اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
من فقط تونستم نیمه دوم رو ببینم !
نیمه اول رو به صورت گزارشی دنبال می کردم و چیزی که دستگیرم شد بسته بازی کردن تیم چزنا بود !
چیزی که خودم اوایل نیمه دوم به وضوح دیدم !
از نیمه اول که بگذریم نیمه دوم ما خیلی خیلی سرتر از چزنای سراسر دفاعی بودیم ....
علیرغم نبود پیرلو باز هم توی پخش توپ های میانه میدان خوب عمل کردند ! هر چند به دلیل فشرده بازی کردن چزنا مجبور شدند توپا رو به کناره ها ببرند !
که بیشتر توپهایی که به کیلینی می رسید لو می رفت البته از حق نگذریم بازم کیلینی از حد انتظار فراتر بازی کرد و اصلا توقع نداشتم جورجو بتونه اینقد راحت سمت چپ توی نفوذها شرکت کنه !
بیشتر توپهایی که به کناره ها می رفت رو لیخشتاینر توپ رو واسه سر زنی ماتری و ووچنیچ ارسال می کرد که بیشتر توپ ها رو دفاع می زدند ! البته یکی دو صحنه په په و کیلینی توپهای ارسالی خوبی براشون اومد که از دست دادند !
بعد از خروج ماتری و ووچنیچ و اومدن کوا و آله () دیگه خبری از توپهای بلند نبود و بازی رو بردند به سمت نفوذ توی مرکز خط دفاعی !
دل پیرو هم که 7 الی 8 دقیقه بیشتر بازی نکرده بود که مارکو روسی بی همه چیز زد داغون کرد آله رو ...
با تعویض آله و اومدن جاکرینی سمت چپ سرعت بیشتری نسبت به قبل پیدا کرد ! که بالاخره یکی از این توپهای نفوذی رسید به مارکیزیو و پرنسس یووه کار رو تموم کرد !
برای چزنا این گل مثل ریختن یه سطل آب یخ روی سر یه آدم بود ! کل زحمت 70 دقیقه ای چزنا به باد رفت و با این گل باید یه کم از لاک دفاعی خارج می شدند که این به نفع یووه بود !
بازی با همین منوال باز هم با هنرنمایی خط هافبک یووه ادامه داشت و نذاشتند چزنا به جز یه صحنه نصفه نیمه که تنها موقعیت چزنا توی کل بازی بود دیگه کاری انجام بده ! اون یه صحنه هم خیلی راحت بوفون توپ رو جمع کرد !
دقیقه 82 هم روی حرکت جالب داور یه پنالتی واسه یووه گرفته شد !
حالا به نظر من که صحنه اصلا پنالتی نبود ! تا ببینیم برنامه 90 چی میگه ؟!!
با ده نفره شدن چزنا و گلی که ویدال از روی نقطه پنالتی زد تقریبا همه چیز تموم شده بود !
و خدا رو شکر که بازی رو بردیم !
از اون لحظه که آله رفت بیرون تا آخر بازی دو تا ضربه آزاد تیمیس و یه پنالتی واسه یووه گرفته شد که دل آدم کباب میشد وقتی می دید دل پیرو نمیتونه ضربه رو بزنه !
کوا هم با اینکه خیلی وقت بود این همه بهش بازی نرسیده بود ولی بد کار نکرد و میشه امیدوار بود به برگشت کوالیارلای فصل قبل !
با تشکر !
منتظر هایلایت ها و گل های بازی نیز هستیم !
سلام بچه ها نمیدونم تبریک بگم یا نه صد تا برد نمیارزه به یه خراش برداشتن آله...
مثل اینکه خدارو شکر خطر رفع شده حافظه و چشم الکس هم صدمه جدی ندیده. خطر از بیخ گوشمون(!) گذشت. اصلا تاکتیک چزنا از اول بازی همین بود خشن و بسته بازی کردن.
