Design & Developed BY Patira

صفحه 35 از 105 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 1048
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال

آبی دلان

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان استقلال ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی استقلال =-

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-04-2011 در ساعت 19:51

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal دندان پوسیده را دور بینداز!

دندان پوسیده را دور بینداز!

خبرگزاری فارس: تازه‌ترین حرف‌های مجتبی جباری هیچ‌کس را متعجب نکرد چرا که این بازیکن پیش از این بارها علیه مربی و مسئولان باشگاهش چنین موضعی گرفته بود بی‌آنکه برخوردی با او صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی جباری را سال هاست که می شناسیم. پسر ترکه ای و لاغر اندامی که با پیراهن راه راه مشکی و قرمز ابومسلم به خوبی توانست خود را به عنوان یک چهره آینده دار نشان دهد. اکبر میثاقیان سرمربی ابومسلم در آن سال ها تیم خوبی را جمع کرده بود. بازیکنانی نظیر تیموریان و خسرو حیدری هم در همین تیم چهره شدند اگر چه این افراد پیش‌تر هم در تیم جوانان استقلال مطرح بودند.

روزهایی که جباری در ابومسلم چهره شد و نگاه ها را به خود جلب کرد و هنوز این قدر در این فوتبال بزرگ نشده بود اولین جرقه های اصلی شخصیت خود را نشان داد.

جباری از همان روزها نشان داد که نمی تواند حرف را در دلش نگه دارد و اگر به این نتیجه می رسد که اتفاقی بد است یا به زعم او کاستی هایی وجود دارد باید بگوید. حرف زدن و چشم بستن روی مسائل اخلاقی و رعایت بزرگتری از همان روزها در جباری شکوفا بود. او همان روزها علیه اکبر میثاقیان موضع گرفت و او را مربی معرفی کرد که هیچ چیز تاکتیکی نمی داند و بازیکنان فقط دور زمین می دوند.

در آن سال ها اکبر ملاحی مدیرعامل باشگاه ابومسلم به اصطلاح برخورد پدرانه ای کرد و خیلی زود این مصاحبه تعدیل شد و جباری حرف هایش را پس گرفت.

جرقه بد افشا کردن های بی موقع و بی دلیل که هیچ ربطی به او به عنوان بازیکن نداشت از همان سال در ذهن پسر ترکه ای زده شد و او آن قدر به لحاظ فنی بزرگ شد که به نظرش آمد این روش درست است.

بماند که وقتی قرار بود جباری به استقلال بازگردد حاضر نبود با هر شرایط مالی پیراهن این تیم را بر تن کند اما سرانجام راضی شد و به استقلال آمد و در همان سال ورودش به این تیم توانست جزو ۱۰ مرد برتر اخلاقی ورزش ایران شود.

شاید بهتر است جباری به همان اندازه که به دیگران جوالدوز می زند به خودش هم سوزنی بزند و پیش خودش فکر کند در این همه سال چه پیشرفت اخلاقی داشته است؟
    او چه فکر می کند که به خودش اجازه می دهد مقابل سرمربی تیم خود در هر فصل و هر شرایطی در آید؟

هنوز از ذهن هواداران استقلال خاطره های چگونگی تمدید قرارداد جباری بیرون نرفته است. او هر سال که می خواست با استقلال قراردادش را تمدید کند یک بازی جدید رو می کرد. هر سال به بهانه افزایش قراردادش هواداران استقلال را دل نگران می کرد و حتی پایش به باشگاه پرسپولیس هم باز می شد و در نهایت با سلام و صلوات در هیئت فوتبال با استقلال قرارداد می بست.

بله؛‌ خود کرده را تدبیر نیست. باشگاه استقلال در رعایت اصول مشکلاتی داشته و دارد. هر مدیرعامل و سرمربی که در این تیم شاهد چنین رفتارهایی از جباری بوده به جای برخورد قهری به دنبال صاف کردن راه برای بازگشت جباری بوده و چه راحت فضا برای انتقادی غیر مسئولانه او بیشر از گذشته فراهم شد.

