Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 83 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

درخشش تونی و ذخیره های یووه در یک بازی دوستانه
    2 آذر 1390
    یک بازی دوستانه و زدن 7 گل نشان قدرتی ست پیش از دیدار حساس شنبه شب یووه برابر لاتزیو. یوونتوسی ها امشب در یک بازی دوستانه و تدارکاتی که در این فصل از اهمیت زیادی برای انتونیو کونته برخوردار است به مصاف لکو، تیمی از منطقه لومباردا رفت و توانست با نتیجه 7 بر یک پیروز شود.

در این بازی مهره های ذخیره کونته در این فصل توانستند نمایشی خوبی را برابر اندره ا انیلی، جوزپه ماروتا و پاول ندود ارائه دهند. لوکا تونی که مدت های زیادی ست از ترکیب به دور است توانست دو گل بزند، یاکوئونتا هم همین طور و الیا و کراسیچ نیز توانستند برای تیم شان گلزنی کنند.

تیمی که در دیدار برابر پالرمو به میدان رفته بودند سخت تمرین کردند و بعد از اتمام تمرین این گروه، دیدار تدارکاتی با حضور مدیران یووه شروع شد. استوراری، موتا، سورنسن، گروسو، دچلیه، مارونه، پاتزینتزا، جاکرینی و دل پیرو و کوالیارلا تیم یووه را به همراه تونی تشکیل دادند و در ادامه نفرات بعدی به ترکیب یووه اضافه شدند.

برای تونی، دل پیرو و کوالیارلا فرصت زیادی نیاز نبود تا نمایش زیبای خود را برابر رقیب تدارکاتی نشان دهند. کونته در ادامه به نفرات ذخیره مانند کراسیچ و الیا نیز فرصت بازی داد و این دو هر یک توانستند با گل های خود به برتری پرگل بیانکونری کمک کنند.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

در نیمکت رنج می کشم
    3 آذر 1390
    الکس که برای حضور در مراسم ادیداس در شهر میلان به این شهر سفر کرده بود در کنار تعدادی از هواداران و مسولین و برخی بازیکنان حاضر در این مراسم در یک کلیپ ورزشی برای شرکت ادیداس حضور داشت و پس از اتمام برنامه سرانجام در گفت و گویی که در خصوص شرایط کنونی اش سوال کردند از ناراحتی و رنج کشیدنش در نیمکت خبر داد.

دل پیرو که همچنان برای میلان شانس خوبی قائل است که بتواند در پایان فصل اسکودتو را بالای سر ببرد در پاسخ به این سوال که از او پرسیده شد " حرکت و امدن به زمین از نیمکت سخت است گفت "

" خیر، رقابت ها برای مدت طولانی ادامه دارد و برای هر یک دقایق کمی زمان است تا بازی کنند. اما بودن در نیمکت سخت و ازاردهنده است به این دلیل که همچنان عطش و انگیزه بازی کردن دارم. من کاپیتان این تیم می مانم. "

اما در خصوص سنی که برای اتمام فوتبالش اعلام کرده " من گفتم که به بازی تا 40 سالگی می اندیشم اما نگفتم که تا چه سنی بازی خواهم کرد نه من تا 42 سالگی بازی می کنم (می خندد ). اما مطمئنا برای چند سال ادامه خواهم داد. در این خصوص در پایان ژوئن فکر می کنم زیرا دوست دارم از این لحظات لذت ببرم. من به لحظات فکر می کنم و می خواهم به حال فکر کنم نه به آینده . برادرم به اینده من فکر می کند و این مسائل مشکلات او هست، من در حال حاضر دنبال چیزی نیستم، تنها می خواهم از لحظات بودنم با یوونتوس در اینجا و تا پایان لذت ببرم و بعد ببینیم چه می شود."

