Design & Developed BY Patira

صفحه 13 از 20 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 191
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Guardiola - Ghotbie
    بازیکن محبوب
    David Villa - John Terry
    تشکر ها
    5
    تشکر شده 31 در 8 پست

پیش فرض دوستداران جواد نكونام و مسعود شجاعي ** آخرين خبرها از ستاره هاي ايراني

امیدوارم که به دسته دو سقوط نکنه

2. 9 کاربر از پست مفید Kourosh Chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

ماشاگران تيم ملي را حمايت کنند
    نکونام: هدف صعود به جام جهاني است

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت:‌ نبايد هيچ تيمي را دست کم بگيريم. هدف ما حضور در جام جهاني 2014 برزيل است پس بايد شروعي طوفاني داشته باشيم. از تماشاگرانم خواهش مي‌کنم براي تشويق تيم ملي به ورزشگاه بيايند.

جواد نکونام پس از تمرين امروز تيم ملي فوتبال در خصوص تعامل رسانه‌ها و بازيکنان تيم ملي اظهار داشت: وظيفه بازيکن تيم ملي اين است که با رسانه ها تعامل داشته باشد و همه بايد کمک کنيم تا تيم ملي موفق شود. مردم هم دوست دارند اخبار و اطلاعات تيم ملي را پيگيري کنند. من هم به‌ عنوان يک بازيکن حرفه اي اعتقاد دارم رابطه بازيکنان و رسانه ها بايد دو طرفه باشد و انتقادها هم سازنده و به بازيکنان کمک کند.
    وي در باره شرايط اوساسونا در اين فصل ادامه داد: اوساسونا مشکلي ندارد، 2بازيکن خوب ما رفته‌اند، اما 3 بازيکن جديد جذب کرده‌ايم و اميدوارم امسال شرايط بهتري داشته باشيم. شروع خوبي داشتيم و اميدوارم در ادامه هم بازي‌هاي خوبي انجام دهيم. هدف ما حضور در جمع 10 تيم برتر لاليگا و جام يوفا است، اما کار سختي داريم.

نکونام درباره شرايط خودش گفت: در ديدار شب گذشته کامل به ميدان رفتم و شرايط خوبي دارم و فکر مي‌کنم از اين به بعد بتوانم بازي‌هاي بهتري را انجام دهم، چون نماينده فوتبال ايران در لاليگا هستم. دوست دارم امسال براي تيم ملي هم مؤثر باشم، چون سال مهمي پيش روي فوتبال ايران است.
    وي در مورد حضورش در اردوهاي تيم ملي گفت: ‌اگر در تاريخ‌هاي فيفا باشد مشکلي ندارم. امروز تمرينات اختصاصي را انجام دادم و از فردا در تمرين‌هاي گروهي شرکت مي‌کنم.
    نکونام درباره ديدار مقابل اندونزي عنوان کرد: بازي‌هاي اول هميشه مهم است و نبايد هيچ تيمي را دست کم بگيريم. هدف ما حضور در جام جهاني 2014 برزيل است پس بايد شروعي طوفاني داشته باشيم. از تماشاگرانم خواهش مي‌کنم براي تشويق تيم ملي به ورزشگاه بيايند.

بازيکن تيم فوتبال اوساسونا درباره تعويق مسابقات باشگاهي اسپانيا موسوم به لاليگا گفت: به هر حال اين حقي است که براي بازيکنان فوتبال بايد اعمال شود و اعتصاب بازيکنان اسپانيا که تيم هاي ايتاليايي هم اين کار را انجام دادند، رفتار درستي بود. بازيکنان بايد حق خود را بگيرند البته در اسپانيا اين اتفاق افتاد و حق ها گرفته شد. اميدوارم در ايتاليا هم بازيکنان به حق خودشان برسند.
    نکونام درباره بازيکنان دعوت شده به تيم ملي گفت: مجموعه اي که گرد هم آمده اند بهترين بازيکنان هستند و تلاش هاي خود را در ليگ انجام داده اند. اميدوارم از پس اين اتفاق مهمي که پيش رو داريم به خوبي برآييم و به تيم ملي خدمت کنيم.