من بازی رو به طور کامل آنلاین دیدم جالبه که سرعت بالا بود و تقریبا کامل تونستم ببینم. بازی جلوی این تیما که بسته بازی میکنن واقعا سخته اما همونطور کونته بعد بازی گفت یووه خیلی خوب بازی کرد و 21 شوت به سمت دروازه زدو نشون داد بدون پیرلو هم میشه همههنگ بازی کرد. ویدال خیلی عالی بود مارکیزیو هم پیشرفت بازی به بازیشو داره ادامه داد. درکل خلا پیرلو احساس نشد. تعویض درست کونته اومدن آله و کوالیارلا به جای ماتری و ووچینیچ بود تو بازیای بسته نیاز به مهاجمای باهوش بیشتر از مهاجمای سرعتیه.
به نظر من این برد رو یه جورایی مدیون آله هستیم چون بعد بیرون رفتن الکس به اون شکل تمرکز بازیکنای چزنا بیشتر از بازیکنای یووه به هم ریخت! و باعث شد گل اول به ثمر برسه. در این بازیا اگه گل اول زده شه بازی آسونتر میشه همینجوری هم شد و پنالتی هم بدست اومد.
دوباره به صدر برگشتیم 5 شنبه با بولونیا تو حذفی بازی داریم امیدوارم کونته بیشتر به ذخیره ها بازی بده و اله هم به اون بازی برسه که البته یکم بعیده
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
0![]()
![]()
2
نمره بازیکنان یوونتوس در بازی با چزنا:
BUFFON 5.5
CHIELLINI 6.5
BARZAGLI 6
BONUCCI 6
LICHTSTEINER 6.5
PAZIENZA 5.5
PEPE 6.5
MARCHISIO 6.5
VIDAL 7
VUCINIC 6
MATRI 5
VUCINIC 6.5
GIACCERINI 6
DEL PIERO 5.5
یک بازی دردناک و بد برای شماره 10 افسانه ای, بجای ووچینیچ قبل دقیقه 60 وارد بازی شد و فقط 8 دقیقه تا تعویض کافی بود تا ضربه تلخ و بدبه سرش که باعث خونریزی و نگرانی همه شد مجبور به ترک زمین شود
QUAGLIARELLA 5.5
Alessandro Del Piero
جالبه واسه سومین بازی پیاپی ویدال بهترین بازیکن زمین شد. بعد پیرلو به نظرم ویدال بهترین خرید بوده و بعد هم لیختشتاینر. تازه این بازی روحیه اش هم به خاطر دستگیری عموش و باباش خوب نبود.
بالاخره بعد سالها تونستیم یه هافبک دفاعی box to box خوبی پیدا کنیم. ملو و سیسوکو هیچ کدوم در حد و اندازه های یوونتوس نبودن. باید به ماروتا بابت همچین خریدی تبریک گفت مخصوصا اینکه تونست اونو از دست تیمی مثل بایرن دربیاره. ویدال میتونه یکی از بهترین هافبکای دنیا شه.
هم تو دفاع و هم تو حمله تو این سه بازی عالی بوده و پاس گلا و گلای حساسی زده. لقب کینگ آرتورو واقعا برازنده شه.
قدرت شوتزنی و تکنیک و پاس و مخصوصا هوش خوب از ویژگیای بارز این بازیکن دونده و سختکوشه.
الان دیگه چند هافبک تراز اول دنیا رو تو تیممون داریم و لازم نیس طرفدار هافبکای تیمای دیگه باشیم و حسرت بودنشون تو تیم خودمونو بخوریم.
مارکیزیو پیرلو و ویدال یعنی خلاقیت هوش و جنگندگی
Alessandro Del Piero
امسال یوونتوس قهرمان سری آ میشه!
اول رو که خوب شروع کرد باید منتظر برد های بعدی یووه باشیم.
![]()
بچه ها کی کلیپ شکستن سر دل پیرورو داره؟
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی هست بدونه کدوم کانال میشه بازی های یونتوس رو دید؟
کاشکی فقط بلونیا رو ببریم تا با روحیه مضاعف بریم به خدمت تیم رم هم برسیم پارسال با کلی مصدوم و با کاپیتانی مارکیزیو بردیم امسالم ایشالا میبریم.
من خودم معمولا از این کانال بازی ها رو می بینم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم خوبه :
جام حذفی ایتالیا
یوونتوس - بولونیا
زمان :پنج شنبه 17 آذر 1390 ساعت 23:30
مکان : ورزشگاه جدید بانوی پیر
صد وشصت و ششمين مصاف يووه و بولونيا در رقابت هاي كوپا ايتاليا برگزار خواهد شد. در 165 ديدار گذشته اين دو تيم 74 پيروزي، 61 تساوي، 30 شكست، 236 گل زده و 157 گل خورده به نام يووه ثبت شده. در اين ميان 13 بازي در رقابت هاي كوپا برگزار شده كه يوونتوسي ها 5 پيروزي، 6 تساوي، 2 شكست، 20 گل زده و 11 گل خورده را در اين رقابت ها به دست اورده اند. در ده بازي گذشته اين دو تيم 6 پيروزي، 3 تساوي، 1 شكست، 16 گل زده و 9 گل خورده از ان بيانكونري ست. اخرين مصاف دو تيم نيز با تساوي يك بر يك به پايان رسيده. در رقابت هاي كوپا، يوونتوس 6 بازي را ميزباني كرده و توانسته 3 پيروزي ( اخرين پيروزي خانگي در تاريخ 15/6/1975 با نتيجه يك بر صفر )؛ 2 تساوي ( اخرين تساوي خانگي در تاريخ 14/1/1970 با نتيجه بدون گل )؛ يك شكست ( اخرين شكست خانگي در تاريخ 13/1/1999 با نتيجه دو بر يك )؛ 13 گل زده و 9 گل خورده را به دست بياورد. انستازي و ساندرو با 3 بازي و سيوري با 3 گل زده بيشترين تعداد بازي و بيشترين گل زده را به خود اختصاص داده اند.
با اینکه معتقدم کسی که بین یوونتوس و یه تیم دیگه اون تیم دیگه رو انتخاب میکنه نباید تا ابد به یوونتوس بیاد اما فکر میکنم ژکو از اول دلش با یوونتوس بود و دلش نمیخواست به من سیتی بره. ولی اون قانون مسخره ایتالیا باعث شد نتونه به یووه بیاد. البته الانم چون تو سیتی زیاد بازی نمیکنه داره از این کدا میده.در يووه جايي براي من هست؟
ادين ژكو، مهره اي موثر كه در تابستان سال گذشته جزيي از مهره هاي مورد نظر «بيانكونري» بود اما با توجه به قوانين فوتبال ايتاليا، يوونتوسي دست به خريد ميلوش كراسيچ زدند و ژكو راهي انگليس و تيم منچسترسيتي شد.
منابع خبري از تماس تلفني اين مهره با بارتزالي؛مدافع يووه خبر دادند. تماسي كه در آن ژكو از حال و احوال يووه و زندگي اين تيم سوال مي كند:« در يوونتوس چطور هستي و ايا در يووه جايي براي من هست؟»
ژكو و بارتزالي دوستان بسيار خوبي هستنسد و زماني در كنار يكديگر در تيم ولفسبورگ بازي مي كردند و تجربه و هيجان هماهنگي را در كنار يكديگر گذارندند. گفته مي شود جوزپه ماروتا، مدير ورزشي يوونتوس به لندن سفر خواهد كرد و شايد در اين خصوص نيز با مديران سيتي به مذاكره بنشيند.
من ژکو رو به عنوان یه مهاجم هدف کامل قبولش دارم اما فعلا یوونتوس بهش احتیاجی نداره. مهاجمامون این فصل عالی بودن و روز به روز بهتر میشن. ماروتا باید به فکر ترمیم خط دفاعی و سمت چپ دفاع باشه و بعد دنبال ستاره های هافبک و مهاجم بره.
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)