اما کالچوپولی و اسکودتوی 2006 "مسئله ای که باعث خشم فدراسیون است. برای من و همه یوونتوسی ها بازی در زمین لذت بخش است و ما مانند مسولین فدراسیون می دانیم که در زمین برنده شدیم. برای من تنها تداعی کننده ان چیزی ست که در زمین ارائه کردیم و از ان اطمینان دارم. "

Alessandro Del Piero

6. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

بولونیا حریف یوونتوس در جام حذفی ایتالیا
    3 آذر 1390
    رقابت های جام حذفی ایتالیا موسوم به کوپا ایتالیا به مراحل نهایی خود نزدیک می شود و تیم های قدرتمند سری آ از این دور وارد مسابقات خواهند شد. یوونتوس به عنوان پر افتخار ترین تیم کوپا ایتالیا با 9 عنوان قهرمانی در دور بعدی رقابت ها به مصاف بولونیا خواهد رفت.

بولونیا روز گذشته موفق شد با نتیجه ی 4 - 2 تیم کروتونه را شکست دهد و در مرحله ی بعدی حریف یوونتوس شد. گفتنی است زمان و مکان بازی مقابل بولونیا همچنان مشخص نشده است.

Alessandro Del Piero

8. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

پیش بازی سری آ: لاتزیو- یوونتوس؛رم میزبان نبرد بالای جدولی ها
    شاگردان آنتونیو کنته در 11 دیدار از بازیهای سری آ، طعم شکست را نچشیده اند ولی این بار حریف آنها تیم قدرتمندی به نام لاتزیو است.

ادی رجا، مربی لاتزیو با مصدومان متعددی مواجه است؛ سیمونه دل نرو، استفانو مائوری، خاویر گارریدو، آلبانو پیتزاری، آندره دیاس، لیبور کوزاک، استفان ماینوا و ماتوزالم هیچ کدام قادر به همراهی لاتزیو نیستند
    این امکان وجود دارد که مربی ناپولی در دیدار با یووه، همان ترکیبی که هفته گذشته مقابل ناپولی به میدان فرستاده بود را در دیدارامشب رم نیز روانه میدان کند. البته اوضاع جبرئیل سیسه هنوز مشخص نیست.این ستاره فرانسوی فصل سختی را در اولین فصل حضورش در ایتالیا سپری می کند. او که درتابستان از پاناتینایکوس به لاتزیو آمده، تا به امروز تنها توانسته یک گل به ثمر برساند و انتظار می رود که بازی را از روی نیمکت ذخیره ها آغاز کند.

از سوی دیگر، با مصدومیتی که گریبانگیر آندره آ پیرلو شده، انتظار می رود که میچله پاتزیه نتزا جای او را در ترکیب اصلی تیم گرفته و درکنار آرتورو ویدال و مارکیزیو به میدان برود.البته اوضاع بازی ساز باتجربه ایتالیایی هنوز قطعی نیست و ممکن است تستهای پزشکی که ساعاتی قبل از برگزاری بازی انجام می شود، حکم به آمادگی پیرلو دهد

آیا می دانستید؟

لاتزیو 68 بار مقابل یوونتوس تن به شکست داده و این حکایت از آن دارد که این تیم تیمی است که بیشترین شکست را درمقایسه با تمامی تیمهای حاضر در سری آ مقایل یووه متحمل شده است.
    لاتزیو در 18 بازی اخیری که مقابل یووه برگزار کرده ، نتوانسته بیشتر از 2 گل به ثمر برساند.
    البته لاتزیو در 9 دیدار اخیرش شکست نخورده؛ آنها در 6 بازی پیروز شدند و 3 تساوی کسب کردند و در سه دیدار اخیرشان گلی را دریافت نکرده اند.
    یوونتوس تنها تیم سری آ است که در رقابتهای این فصل هنوز طعم شکست را نچشیده. آنها تا به امروز شش برد و 4 تساوی به دست آورده اند.
    بینکونری در 8 دیدار اخیر خارج از خانه شان در سری آ، تنها 3 گل دریافت کرده اند.
    کلودیو مارکیزیو در 10 بازی اخیر، 5 گل به ثمر رسانده.
    یوونتوس در 13 بازی اخیرش مقابل لاتزیو شکست نخورده و مقابل این تیم به 9 برد و 4 تساوی دست یافته.

Alessandro Del Piero

10. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

اين يووه براي مدت زمان طولاني وجود خواهد داشت
    5 آذر 1390
    بي ترديد يكي از پنج هافبك برتري دنياست، مطمئنا شماره يك ايتاليا با آينده اي درخشان تر. با پنج گل زده در رقابت هاي اين فصل و انگيزه بالاي خود براي ادامه گلزني مي تواند به آمار گلزني اش بيافزايد.

