Design & Developed BY Patira

صفحه 40 از 105 نخستنخست ... 3038394041425090 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 1044
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Newww بحث و تبادل نظر هواداران منچستریونایتد فصل 2011/12

به نام خدا

بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12

بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.

2. 11 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

سلام
    دوستان منچستري و هركي كه تابحال نام جورج بست بزرگ به گوشش رسيده,ازتون خواهش ميكنم بريد تو قسمت دانشنامه يونايتد و اون 3تا پست آخر رو بخونيد.قول ميدم هركي بخونه عاشق بست بشه! هنوز يه پست ديگه در راهه و توصيه ميكنم اون رو هم از دست نديد
    زنده 7 افسانه اي يونايتد جورج بست
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

manutd

بچه ها نميدون امروز چرا اينطوري شدم!
    از صبح با خوندن يه مطلب منقلب شدم و همش واسه جورج عزيز ناراحت هستم!
    حس بدي دارم و اين حس فقط واسه خودم قابل دركه!
    يه متن كاملا جالب و جامع رو در مورد بست ميزارم اينجا و اميدوارم بخونيد.
    از زبون خوده نويسنده:
    دوستان جرج بست رو شاید خیلی از ماها نشناسیم و یا خیلی از اون مطلع نباشیم. این عدم شناخت ما 2 علت داره.
    1 - فاصله زمانی ما به جرج بست و نسل او بسیار زیاد بوده.
    2 - ( این مورد رو در توضیحات ذیل پیدا خواهید کرد ).
    در این که جرج بست بی شک بهترین بازیکن جهان بود هیچ شک و تردیدی حد اقل واسه من وجود نداره اما چی شد که به جرج بست کمتر پرداخته شده.
    هنگامی که در اوایل دهه 60 تا اوایل دهه 70 جرج بست تو باشگاه منچستر یونایتد حضور داشت بی شک در حال آقایی کردن بود و در اون روزگار بازیکنان به مانند بازیکنان امروزی این قدر خوش گذرون نبودند و هنوز زیاد بودند بازیکنانی که بیشتر یک فوتبالیست بودند با یک مدل واسه تبلیغ و کلاً خوش گذرون اما در همان دوران جرج بست بازیکنی شناخته میشد که 2 زندگی متفاوت داشت.
    1 - داخل زمین. او در داخل زمین مسابقه بازیکنی با هوش - گل زنی - بی نهایت زهردار و به شکل باور نکردنی خطرناک و نسبتاً بی حاشیه شناخته میشد.
    2 - ببرون زمین. او در بیرون زمین فوتبال اکثر وقتشون در بار های انگلیسی - سر میز ببلبارد - خوردن مشروبات الکلی - قمار و تا حدودی با جنس مخالف میگذروند.
    من زیاد در این مورد دقت کردم و اگر شما تو اینترنت عکسهای جرج بست رو سرچ کنید به عکسهایی زیادی از او برخورد میکنید که غالباً همراه با یک زن گرفته شده. نمیخوام به این قضیه بیش ار این بپردازم که آیا این رویکرد صحیح بوده و هست و یا نه اما امروزه این جریان بیم تمامی بازیکنها به قدری متداول هست که برخی اوقات اصلاً به نظر نمیاد اما در دوران جرج بست این کار کمی غیر معقول و تا حدی غیر طبیعی بود. جرج بست زندگی لارجی داشت. اگر به عکسها و فیلمهای مستند او نگاه کنید همیشه بهترین ماشینها و بهترین لباسها رو با جرج بست میبینید. در حقیقیت او خوب بازی میکرد - معروف بود و زندگی خوبی داشت. حتی او از نظر چهره بازیکنی خوش سیما بود و چند بار به عنوان زیبا ترین بازیکن بریتانیا انتخاب شد. اما اشتباه نکیند بست به هیچ عنوان آدم مغروری نبود بلکه او بسیاری از وقتشو با بچه ها میگذروند و حتی به آفریقا چند سفر داشت و وقتی با بچه ها بازی میکرد خیلی مواقع نیمه عریان بود و به جورایی خودشو همرنگ جماعت میکرد و همچنین در زمین جز به فوتبال و گلزنی به چیزی فکر نمیکرد و همیشه بعد از گلزنی شادیشو با هم تیمیهاش تقسیم میکرد به جز در یک مورد که من سابقاً در همین سایت در پستی عنوان کردم و بخشی از نا گفته ترین زندگی جرج بست رو تو اون پست عنوان کردم که شاید برخیها یادشون باشه و برخیها نه و اگر خواستید میتونم باز اینو عنوان کنم.
    اما قضیه ار جایی شروع میشه که او در خوردن مشروبات الکلی بیش از حد افراط داشت. این پدیده شوم بیش از حد زندگی جرج بست رو به تباهی کشوند. از زندگی شخصی تا زندگی حرفه ای او تحت تأثیر این مورد قرار گرفت که میتونید در زندگی نامه جرج بست بیشتر در مورد این موضوع اطلاع کسب کنید.
    اما دوستان بیشتر هدفم از ارسال این پست رسیدن به به مطالب زیر بود...
    جرج بست در جوانی بازیکن پولدار و متمولی بود اما در دوران باز نشستگی زندگی سختی داشت و دقیقاً به یاد دارم 2 سال قبل از فوتش مجبور شد در یک حراجی برخی از مدالهای به دست آمده خودشو به فروش برسونه چون برای بهبود وضعیت جسمانیش احتیاج به پول حاصله از این جراجی داشت و حتی زمانی همسرش در مصاحبه ای سخت از این اقدام گلایه کرده بود اما ظهراً چاره ای نبود و باید این کار انجام میشد و در اون حراجی جوایز ارزنده ای از جمله جایزه بهترین بازیکن سال اروپا رو مجبور شد به فروش برسونه. جالبه بدونید که مرگ او در فقر بود و در یکی از بیمارستانهای انگلستان فوت کرد. اما شاید راز ماندگاری هم نسلان او سر بابی چارلتون و پله تا به امروز سالم زندگی کردن اونها بود. جرج بست به دلیل بیماری کبدی و در اصل از کار افتادن کبدش در تاریخ 25 / 11 / 2005 فوت کرد و من تصور میکنم این تغییر وضعیت زندگی جرج بست از جوانی تا باز نشستگی به دلیل غفلط و اطمینان بیش از حد بوده.
    چند بار این جمله رو در این سایت تکرار کردم اما به دلیل اینکه عجیب واسم جالب هست باز تکرار میکنم.
    جرج بست در آخرین روز های زندگیش و هنگامی که در بیمارستان بستری بود و دکتر ها از او قطع امید کرده بودند در جایی از آخرین مصاحبه خودش گفت: هیچ گاه به یاد نمیارم در زمان بازیگری رو به عقب حرکت کرده باشم و پاس داده باشم و همیشه رو به جلو حرکت کردم و برای گلزنی.
    دوستان لازم هست تنها 1 دقیقه به این جمله فکر کنید تا بخشی از بزرگی جرج بست رو درک کنید.

6. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ليست دو تيم واسه بازي:

Swansea City: Vorm, Williams, Taylor, Britton, Orlandi, Graham, Sinclair, Dyer, Dobbie, Routledge, Monk, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Allen, Tremmel, Agustien, Gower, Richards, Moras.

Manchester United: De Gea, Lindegaard, Rafael, Fabio, Jones, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Nani, Valencia, Gibson, Anderson, Carrick, Fletcher, Park, Giggs, Young, Rooney, Hernandez, Berbatov

خوش بختانه رافائل هم به اين بازي رسيده و گيگز هم تقريبا آماده شده.
    متعصفانه كلورلي به اين بازي نرسيد! مصدوميتش تشديد شده و بازم بايد با مشكلات وسط زمين بسازيم
    اين احتمال وجود داره كه بازم روني تو وسط زمين بازي كنه! اما به نظر من گيگز ميتونه اونجا بازي كنه و بهتره كه روني تو پست اصليش بازي كنه,حالا بايد ديد فرگي اين ريسكو ميكنه كه از گيگز استفاده كنه يا نه! آخه تازه مصدوميتش رو پشت سرگذاشته.

اميدوارم فرگي از زوج فرديناند و ويديچ تو قلب خط دفاع استفاده كنه چون تو بازي هاي قبل خط دفاعمون زياد خوب نبوده و اين دو هم كمتر كنار هم بازي كردند,اگه هردوشون آماده باشند ميتونند يه نمايش خوب تو اين بازي داشته باشند.
    مثل اينكه ولبك تو ليست قرار نداره و گمونم از بربا استفاده بشه چون اگه روني هافبك بازي كنه فقط بربا و چيچا ميمونند و اوون هم كه مصدومه,فرصت خوبيه تا بربا خودشو نشون بده و با گلزني نظر فرگي رو نسبت به خودش جلب كنه,به اعتقاد من بربا اين پتانسيل رو داره كه بيشتر بازي كنه و به تيم كمك كنه,فصل قبل با اين كه با اومدن چيچا كمتر بهش بازي رسيد آقاي گل ليگ شد و اين نشون ميده اگه بهش و ميدون داده بشه ميتونه تاثير گذار باشه.بربا يه بازيكن احساسيه و به خاطر اينكه نيمكت نشين شده يه خورده از لحاظ روحي ضعيف شده و اعتماد به نفسشو از دست داده پس بايد بهش زمان بديم تا بتونه به شرايط خوبش برسه.
    يانگ با سپري كردن دوره مصدوميت به همراه تيم به سوانسي اومده و يه آمادگي نسبي داره اما فكر نكنم بتونه 90 دقيقه بازي كنه,پس احتمالا نيمه دوم به بازي بياد.
    دخه آ هم كه درون دروازه مثل شيراميدوارم با قدرت بازي كنه و بدون استرس از دروازه تيم دفاع كنه... آينده روشني داره
    به اميد يه بازي خوب و كسب يه پيروزي شيرين خارج خونه

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اينم تركيب تيم واسه بازي:

Manchester United Team: De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Giggs, Park; Rooney, Hernandez. Subs: Lindegaard, Fabio, Evans, Fletcher, Valencia, Young, Berbatov

خوشبختانه فرگي يه تركيب خيلي خوب رو انتخاب كرده كه اين بار قابل پيش بيني بود
    خيلي خوشحالم كه از جوينز تو دفاع راست استفاده ميشه,من از قبل بازي با منسيتي دارم داد ميزنم كه جوينز واسه دفاع راست بهتره ولي نميدونم چرا فرگي گير داده بود به اسمالينگ!
    جوينز ميتونه خيلي خوب از سمت راست نفوذ كنه و به حمله اضافه بشه در صورتي كه اسمالينگ اين توانايي رو نداره,خدا كنه جوينز.
    مثل اينكه فرگي تصميم گرفته از گيگز استفاده كنه و به اين ترتيب روني به پست اصليش بازي ميكنه.پشت گيگز هم كريك بازي ميكنه.
    اما با توجه به اين كه يانگ به تازگي از بند مصدوميت رها شده تو اين بازي از ابتدا بازي نميكنه و جاش پارك بازي ميكنه.پارك هميشه به وظايفش عمل كرده و تاثير گذار بوده,درسته خيلي فوق العاده نيست ولي هيچ وقت از به كار گرفتش پشيمون نشديم و خيلي مواقع هم نجاتمون داده كه اميدوارم اين بازي هم همين طور بشه
    روني و چيچا هم زوج خط حملمون هستند,پس تو اين بازي خط حمله خطرناكتري نسبت به دو بازي اخير خواهيم داشت چون روني هم هست
    به اميد برد يونايتد...

10. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

تا دقیقه 34 بازی منچستر با گل هرناندز از حریفه خودش جلو افتاده

12. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

خوب بچه ها بازي ديشب با همون 1 گل به نفعمون تموم شد
    چيچا بازم ناجي تيم شد و باعث شد اين برد خارج خونه رو بدست بياريم.
    اين برد شيرين رو به همه هوادارا تبريك ميگم
    (ادامه توضيحات فني بعد از ظهر)

14. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

manutd منچستر یونایتد - بنفیکا ( لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا )

Manchester United - Benfica

22/11/2011 - 20:45CET (19:45 local time) - Old Trafford - Manchester

دور برگشت از مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا

تاریخ برگزاری بازی : سه شنبه 22 نوامبر – سه شنبه 1 آذر

زمان برگزاری بازی : 20:45 به وقت محلی – 23:15 به وقت تهران

محل برگزاری : استادیوم اولدترافورد

ظرفیت استادیوم : 75,957

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تیم بنفیکا :

1- نتایج این فصل :

تا هفته ی دهم لیگ با 7 برد و 3 مساوی در رده ی دوم جدول رده بندی لیگ برتر پرتغال – 23 گل زده و 10 گل خورده با تفاضل گل مثبت 13

2 - جایگاه فصل قبل :

رده ی دوم لیگ پرتغال ( با 63 امتیاز )

3– بهترین گلزن فصل قبل :

Óscar Cardozo با 12 گل در لیگ پرتغال و 24 گل در کلیه رقابت ها

4 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :

61 گل زده و 31 گل خورده

5 – بازیکنان جذب شده در فصل نقل و انتقالات :

capdevilla از ویارئال - Ezequiel Garay از رئال مادرید

6- بازیکنان جدا شده از این تیم در فصل نقل و انتقلالات :

Fábio Coentrão به رئال مادرید - Carlos Martins و Franco Jara و Hassan Yebda و Jorge Ribeiro به گرانادا – Freddy Adu به فیلادلفیا یونیون

7 – کاپیتان :

Luisão مدافع 30 ساله برزیلی که از سال 2003 در بنفیکا بازی می کند

8 – مربی :

Jorge Jesus با 57 سال سن از سال 2009 هدایت بنفیکا را بر عهده دارد .

اطلاعاتی در مورد تیم بنفیکا :

فیکا پرتقال در سال 1908 م تاسیس شد ، و در کنار تیم های اسپورتینگ لیسبون و پورتو جزء تیم های بزرگ پرتقال است ، و همینطور این تیم بیشترین طرفداران را در پرتقال داراست به طوری که طرفداران این تیم به 14 میلیون نفر میرسد .

بنفیکا در موزه افتخارات خود 31 بار قهرمان لیگ پرتقال و 2 بار قهرمان لیگ قهرمانان و 27 بار قهرمان جام حذفی و 4 بار قهرمان سوپر کاپ پرتقال شده است .

ورزشگاه اختصاصی بنفیکا (Estádio da Luz) که به لقب ورزشگاه نور (Stadium of Light) معروف است و این ورزشگاه میتواند 65 هزار تماشاگر را در خود جای دهد .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

نوشته شده توسط Amin_17

افتخارات باشگاه بنفیکا:

- 32 بار قهرمان لیگ پرتغال و 25 بار نایب قهرمان

- 24 بار قهرمان جام حذفی پرتغال

- 27 بار قهرمان سوپر جام پرتغال

- 2 بار قهرمان جام باشگاه های اروپا در فصل های 196061 و 1961–62 و 5 بار نایب قهرمان این جام

- 2 بار نایب قهرمان جام باشگاه های جهان

- 1 بار نایب قهرمان جام یوفا

مربی تیم بنفیکا :

Jorge Jesus

جرج خسوس مربی موفقی است که از سال 2009 هدایت این تیم را بر عهده دارد . او در 16 جون 2009 جانشین کیکه سانچز فلورز شد و در اولین فصل حضورش در این تیم موفق شد بنفیکا را قهرمان لیگ پرتغال کند با آمار خوب فقط دو باخت و 80 گل زده .
    همچنین از نتایج خوب این مربی با بنفیکا می توان به حذف لیورپول با نتیجه 3-5 در لیگ اروپا با احتساب دو بازی رفت و برگشت و همچنین برد 0-2 در زمین اشتوتگارت در لیگ اروپا که اولین برد بنفیکا در زمین یک تیم آلمانی بود .
    از تیم های مطرحی که مربی کرده می توان به ویتوریا ستوبال - ویتوریا گیمارش - براگا و بنفیکا اشاره کرد .
    همچنین جرج خسوس در زمان بازیگری خود یک هافبک بود و در بین سال های 1973 تا 1989 بازی می کرد . معروف ترین تیم هایی که در آن بازی کرد اسپورتینگ لیسبون و ویتوریا ستوبال هر دو از کشور پرتغال است
    .

