افتخار و غرور را هدیه کرد. افتخاری که سالها پوشیدن پیراهن میلان حس کرده بودم. بسیار خوشحال و راضی ام. "

این نخستین جملات اندره ا پیرلو در خصوص بانوی پیر اروپاست و در ادامه می گوید " قرارداد من تمام می شد و به دنبال مبارزه تازه ای بودم. باید پیروز می شدم و این پیروزی را با پیراهن دیگری کسب می کردم."

"بعد از نه الی ده سال بازی در این باشگاه می توانست هیجانش کمی کاسته شود، با یووه خواسته های زیادی برای پیروزی دارم. حالا ارزوهای شخصی دیگری را دنبال می کنم."

در این تیم بسیار سخت و هماهنگ تلاش می کنیم، همه در کنار یکدیگر. یووه می خواهد به دوران باشکوه خود در ایتالیا و اروپا بازگردد و برای این مسئله می جنگد و به مبارزه خود تلاش می کند. "

اما نظر پیرلو در خصوص کونته " کارلو انچلوتی ست برای فلسفه ای که دارد و مارچلو لیپی ست برای رفتارش "

وی نیز همانند سایر افراد مجموعه یووه در خصوص اسکودتو سکوت می کند " خیلی زود است که در خصوص اسکودتو صحبت کنیم. یووه از دورانی به این رقابت ها قدم گذاشت که دو فصل در رده هفتم ایستاده و باید روی پاهای خود به مبارزه ادامه می دهد و ضعف را کنار می گذاشت و حالا به بازی خوب و قدرتمند ادامه می دهد. درست مانند انچه که در حال انجامش است. "

10. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

جشن 36 سالگی مدیر محبوب یوونتوس

امروز مدير پرافتخارترين باشگاه سرزمين چكمه اي 36 سالگي خود را جشن مي گيرد. اندره ا انيلي، مدير يوونتوس در كنار مجموعه يووه و خانواده اش 36 سالگي خود را جشن خواهد گرفت.

جشني كه با وجود شرايط اين روزهاي بيانكونري بسيار زيبا تر و خوشايند تر از فصل گذشته برگزار خواهد شد.

ويدال و ماركيزيو با دو گل خود و سه امتياز برتري اين بازي هدايايي بود كه پيش از روز تولد به مدير بيانكونري از سوي مجموعه يووه داده شد.

12. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

میرکو دیدار مقابل تیم سابقش را از دست داد

در دیدار دو تیم یوونتوس و چزه نا که با برتری دو بر صفر بانوی پیر همراه بود میرکو ووچینیچ مهاجم مونتنگرویی بانوی پیر از ناحیه ی ران پا دچار مشکل شد و از زمین بازی خارج شد.

روز گذشته میرکو در کلینیک باشگاه حضور پیدا کرد و بررسی های ویژه بر روی وی انجام شد و امروز پزشکان باشگاه یوونتوس نتایج بررسی و ازمایشات خود را اعلام کردند.

بر این اساس میرکو که یکی از عناصر اصلی بانوی پیر طی هفته های گذشته بود به دلیل مصدومیت به مدت 20 روز از همراهی بانوی پیر دور خواهد بود و بدین ترتیب وی دیدار حساس مقابل رم تیم سابقش را از دست داد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پیشنهاد خنده دار لیورپول

روزنامه ی توتو اسپورت چاپ ایتالیا عصر امروز خبری مبنی بر پیشنهاد سران باشگاه لیورپول برای به خدمت گیری جورجو کیه لینی مدافع ملی پوش بانوی پیر منتشر کرد.

این خبر که برگرفته از روزنامه ی سان انگلیس بود از پیشنهاد 12 میلیون یورویی تیم انگلیسی برای کیه لینی خبر داده بود و همین موضوع سبب شد تا کیه لینی در صفحه ی شخصی خود سریع واکنش نشان دهد.

جورجو در سخنانی کوتاه در رابطه با پیشنهاد لیورپول گفت: "این خبر خنده دار است. به نظر من روزنامه ی سان متوجه نیست که چه می نویسد."

گفتنی است مدیر برنامه های کیه لینی هم بر ماندن موکل خود در تورین تاکید کرد و اعلام کرد کیه لینی به تمامی پیشنهادات رسیده پاسخ منفی خواهد داد و یوونتوس را ترک نخواهد کرد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    CONTE
    بازیکن محبوب
    del piero & shevchenko & fabregas
    اسم واقعی شما
    MAMAL

ItaliaJuventusJuventus

تشکر ها
    2
    تشکر شده 105 در 26 پست

juventus مار کیزیو : هرگز يوونتوس را ترك نمي كنم

گلزن و يكي از موفق ترين مهره هاي اين فصل بيانكونري، ستاره اي جوان كه به خوبي با پيشرفت و رشد تبديل به مهره اي باتجربه و موثر در تركيب يووه شد و حالا مي توان از او به عنوان جانشيني براي الساندرو دل پيرو در يووه امروزي ياد كرد.

كلوديو ماركيزيو، هافبك يوونتوس كه اين روزها او را به عنوان يكي از بهترين هافبك هاي ايتاليا و اروپا مي دانند در مراسم معرفي كتاب زندگي اش كه همه مجموعه يووه را در كنار خود مي ديد تاكيد كرد‌ "در صدر هستيم اما همچنان به ادامه كسب امتياز فكر مي كنيم. از «اسكودتو» صحبت نمي كنيم چون خيلي زود است. منم مي توانم به گلزني ام ادامه دهم."