او كه با نمايش هاي خوب خود از سوي تيفوسي ها لقب " شاهزاده كوچك " را گرفته بود حالا تبديل به پادشاهي شده كه مي تواند وارثي براي الكس يوونتوسي ها باشد. كلوديو ماركزيو در 25 سالگي يكي از مهمترين مهره هاي فوتبال سرزمين چكمه اي ست و همانند الكس دل پيرو، الگوی کودکی و اسطوره همیشگی اش به كمك هاي انسان دوستانه و همكاري با بيمارستان " سنت آنا " ادامه مي دهد.

ماركيزيو، ابتدا لاتزيو و بعد ناپولي. يك امتحان كاملا حرفه اي كه پختگي و شايستگي يووه را نشان مي دهد؟
    بله. لحظات مهمي ست و محرك. دو سفر سخت در سه روز و بايد همانند گذشته از اين ديدارها نيز با قدرت و پيروزي برگرديم.

يوونتوس تا اين هفته چه كرده ؟
    خوب هستيم و خوب بازي مي كنيم. ما يك فوتبال زيبا را ارائه مي دهيم و مطمئنا كه در لحظات خوبي هستيم و مي خواهيم اين لحظات ادامه داشته باشد. مطمئنا لحظات مهم تر نيز فرا مي رسد. ما هنوز به خوب بازي كردن فكر مي كنيم .

اسكودتو در برنامه هاي شما جايي دارد؟
    ما بازي به بازي پيش مي رويم و به دنبال اين مسئله هستيم كه به پيش روي ادامه دهيم و همچنان در صدر بمانيم. همه چيز ممكن است. ميلان براي اسكودتو از شانس خوبي برخوردار است و البته از تجربه خوبي .

حداقل اهداف شما در اين فصل چيست؟
    ايستادن در رده سوم. مي خواهم به ليگ قهرمانان برگرديم، يووه بايد به ليگ قهرمانان برگردد.

بهترين خصوصيت اين يووه چيست؟
    زماني كه جدال تمام مي شود خيلي خوشم مي ايد. بعد از 90 دقيقه سخت، ما هميشه 4 الي 5 بازيكن داريم كه در محوطه حريف هستند. در اين يووه ذهنيت بالا و قدرتمندي را مي بينم كه با اعتماد و قدرت هم تيمي ها به راه خود ادامه مي دهد. تيم از هيچ حريفي ترسي ندارد و فكر مي كنيم كه از هر كجاي زمين مي توانيم به هم تيمي مان توپ برفستيم و اگر از عقب تر شوت بزنيم بهتر است. ما دوست نداريم كه پشيمان شويم. بايد طوري بازي كنيم كه دفاع با مشكل روبرو نشود و كمتر تحت فشار قرار گيرد. اين يووه وجود دارد و همچنان وجود خواهد داشت.

توپ ربايي هاي خوبي در يووه ديده مي شود اما در ارسال ضربات ايستگاهي كمتر موفق مي شويد.
    ما گل هاي كمي دريافت كرديم و دفاع ما همگي در تيم ملي هستند. شروع مجدد از برنامه هاي ما محسوب مي شود و اين شروع ها مي تواند براي پيشروي تيم موثرتر باشد. هنوز نتوانستيم از ضربات ايستگاهي به گل برسيم .

مدافعين يووه همگي ملي پوش اند و اين مي تواند قدرت خط دفاعي را بالاتر ببرد.
    ما هماهنگي خوبي در اين خط داريم و همگي از تجربه و قدرت بالايي برخوردارند. زماني كه در زمين هستيم مطمئن هستيم كه به راحتي مي توانيم حمله كنيم زيرا دفاعي مستحكم و قدرتمند داريم.

هنوز شهر تورينو به اين يووه اعتماد ندارد؟
    ما از دو فصل سخت و تيره به اين فصل امديم و در شرايط كنوني خوب فوتبال بازي مي كنيم و صدرنشينيم. اين نشان ذهنيت بالاي ماست.

