اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
من همیشه به هوادارای یووه احترام خاصی قائل بودم !
نه به اینکه خودم یه یوونتوسی هستم ! به خاطر تعصبی که همیشه به این تیم داشتند و به خاطر صبری که توی این همه مشکل پیشه کردند !
مطمئن باشید هوادارای تیم های دیگه یه همچین وضعیتی رو در قبال تیمشون نخواهند داشت !
شما فرض کنید بارسا بره دسته دو لالیگا ! حالا به هر دلیلی !
یا دو فصل بیاد پشت سر هم بدترین وضعیت تاریخشو رقم بزنه !
بازیکنای بنجل بیان تو تیم و تیم رو به فنا بدن و ....
هیچوقت صبر ما هوادرای یووه رو نخواهند داشت !
ایشالله امسال خط پایان این تحمل و این همه خستگی خواهد بود !
که البته شاید دردناک ترین اتفاق چند سال اخیر هم داره این شیرینی ها رو کم می کنه !
کاش بازم آله مثل همیشه یوونتوسی ها رو شگفت زده کنه !![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
داداش یووه هم هیچ وقت تو تاریخ به دسته پایینتر سقوط نکرده و نمیکنه... ما رو تو سالی که تو زمین و به گواه تمام بازیکنا و مربیای یووه و حتی سایر تیما قهرمان شده بودیم به ناحق به دسته پایینتر فرستادن.
آره درسته. واقعا این سه چهار سال واسه طرفدارای یووه خیلی سخت گذشت.فرستادن یه تیم به دسته دو درحالی که تو زمین بازی قهرمان شده با طرفدارای میلیونی تو سراسر جهان اونم به ناحق دل خیلیا رو شکست.
این دو فصل آخرم به خاطر مشکلات مدیریتی و عدم ثبات و مخصوصا شوک کالچوپولی سخت ترین سالا واسه یوونتوسیا بود.
ولی مهدی جون و تمام یوونتوسیای وفادار بدونید که لذت دوباره بلند شدن خیلی بیشتر از همیشه تو اوج بودنه. تا وقتی نعمتی رو نداشته باشی قدرشو نمیدونی. از امسال ایشالا دوباره یووه برمیگرده و همیشه در اوج میمونه تا دوباره این فوتبال واسه ماها معنی پیدا کنه...
شاید قسمت این بوده و این اتفاقات باید پیش میومده تا همه قدر این تیم دوست داشتنی و بزرگ رو بدونن. تیمی که بدترین تهمتا و بزرگترین دروغا به اعتبار و وجهه ش لطمه ای نمیزنه و به کسایی که اونارو بهش نسبت میدن برمیگردونه
منم به طرفدارای یووه احترام میزارم دقیقا واسه همین دلایلی که گفتی و به نظرم کل جامعه فوتبال هم تو کل دنیا به هوادارای یووه احترام احترام میزارن و اونا رو نماد وفادارای به تیمشون میدونن و همیشه از اونا به عنوان کسایی که فوتبالو خوب میفهمن یاد میکنن.
این قسمت خیلی مهمه:
این وفاداری هم از نظر من از خود تیم بیرون میاد و بازیکنایی که تو شرایط سخت از تیم دل نکندن باعث شدن هوادارا هم با تیم بمونن. و عاملی که باعث شد چند تا از بازیکنا با یووه بمونن و از این تیم نرن و دوباره این تیمو به دوران اوجش برگردونن کسی نبود جز الکس دل پیرو اسطوره به تمام معنی تیم. دل پیرو بدون شک برترین و بزرگترین اسطوره تاریخ بیانکونریه چون اسطوره های دیگه مثل باجو ، بونیپرتی ، سیووری و... حتی 10٪ از سختیایی که آله تو یووه تجربه کرده و میکنه رو تجربه نکردن.به خدا این باشگاه به این آدم مدیونه ولی افسوس...
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
ویرایش توسط ale10forever : 11-22-2011 در ساعت 19:54
همه طرفداران یوونتوس سختی کشیدند مخصوصا من که بیشتر از بس تو شهرمون و رفقا طرفدار اینتر هستند و اون کریهای مضحکشون دل من که هیچ دل همه رو میرنجونه. ولی به درک همین که حالا تو صدریم و بازیهامونو میبریم خدا رو شکر داره. امیدوارم یوونتوسی بشیم که سال1966 تا 2006 هم تولیگ و هم لیگ قهرمانان همیشه شانس اول بوده.
ولی اگه یوونتوس سقوط نمیکرد طرفداری ما هم اینقدر پررنگ نمیشد مخصوص ما که به غیر 2006 دو سال هم 7 شدیم ولی بازم خوبه ما طرفدارشیم.
زنده باد یوونتوس.
Faghat juventus va bas
میدونم اینجا جاش نیست ولی جاش کجاست ؟!!!
به همه هواداران فوتبال ایتالیا پیروزی غیور مردان ناپل رو بر تازه به دوران رسیده های صدقه سری عربای خر پول ؛ من سیتی ؛ تبریک عرض می کنم !
شماها الان درک نمی کنید من چقدر از این برد خوشحالم ! مثل اینکه یووه بازی رو برده باشه !
علیرغم اینکه خودم بارسایی هستم امیدوارم میلان هم امشب بارسا رو ببره !
من از برد ناپولی هم خوشحالم و هم یه کم ترسیدم!!
خوشحالی واسه اینکه میبینم تیمای ایتالیایی دوباره اعتماد به نفس بدست آوردن و میتونن جلو انگلیسیا و اسپانیاییا راحتتر بازی کنن. ترسم هم به خاطر سبک بازی تیم ناپولیه که داره بازی به بازی پیشرفت میکنه. رقیب اصلی یوونتوس تو لیگ امسال اول ناپولیه بعد میلان. اصلا نباید این تیمو دست کم گرفت وگرنه ضرر میکنیم.
در مورد بازی میلان-بارسا هم نظرمو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دادم. فقط اینو بگم که دلم میخواد میلان تا فینال بره ولی قهرمان نشه!!
Alessandro Del Piero
ببرید ببرید مردان ناپل.
ببرید از این اعراب چاه نفتی.
برد شیرینی بود.خوشمان امد.
واسه قهرمانی زوده.
ولی کاش شبکه بووووووووووووووووق به جای بازیهای دو تیم بووووووووق و بوووووووووووق
یکم هم بیشتر به لیگ ایتالیا و یوونتوس توجه میکرد.
پیرلو مصدوم شده و احتمال داره به بازی لاتزیو نرسه. جدا نگران این بازی شدم. نمیدونم شاید هم به نفع تیم باشه. چون واقعا تیم به پیرلو وابسته شده بود. حالا تو این بازی مشخص میشه چقدر بدون پیرلو هم میتونیم خوب بازی کنیم
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)