varzesh3.com

ali
    only
    karimi

4. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

پیش فرض نه من می‌توانم قول رفتن به برزیل را بدهم، نه کروش

نه من می‌توانم قول رفتن به برزیل را بدهم، نه کروش

جواد نکونام دوباره در یک بازی حساس قابلیت‌‌های خود را در تیم ملی نشان داد تا ثابت شود که کارلوس کروش بی‌دلیل او را قبل از دیدار با اندونزی به‌عنوان کاپیتان اول تیمش معرفی نکرد. جواد در حالی که این دیدار گره خورده بود با دو ضربه سر فوق‌العاده دروازه اندونزی را باز کرد تا پیروزی تیم ملی ایران قطعی شود. او همچنان یک بازیکن تاثیرگذار در تیم ملی محسوب می‌شود که در راه رسیدن به جام جهانی مهره‌ای قابل اعتماد برای سرمربی پرتغالی تیم ملی خواهد بود. نکونام در مورد دیدار با اندونزی و مسائل مختلف دیگر گفت‌وگویی اختصاصی را با ایران ورزشی انجام داد که حرف‌های کاپیتان تیم ملی را می‌خوانید.
    این روزها بازیکنان تیم ملی اظهارنظرهای متفاوتی در مورد بازی با اندونزی داشتند. برای اولین سوال می‌خواهیم در مورد سبک بازی تیم ملی از تو سوال کنیم. بعضی‌ها معتقدند تیم ملی زیبا فوتبال بازی نمی‌کند. نظر تو چیست؟
    یعنی شما معتقدید ما در بازی با اندونزی زیبا فوتبال بازی نکردیم؟
    می‌گویند تیم ملی همیشه زیبا بازی نمی‌کند؟
    در یکسری از بازی‌ها باید نتیجه‌گرا باشیم و نمی‌توان در هر بازی هم زیبا بازی کنیم و هم برنده شویم. گاهی اوقات نتیجه گرفتن کار بسیار بزرگی محسوب می‌شود.
    بعضی از کارشناسان فوتبال ایران این روزها از کارلوس کروش به شدت انتقاد کردند و معتقدند تیم ملی هیچ تحولی نداشته و کروش نمی‌تواند در ایران موفق باشد. در این مورد چه صحبتی داری؟
    به هر حال کارشناسان اعتقادهای خاص خودشان را دارند. اگر آنها انتقاد فنی و منصفانه کنند به سود تیم ملی است ولی انتقادهای مغرضانه نمی‌تواند کمکی به تیم ملی کند البته معتقدم اکثر کارشناسان فوتبال ایران موفقیت تیم ملی را می‌خواهند.
    مقابل اندونزی دو گل حساس زدی. احساست از اینکه این دو گل را به ثمر رساندی چیست؟
    خدا را شکر می‌کنم که این دو گل را زدم و البته باید بگویم که این دو گل حاصل زحمات بازیکنان و حمایت آنها بود.
    برای جواد نکونام کسب موفقیت‌های فردی مثل گل زدن یا بالا بردن آمار بازی‌های ملی چقدر مهم است؟
    من در عمر فوتبالی‌ام اصلا به این مسائل فکر نکرده و نخواهم کرد و همین موضوع باعث شده هر مربی که به تیم ملی می‌آید مرا انتخاب ‌کند. من بازیکنی هستم که همیشه خودم را در خدمت تیم قرار می‌دهم.
    به نظر تو قطر و بحرین حریفان سختی برای ایران هستند؟
    صددرصد همین‌طور است. حتی همین اندونزی در کشور خودش می‌تواند برای ما مشکل‌ساز باشد. ما باید تحت هر شرایطی از بازی‌ها حداکثر امتیاز را بگیریم.
    کروش بعد از این بازی پیروزی تیم ملی را به قاسم حدادی‌فر تقدیم کرد. تو گل‌هایت را به چه کسی تقدیم می‌کنی؟
    مصدومیت حدادی‌فر کل تیم را ناراحت کرد و امیدوارم او هر چه زودتر مصدومیتش را پشت سر بگذارد.
    جواب سوال ما را ندادی؟!
    من دوست ندارم در این مورد حرفی بزنم تا ریاکاری شود. به هر حال من هم از یک جاهایی کمک می‌گیریم و دوست دارم این مسائل درون خودم بماند. فقط می‌توانم بگویم که خانواده‌ام خصوصا مادرم، برادر کوچکم مسعود و همسرم خیلی به من کمک کردند و این گل‌ها ارزش آن را دارد که به خانواده‌ام تقدیمشان کنم. برادر کوچکم به من گفته بود که گل می‌زنم.