به شما مي گويند كه شبيه تارديني هستيد اما الگوي شما از كودكي كيست؟
    دل پيرو براي من هميشه بت و افسانه من است

همچنان اين خصيصه از دوران كودكي به قوت خود باقي ست؟
    از كودكي براي من چنين بوده. من بازي جرارد را در ديدار فينال ليگ قهرمانان برابر ميلان را به ياد دارم، او در همه زمين ديده مي شد در كنار دروازه، در كنار دروازه حريف، ميانه ميدان و ...

ماركيزيوي امروز چطور به وجود امد.
    با تجربه در طول زمان. سال به سال به دنبال بهتر شدن بودم. هميشه بازي خود را از تلويزيون مي ديدم. هميشه به دنبال اينم كه ببينم كجا اشتباه كردم. بايد بهتر شوم. به اين مسئله به پيشرفت من كمك كرد. امروز در شرايط و پستي بازي مي كنم كه دوست دارم.

پيرلو، ويدال و ماركيزيو بهترين هافبك هاي اروپا هستند؟
    نه . خب احساس مي كنم كه در ليگ ايتاليا اين طور باشد، ما در شروع حركت تازه اي هستيم و مي توانيم قدرتمندتر باشيم. نبايد پاتزينتزا و مارونه را فراموش كنيم.

ايا امكان پيوستن مونتوليوو هم هست؟
    من در خصوص نقل و انتقالات صحبت نمي كنم. فكر نمي كنم كه درست باشد كه يك بازيكن در اين خصوص صحبت كند. ما به بهتر شدن و كامل شدن فكر مي كنيم و در رقابت نتيجه اي دلخواه بگيريم تا به ليگ اروپا راه يابيم.

اسكار بيانكونري را به كدام مهره مي دهيد؟
    پيرلو اما اندره ا بارتزالي نيز بي اشتباه ظاهر شده

و ويدال ؟
    چشمگير و مانند همه تلاش مي كند و حتي بيشتر. ارتورو بسيار سريع ست و رقابت ها بسيار طولاني .

كونته نسبت به ساير مربيان پس از كالچوپولي چه چيزي بيشتر دارد؟
    او موفق شد تا همه ناكامي ها، ترس هاي ما را حذف كند. او كمك كرد تا ما به خصوصيات قبلي خود برگرديم .او به رشد فضا و ذهنيت ما كمك كرد. به ما گفت كه بايد قدرتمند باشيم و شرايط خوب خود را بار ديگر به دست بياوريم و به لحظات خوب برگرديم. ما چيرو واقعا زيبا بازي مي كرديم و خوب پيروز مي شديم اما احساس مي شد كه نمي توانيم پيش رويم. حقيقت اين است كه فوتبال اين طور است و هميشه بايد به دنبال بهتر شدن بود.

تيم ملي و رقابت هاي يورو، ايتاليا چه نتيجه اي خواهد گرفت؟
    ما براي پيروزي به مسابقات مي رويم

بالوتلي بار ديگر متولد شده؟
    او را از زمان تيم زير 21 ساله ها مي شناختم. يك پسر طلايي كه هميشه نصيحت ديگران را طلب مي كند اما تاكيد مي كنم كه بالوتلي پسري استثنايي ست.

او مي تواند به يوونتوس بيايد؟
    مطمئنا. بازيكني بسيار بزرگ . متاسفم كه به من گفتند كه نمي تواند منچسترسيتي را ترك كند و حالا تنها در تيم ملي از بازي او لذت مي بريم.

Alessandro Del Piero

12. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus

- ویدال در مصاحبه ای با روزنامه لاسامپا از بازی امشب لاتزیو و یوونتوس گفت : " اگر بتوانیم لاتزیو را شکست دهیم ، آن گاه میتوانیم به اسکودتو فکر کنیم. "

- میلوش کراسیچ ، مهره صرب یوونتوس شایعات جداییش از یووه را رد کرد : " کسی به من نگفته که در لیست فروش هستم ، در ژانویه و یا ژوئن چیزهایی بیشتری خواهیم دانست. "

14. 5 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus 25 میلیون برای خرید یووتیچ ؟

25 میلیون برای خرید یووتیچ ؟

روزهای زیادی تا شروع نقل و انتقالات زمستانی باقی نمانده و شایعات جذب بازیکنان جدید توسط باشگاه یوونتوس روز به روز زیاد می تر می شود و این موضوع در روزهای اخیر به بالاترین حد خود رسیده است.

