به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Always in my heart Zizu
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسلما تنها هدف تو برنابئو برده اما توجه کن ببین تو 6 بازی اخیر چند گل تو ال کلاسیکو ها ما بخاطر اشتباه مستقیم و غیرمستقیم مارسلو خوردیم
من اصلا نمیگم مارسلو بده خیلیم خوبه اما متاسفانه اعتماد به نفس ال کلاسیکو رو نداره
اما فابیو بازیکن چند پستیه و تو بازی سازی هم قویه و قدرت تخریب خیلی بالایی یهیم داره ضمن اینکه فیزیکشم یه نمره مثبت دیگه در قیاس با مارسلو
ولی مورینیو کارش رو بلده . خودش میدونه چیکار کنه
Always in my heart Zizu
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 11-29-2011 در ساعت 14:25
این تقریبا شبیه به ترکیبی هست که توی سوپر کاپ رفت مورینیو استفاده کرد و تونست برای اولین بار بعد از چند سال یک مدت نسبتا طولانی بارسا رو به دردسر بندازه ولی باعث شد دوبار دروازه خودش تو برنابئو باز شه که یکیش روی اشتباه په په بود.درکل من شانس رئال رو این فصل بالا میبینم.چه تو قهرمانی و چه تو الکلاسیکو ولی بازم میگم بارسا این فصل بگیر نگیر داره.درشب خوب بازی کردن میلان اونا رو شکست میده و در شب خوب بازی کردن خودش از تیم حریف که خیلی ضعیفه میبازه.این امیدوارم میکنه توی الکلاسیکو رو فرم باشن
این حرفتو کامل قبول دارم. ولی باخت بارسا چند دلیل می تونه داشته باشه
1- دست کم گرفتن
2-خستگی واسه بازی سخت مقابل میلان
3-شانسی بارسا باخت مخصوصا تیرک دقیقه 90 بارسا.
که به نظرم بیشتر همون گزینه اول باشه.
در مورد الکلاسیکو هم به نظرم رئال اگر نوری شاهین آماده بود از نوری شاهین هم استفاده کنه خوبه هرچند خوده مورینیو می خواد از 3 هافبک دفاعی استفاده کنه
آلونسو و خدیرا و به احتمال زیاد به دیارا هم بازی میده.
و مارسلو هم در ترکیب ثابته.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)