اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
اینتر-ژوان قطعی است؛ به زودی رسما اعلام خواهد شد
مذاکره ای که ماه ها باز بود ولی به نظر می رسد به پایان رسیده است. ژوان از ژانویه بازیکن اینتر خواهد بود.
به نقل از FCInterNews.it و به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر در ایران - تیم اینترناسیونال پروتو آلگره برزیل برای دومین بار ژوان را به علت حاضر نشدن در تمرینات اخراج کرد و به نظر می رسد او دیگر علاقه ای به حضور در این تیم ندارد و در تاریخ 10 دسامبر به میلان سفر خواهد کرد.
به گزارش رادیو گائوچا، ژوان مطلع شده است که در چند روز آینده سران اینتر برای قطعی کردن مذاکرات با جیووانی لوئیجی رئیس باشگاه اینترناسیونال به برزیل سفر خواهند کرد. قیمت این قرارداد حدود 4 میلیون یورو پیش بینی می شود و بزودی از سوی تیم برزیلی به طور رسمی اعلام خواهد شد.
شک و تردید برای سه نراتزوری
کلودیو رانیه ری سرمربی اینتر میلان امیدوار است 2 نفر از بین کوتینیو ، جاناتان و چیوو به بازی فردا مقابل سیه نا برسند .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از پایگاه اینترنتی اِف سی اینتر نیوز - البته جواب تست های اعمال شده بر روی این سه بازیکن نشان میدهد مشکل جدی نیست و آنها میتوانند تیم را همراهی منند ولی به هر حال کلودیو نمیخواهد با با ریسک کردن اشتباه بزرگی انجام دهد .
شاید کلودیو بتواند به راحتی از کوتینیو و جاناتان استفاده کند ولی در مورد چیوو این چنین نیست . به همین دلیل شاید خاویر زانتی به جای او در سمت چپ خط دفاعی بازی کن و در نبود مایکون ، ناگاتومو در سمت راست بازی کند .
شاید دلیل استفاده از ناگاتومو در سمت راست این باشد که او در بازیهایی که در پست اختصاصی اش یعنی سمت چپ در این فصل به میدان رفته است بسیار ناموفق بوده ولی در مقابل ترابوزاندر در سمت راست خط دفاعی به میدان رفت و عملکرد قابل قبولی از خود بر جا گذاشت .
ویلیام کلستین اعجوبه جوان و 15 ساله تیم اسپورتینگ لیسبون پرتقال سخت مورد توجه سران باشگاه اینتر قرار گرفته است .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از پایگاه اینترنتی اِف سی اینتر نیوز -ویلیام که این روزها لقب برجسته ای برای خود در فوتبال پرتقال دست و پا کرده و او را یک کریستیانو رونالدو جدید می نامند . حالا اینتر و استون ویلا سر سختانه به دنبال جذب این بازیکن جوان هستند .
این در حالی است که مدیر برنامه های کِــلــِستین در مصاحبه ای کوتاه گفت:" متاسفانه استون ویلا پیشنهاد رسمی به ما نداده است ، اما احساس میکنم اینتر سرعت بیشتری برای بدست آوردن ویلیام بکار گرفته است."
میلیتو: حتما در اینتر میمانم
![]()
اختصاصی Inter.ir- «دیهگو میلیتو»، مهاجم نراتزوری با صحبتهای اخیر خود به تمام شایعههایی که پیرامون رفتن وی از اینتر منتشر شده بود، پایان داد.مدتی پیش بود که اینتر برای این ملیپوش آرژانتینی از چندین باشگاه همانند پاریسسنتژرمن و جنوا پیشنهادهایی را دریافت کرد؛ هر چند که میلیتو اصرار دارد تا پایان قراردادش که ژوئن 2014 است، همراه نراتزوری خواهد ماند.او میگوید: «من حتما در این تیم خواهم ماند. من با اینتر قرارداد دارم و از بودن در اینجا بسیار خوشحالم و با باشگاه رابطه بسیار خوبی دارم. »«البته روشن است که همه چیز به من بستگی ندارد؛ اما واقعا فکر نمیکنم که مشکلی وجود داشته باشد.»میلیتو 32 ساله در سال 2009 پس از کارکرد شگفتانگیزی که در جنوا داشت، به اینتر پیوست.این بازیکن که پیش از این در رسینگسانتاندر اسپانیا توپ میزد، توانسته در شش بازی سریآ، سه گل و در پنج بازی لیگ قهرمانان اروپا یک گل بزند.
با همه این گفتهها، آغاز پیشبینی نشده اینتر در این فصل که باعث بروز بحرانی شگفتآور شد، احتمالا موراتی را وادار به فروش برخی از ستارهها خواهد کرد. باید چشم به راه ژانویه ماند و دید آیا موراتی تلاشش را برای تغییر نسل در اینتر آغاز میکند یا نه؟
پیروزی در دقیقه 90 با گل کاستاینوساینتر که یکی از بدترین بازی های فصل خود را پشت سر می گذاشت، موفق شد در دقیقه 90 با تک گل مهاجم هلندی خود، لوک کاستانیوس، بازی را با نتیجه یک بر صفر پیروز شود.
1 - 0
گل:
کاستاینوس 1-0
بازی دو تیم اینتر و سیینا با نتیجه یک بر صفر به سود اینتر به پایان رسید. اینتر که یکی از بدترین بازی های فصل خود را پشت سر می گذاشت، توانست در واپسین لحظات با تک گل مهاجم هلندی خود، لوک کاستانیوس، بازی را با نتیجه یک بر صفر پیروز شود.
اینتر بازی را با ترکیب 1-4-1-4 آغاز کرد. جولیو سزار در درون دروازه قرار گرفته بود. ناگاتومو جای خالی مایکون را در گوش راست خط دفاعی پر کرده بود. والتر ساموئل و آندری رانوکیا زوج خط دفاعی اینتر بودند و در نهایت، کاپیتان خاوییر زانتی در پست دفاع چپ ایفای نقش می کرد. تک هافبک دفاعی اینتر استیبان کامبیاسو، پشت چهار هافبک میانی تیم، یعنی دژان استانکویچ، ریکاردو آلوارز، تیاگو موتا و مائورو زاراته بازی می کرد. جیامپائولو پاتزینی نیز تک مهاجم نراتزوری بود.
البته ترکیب اینتر به هیچ عنوان به 1-4-1-4 شبیه نبود. هافبک های میانی رانیری بیشتر در پست های دفاعی فعالیت می کردند و ترکیب اینتر را تا حد زیادی به 1-2-3-4 نزدیک کرده بودند. اینتر در نیمه اول بازی بسیار بدی را به نمایش گذاشت. تنها نکته مثبت بازی نراتزوری، فعالیت ها و بازیسازی های زاراته و آلوارز بود که تنها یک یا دو بار در نیمه اول اتفاق افتاد.
اما اینتر در نیمه دوم به مراتب بدتر از نیمه اول شد. تا حدی که یکی از بدترین بازی های اینتر در این فصل را شاهد بودیم. دلیل آن هم تعویض های عجیب رانیری بود. کلاودیو رانیری به طرز عجیبی دو بازیکن برتر اینتر را تعویض کرد. او جوئل اوبی و لوک کاستاینوس را جانشین زاراته و آلوارز کرد تا ترکیب اینتر به 2-4-4 تغییر کند.
اینتر در تمام نیمه دوم بازی موفق به رسیدن به دروازه سیینا نشد. گویا کلاودیو رانیری به اندیشه کسب یک امتیاز به میدان آمده بود! در دقیقه هشتادم بازی رانیری برای اولین بار دست به تعویضی هجومی زد. او دیگو میلیتو را جانشین کامبیاسو کرد تا ترکیب اینتر به 3-3-4 تغییر یابد. این تعویض باعث شد بازیکنان سیینا به شکل قبل توجهی عقب نشینی کنند و در نهایت، کاستاینوس در دقیقه 90 دروازه سیینا را باز کند.
اینتر با کسب این پیروزی 14 امتیازی شد و به رده پانزدهم جدول صعود کرد. شایان ذکر است که هم اکنون 11 بازی انجام داده است و یک بازی از سایرین کمتر است. دیدار اینتر و جنوآ که به دلیل بارندگی عقب افتاده بود هفته آینده برگزار خواهد شد.
هم اکنون تیم یوونتوس با بیست و پنج امتیاز و یک بازی کمتر صدرنشین لیگ ایتالیا است. بازی عقب مانده آنها در برابر ناپولی در ورزشگاه سان پائولو برگزار خواهد شد. در دیگر دیدارهای مهم این هفته، اودینزه با دو گل از سد آ.اس رم گذشت و آ.ث میلان تا ساعاتی دیگر با کیوو دست و پنجه نرم خواهد کرد.
اینتر هفته آینده در ورزشگاه جوزپه مه آتزا به مصاف اودینزه خواهد رفت. انتظار می رود بازیکنانی چون ویزلی اسنایدر، فیلیپ کوتینیو، مایکون و دیگو فورلان در آن بازی به ترکیب تیم باز گردند.
رانیری: آنچه که ثبت می شود پیروزی است و ما پیروز شدیم
هنگامی که کلودیو رانیری برای کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با سیه نا به اتاق کنفرانس آمد هنوز هیجان زده بود و هنوز باور نکرده بود که اینتر با گل کاستاینوس پیروز میدان شده است.
"از عملکردمان راضی نبودم هر چند می دانم تحت فشار بودیم و طبیعتا من عصبی بودم چون باید این بازی را می بردیم. شاید هنوز استرس قبل از گل در من وجود دارد ولی کم کم بهتر شدم {با خنده}"
او سپس در مورد کاستاینوس و گلش گفت: او پسر خوبی است و تا قبل از اینکه به اینجا بیایم پیشش بودم. او آینده درخشانی پیش رویش دارد.من از لوک در نقش متفاوتی استفاده کردم. او ذاتا مهاجم است؛ یک مهاجم نوک ولی می تواند به عنوان وینگ هم انجام وظیفه کند. وقت آن رسیده که بازی به بازی بهتر باشیم. از بازیکنانم خواستم تا خودشان را فدا کنند نه برای اینتری که بهترین دوران فوتبالشان را ساخته بلکه برای فوتبال خودشان که قرار است بهترین اینتر را بسازند."
"مقابل تیمی بازی می کردیم که خوب حرکت می کرد و فضاها را خوب می بست در حالیکه تیم ما باز هم شلنگ تخته می انداخت. در هر صورت اصلا آسان نبود. خوشحالم! بچه ها یک دقیقه هم تسلیم نشدند و ما 3 امتیاز را کسب کردیم. پسرفت داشتیم؟ یادتان باشد که ما سه شنبه در ترکیه ماندیم و چهارشنبه ساعت 6 پرواز کردیم. بچه ها قبل از این دیدار به استراحت نیاز داشتند. این پیروزی را مدیون تلاش و فداکاری هستیم."
احتمال بازگشت مایکون و فورلاناینتر در هفته آینده یکی از دشوارترین بازی های یک ماه اخیر سال 2011 را در برابر تیم اودینزه برگزار خواهد کرد. گزارش های رسیده از میلانو، از بازگشت احتمالی مایکون و فورلان برای آن بازی خبر می دهند.
اختصاصی Inter.ir - اینتر در هفته گذشته بدون بازیکنانی چون ویزلی اسنایدر، دیگو فورلان، دگلاس مایکون و فیلیپه کوتینیو به میدان رفت. هر چهار بازیکن از مهره های اصلی بازیسازی تیم به شمار می روند.
اخباری که از آپیانو جنیله به گوش می رسد، حاکی از بهبودی کامل مایکون و فورلان است. بنابراین انتظار می رود رانیری از هر دوی آنها در بازی با اودینزه استفاده کند.
مایکون به مدت دو هفته دور از میادین بوده است و دیگو فورلان حدود دو ماه برای اینتر بازی نکرده است. با بازگشت ستاره اروگوئه ای اینتر، رانیری می تواند تعویض های بهتری در طول بازی انجام دهد.
اینتر روز گذشته در یک بازی بسیار دشوار، علیرغم نمایش بد خود، توانست تیم سیینا را با نتیجه یک بر صفر در فلورنس شکست دهد. لوک کاستیانوس تک گل اینتر را به ثمر رساند.
