به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
دیدین گفتم 3-5-2 بازی میکنیم ........ همین جوری هم شد ......... پویول - آبیدال - ماسکرانو مدافعان بوسکتس سسک ژآوی کیتا تیاگو هافبکان مس و ویا هم مهاجم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
واقعا انتظار نداشتم پپ با سه مدافع تو زمین میلان بازی کنه.واقعا خوشحالم چون اگه این ترکیب توی خونه حریف جواب بده میتونیم از این ترکیب جلوی رئال استفاده کنیم
رئالی ها خودتونو آماده پیکار با بارسلونای کبیر کنید که میخوای یه ششتایی دیگه کنیمتون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
بازی با ختافه بازیه سختیه ......... معمولا با گل های زیاد این تیمو نمیبریم ......... نمیدونم
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
خب بچه ها بازی امشب رو جند چند میکنیم من میگم 4 بر صفر میزنیمشون
Captain prejudice
به خاطر روحیه بالای بازیکنا به احتمال زیاد این بازی رو حتی توی خونه حریف با اختلاف بالا میبریم.
واقعا به برد تمام بازی تا قبل از بازی با رئال احتیاج داریم.صدرجدول داریم میاییم
بچه ها امشب بازی رو از شبکه سه میزاره دیگه نمی خواد آنلاین ببینیم
Captain prejudice
بازی با ختافه بازی جذابی بود ولی غم انگیز
بارسا فقط یه مشکل داشت اینکه تیم حریفو دست کم گرفت.
بااین باخت بارسا بازی هارو جدی تر خواهد گرفت و رقابت ها جذاب تر خواهد شد.
فرداشب هم که بازی دارید تیم سختی نیست ولی نباید دست کم بگیریدشون.
HALA MADRID
بازم یه تیم مادریدی
تو این چند هفته بارسا داره به مصاف مادریدی ها میره
با توجه به شرایط شانس بارسا واسه برد فردا خیلی خیلی بالاست
اما فک کنم اگه بازم تو نیمه اول به گل نرسه دچار مشکل شه
واقعا بارسا به این باخت نیاز داشت تا بفهمن واقعا باید تلاش کنن.امشب بازی خیلی حساسه چون میتونه توی روحیه بچه ها خیلی اثر بزاره.از طرفی با داداش مرتضی موفقم . بارسا اگه توی نیمه اول گل نزنه واقعا در ادامه دچار مشکل میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)