به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
من ميگم امشبو ما ميبريم چون تو ورزشگاه اماراته
بچه ها اينو از سايت آرسنال كپي كردم نظر شما چيه؟؟؟
چه کسی خائن بود؟!!!
تو این چند ساله، بازیکنان زیادی آرسنالو ترک کردن(تقریبا از سال 2005 به بعد دو بار تیم عوص شده!)
به نظر شما چه کسی بزرگترین خائن چه کسی بود.
البته من اسم ، آنری ، ویرا و فابرگاس رو هم در حالی آوردم که به نظر من اونا به تیم خیانت نکردن،ولی بهر حال این یه نظر سنجیه و باید اسمشون میبود!
1 - آنری
2 - فابرگاس
3 - نصری
4 - آدبایور
5 - ریس
6 - اشلی کول
7 - ویرا
8 - گائل کلیچی
9 - کلوتوره
10 - فلامینی
11 - گالاس
12 - بازیکنایی که رفتن!
من ميگم اشلي كول و آدبايور و نصري و ريس و گالاس
نظر شما چيه؟
یه روز خوب میاد ...
وای چقدر مصدوم داریم برای بازی امشب با دورتموند
به نظر من نصری از همه بدتر بعدشم فابرگاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا ارسنال با این برد دیگه به همه ثابت کرد برگشته من که لذت بردم کاپیتانم که روز به روز اماده تر میشه و فقط حریف میخواد![]()
بچه ها تبریک میگم
برد برابر دورتموند رو
به عنوان تیم اول صعود کردیم
اییییووووووووووللللللللل رابین هود![]()
یه روز خوب میاد ...
آقا یکی پیدا نمیشه که بتونه جلوی گل زنی فن پرسی رو بگیره؟
آرسنال کم کم داره به فرم اصلیش بر می گرده، پس.............
حریف می طلبیم!!!!
به امید موفقید آرسنال
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
بازیکنهای خائن!!!! یکی مثه هانری اونقدر خوش خدمتی کرده به آرسنال که نمیشه همچین لقبی رو بهش بدی فابرگاس هم همینطور درسته که آرسنال با سسک جام های زیادی نگرفت اما بارها با بازی خوبش تیم رو نجات داد فقط فینال که میرسیدن قفل همیشگی سر راه بازیکنها قرار گرفت :قهرمان نشدن و جام نگرفتن!
من هانری رو اسطوره آرسنال میدونم اگر هم رفت بارسا مربوط میشه به کارنامه ی بازیگیریش همین!!!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
امسال حاضرم منچستریونایتد قهرمان بشه ولی این سیتی خر پول قهرمان نشه
حالا جدا از خر پولیشون خر شانس هم هستن
/ دیشب بازی آرسنال - سیتی ... ارسنال نزدیک 7 موقعیت گل داشت که هیچ کودمشون گل نشد ولی سیتی فقط 2 موقعیت داشت که یکیشون گل شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)