جباری را به یاد می آوریم که حتی تاب مربیگری امیر قلعه نویی را نداشت و درست در سالی که استقلال در راه رسیدن به قهرمانی بود به یکباره علیه سرمربی وقت آبی پوشان موضعی عجیب گرفت و او را فاقد دانش لازم مربیگری دانست و گفت که او تاکتیک نمی‌ داند.

آن روزها، دیر زمانی نیست که گذشته است. در زمان مدیریت واعظ آشتیانی، جباری علیه سرمربی تیم موضع گرفت ولی به جای برخورد قاطعانه بدون مشکل به کار خود ادامه داد و حتی شادمان بود که حرف دل سایر بازیکنان را زده است.

هر چند که امیر قلعه نویی هرگز به میل خود جباری را در ادامه راه به بازی نگرفت چرا که او در برخورد قاطعانه با چنین بازیکنانی شهره است.

نکته وقتی جالب شد که پس از استعفای واعظ آشتیانی از مدیریت استقلال همین مرد شماره ۸ با وجودی که در طول فصل لب از لب باز نکرد تا از مشکلات تیم بگوید به یکباره تغییر چهره داد و علیه واعظ مصاحبه کرد.

این تمام ماجراهای این بازیکن نیست. جباری که بیشتر یک بازیکن مصدوم بوده تا موثر و همیشه در این سال ها پول قراردادهایش را حتی با وجود عدم بازی برای این تیم گرفته دست از عصیان گری خود برنداشت. البته که در راه رسیدن یک بازیکن در این ورطه اخلاقی نباید نقش باشگاه و کدخدامنشی های بی دلیل را نادیده گرفت.

سال گذشته همین بازیکن بعد از بازی با سپاهان صحبت هایی تندی را علیه مسئولان باشگاه مطرح کرد و انتظار می رفت باشگاه به دلیل سابقه این بازیکن در طرز بیان چنین انتقادهایی برخورد بسیار قاطعی انجام دهد اما این اتفاق رخ نداد.

جباری به مدت چند هفته اجازه تمرین پیدا نکرد اما در حالی که استقلال باید در تعطیلات عید به مصاف پرسپولیس می رفت این بازیکن 35 میلیون جریمه و بخشیده شد. جالب که همزمان با جباری، بیژن کوشکی هم به دلیل بی احترامی به پورحیدری از حضور در تمرینات منع شده بود اما به وی اجازه برگشت به تمرین داده نشد.

هنوز از خاطرمان نرفته است که جباری قبل از بازی فصل جاری با فجر سپاسی به دلیل عدم دریافت مطالباتش در تمرینات شرکت نکرد ولی در این دیدار به میدان رفت اگر چه به عنوان بازیکن ذخیره.

درست یک روز بعد از اینکه مظلومی گفته بود از جباری مقابل فجر استفاده نمی کند به یکباره نام او در لیست ۱۸ نفره قرار گرفت و در نیمه دوم هم به میدان رفت.

آیا جباری که پول حرفه‌ ای می گیرد نمی داند که یک بازیکن حق ندارد درباره مربی و مسئولان باشگاهش این‌گونه صحبت کند؟ آیا نباید این بار بیشتر از اینکه به جباری خرده گرفته شود به مظلومی و باشگاه استقلال و کمیته انضباطی باشگاه خرده بگیریم؟ آقای استقلال! پس چه زمانی یک باشگاه باید به پای اصول خود بایستد؟ نکته جالب و البته تاسف بار اینکه فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه حق را به جباری داد و گفت که او حق دارد مطالباتش را بخواهد.

...و این بار مرد شماره ۸ که نشان داده هر قدر در امور فنی به کار تیمش می‌آید به همان اندازه از نظر اخلاقی با حرف‌هایش تیم را به حاشیه می‌برد، به خود این اجازه را می دهد که بعد از مسابقه هر چه دل تنگش می خواهد علیه سرمربی بگوید.

