باشگاه سه بازیکن را جریمه کرد


باشگاه فیورنتینا سه بازیکن خود السیو چرچی، آندره آ لاتزاری و ادواردو آ پاتزالی را به دلیل تخلف و شکستن قوانین این باشگاه جریمه کرد.


این سه بازیکن پس از دیدار برابر امپولی در جام حذفی ایتالیا که به پیروزی 2-1 بنفش پوشان منجر شد برخلاف قوانین باشگاه به کلوبی شبانه رفته و تا نیمه های شب در آن محل بودند.

این رفتار غیر حرفه ای این بازیکنان باعث شد تا سران باشگاه تصمیم به جریمه آنها بگیرند. البته آنها فقط محکوم به پرداخت جریمه های نقدی می باشند و از حضور در تمرینات و ترکیب تیم محروم نشده اند. با این وضعیت چرچی و لاتزاری می توانند تیمشان را در دیدار حساس هفته آینده برابر رم در آرتمیو فرانکی شهر فلورانس همراهی کنند.

پیش از این نیز خوان وارگاس و حسین خارجا به دلیل رفتار غیر حرفه ای و زیر پا گذاشتن قوانین باشگاه به انواع مختلف جریمه شده بودند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]