ژولیو سزار: می خواهم در اینتر بمانم
ژولیو سزار دروازبان اول تیم ملی برزیل و اینتر در مصاحبه ای کوتاه در مورد آینده خود و تیمش صحبت هایی داشت.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - سزار اظهار داشت که دوست دارد تا پایان قراردادش در اینتر بماند.
ژولیو سزار که از نتایج بدست آمده تیمش در ابتدای فصل شگفت زده شده بود چنین گفت:
"ما خودمان هم از اتفاقاتی که افتاده شگفت زده شده ایم اما این باعث دلسردی ما نخواهد شد از سال 2005 که من وارد این تیم شده ام هرگز تیم را در پایین جدول ندیده بودم ما همیشه در بالای جدول بودیم با این وجود من اسکودتو را از دست رفته نمی بینم و امیدوارم که بتوانیم به قهرمانی برسیم."
ژولیو در مورد آینده اش هم اظهار داشت:
"هیچ مشلی بین ما وجود ندارد و من تا سال 2014 در اینتر خواهم ماند و قصد جابجایی ندارم.من می خواهم با اینتر به موفقیت های بیشتری برسم و جام قهرمانی را در پایان فصل بالای سر ببرم."
فورلان به ميادين بازمي گردد
اين مهاجم باتجربه در اواسط ماه اکتبر در يکي از ديدارهاي تيم ملي کشورش دچار آسيب ديدگي شد و از آن زمان نتوانسته براي اينتر به ميدان برود.
![]()
دیه گو فورلان، مهاجم اروگوئه ای اینتر، بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، به زودی می تواند بار دیگر برای تیمش به میدان برود.
این مهاجم باتجربه در اواسط ماه اکتبر در یکی از دیدارهای تیم ملی کشورش دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان نتوانسته برای اینتر به میدان برود.
اما سایت اختصاصی باشگاه اینتر اعلام کرد او به تمرینات تیمش برگشته و می تواند به زودی برای این تیم به میدان برود.
فورلان بعد از اینکه چند روز تمرین کردن به طور انفرادی، از روز گذشته بدون مشکل با بقیه اعضای تیم تمرین کرد.
این مهاجم 32 ساله در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به اینتر پیوست اما به دلیل مصدومیت، فرصت چندانی برای درخشش در این تیم پیدا نکرد. او در 5 دیداری که برای نرآتزوری به میدان رفت، تنها 1 بار موفق به گلزنی شد.
رانوکیا: باید همه را ببریم
اختصاصی Inter.ir- آندره رانوکیا اعلام کرد که باشگاهش در زمان فعلی فقط و فقط به بردن فکر می کند تا خاطرات شروع بد در این فصل را هرچه زودتر به دست فراموشی بسپراند.
نراتزوری پس از 11 بازی خود را در جایگاه 12 جدول می بیند. آنها از یوونتوسی ها که در صدر جدول هستند 12 امتیاز کمتر دارند. اینتر در این هفته یک بازی بسیار مشکل در خانه با اودینزه دارد و رانوکیا می گوید که همه بازیکنان این تیم برای بردن هم قسم شده اند.
" باید همه را ببریم. نمی توانیم به چیز دیگری فکر کنیم. من و سایر مدافعان در حال آماده سازی خود برای رویارویی با دی ناتاله و سایر بازیکنان اودینزه هستیم. در این چند وقت برای بردن تیمها فشار زیادی به ما وارد می شد. باید دوباره ببریم همان گونه که قبلا این کار را می کردیم."
رانو همچنان در مورد تعداد بسیار زیاد مصدومین تیم سخن گفت و در مورد این که پرزیدنت موراتی گفته است که شاید در بازار نقل و انتقالات بازیکن جدیدی را به خدمت بگیرد کلماتی را بر زبان آورد:" تیم ما مصدومین زیادی دارد چون ما خیلی بازی می کنیم. با توجه به خستگی بازیکنان، انتظار داشتن این موضوع که آنهایی که به عنوان یار جانشین به درون زمین می آیند بهتر از بازیکنانی که قبلا داخل بوده اند کار کنند زیاد دور از ذهن نیست. به نظر من باشگاه باید بازیکنانی را به خدمت بگیرد که بتوانند قدرت تیم را افزایش دهند و این کار را باید هرچه سریعتر انجام بدهد."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)