مظلومی حرف خوبی می زند؛ جباری در این همه سال علیه همه مربیان خود موضع گرفته است. اینکه این بازیکن بر چه اساس و سیاستی این روش را در پیش گرفته خود سوال بزرگی است.

جباری اگر دلش می خواهد بیش از این پیشرفت کند آیا نباید طی این همه سال به لیگ های معتبر خارجی راه پیدا می کرد؟ اینکه او نتوانسته به چنین جایگاهی دست پیدا کند دلیلی است که از هر مربی ایرانی خرده بگیرد و خود را در چنین جایگاهی ببیند؟

البته که نمی توانیم از سهل انگاری استقلال بابت برخوردهای انضباطی در این باشگاه بگذریم. روزی که عمران زاده و تیموریان در وسط زمین علیه هم موضع گرفتند کمیته انضباطی باشگاه استقلال بر اساس چه مصلحتی تشکیل نشد؟

اکنون مسئولان باشگاه باید در بستری که خود برای جباری و امثال او فراهم کرده اند به دنبال راه حلی باشند.

وقتی قهرمانی، ارزش اصلی یک باشگاه می شود چطور می توانیم انتظار داشته باشیم مقابل زیاده خواهی های یک بازیکن بایستند؟

جباری مرد فنی بزرگی است که اگر اصول تمرینی در دوران بدنسازی را در سال های گذشته رعایت می کرد بزرگتر هم می شد اما افسوس که او یاد نگرفت هر که بارش بیشتر است باید فروتنی اش هم بیشتر و افتاده تر باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

3. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    Massimiliano Allegri
    بازیکن محبوب
    paolo maldini
    اسم واقعی شما
    Pedram

ItaliaMilanSS_Tehran

تشکر ها
    2,219
    تشکر شده 1,991 در 373 پست

بابا خوب حالا هرچی تیم داشت نتیجه میگرفت

الان بدونه جباری چیکار کنیم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Milan back to the era Avjt

5. 3 کاربر از پست مفید Forza Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

این مجتبی هم رواعصابه انصافا. یعنی کرار بده مظلومی بده پورحیدری بده آقای جباری عالیه.
    بازیکنیه که دم از غیرت و تعصب میزنه ولی خدانکنه دو روز مهلت چک پرداخت باشگاه دیر بشه مرتیکه حاضر نیست دو روز بخاطر هوادارا صبر و کنه و تیمو به حاشیه نبره.اصلا باید اخراجش کنن این بچه لیاقت پوشیدن پیراهن تیمی که دو بارقهرمان آسیا شده رو نداره.همون بهتره بره تیم های میانه جدولی بازی کنه.تاقدرعافیت رو بدونه.
    کراربنده خدا حرف بدی نزد.گفت منم کاشته بلدم بزنم فکرنکن فقط تو بلدی اگه یادت باشه پارسال توهمین ورزشگاه کاشته بهتون گل زدم.جباری طوری عصبی شد که من فکرکردم کراربه عربی بهش فحش داد.
    آخه آقای جباری قبول استقلال برنامه تاکتیکی نداره ولی بگو آیا تیم های دیگه برنامه تاکتیکی دارن یا نه؟ اگه ندارن پس فوتبال ایران این طوریه و شما هرتیمی برید اوضاع همینه اگه دارن پس چطور تیمی میتونه بدون داشتن برنامه تاکتیکی صدر جدول لیگ برتر باشه؟چقدر خلاقیت بازیکن ؟خلاقیت بازیکن فقط دربازی هایی است که استقلال درکل بازی یه گل میزنه نه بازی هایی که چند تا گل میزنه.تازه تیم های بزرگی مثل رئال مادرید هم گاهی کارشون گره میخوره وبا خلاقیت بازیکنانش میبره نمونش بازی رفت لیگ قهرمانان اروپا بین رئال مادرید و دیناموزاگرب که با تک خلاقانه دیماریا رئال بازی رو برد و نمونه های دیگری از خود رئال و بارسا و منچستر یونایتد و ...

