اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
اقا مهدی بمیرم واستون که فقط دارید میترکید. وای که جدا اینجوری مدیریت کردن اونم واسه شما که دانشجو هستید و انجمنو اینطور منظم اداره میکنید خیلی سخته.
دمتون گرم بابا ایولا.گلی به جمالتون.
انصافا امسال تیم خوبی دارید مطمنا با این بازی هایی که یووه داره انجام میده شانس اول قهرمانی ایتالیا یوونتوسه
یه جورایی میلان و اینترم که امسال تعطیلن پس نتیجه می گیریم امسال یووه 99% قهرمانه البته اگه بتونه همین روندو ادمه بده.
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم خوشحالم که دوباره یوونتوس داره نتیجه میگره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
تازه یکم سری a داره جذاب میشه
کمال تشکر رو از ابراز همدردی شما دارا هستیم !
مردک !
چرا هر وقت من میگم یوونتوس امسال خوبه میگی اله و بله ؟!!
پ . ن : آله هم با این مصاحبه ای که کرده بود نشون داد خیلی دلش از وضعیت الان پره !
این مصاحبه الکس :
مهم ترین بخش مصاحبه :
رابطه من با کونته؟ او فوق العاده کار کرده، مانند همه مربیان دیگر باشگاه اما الان زمان قضاوت نیست. البته من از اینکه روی نیمکت می نشینم، راضی نیستم زیرا هنوز شور و اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارم. من هنوز کاپیتان تیم هستم.![]()
برنامه بازیای بعدی یووه تا نیم فصل اینجوریه:
LAZIO vs. JUVEیعنی فقط دوبازی سخت با تیمای شهر رم باقی مونده و باید جلو بقیه تیما سه امتیازارو جمع کنیم اگه بتونیم از این 7 بازی 17 امتیاز بگیریم با خیال راحت وارد نیم فصل دوم میشیم.
JUVE vs. CESENA
ROMA vs. JUVE
JUVE vs. NOVARA
LECCE vs. JUVE
JUVE vs. CAGLIARI
ATALANTA vs. JUVE
البته این نیم فصلی که من میگم نیم فصل واقعیه نه قبل تعطیلات زمستانی.
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)