گام به گام با یووه کونته
میلان به یووه نزدیک شده و حالا با یک بازی بیشتر صدرنشین موقت سری A ست اما یووه به ادامه راهی که از ابتدای فصل به ان توجه داشت فکر می کند. حالا یووه برای سه امتیاز بعدی، چزنا را پیشروی دارد. تیمی سرسخت که می تواند خطرساز شود اما کونته و شاگردانش برای رسیدن به یک پیروزی دیگر بسیار باانگیزه اند.
انتونیو کونته، مربی بیانکونری کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل چزنا بار دیگر با مثالی خاص اغاز کرد " برای ساختن ساختمان، مهندس گام به گام پیش می رود " مربی بیانکونری در ادامه به مسائل مربوط به دیدار پرداخت.
" میلان فصل گذشته قهرمان شد و اسکودتو را به خانه برد و ما در رده هفتم ایستادیم برای نام یووه که همیشه در میان سه تیم برتر و مدعی قهرمانی ست این نتیجه باورکردنی و ناخوشایند بود اما حالا نتایج خوب و عالی پیش می رود اما این پایان کار نیست. باید ادامه دهیم. "
کونته به گام های یووه و پیشروی گام به گام در هر زمینه های تاکید می کند " یک، دو و سه گام، اولین گام کامل شدن و تبدیل به تیمی جنگنده شدن بود، بازگشت و رسیدن به اعتماد و باور کردن این مسئله نزد هواداران و رقبا که در این زمینه خیلی زود موفق شدیم.
دومین گام، ذهنیت جنگندگی و ادامه این راه بود، سال گذشته نتایج خوبی نگرفتیم و باید خواسته های را تثبیت می کردیم و با شناخت خواسته ها پیش می رفتیم. با رشد بازیکنان اهسته اهسته به شرایط خوب جدول نگرستیم .
اما گام سوم؟ امروز به شما دو گام ابتدایی را گفتم . راضی باشید. "
اما رقیب فردای یووه، چزنا " برای ما بازی زندگی همیشه بازی اینده است. چزنا رقیب سرسختی است و امتیاز ان را نباید از دست دهیم، امتیاز یک بازی خانگی. پیروزی برابر لاتزیو و تساوی مقابل ناپولی بسیار مهم بود اما راه اینده ای نیز وجود دارد و نباید در گذشته بمانیم. سخت کار کردیم و می دانیم که انها نیز نمی خواهند امتیازی از دست دهند.
در حال حاضر میلان بیش از سایرین به ما نزدیک است و این مسئله برای ما مهم خواهد بود. یکشنبه برای اینکه پشیمان نشویم به میدان می رویم. من به تیم اعتماد زیادی دارم. "
گفتنی ست بیست بازیکن برای این بازی از سوی کونته دعوت شدند
بوفون – منینگر – استواری – کیه لینی – دچلیه – بارتزالی – بونوچی – لختشتاینر – پاتزینتزا – په په – مارکیزیو – الیا – ویدال – جاکرینی – کراسیچ – استیگاریبیا – مارونه – دل پیرو – ووچینیچ – کوالیارلا و متری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]