پنج بازی اخیر دو تیم :

وضعیت دو تیم در لیگ های داخلی :

آمار رویارویی دو تیم :

8 بازی ( 6 برد برای یونایتد و یک مساوی و یک برد برای بنفیکا ) – 20 گل زده و 7 گل خورده

مهمترین بازی دو تیم فینال لیگ قهرمانان سال 1968 که منچستر یونایتد موفق شد 4 -1 بنفیکا را شکست دهد .

آمار مصدومین دو تیم :

منچستر یونایتد :

مایکل اوون - دنی ولبک - تام کلورلی - کریس اسمالینگ - رافائل

بنفیکا :

خاویر ساویولا - نمانیا ماتیچ - خاوی گارسیا - انزو پرز

آماری از لیگ قهرمانان ( گروه C ) : وضعیت گروه :

آمار دو تیم منچستر یوناتید و بنفیکا :

آمار هر 4 تیم حاضر در این گروه :

بازی های باقی مانده :

شیاطین برای پیروزی

یونایتد خود را برای عبور از مرحله گروهی و رسیدن به مرحله حذفی برای 6 فصل و آن هم در خانه برابر بنفیکا خود را اماده میکند ، بازی رفت در خانه بنفیکا لیسبون (Sport Lisboa e Benfica) با تساوی 1-1 برگذار شد .

بنفیکا (S.L. Benfica) در حالی به اولدترافورد می آید که با بدشانسی هایی پیش رو خواهد بود ، یونایتد در زمین خود مقابل تیم های پرتقالی توانسته است 8 برد و دو تساوی کسب کند (W8 D2 L0) .
    به هر حال ، مهمان ها ، در سفرهای اروپایی خود در این فصل تا به حال شکست نخوردند و اسکار کاردوزو (Óscar Cardozo) (بازیکنی که اخرین بار به یونایتد گل زده است) او توانسته است 6 گل در چهار بازی اخیر در لیگ قهرمانان اروپا در سال (2009/10) به تیم های انگلیسی به ثمر برساند .

یونایتد به دنبال صدر نشینی در تئاتر رویاها

ورزشگاه تئاتر رویاها (Theatre of Dreams)(اولدترافورد) شاهد بازی مهمی در چارچوب رقابت گروهی خواهد بود ، منچستر یونایتد در حالی پذیرای بنفیکا پرتقال است که میخواهد صدرنشینی خود را محکم کند و به تنهایی صدرنشین گروه C شود ، منچستر یونایتد با اختلاف تفاضل گل اول است ، و همینطور میتواند بازی اهمیت بیشتری برای بازل داشته باشد زیرا بازل میتواند یکی از صعود کنندگان به مرحله بعد باشد ، بازل با اتلول گالاتی بازی دارد ، اتلول که حذف شدن او از دور رقابت ها خیلی وقت است مسجل شده است ، و در آخرین بازی پذیرای منچستر یونایتد است .
    مردان سر الکس فرگوسن فقط به دنبال پیروزی خواهند بود ...

