کریس رونالدو بهترین بازیکن سال2011است.
ژاوی هرناندز
کریستیانو رونالدو
لیونل مسی
کریس رونالدو بهترین بازیکن سال2011است.
ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 12-19-2011 در ساعت 20:32
دوستان چند نكته:
1-شايد تو توپ طلايه پارسال ميشد رو اين مسائل بحث كرد ولي با آماره پاس گله پارساله مسي و يه خط عقب تر بازي كردنش نشون داد كه حتي ميتونه در نقش يه بازيساز بازيكنه.
2-در ضمن كدوم مهاجميه كه خودش به خودش پاس گل بده!!!!!!!!!فصل گذشته لئو پاسها و توپهايي رو گل كرده كه موقعيت 40%هم نبودن،اگه بخواييم اونطوري نگاه كنيم بايد عامل بالا بودن پاسگلهايه ژاوي جون رو هم مسي بدونيم!!كه اصلا منطقي نيست.
3-يادمون نرفته كه چطور بعد از،از دست رفتن ليگ اروپا،كل رئال متحد شده بودن تا رونالدو آقايه گل لاليگا بشه صحنههايي كه مثلا؛ادبايور دروازه خاليرو به رونالدو ميداد رو به ياد داريم.
4-اصولا آرژانتين و پرتقال هر دو دچار مشكله بيكفايتيه مربيان و مسائل حاشيهاي شدن.و اين مسئله مربي فقط هم از نظر فني نيست؛كم نديديم بينظمي هايي رو كه در اين 2تيم به وجود اومده.و از اين نظر ميشه گفت افت مسي و رونالدو در تيم ملي كاملا طبيعيه و من به هر دوشون حق ميدم.تازه اگه مسي و رونالدو در تيمهايه مليشون نبودن قطعا مشكلات اين تيما خيلي بيشتر ميشد.
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از پت و مت هم بپرسین میگن مسیدیگه همه قبول دارند مسی بهتر از رونالدوست .... بحث بیهوده نکنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
حداقل اینکه الان به عنوان یه بازیکن موثر از سوی یوفا تو گروهی انتخاب شده
نمیگم خیلی خوب بوده اما از نظره گل زنی و پاس گل امارش از مسی خیلی بهتر بوده
و من نمیگم مسی بده نه ............... اما بدون دو تا هافبک خلاق کنار دستش خیلی ضعیفه
و اگه این دوتا رو خارجه مجموعه تیم به صورته انفرادی نگا کنی رونالدو بهتره
داداش فوتبال یعنی 11 نفر.یعنی چی به صورت فردی.مثلا مسی تنها جلوی تیم محله ما هم کاری نمیتونه بکنه .همونطور که کریس و ژاوی نمیتونن.کاملا مشخصه که بازیکن برای اینکه به نقطه اوج توانایی هاش برسه به هافبک های خلاق و مدافع های بازیساز نیاز داره.هم مسی هم رونالدو توی تیم باشگاهیشون اینو دارن.ولی مسی نداره در حالی که رونالدو هافبک هایی مثل نانی و خیلیا دیگه رو داره که میتونه نمایش قابل قبولی داشته باشه.اما مسی کیو داره که براش بازی سازی کنه؟مجبوره خودش بازی سازی کنه.گل ملی و کلا گل اصلا دلیلی برای خوب بودن یک بازیکن نیست.ژاوی چند گل ملی داره؟یا اینیستا؟یا اسنایدر؟یا اوزیل.همشون بازیکن های بزرگ در خط میانه هستن.مسی هم همین نقش رو توی ارژانتین داره.درست نیست اون رو مهاجم ارژانتین بدونیم
شکی نیست که مسی مثل بارسا توی ارژانتین بازی نمیکنه اما دلایل متفاوتی داره.یکی جو نامناسب ارژانتین هست.دومیش هم این که بگیم دیماریا پاسور هست پس مسی باید بدرخشه واقعا حرف نامناسبی هست.دیماریا یک هافبک تهاجمی هست که توی جناحین بازی میکنه بیشتر بازی سازی هاش هم به صورت سانتر و عرضی هست درحالی که مسی به یک طراح مثل ژاوی نیاز داره که طولی طراحی کنه.درست برعکس رونالدو.رونالدو به طراح عرضی نیاز داره.یکی مثل نانی.شاید پاستوره گوتیرز یا گاگو بتونن برای مسی طراحی کنن ولی باید خیلی باهاش مچ بشن وگرنه اینطوری ارژانتی توی جام جهانی از گروهش هم صعود نمیکنه و فقط تقصیر هواداراست که علم فوتبال ندارن.البته وضع پرتقال رو بهتر نمیدونم.اونا هم وضعی ندارن.
گفتم یه سری از موفقیت های کریس رو در سال 2011 رو بگذارم.که حدود 1ماه پیش به طور خلاصه در سایت گل گذاشته شد.خودمم آخرش اضافه کردم
کریستیانو رونالدو
این مرد پرتغالی یکی از بازیکنانی است که بدون هیچ اغراقی در تاریخ فوتبال هیچ گاه فراموش نخواهد شد و تمامی فوتبال دوستان نام او و گل های زیبای او را به هیچ وجه فراموش نخواهند کرد . رونالدو یکی از بازیکنانی است که شاید در عصر خود کم نظیر و شاید بی نظیر باشد .
