به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
شک نکنید اگه اشتباه داوری نبود 3 امتیازو میگرفتیم ولی خوبیش این بود که قدرت هجومی منچسترو باهم دیدیم!!!!!! طوفانه شیاطین سرخ
واقعا منچستر دیشب یاداور خاطرات دوران اوجش بود و خیلی طوفانی بازی کرد اما خب داوری نزاشت ببره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز روز تولد 38 سالگی رایان گیگز اسطوره تیممونه
خیلی خوبه که یه بازیکن توی همچین سطحی از فوتبال تا 38 سالگی بازی میکنه
به منچستر توی این چند ساله نگاه کنیم میبینیم که بازیکن خوب برای جایگزینی گیگز پیدا نکرده
الان اشلی یانگ و نانی خوبن ولی بازم خیلی مونده بشن گیگز
2 سال دیگه بمونه میشه سن مالدینی که خداحافظی کرد![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 11-30-2011 در ساعت 18:27
اين آخرين سال حضور رايان گيگز بزرگ در اولدترافورد هست
قبل شروع اين فصل قرار بود گيگز هم مثل اسكولز خداحافظي كنه ولي با اسرار فرگي گيگز تصميم گرفت يك سال ديگه هم به اين تيم خدمت كنه.
ميبينيم كه با اين سن هر بار به ميدان مياد خيلي خوب بازي ميكنه و انگار هنوز هم جوونه
بسيار پر انرژي و با انگيزه, با كولباري از افتخارات بدون هيچ اداعاييفصل بعد گيگز هم ميره و مثل اسكولز,گري نيويل,وندرسار كه فصل قبل واسه رفتند مارو تنها ميزاره
واقعا اين بازيكن در تمام سالهاي طولاني حضورش در يونايتد فقط به يه چيز فكر كرد,غيرت نسبت به منچستر و عشق به اين تيم و تمام
ولي اسطوره ها در قلب هواداران ميمونند تا ابد.
زنده باد سر رايان گيگز افسانه اي
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 11-30-2011 در ساعت 23:08
گیگز معنای تعصب.
گیگز معنای افتخار.
روی کین.گری نویل.پل اسکولز.و حالا رایان گبگز.
مردانی بی ادعا در تاریخ منچستر.
Manchester United Team: Amos; Rafael, Smalling, Evans, Fabio; Valencia, Gibson, Park, Diouf;
Berbatov, Macheda. Subs: Lindegaard, Fryers, M.Keane, Morrison, Cole, Pogba, Lingard
تيم با اين تركيب بازي ميكنه و الان حدود 20 دقيقه از بازي گذشته.
نيمه دوم حتما موريسون بازي ميكنه.برادران تاچيوانا هم بازي ميكنند!(برادران داسيلوا)
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
جدا از نتیجه بدس اومده امیدوارم بازیکنای جونی که بازی کردن تجربه خوبی کسب کرده باشند تا بتونن به تیم اصلی کمک کنن
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2مساوی پشت سرهم و 1باخت.
دیشب یونایتد باخت در وقت های اضافه.به نظرتون یونایتد چش شده که این قدر نتیجه های بد می گیره؟؟؟؟
دیگه خیلی ناامید شدم از یونایتد هیچ وقت یونایتدو این جوری ندیده بودم.امیدوارم خود الکس درستش کنه.
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 12-01-2011 در ساعت 11:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)