این محرومیت میتونه یه توفیق اجباری واسه یووه و پیرلو باشه! هم یووه بازی بدون پیرلو رو تو یه بازی نسبتا آسون امتحان میکنه و هم پیرلو یکم بیشتر استراحت میکنه تا بازیای بعدی سرحال تر باشه.کلودیو مارکیزیو به ترکیب یوونتوس برای دیدار مقابل چزه نا بازگشت اما اندره ا پیرلو دیگر مرد میانی یووه به دلیل محرومیت نمی تواند یوونتوس را در این دیدار همراهی کند.
بانوی پیر یک شنبه بعد از ظهر به مصاف چزه نا خواهد رفت و پیرلو تنها محروم یووه در این دیدار می باشد. در ادامه اسامی کامل بازیکنان یوونتوس را خواهیم داشت.
امروز داشتم بازیا و گلای یووه رو تو این فصل نگاه میکردم. یه چیز عجیب وجود داشت که رو تک تک گلا نقش نکارنشدنی پیرلو به وضوح معلوم بود. این اتکای بیش از حد امثال یووه به پیرلو خودش یه نوع سبک بازیه و شاید ریسک باشه ولی خیلی خوب جواب داده. باید هر طوری که هست مواظب ساقای پیرلو بود تا خدای نکرده روشون خطی چیزی نیفته وگرنه بدبخت میشیم!آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، اعلام کرد آندره پیرلو یک الگو برای همه بازیکنان یوونتوس است اما معتقد است در دیدار فردا شب مقابل چزه نا طوری بازی خواهند کرد که غیبت این ستاره ملی پوش احساس نشود.
یوونتوس فردا شب مقابل چزه نا قرار خواهد گرفت و اگر بتوانند به پیروزی برسند، بار دیگر به صدر جدول باز خواهند گشت.
کیه لینی، په په، ویدال و بونوچی نیز به دلیل محرومیت نمی توانند در این دیدار بیانکونری را همراهی کنند اما برای کونته غیبت پیرلو اهمیت بیشتری دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پیرلو بازیکن بسیار مهمی برای باشگاه است؛ البته من به همه بازیکنانم اطمینان کامل دارم.
پیرلو یک الگو برای همه تیم است اما ما با 120 درصد توان بازی می کنیم تا غیبت او احساس نشود."
کونته با کم اهمیت دانستن شروع خوب یوونتوس در رقابت های این فصل، اعلام کرد هدف اصلی شان این است که نشان دهند یوونتوس به همان تیم بزرگ قبل تبدیل شده است.
" یوونتوس دو فصل پیاپی در مکان هفتم قرار گرفت بنابراین نباید ما را در بین مدعیان قهرمانی قرار داد.
هدف اصلی من این است که یوونتوس را به یک تیم مدعی تبدیل کنم تا بتوانیم بار دیگر نزد هواداران و رقبا اعتبار به دست بیاوریم. پس از آن باید در طولانی مدت جایگاه مان را تثبیت کنیم."البته همونطور که بالا گفتم منتظر بازی فردام تا ببینم بی اندره چجوری میخوایم گل بزنیم!
مثل اینکه اولین ماموریت ژانویه شروع شده و طبق پیش بینیا خرید یه مدافع وسط تو اولویته. الکس و هوملز گزینه های خوبین ولی من هوملز رو ترجیح میدم هرچند بعید میدونم با 15 میلیون یورو بشه کاری از پیش برد.توافق ابتدایی در آلمان
...
ویلاش بوآش، اجازه ترک الکس را صادر کرد
...
شاید خیلیا بگن این خوبه که رقیبتو قبل شما بازی کنه ولی نه تو این شرایط که یه برد جدولو تغییر میده. به نظرم برد میلان میتونه واسه بازیکنای یووه تو بازی فرداشب استرس بیاره تا صدرو پس بگیرن اما این یووه نشون داده با استرس و ترس میونه ای ندارهجنوا 0- میلان 2
فردا بازی سختی میشه مخصوصا حواس مدافعا باید شیش دنگ رو ادرین موتو جمع باشه هم مهاجم خطرناکیه هم سابقه بازیش تو یووه انگیزشو چند برابر میکنه