آمار خیره کننده گلزنی رونالدو در لالیگا در فصل 2011-2010 بی شک مهمترین اتفاقی بود که رونالدو موفق به انجام آن در سال 2011 شد . در فصل قبل لالیگای اسپانیا ، رونالدو تاریخ ساز شد و توانست تمامی رکوردهای گلزنی را جابجا کند و حتی رکورد جدیدی را نیز توانست به نام خود ثبت نماید . رونالدو با 40 گلی که در 34 دیدار برای رئال مادرید به ثمر رساند ، علاوه بر آنکه توانست رکورد تلمو ساررا و اوگو سانچس را که هر دو 38 گل را به ترتیب در 30 و 35 دیدار به ثمر رسانده بودند ، شکست ، توانست نام خود را به عنوان تنها بازیکنی در تاریخ فوتبال ثبت کند که در یک فصل 40 گل یا بیشتر را برای تیمش به ثمر رسانده است .
جالب است بدانید مسی در این زمینه از رونالدو عقب است ، زیرا او در 33 بازی که برای بارسلونا در لالیگا انجام داد توانست فقط 31 گل را به ثمر برساند . از همین رو بود که جایزه کفش طلا به رونالدو پرتغالی رسید .
رونالدو در فصل قبل به نوعی آقای گل جام حذفی نیز بود ، رونالدو در هشت دیدار هفت گل را برای رئال مادرید به ثمر رساند . یکی از این هفت گل ارزش بسیار فراوانی برای رونالدو داشت و بی شک یک از خاطر انگیزترین گل های او برای رئال بوده است . رونالدو در فینال جام حذفی با تک گلی که به بارسلونا زد توانست رئال را بعد از دوسال صاحب یک جام نماید ، از طرف دیگر به حسرت 18 ساله رئال مادرید برای قهرمانی در جام حذفی پایان دهد .
رونالدو در فصل قبل آقای هت تریک لالیگا نیز لقب گرفت و با شش هتریکی که در لا لیگا انجام داد در تاریخ لالیگا جاودانه شد . هرچند به نظر می رسد این فصل شاهد رکورد بالاتری از رونالدو باشیم .
لازم به ذکر است که کریستیانو رونالدو پس از آقای گلی در اسپانیا ، به تنها بازیکنی در تاریخ فوتبال مبدل شد که توانسته در دو لیگ معتبر دنیا موفق به کسب عنوان آقای گلی شود .
آقای گل لالیگا در فصل قبل موفق به کسب جایزه پی چی چی (آقای گل ) از سوی روزنامه ورزشی مارکای اسپانیا نیز شد .
اگر نگاهی به بازی های ملی کریس نیز بیندازیم متوجه خواهیم شد که او در تیم ملی نیز در سال 2011 بسیار موفق ظاهر شده و در 9 بازی هفت گل را به ثمر رسانده است و یکی از چهره های بسیار تاثیر گذار در صعود تیم ملی پرتغال به یورو 2012 بود .
شاید اگر رونالدو به همراه رئال می توانست لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند ، دیگر هیچ گونه استرسی را از بابت توپ طلای اروپا نداشت و این جایزه ارزشمند را در دستان خود می دید .
رونالدو در 2 فصلو نیمی که در رئال هست بیش مسی هتریک کرده
رونالدو این قدر در فصل قبل خوب بود که از هواداران بارسا به عنوان بهترین بازیکن جایزه بهترین بازیکن رو به رونالدو دادن.
97 درصد بازی هایی که رونالدو گل زنی کرده رئال برده.
رونالدو در سال 2011 هم جایزه سال نشریه آس هم دریافت کرد.
دریافت کفش طلای اروپا.
همین طور که در بالا خوندین رونالدو در تیم ملی هم آمار خیلی خوبی داشته برعکسه مسی.
اگر رئال قهرمان لالیگا یا چمپونزلیگ شده بود توپ طلا 100 درصد ماله کریس بود.
بااین که رئال در الکلاسیکو ها موفق نبود ولی رونالدو بهترین بازیکن رئال بود و تنها در 1بازی موفق نبود.دراون بازی هم همه بد بودند.
رونالدو یک مهاجم و یک هافبک کامل است از هر نظری که بگی.
آمار غلام رضا رضایی در تیم ملی از مسی بهتره آیا می دونستید؟
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 12-19-2011 در ساعت 22:45
من قبول دارم رونالدو یه گلزن ماهر و عالی هست و تکنیک های موثر زیادی داره! کاش طرفدار های رئال هم واقعیت اینکه مسی بهترینه رو قبول کنن که بگذریم.
ولی میدونید مشکل از هیچکدوممون نیست، مشکل اینه که وقتی یه بازیکن از وسط میدون همه رو دریبل میکنه، طرفداراش میگن آفرین عجب تکنیکی ولی طرفدار تیم دیگه یا بازیکن دیگه میگه این فقط دریبل میکنه و اصلا پاس نمیده و...! برعکس وقتی یه بازیکن پاس میده و بیشتر روی پاس دادن کار میکنه تا به گل زدن، طرفداراش میگن بابا خیلی باحاله بازی سازه و... و ضد هاش میگن اصلا دریبل بلد نیست و ....
اینجا هم اینجوریه، در یه طرف رونالدوی تکنیکی و در طرفی دیگر مسی که بیشتر روی پاس کار میکنه! نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه... بازیکنی موفق میشه که هردوی این خصوصیات رو به نحو احسن داشته باشه. رونالدو در آپشن دوم خیلی خوب نیست و پاس های خارق العاده مثل مسی نمیده. حالا مسی گفتیم پاس هاش و هماهنگیش با تیم عالیه و از طرفی آپشن دومش هم تکمیله و بهترین دریبل هارو میزنه.
تازه من مطمئنم با پیشرفت دی ماریا در رئال، میتونه موقعیت های زیادی نسبت به جام جهانی 2010 داشته باشه آرژانتین و مسی هم بتونه گل بزنه!
مگه سوال شما به بحث ربط داشت؟
در ضمن من گفتم دیگه بحث لیورپول رو تموم کنیم و بیشتر روی این سه نامزد بحث کنیم![]()
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)