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

7. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

ولی جباری خیلی به درد استقلال میخوره ......... من میگم نباید اخراجش کنند فقط جریمه مالی بشه ...... اگر هم میخوان اخراجش کنند باید فکر یک بازیکن بازیساز و خلاق و شوت زن باشند مثل قاسم حدادی فر ......

من مطمئنم فتح الله زاده به مظلومی اعتقاد نداره و خودش قبول داره مظلومی بار فنی بالایی نداره ولی چون باهاش قراردار 2 ساله داره و میخواد به تعهدش پایبند باشه اونو نگه داشته .....مگر نه استقلال تیم به این بزرگی با این همه ستاره میتونست مربی بهتری مثل ابراهیم زاده یا جلالی یا حتی کیروش داشته باشه

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

9. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal عذر خواهي رسمي مجتبي جباري

عذر خواهي رسمي مجتبي جباري

هافبک تیم فوتبال استقلال ضمن عذرخواهی از پرویز مظلومی و مسئولان این باشگاه گفت: دوست ندارم تیم ما در شرایط فعلی وارد بحران شود و قطعا در دیدارهای آینده با بازی‌های خوبی که برای استقلال خواهم کرد، اتفاقات اخیر را جبران می کنم.

مجتبی جباری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: به خاطر مصاحبه‌ای که علیه سرمربی تیم استقلال انجام دادم عذرخواهی می کنم، چرا که دوست ندارم تیم مادر شرایط فعلی وارد بحران شود. من به قدری از رفتار "جاسم کرار" عصبانی بودم که آن حرف‌های تند را مقابل دوربین‌های تلویزیونی به زبان آوردم.
    وی افزود: شاید در آن زمان فکر می کردم که مربیان می بایست زودتر جلوی این بازیکن رامی گرفتند تا این اتفاقات پیش نیاید و نتیجه این شد که آن انتقادات شدید را مطرح کردم.
    جباری در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر درشرایط بسیار خوبی به سر می برد، گفت: در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی هستم و می خواهم همچنان تمرکزم روی تمرینات باشد. شایدزمان گفتن این حرف‌ها نبود اما فشاری که به من آمد باعث شد تا از سرمربی تیم انتقاد کنم. دوست دارم هرچه زودتر این مشکل حل شود، به تمرینات استقلال بازگردم و در کنار هم تیمی‌هایم قرار گیرم.
    جباری ادامه داد: هر جریمه‌ای که باشگاه استقلال و آقای فتح الله زاده برای من در نظربگیرد آن را می پذیرم، چرا که دوست دارم هر چه زودتر به تمرین تیم بازگردم و در کنار هم‌تیمی‌هایم باشم. جریمه مالی مهم نیست و دوست دارم در شرایط خوبی که در آن به سر می برم وقفه‌ای نیفتد. در مجموع دوست ندارم دشمن شاد کن باشم.
    بازیکن استقلال تصریح کرد: می دانم این عذرخواهی نمی تواند به اندازه انتقاداتی که من نسبت به آقای مظلومی داشته‌ام، جبران مافات کند. شاید اگر خودم سرمربی تیم بودم جریمه بیشتری در نظر می گرفتم اما ممنون می شوم اگر باشگاه استقلال شرایط را روبه راه کند. من هم قول می دهم با بازی‌های خوب خود این اتفاق را جبران کنم.
    وی در ادامه افزود: می خواهم بگویم که در این ماجرا به هیچ وجه قصد خودخواهی نداشتم می دانم که جریمه مالی شامل حال میشود اما بعضی از وقت‌ها موضوعاتی که از گذشته وجود دارد سر باز می کند و چنین اتفاقی روی می دهد.
    جباری با انتقاد از جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال گفت: جاسم کرار چند سال است که در ایران بازی می کند و رفتار خوبی با بازیکنان نداشته و به جامعه داوری و مربیان توهین کرده است. نحوه عملکرد مربیان ما با او به گونه‌ای بوده که این بازیکن جسارت این را پیدا کرده هر آنچه که می خواهد به زبان بیاورد.
    جباری در پایان گفت: بازی حساسی در یک چهارم نهایی جام حذفی با پرسپولیس داریم و قصد داریم که با انجام یک بازی خوب مقابل این تیم به مرحله نیمه نهایی رقابت‌ها صعود کنیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

11. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal میزان محرومیت جباری و کرار اعلام شد

میزان محرومیت جباری و کرار اعلام شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر علی فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال لحظاتی قبل پیرامون میزان محرومیت مجتبی جباری و کرارجاسم گفت: نظر به اتفاقات رخ داده در بازی اخیر تیم فوتبال استقلال و برگزاری دو جلسه فشرده امروز پیرامون این مساله در باشگاه استقلال و با عنایت به عذرخواهی آقای مجتبی جباری و بازیهای خوب این بازیکن در تیم ملی فوتبال ایران، محرومیت این بازیکنان به این شرح اعلام می گردد:

مجتبی جباری 300 میلیون ریال جریمه نقدی و یک جلسه محروم ازهمراهی تیم

کرار جاسم 150 میلیون ریال جریمه نقدی و تا اطلاع ثانوی محروم از همراهی تیم

.

.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. 4 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

کرار بنده خدا چیزی نگفت که تا اطلاع ثانوی محروم باشه.پرحاشیه و جنجالی هست ولی دراین مورد همون جریمه نقدی براش خوب بود.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

15. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

esteghlal

این کار واقعا احمقانه بود تیم رو کشید تو حاشیه

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

17. 2 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

اين به دور از انصافه،بازيكن سالارى تا چه حد؟‏!‏ اگه قرار بر جريمه باشه بايد هر دو به يه اندازه جريمه بشن هر چند جبارى تاثير گذارترين بازيكن تيم باشه ولى تو زمينه اخلاقى نبايد بين افراد تفاوت قائل شد

19. 4 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    سانترفوروارد
    اسم واقعی شما
    ساسان
    SS_TehranJuventus
    تشکر ها
    135
    تشکر شده 59 در 21 پست

esteghlal

رامین همتی مسوول امور اجرای کانون هواداران باشگاه استقلال تهران اظهار داشت:مجتبی جباری در حدی نیست که بخواهد علیه کادرفنی مصاحبه کند.این آدم را از کودکی می شناختم و یادم می آید که با بقیه مربیان هم به مشکل برخورده بود.قلعه نوعی نمونه بارز آن است که جباری نتوانست کار کند و حالا با مظلومی به مشکل خورده است.جباری دو سال مصدوم بود اما در استقلال ماند.مظلومی و هواداران استقلال مرد بودند که پای او ایستادند و تشویقش کردند.

وی ادامه داد:جباری فکر می کند چون چند گل زده دیگر بهترین بازیکن دنیاست.اگر او بهترین بازیکن جهان شود دیگر هیچ کسی را نمی شناسد.جباری فراموش نکند زمانی که در تيم های پایه استقلال بود،گریه می کرد تا برای دقایقی بازی کند.او دو سال با پای مصدوم از پول بیت المال باشگاه استقلال ارتزاق کرد.

همتی گفت:استقلال صدرنشین لیگ است و نمی دانم که چرا حاشیه سازی می کنند.در کانون هواداران اجازه نمی دهیم که جباری علیه استقلال و کادر فنی مصاحبه کند. دیروز با لباس سیاه به ورزشگاه رفتیم و به خاطر ایام محرم عزاداری هم کردیم.بیش از 60 لیدر خواهان برخورد با جباری هستند.من به جای هواداران از هوادارن عذرخواهی می کنم و امیدوارم به حق این روزهای عزیز مجتبی جواب کارش را ببیند که دل میلیون ها هوادار را شکست.شماره 8 بر تن بازیکنان بزرگی بوده وجباری نشان داد که لیاقت پوشیدن این پیراهن را ندارد.

نقل از وبلاگ هواداران متعصب تاج

ققنوس

21. 3 کاربر از پست مفید تاجی تشکر کرده اند .

صفحه 35 از 105 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع