به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
گویا گواردیولا هم گفته میخواد تو جام باشگاهها جهان از ترکیب بازیکنا استفاده کنه و میخواد به جوونا بازی بده
و گفته که شرایط تیم به حالت نرمال برگشته اگه بارسا جام باشگاههای جهانو بگیره یه ال کلاسیکو تاریخی و به یاد موندنی واسه دو تیم خواهد بود چون هر دو تا تیم الان تو صدره کل جهانن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی بعدی با لوانته هست ..... لوانته تنها تیمی که تونسته رئالو ببره البته فعلا ......... دفاع این تیم باید خوب باشه و تو ضد حملات خطرناکه ......
امیدوارم با حمایت هواداران و آمادگی بازیکنان یه برد پر گل دیگرو رقم بزنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
اها الان گرفتم.امیدوارم بازی جذابی باشه هرکسی لایق هست پیروز بشه
لوانته تیم 4 جدول لالیگا اسپانیاست
لوانته با تفاضل گل +11 بعد از رئال و بارسا بهترین تفاضل گل رو داره
لوانته خط دفاع عالی هم داره و فقط 12 گل خورده تو این فصل یعنی 2 تا بیشتر از رئال خورده
باید سرعتی حمله کنیم اگه میخوایم گل بزنیم ......... باید تو نیمه اول کارو تموم کنیم .........
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
بازی با لوانته بازی خیلی سختیه چون طبق معمول 10 نفره دفاع میکنن.همونطور که بازی قبل الکسیس با شوت قفل دروازه رو باز کرد باید توی این بازی هم یک بازیکن باشوت گل اول رو بزنه تا دفاعشون باز بشه و بتونیم گل های بعدی رو بزنیم.زدن گل توی نیمه اول خیلی حیاتیه
ویرایش توسط spiderkiller : 12-02-2011 در ساعت 12:07
به نام خدا
![]()
هفته پانزدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
شنبه 12 آذر ساعت 22:30 به وقت ایران
ورزشگاه نیو کمپ
بازی فردا شب برای تیم بارسلونا میتونه حیاتی باشه با بردن تیم لوانته میتونه امتیازشو با رئال مادرید کم تر کنه ... لوانته الآن تیم 4 جدول لالیگاست ... میشه گفت یکی از تیم های خوب این فصل ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط David7 : 12-02-2011 در ساعت 13:05
هر چند لوانته تیم خیلی خوبیه اما به نظرم اون انسجام اوله فصلو نداره اما احتمالا بارسا یکم با احتیاط بازی کنه چون لوانته ضد حمله های خطرناکی داره
و فکر کنم بام گل اول نقش حیاتی واسه بارسا داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)