در این میان بازیکنان کم سن و سال سهم بیشتری در اخبار یوونتوس را به دنبال دارند و استفن یووتیچ ستاره ی باشگاه فیورنتینا یکی از اهداف مهم سران یووه به شمار می رود.

بازیکن 22 ساله ی مونتنگرویی بنفش پوشان تیم های زیادی را به دنبال خود می بیند و علاوه بر یوونتوس تیم های مدعی اینتر - منچستر - بایرن مونیخ و چلسی نیز برای جذب وی ابراز علاقه کرده اند.

ستاره ی باشگاه فیورنتینا که در پست مهاجم دوم و وینگر بازی می کند بسیار ریز نقش است و این موضوع کونته را مجاب کرده تا نام وی را در لیست خرید خود قرار دهد.

گفتنی است قمیت احتمالی این بازیکن ریز نقش 25 میلیون یورو تخمین زده شده و باشگاه چلسی حاضر است مبلغ 28 میلیون یورو برای وی پرداخت کند.

16. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

بانوی پیر کاپلویی برد ( لاتزیو 0 - 1 یوونتوس )
    6 آذر 1390
    یوونتوس در دیدار مقابل لاتزیو به خوبی نشان داد در یک بازی می تواند با چند سبک کاملا متفاوت بازی کرند و یک نیمه با سرعت و حملات زیادی بازی کند و در نیمه ی دیگر در جریان دیدار باقی بماند و هم در حمله و هم در دفاع از حریف خود بهتر باشد.

بدون شک نیمه ی اول دیدار دو تیم لاتزیو - یوونتوس یکی از سریع ترین مسابقات سری آ بود که توپ در طول 45 دقیقه به صورت مداوم بر روی دروازه ی دو تیم در جریان بود و این موضوع هیجان زیادی را به مسابقه ی حساس این هفته ی سری آ داده بود.

یوونتوسی ها که با سه بازیکن به سمت دروازه ی لاتزیو حمله می کردند در بسیاری از دقایق بازی تیم برتر میدان بود و به خوبی با گردش توپ در زمین لاتزیو صاحب موقعیت می شد و در چند صحنه تا فروپاشی دروازه ی لاتزیو نیز پیش رفت اما مارکتی که تا پیش از این دیدار در 304 دقیقه دروازه ی خود را بسته نگه داشته بود با درخشش خود مانع از باز شدن دروازه ی لاتزیو شد.

در بعضی از دقایق دیدار فاصله ی زیاد میان خطوط میانی و دفاع بانوی پیر باعث شد تا بازیکنان لاتزیو به راحتی صاحب جریان بازی شوند و با استفاده از این شکاف توسط بازیکنان تکنیکی خود خلق موقعیت کنند که بوفون سنگربان یووه با واکنش های دیدنی مانع از فرو پاشی دروزاه ی خود شد.

در دقایق رو به انتهای نیمه ی اول بوفون حمله ی شدید لاتزیو را دفع کرد و میرکو ووچینیچ مهاجم متفکر یووه با ارسال پاس 20 متری برای متری وی را در موقعیت مناسبی قرار داد تا مرد گلزن یووه با پلس عرضی خود په په را در موقعیت گلزنی قرار دهد و سیمونه با ضربه ی دیدنی دروازه ی لاتزیو را باز کرد.

در نیمه دوم فشار لاتزیو به حداکثر خود رسید و فیروزه ای پوشان با تمامی نفرات خود در نیمه ی زمین یوونتوس حمله می کردند و در این میان باز هم درخشش بوفون و در یک صحنه تیرک دروازه مانع از باز شدن دروازه ی یوونتوس شد.

دفاع منطقه ای و سنتی یوونتوس را در این دیدار به خوبی شاهد بودیم و کونته هنگامی که با حملات شدید لاتزیو رو به رو شد سیستم تیمی خود را تغییر داد و یووه به بهترین شکل ممکن از نتیجه ی خود دفاع کرد.

کونته که در دقایق پایانی تیم خود را اسیب پذیر می دید دست به تعویض های متوالی زد و همین موضوع باعث شد در 20 دقیقه ی پایانی یووه کنترل کامل بازی را در اختیار گیرد و حتی شانس های دیگری برای گلزنی پیدا کند.

سرانجام یوونتوس با درخشش بازیکنان خود در زمین لاتزیو یکی از تیم های برتر سری آ تا این هفته به برتری دست پیدا کرد و همچنان با یک بازی کمتر در صدر جدول سری آ قرار دارد.

Alessandro Del Piero

18. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

مصاحبه های بعد بازی لاتزیو
    1- ادی رجا سرمربی لاتزیو

لاتزيو در يك بازي برابر و زيبا برابر يوونتوس تن به شكست داد اما اين نتيجه از شايستگي هاي ابي و اسماني هاي رم نمي كاهد. ادي رجا، مربي لاتزيو كه در خانه شكست خورد در خصوص اين بازي گفت

"از نمايش تيمم راضي هستم و در تمام طول بازي تلاش كرديم تا به گل تساوي برسيم. به نظرم يك پنالتي براي ما گرفته نشد اما فكر مي كنم كه سال،‌سال يوونتوس است و سخت است اين تيم را از اين كورس خارج كرد."
    2- جورجو کیلینی

توانستيم تا حدودي همان يووه هميشگي باشيم
    6 آذر 1390
    به خوبي در كنار ساير هم تيمي هايش تلاش كرد تا يووه با سه امتياز رم را به مقصد تورينو ترك كند. مدافعين بيانكونري شنبه شب، بسيار تلاش كردند و بارها تحت فشار قرار گرفتند اما به خوبي از وظايف خود خارج شدند.

جورجو كيه ليني، مدافع ملي پوش يووه در پايان ديدار اين تيم برابر لاتزيو در خصوص پيروزي ارزشمند يوونتوس گفت:رشد كرديم و همان يوونتوسي شديم كه مي خواستيم هر چند كه انتظارات بيشتر است و هنوز بايد راه طولاني را ادامه دهيم تا يوونتوس بزرگ هميشگي باشيم.

امروز بهترين بازي ما نبود، حريف بارها ما را تحت فشار قرار داد اما به خوبي مقاومت كرديم. به هر حال سه امتياز مهمي بود كه از آن خود كرديم."

كيه ليني در خصوص بازي حساس برابر ناپولي نيز گفت:بايد با ذهنيت خاصي به اين ميدان قدم گذاريم و به پيروزي فكر كنيم. بايد همچنان تمرين كنيم و اشتباهاتي كه داشتيم را بر طرف كنيم.
    3- جان لوئیجی بوفون

بايد روي پاهاي خود بياستيم
    6 آذر 1390
    بسيار اماده به نظر مي رسد، گويي به فرم ايده ال سال هاي گذشته رسيده و مي خواهد همان سنگربان بزرگي باشد كه بود. همان جيجي بوفون هميشگي كه با قدرت درون دروازه مي ايستاد و با واكنش هاي بي نظير خود رقبا را ناكام مي كرد.

جان لوئيجي بوفون، سنگربان ملي پوش يوونتوس كه در ديدار برابر لاتزيو با نمايش هاي خود مانع باز شدن دروازه «بيانكونري» شد گفت:مطمئنا بازگشت ما مشخص شد اما اين نتيجه شايستگي هاي لاتزيو را كتمان نمي كند،

تيمي كه در طول بازي تلاش كرد تا به گل تساوي برسد. ما در فرم ايده آلي هستيم اما اين بازي بهترين بازي ما نبود با اين حال نمايشي ارائه مي دهيم كه نشان مي دهد به قدرتي كه مي خواستيم رسيديم و به خوبي فوتبال بازي مي كنيم.

از اين نتيجه خيلي خوشحاليم اما بايد همچنان به دنبال بهتر شدن و هماهنگي بيشتر باشيم و تمرين زياد را فراموش نكنيم. بايد روي پاهاي خود بياستيم تا همچنان در لحظات زيبا و خوب كنوني حضور داشته باشيم.
    4- سیمونه په په

امسال يووه ديگري هستيم
    6 آذر 1390
    امسال هماند تيمش چهره عوض كرده، با امادن كونته پست او نيز تغيير كرد و بيش از هر زمان ديگر به دروازه رقبا نزديك. او بيش از هر فصل ديگر گلزني مي كند و بيش از گذشته مهره اي موثر و كليدي تري شده.

