بارسلونا با رئال مادرید که(باعث شد رئال توی زمین خودش 6 گل بخوره)فصل گذشته2008
بارسلونا با رئال مادرید که(باعث شد رئال توی زمین خودش 6 گل بخوره)فصل گذشته2008
انقد فوتبال دوست دارم نمی تونم بگم کدوم برام از همه جذاب تر بوده. و همیشه هم یه مشکل بزرگ داشتم اونم این بوده که نتیجه بازیهارو بعد از یه مدت فراموش می کنم...
بازی منچستر و بایرن مونیخ 99 محشر بود.
بازی استقلال و ملوان که گل پژمان نوری باعث شد پرسپولیس قهرمان اولین دوره لیگ برتر بشه هم هیچوقت فراموش
نمی کنم...
و مهمتر از همه بازی انگلیس و آرژانتین 2002 که دیوید انتقام منو و خودشو و یه عالمه انگلیسی رو از آرژانتینیهای ........
گرفت.
عجب بازی بود.![]()
بازی رئال و منچستر تو جام باشگاههای اروپا 2003 که رئال با وجود باخت 4 به 3 مقابل منچستر به دور بعد صعود کرد.
اون زمان فرگوسن با بکام مشکل داشت و بازیش نمیداد. وقتی دید تیمش عقبه نیمه دوم بکام رو فرستاد توی زمین و بازی رو بردن. اگر بکام از اول تو تیم بود احتمالا منچستر میرفت بالا.
اون بازی سراسر حمله بود از هر دو تیم نه فقط یکیشون.
بازی رئال بارسا که 6 5 شد و منچستر و میلان که 3 بر 0 میلان منچستر رو پکوند هم بازیهای بعدیه.
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازي ايران كره در جام ملت هاي اسيا كه ايران برد
و بازي سپاهان و پرسپوليس جام حذفي كه سپاهان برد4 تا زد
دلچسب ترین بازی هایی که من دیدم بازی های اینتر و میلان بوده است که در بیشتر انها در نیمه اول میلان پیش بوده است اما در نیمه ی دوم اینتر واقعا میلان با کاکا سربلند بود اما وقتی کاکا رفت میلان افت کرد اما با این حال میلان توانستبا رونالدینیو تا حدی صعود کنه.
bazi real madrid va barsa ke 6-2 barsa un bazi ro bord
بازی چلسی منچستر امسال که قشنگ ترین بازی بود که من تا حالا دیده بودم که چلسی بازی رو با تک گل کاپیتان جان تری برد![]()
بازی بارسا وریال مادرید همیشه قشنگ بوده
بازی لیورپول میلان که 3-3 شد و در پنالتی لیورپول برد بهترین بازی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)