    تو به‌عنوان کاپیتان تیم ملی قول صعود به جام جهانی را می‌دهی؟
    نه من بلکه کارلوس کروش هم به‌عنوان سرمربی تیم ملی نمی‌‌تواند قول صعود بدهد. ما باید بازی به بازی جلو برویم. بازیکنان و مربیان تیم ملی تمام تلاش خود را به خرج می‌دهند ولی کار سختی در انتظار ما است.
    حرف زدن در مورد بازوبند کاپیتانی شاید دیگر تکراری باشد. آیا واقعا با علی کریمی در این مورد حرف زدی؟
    کریمی بزرگتر از من است و احترامش واجب است. هیچ مشکلی در این زمینه وجود نداشت و حتی علی کریمی هم در این خصوص بارها مصاحبه کرده است.
    چقدر برای تو این موضوع مهم است که یک بار دیگر بازی کردن در جام جهانی را تجربه کنی؟
    بازی کردن در جام جهانی آرزوی قلبی هر فوتبالیستی است و من خیلی دوست دارم که یک بار دیگر چنین تورنمنت بزرگی را تجربه کنم. اوج جذابیت و هیجان فوتبال در جام جهانی است و امیدوارم در جام جهانی برزیل هم حضور داشته باشم.
    راستی میروسلاو بلاژویچ دوباره به فوتبال ایران بازگشته است. تو در زمان حضور این مربی در تیم ملی به یکباره تبدیل به بازیکن ثابت شدی و دوست داریم بدانیم نظرت در مورد بازگشت چیرو به فوتبال ایران چیست؟
    بلاژویچ و برانکو خیلی به فوتبال ایران خدمت کردند. ما بازیکنانی داشتیم که ۸ سال یا بیشتر در تیم ملی حضور داشتند و بیش از ۳۰بازیکن به سطح اول فوتبال ایران معرفی شدند. حتی خیلی‌ها به‌عنوان لژیونر به خارج از ایران رفتند. بلاژویچ یک کار بزرگ را در فوتبال ایران آغاز کرد و برانکو هم در پایان آن را کامل کرد.
    به نظر تو بلاژ می‌تواند در فوتبال ایران موفق شود؟
    من امیدوارم که موفق شود و دوباره جوان‌های بااستعدادی را به این فوتبال معرفی کند. او مربی توانایی است و این را ثابت کرده است.
    ولی در این چند روز برخی از مربیان و کارشناسان علیه او موضع گرفته‌اند و مثل گذشته اعتقاد دارند که او یک مربی سیاه‌باز است؟
    من کاری به این حرف‌ها ندارم. عملکرد بلاژویچ قابل تمجید است و هر چند که با تیم ملی به جام جهانی نرفت اما به فوتبال ایران خدمت کرد.
    دوست داری دوباره او را ببینی؟
    مدتی پیش در یکی از بازی‌های تدارکاتی تیم ملی بلاژ را دیدم و دوست دارم دوباره او را ببینم.
    کروش روز شنبه در مصاحبه‌ای به شدت عملکرد فدراسیون را در مسائل پشتیبانی مورد انتقاد قرار داد و حتی گفت که در این ۵ ماه هیچ تغییری را مشاهده نکرده است. در این مورد چه صحبتی داری؟
    این مساله‌ای است که به سرمربی تیم ملی و مسوولان فدراسیون مربوط می‌شود. من نمی‌توانم در این مورد اظهارنظر خاصی داشته باشم.
    حتما می‌دانی که هفته گذشته فدراسیون فوتبال طرحی را ارائه داد که در آن مربیان بالای ۶۵ سال نمی‌توانند در لیگ برتر فعالیت کنند. البته این طرح با اعتراض‌های زیادی مواجه شد و مسوولان فدراسیون هم عقب نشینی کردند. نظر تو چیست؟
    قوانین من درآوردی در فوتبال ایران زیاد است و این هم یکی از این قوانین بود.
    راستی نظرت در مورد بازی سه‌شنبه شب ایران مقابل قطر چیست؟
    بازی آسانی نیست و قطری‌ها در زمین خودشان خطرناک هستند ولی ما به دنبال ادامه این روند رو به رشد هستیم و باید قطر را در زمین خودش شکست بدهیم. امیدوارم که دومین بازی را هم با پیروزی پشت سر بگذاریم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ali
    only
    karimi

6. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

ازدواج جواد نکونام

آقایون و خانوما توجه کنند به مناسبت دامادی جواد نکونام به مدت هفت هفته مجلس بزم و شادی در این مکان برگزار میگردد!!
    قبلا از منابع غیر رسمی شنیده بودم ازدواج کرده الان مطمن شدم دیگه خودش به گناهش اعتراف کرده!!

ali
    only
    karimi

8. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

پیش فرض پزشك تيم ملي:نكونام 4 هفته نمي‌تواند بازي كند

با اعلام پزشک تيم ملي، جواد نکونام تا 4 هفته نمي‌تواند به ميدان برود.

دکتر شهاب در مورد شرايط نکونام اظهار داشت: در معايناتي که از زانوي او به عمل آمد متوجه شديم رباط داخلي زانوي اين بازيکن کشيدگي پيدا کرده و تا 4 هفته نمي تواند بازي کند.
    وي افزود: نکونام شب گذشته به اسپانيا رفت تا MRI بگيرد و ميزان دوري اش از ميادين دقيق تر مشخص شود.

varzesh3

ali
    only
    karimi

10. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd مصدومیت نکونام شدید نیست؛احتمال حضور نکو مقابل خیخون

مسعود شجاعی و جان ایچایده به طور قطع شانس حضور در دیدار یکشنبه شب اوساسونا مقابل خیخون را از دست خواهند داد

سایت گل- اعضای سرویس پزشکی باشگاه اوساسونا اعلام کردند که جواد نکونام ستاره ایرانی باشگاه اوساسونا با مصدومیت شدیدی در ناحیه زانو مواجه نشده است
    نکونام بعداز حضور در اردوی تیم ملی ایرن در جریان دیدار مقابل قطر از ناحیه زانو مصدوم شد و بعد از آن به پامپلونا بازگشت. اکنون اعضای کادر پزشکی اوساسونا در صحبتهایی اعلام کردند که این بازیکن ایرانی حتی ممکن است در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل اسپورتینگ خیخون به میدان برود.
    پیش از این شنیده می شد که نکونام قادر به حضور در این دیدار نخواهد بود ولی بعد از انجام تستهای مربوطه در پامپلونا مضخص شد که مصدومیت زانوی او چندان جدی نیست. بدین ترتیب طبق اعلام اعضای پزشکی اوساسونا، لیگامنت داخلی و کیسه های مفصلی زانوی چپ نکونام اندکی ورم کرده است.»
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، از سوی دیگر اعضای کادر پزشکی اوساسونا اعلام کردند که مسعود شجاعی، جان ایچایده، خاویر آنونزیاتا و آسیر ریه سگو به طور قطع شانس حضور در دیدار یکشنبه شب را نخواهند داشت

12. 6 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

laliga

مسعود شجاعی، مجددا زیرتیغ جراحی؛ احتمال غیبت او تا پایان فصل

خبرگزاری لالیگا- روزنامه مارکا در گزارش خود به این نکته اشاره کرد که مسعود شجاعی، بازیکن ایرانی اوساسونا که از روز سوم آوریل به دلیل شکستگی در استخوان پنجم پای چپش از میادین ورزشی به دور بود، ممکن است مجددا زیر تیغ جراحی رفته و بدین ترتیب تا پایان فصل غایب باشد.

مسعود روز سوم آوریل و در دیدار اوساسونا مقابل اتلتیکومادرید مصدوم شد و دو روز بعد از آن زیر تیغ جراحی رفت ولی بعد از آن و به دلیل تورم ایجاد شده درپایش، روز سی و یکم می در کلینیک سن میگل پامپلونا مجددا مورد عمل جراحی قرار گرفت.

آنچه درابتدا یک مصدومیت سه ماهه به نظر می رسید هفت ماه به طور انجامید و انتظار می رفت که او در ماه نوامبر به میادین ورزشی بازگردد ولی اکنون اوضاع به نحو دیگری است و گویا مسعود دوباره باید مورد عمل جراحی قرار بگیرد.خود شجاعی تصمیم گرفته تا این بار در هسینگپارک کلینیک آلمان جراحی شود.

او در طول هفته های گذشته به تنهایی در کمپ اوساسونا تمرین می کرد و طبق توضیح پاتسی سیپریاین، رئیس بخش پزشکی باشگاه اوساسونا، نتایج رادیولوژی های به عمل آمده خبر بدی برای مصدوم ایرانی این تیم داشتند.