سيمونه په په، گلزن يووه در ديدار اين تيم برابر لاتزيو توانست با گلي كه براي تيمش به ثمر برساند سه امتياز ارزشمند را به يوونتوس هديه كرد و در پايان بازي گفت:امسال، سالي متفاوت است. امسال يك يووه ديگري را شاهد هستيم. حالا از بودن در زمين و رقابت لذت مي بريم و اين مسئله بسيار زيبايي است. ما تيمي قدرتمند و بزرگ هستيم كه خوب فوتبال بازي مي كنيم و از هر نظر آماده ايم.»

په په گلي كه به ثمر رساند را نتيجه بازي تيمي و پاس عالي الساندرو متري بود:خيلي خوب بازي كرديم و اين گل نتيجه بازي تيمي و تلاش همه تيم بود. الساندرو پاس بسيار دقيق و زيبايي به من داد و پيش از او نيز ساير بازيكنان خوب عمل كردند تا براي من موقعيت گلزني ايجاد شود.
    5- آنتونیو کونته

پيروزي مهم برابر يك رقيب قدرتمند
    6 آذر 1390
    از نظر او صحبت از اسكودتو زود است و بايد تنها به هر ديداري كه پيش روست فكركرد و با اين انگيزه كه بايد در اين بازي پيروز شويم به ميدان رفت. به نظر اين شيوه جديدي از كونته است كه تا به اينجاي كار نيز موفق نشان داده اما هم او هم همه بيانكونري ها مي دانند كه تا تبديل شدن به همان يوونتوس كبير راه طولاني پيش است و اين تازه اول راه است.

بيانكونري در خانه لاتزيو در شرايطي حساس توانست پيروز به خانه برگردد تا به ديدار مهم سه روز آينده اش در سن پائولو مي انديشد. كونته پس از اتمام اين بازي با چهره اي خوشحال گفت

" خيلي خوشحاليم چون يك بازي مهم را برابر يك تيم بسيار قدرتمند پيروز شديم. حريف تا پايان بازي مبارزه كردند، اين گروه نيز به دنبال صدرنشيني بود. اين بازي آزموني براي ما بود كه نشان داد در چه سطح آمادگي هستيم و شايسته اين پيروزي بوديم. اما هرگز دست از رسيدن به گل دوم برنداشتيم و عقب نكشيديم."

با اين حال مربي سياه و سفيدهاي ايتاليا تاكيد كرد كه براي رسيدن به فرم ايده ال و حفظ شرايط كنوني بايد بيش از اين تلاش كرد و تمرينات خود را با قدرت بيشتري ادامه داد و در هر ديدار به سه امتياز فكركرد.

Alessandro Del Piero

20. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    CONTE
    بازیکن محبوب
    del piero & shevchenko & fabregas
    اسم واقعی شما
    MAMAL

ItaliaJuventusJuventus

تشکر ها
    2
    تشکر شده 105 در 26 پست

Neww کراسیچ : از یووه نمی روم

مدتي ست كه از شرايط ارماني دور شده و همچون برخي ديگر از مهره هاي بيانكونري به نيمكت دوخته شده اما با اين حال معتقد است كه مي تواند همان مهره قديمي و ارزشمند شود كه كونته از او مي خواهد. ميلوش كراسيچ، هافبك صربي يوونتوس در خصوص شايعه جدايي اش از بيانكونري گفت

" با بحران كوچكي مانند اين، هرگز به رفتن فكر نمي كنم. چرا بايد تيمي كه به ان علاقه دارم و با تمام وجود براي موفقيت در ان تلاش ميكنم را رها كنم؟ اينجا مي مانم و براي بازگشت دوباره تلاش خواهم كرد.

يوونتوس و كونته نيز هرگز به فروش من فكر نمي كنند و قصد ندارد مرا در ليست خريدشان قرار دهند. اينجا احساس خوبي دارم و از اينكه در فضاي يوونتوس زندگي مي كنم راضي ام. خانواده ام هم از زندگي در اين شهر زيبا خرسندند. "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ONLY JUVE

22. 5 کاربر از پست مفید mohammad.k تشکر کرده اند .

صفحه 54 از 83 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)