mer30 dustan kheyli jazab va sargarm konande bud thank you very much![]()
mer30 dustan kheyli jazab va sargarm konande bud thank you very much![]()
سلام
خیلی از دوستان این کلیپ رو خواسته بودن که براشون گذاشتم
حتما دانلود کنید خیلی زیباست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی کلیپ مقایسه دلپیزو با کریس رونالدو رو نداره یا دلپیرو با ویا یا با جرارد؟؟؟؟؟/
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
راستش دوستانی که تو سایت منو میشناسن میدونن که هیچ علاقه ای به لیگ ایران و بازیکنان ایرانی ندارم.
و نه تو قسمت هاش سر میزنم و نه کاری باهاشون دارم....
و نه حتی کلیپی از ایرانی ها میزارم.....
اما این کلیپ اینقدر زیبا بود که نتونستم جلو خودم رو بگیرم و حیفم اومد که شما از این کلیپ لذت نبرین.
مقایسه مارادونا و علی کریمی هستش.
50 مگ بیشتر نیست....
حتما" دانلود کنید....
موفق باشید..........
خداحافظ اسطوره من
در این کلیپ مقایسه ای بین دو ستاره لیگ سری آ ایتالیا در فصل 2011/2012 می بینید
زلاتان ابراهیموویچ و کاوانی
-
WelCome To Derby
2 تا از بهترین مدافعین فوتبال الساندرو نستا و کارلس پویول هستند
در این کلیپ مقایسه ای بین این 2 مدافع محکم رو براتون قرار می دم
مدت زمان کلیپ: حدود 5:24 دقیقه
WelCome To Derby
ایول داری داداش
عشق است کاکا
ریکلمه رو بزارین لینکش خرابه
این کلیپ فوق العاده ای نیست ولی خب برای کسانی که خیلی وقته کلیپ دانلود نکردن بد نیست
از خماری در می آن
مدت زمانش هم بیش از 3 دقیقه و 16 ثانیه و 11 صدم ثانیه می باشد
کیفیت هم HD می باشد
مسافر كهكشاني ها
ویرایش توسط shayan_cris : 02-12-2011 در ساعت 21:37
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)