بازي تموم شد! دقيقه 94 و سوت داور به نشانه از دست دادن 2 امتياز ارزشمند خانگي!
به خدا ديگه نميدونم چي بگم! اونقدر عصباني هستم كه ميخواستم tv روز خورد كنم
اين همه موقعيت؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا شانس نداريم؟؟؟؟؟ اي خداااااااااااا؟ امسال چرا اينجوري ميشه؟ همش مصدوميت! همش بدشانسي! ديگه تا كي؟ بس نيست؟ خدايا اين چه عذابيه؟
تو اين شرايط حساس جدول و با توجه به اينكه منسيتي با ليورپول داره امكان داره امتياز از دست بده! پس شايد ميتونستيم اختلافمون رو كم كنيم,حيف...
حالا گلهايي كه نزديم هيچي! اون پنالتي كه داور الاغ واسه نيوكاسل گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه 1% هم پنالتي نبودفقط توپو زد! داور نگرفته باز كمكش كاسه داغ تر از آَش ميگه پنالت
به خدا نميتونم تحمل كنم
نيمه اول خوب بوديم ولي موقعيت چنداني نداشتيم و با درخشش گلر حريف اين نيمه با تساوي تموم شد!
اما نيمه دوم شايد هجومي ترين بازي منچستر تو اين فصل بود! يانگ و ناني از جناحين دفاع نيوكاسل رو دور ميزدند و خيلي توپ رو دروازه ريختند! اورا و فابيو هم خيلي خوب به همله اضافه ميشدند و با نفوذهاشون چند موقعيت خطرناك خلق كردند,اون ضربه بيرون پاي اوراخدايي مهارش خيلي سخت بود! ولي ... فابيو هم يه توپ درست جلو دروازه زد به آسمون
هرناندز زياد آماده به نظر نميرسيد و با اينكه اون گل اتفاقي رو زد ولي بازيش چنگي به دل نزد! نميدونم چرا فرگي بربا رو تو ليست هم قرار نداده بودميتونست بهمون كمك كنه! تو اين شرايط حساس عوض اينكه ماچدا به زمين بياد بهتر بود بربا بياد ولي حيف كه فرگي امسال نميخواد به اين بيچاره بازي بده
تو اين بازي گيگز كم كاري كريك رو جبران ميكرد و خيلي خوب توپو ميچرخوند,كريك هم مثل هميشه پاس هاي كم اثر و بي فايده ميداد
روني تقريبا خوب بازي كرد و اگه مثل بازي قبل نداشتيمش مطمئنم نميتونستيم اينطوري حمله كنيم!
خلاصه من از بازي تيم راضي هستم و معتقدم ما افتاديم رو دور بدشانسي وگرنه ...
اميدوارم كلورلي هم آماده بشه تا بتونيم ازش استفاده كنيم,خيلي جاش خاليه!
به اميد قلبه بر بدشانسي تو بازي هاي بعد