از وي در خصوص آينده و احتمال جدايي اش از يووه سوال مي كنند و اين هافبك مي گويد" هرگز به رفتن فكر نمي كنم، اينجا بزرگ شدم و رشد كردم و حالا به تثبيت رسيدم. قصد جدايي ندارم و مي خواهم به زندگي ام در اين باشگاه ادامه دهم."

كلوديو از شرايط اين روزهاي يووه و زندگي اش بسيار راضي ست " من و هم تيمي هايم نهايت تلاش خود را براي خوشحالي هواداران و نتيجه گرفتن انجام مي دهيم. اينكه از يووه به اين شكل ياد مي كنند فوق العاده حس زيبايي به ما مي دهد. بايد ادامه دهيم، براي توقف زمان نداريم. "

ONLY JUVE

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

در يووه جايي براي من هست؟

ادين ژكو، مهره اي موثر كه در تابستان سال گذشته جزيي از مهره هاي مورد نظر «بيانكونري» بود اما با توجه به قوانين فوتبال ايتاليا، يوونتوسي دست به خريد ميلوش كراسيچ زدند و ژكو راهي انگليس و تيم منچسترسيتي شد.

منابع خبري از تماس تلفني اين مهره با بارتزالي؛مدافع يووه خبر دادند. تماسي كه در آن ژكو از حال و احوال يووه و زندگي اين تيم سوال مي كند:« در يوونتوس چطور هستي و ايا در يووه جايي براي من هست؟»

ژكو و بارتزالي دوستان بسيار خوبي هستنسد و زماني در كنار يكديگر در تيم ولفسبورگ بازي مي كردند و تجربه و هيجان هماهنگي را در كنار يكديگر گذارندند. گفته مي شود جوزپه ماروتا، مدير ورزشي يوونتوس به لندن سفر خواهد كرد و شايد در اين خصوص نيز با مديران سيتي به مذاكره بنشيند.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

17. کاربر روبرو از پست مفید ale10forever تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

اینجا هم به دنبال پیروزی ایم

نخستین مصاف بیانکونری در رقابت های کوپا ایتالیا در حالی برگزار می شود که یووه در رقابت های سری A نمایشی قابل قبول و زیبا ارائه کرده اما مطمئنا حضوری مقتدرانه در مسابقات کوپا نیز از برنامه های کونته به شمار خواهد رفت.

انتونیو کونته در استانه این دیدار مهم برابر بولونیا تاکید کرد که به پیروزی ادامه خواهند داد زیرا می خواهند از این بازی نیز برنده خارج شوند. با این حال از مربی یووه در خصوص احتمال پیوستن کارلوس توس به میلان و دیدار اینده این تیم برابر رم در سریA نیز سوال کردند.

" مصاف برابر بولونیا برای ما بسیار مهم است. خب طبیعی ست که میرکو به دلیل اسیب دیدگی ما را در این بازی همراهی نمی کند. به این ترتیب از جانشین مناسبی استفاده خواهیم کرد. به دنبال یک برتری برابر بولونیا هستیم. بیشتر از این را نمی نگریم و به بازی رم نمی پردازیم. ما در این رقابت ها هم به دنبال پیروزی در هر بازی هستیم. اینجا هم نباید اشتباهات مان را ادامه دهیم، در هر بازی باید به رفع بیشتر اشتباهات فکر کنیم. اینجا زمان اشتباه نیست و نباید خطر حذف از مسابقات را تجربه کنیم. مطمئنا استادیوم یووه برای ما یک حامی بزرگ است و می تواند رقیب را تحت تاثیر قرار دهد. می دانیم که انها نیز به دنبال صعود به مراحل بعدی هستند."

اما به نظر می رسد این تنها غایب یووه نخواهد بود؛ بوفون، پیرلو، لختشتاینر، ویدال و متری در این لیست دیده نمی شوند " استوراری می تواند در کوپا ایتالیا سرنوشت ساز باشد و در این رقابت ها از دروازه ما حفاظت کند.

اما پیرلو، او از روزهای اینده به ما ملحق می شود، برای او تمرینات اختصاصی در نظر گرفته شده و باید اسیب جزیی زانویش برطرف شود تا به گروه بپیوندد. "

با این حال برای دیدار فرداشب کونته از دل پیرو دعوت به عمل اورده " دل پیرو خوب است، او را روز گذشته دیدم و باید بگویم که یک برش بالای سرش داشت. واقعا خطر بزرگی بود اما خوشبختانه خطر کاسته شده و انطور که دیدم شدیدا علاقه داشت بازی کند اما باید منتظر بررسی و پاسخ پزشکان باشیم. "

از کونته در خصوص لوئیس انریکه و باشگاه رم سوال می کنند " مطمئنا در این خصوص صحبت نمی کنم، برای انریکه و باشگاهش احترام بسیار زیادی قائلم . "

اما احتمال پیوستن توس به میلان در این روزها با توجه به ملاقات کیا جورابچیان، مدیر برنامه های این مهره و ادریانو گالیانی قوت گرفته " در خصوص نقل و انتقالات صحبت نمی کنیم زیرا هنوز نهایی نشده اما او جزیی از بازیکنان تاپ فوتبال است. "

بازیکنان دعوت شده کونته برای دیدار برابر بولونیا

منینگر – استوراری – اسلوگا – کیه لینی – دچلیه – بارتزالی – بونوچی – سورنسن – پاتزینتزا – په په – مارکیزیو – الیا – جاکرینی – کراسیچ – استیگاریبیا – مارونه – دل پیرو – کوالیارلا و تونی

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

19. کاربر روبرو از پست مفید ale10forever تشکر کرده است .

صفحه 58 از 83 نخستنخست ... 848565758596068 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)