اتفاقا جدا باشه بهتره من تو بخش حرف های خودمونی رئال مادرید یه حرفی رو درمورد مورینیو زدم یکی از کاربرای بارسلونا میاد تو پیام های بازدیدکننده ی من به مورییو توهین میکنه حالا اگه بخش باز بشه واوی لا میشه.
اتفاقا جدا باشه بهتره من تو بخش حرف های خودمونی رئال مادرید یه حرفی رو درمورد مورینیو زدم یکی از کاربرای بارسلونا میاد تو پیام های بازدیدکننده ی من به مورییو توهین میکنه حالا اگه بخش باز بشه واوی لا میشه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
حالا حرفای خودمونی بسته باشه ایراد نداره ولی بخش تبادل نظر باید باز باشه.نمیشه که اصلا میخواییم ترکیب رئال رو به عنوان یک هوادار فوتبال بگیم میان هشدار میدن که نباید اصلا پست بدی.من خودم چندتا از دوستام توی همین انجمن رئالی هستن.واقعا این معنی نمیده که همه بخش های دو تایپیک برای هواداراشون بسته باشه
تجربه ثابت کرده که تبادل نظر ، حرف خودمونی ، آواتار ، امضا ، آلبوم ، چشم ، ابرو ، باد و خوشید و همه و همه می تونند عواملی برای جنجال بین هوادارای این دو تیم توی دربی باشند و این حکومت نظامی تا الان به خوبی تونسته نظم انجمن رو نگه داره وتا وقتی که به این یقین نرسیم که دیگه مشکلی پیش نمیاد این قضیه ادامه خواهد داشت !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)