سیپریاین دراین باره گفت:« تاخیر در بهبود مصدومیت استخوانی. مسعود می خواهد گزینه دومی را امتحان کند و در آلمان (همان جایی که نکونام مورد عمل جراحی قرار گرفت) زیر تیغ خواهد رفت.باید مجددا این عمل جراحی انجام شود و سعی کرد که استخوانهای شکسته به هم متصل شوند.»

او درپاسخ به سوالی درمورد زمان بازگشت شجاعی به زمین چمن گفت:« آنچه ما باید نگرانش باشیم، زمان نیست، بلکه این است که این استخوانها به خوبی جوش بخورند، من نمی توانم به شما بگویم 4 ماه یا 5 ماه یا خداحافظی با رقابتهای این فصل!.»

او درمورد شرایط مسعود گفت:« او که در تابستان قراردادش را برای دو سال دیگر تمدید کرده بود، به اندازه کافی ناراحت و تحت تاثیر تکرار این عمل جراحی برای سومین بار است.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

14. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

امیدوارم این اوساسونا فردا این لوانته رو ببره
    این لوانته دیگه داره بیش از حد خودش تو لالیگا کار میکنه

16. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

پيروزي اوساسونا با گلزني نکونام

با اين پيروزي اوساسونا 18 امتيازي شد و به رتبه هشتم جدول صعود کرد.

در ادامه رقابت های این هفته لالیگا، تیم اوساسونا موفق شد با گلزنی جواد نکونام، 2-1 اسپانیول را شکست دهد.

در این دیدار که در ورزشگاه المپیک مونت خوئیک بارسلونا برگزار شد، ابتدا اوساسونا با گل رولند لاما در آخرین دقایق نیمه اول از حریف پیش افتاد. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما در آغاز نیمه دوم نکونام برتری تیمش را دوبرابر کرد.

دقایقی بعد آلوارو وا$$$ یکی از گل های خورده میزبان را جبران کرد اما بازی در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید تا شاگردان مندیلیبار با سه امتیاز ارزشمند این دیدار به خانه برگردند.

با این پیروزی اوساسونا 18 امتیازی شد و به رتبه هشتم جدول صعود کرد.

varzesh3

ali
    only
    karimi

18. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

نكونام ستاره ورزشگاه المپيك (عکس)

گل جواد نکونام با ضربه‌ پاي چپ اين بازيکن به دست آمد او اين گل را روي پاس آلوارس به ثمر رساند.

اوساسونا امشب اولين پيروزي خارج از خانه خود را مقابل اسپانیول به دست آورد. آنها اين پيروزي را مديون جواد نکونام هافبک ايراني خود هستند که حالا در نظرسنجي روزنامه ديناوارو اسپورت به عنوان بهترين بازيکن ميدان در صدر است.

اوساسونا که در ورزشگاه مونت خوييک به ميدان رفته بود با گل لاما از حريف پيش افتاد و سپس با ضربه جواد نکونام فاصله را دوبرابر کرد. گل جواد نکونام با ضربه‌ پاي چپ اين بازيکن به دست آمد او اين گل را روي پاس آلوارس به ثمر رساند. اوساسونا که کنترل بازي را در دست داشت يکبار ديگر توسط رائول گارسيا به گل رسيد اما داور اين گل را آفسايد اعلام کرد.
    در اين بين حريف يکي از دو گل خورده را جبران کرد اما در نهايت اين اوساسونا بود که سه امتياز اين بازي را به دست آورد.
    خوسه لوئيز منديليبار در اين بازي از ابراهيما به عنوان مهاجم نوک استفاده کرد و لاما را کنار او قرار داد.
    فرناندس، داميا، روبن، فلانو، پونال، نکونام، آلوارس، سات روستگي، گارسيا و کجودو ديگر بازيکنان اوساسونا در اين مسابقه بودند.

varzesh3

ali
    only
    karimi

20. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

باز هم نکو به داد اوساسونا رسید /

/ بازی تا دقیقه 90 1-1 مساوی داشت پیش میرفت که جواد نکونام در اخرین ثانیه های بازی نتیجه رو 2-1 به صود اوساسونا کرد

اوساسونا با این برد به رده هفتم لالیگا صعود کرد

ویرایش توسط Mohammad : 12-04-2011 در ساعت 22:53

22. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

صفحه 13 از 20 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)