بنفیکا قبل بازی با یونایتد در خارج از خانه با براگا تساوی کرد

بنفیکا شانس صدرنشینی را از دست داد . بنفیکا با اسپورتینگ براگا در روز یک شنبه در هفته 11 به تساوی (1-1) رضایت داد و نتوانست صدرنشینی را از پورتو بگیرد .
    بنفیکا از این تساوی توانست یک امتیاز به دست آورد و امتیاز خود را به 24 برساند و در رده دوم جدول با اختلاف تفاضل گل با پورتو باقی بماند و همینطور براگا با این تساوی امتیاز خود را به عدد 19 رساند و به رده پنجم جدول برسد .
    براگا در دقیقه 45 توانست از روی نقطه پنالتی توسط بازیکن برزیلی خود لیما (Lima) گل اول را به ثمر برساند ، بنفیکا توانست در نیمه دوم توسط مهاجم اسپانیایی خود رودریگو ماچادو (Rodrigo Moreno Machado) در دقیقه 73 به گل تساوی برسد .
    جدول رده بندی لیگ پرتقال را در عکس زیر میتوانید مشاهده کنید

داور مسابقه :
    Cüneyt Çakır داور 35 ساله اهل کشور ترکیه ، از سال 2001 در لیگ ترکیه قضاوت می کند . همچنین تا کنون 5 بازی در لیگ قهرمانان اروپا و 43 بازی زیر نظر یوفا قضاوت کرده است

تیم داوری این بازی :

شبکه های پخش کننده این دیدار :

mufctalk.com

ویرایش توسط ManUtd : 11-21-2011 در ساعت 17:02

16. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بازی بازی خوبی می تونه باشه واسه انتقام.
    منچستر در این روزا خیلی آماده نیست بعد از شکست مقابل سیتی یونایتد ضربه بدی رو خورد ولی مطمئن هستم دوباره برمی گرده با غافل گیری
    امیدوارم با برد خوبی که قرار بدست بیاریم طلسم کم گل زدن رو بشکونیم و دوباره به اوج برگردیم.
    به امید پیروزی

HALA MADRID

18. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فرگي يه حرف جالبي بعئ بازي با سوانسي زده بود,گفته بود شكست مقابل سيتي واسه ما لازم بود! به خاطر اينكه به خودمون بيايم و بيشتر تلاش كنيم,بعد از اون بازي همرو برديم!
    به نظر من هم شكست مقابل سيتي يه تلنگر بود تا بيشتر حواسمونو جمع كنيم! امسال قهرماني خيلي سخت شده و رقابت بسيار شديدتر از چند سال گذشته شده.
    منسيتي با ولخرجي هاي مالكهاي عربيش تونسته تا الان موفق باشه و نتايج خوبي بگيره ولي من به تيم اميدوارم,اعتقاد دارم منچستري كه اوايل فصل بازي هاي خيلي خوبي رو به نمايش گذاشت بازم ميتونه اون بازيهارو تكرار كنه,اما اگه اين مصدوميت ها كمر تيمو نشكنه
    تازه ترين اخبار در مورد مصدومين تيم در مورد روني هست كه خوشبختانه زياد جدي نيست و تو تمرينات شركت كرده! اگه روني رو هم از دست بديم ديگه هيچ اميدي واسمون نميمونه
    اما بازي كه فردا شب با بنفيكا داريم از حساسيت زيادي برخورداه,به اين خاطر كه ميتونه تكليف صعودمون رو مشخص كنه و ما نياز به هر 3 امتياز اين بازي داريم.با توجه به اين كه بازي تو اولدترافورد برگذار بايد يه بازي تهاجمي و زيبا رو به نمايش بزاريم تا يه نتيجه خوب كسب كنيم و راه صعودمون رو هموار كنيم.
    تام كلورلي هم جدا گانه تمرين كرده و اميدوارم به زودي به شرايط خوبش برگردهواقعا جاش تو تيم خاليه و در غيابش شرايط سختي رو پشت سر ميزاريماين جوون با همون چند بازي نشون داد كه ميتونه تا حدود زيادي مشكلات خط هافبكمون رو پوشش بده ولي حيف كه اين مصدوميت هاي طولاني داره جلو پيشرفتشو ميگيرهخيلي ها از همين الان واسش لغب هارگريوز دوم رو انتخاب كردند! آخه اون هم هميشه مصدوم بود و هيچ وقت نتونستيم به درستي از ش بهره ببريمو بلاخره مجبور به فروشش شديم اونم به منسيتيدر هر صورت اميدوارم كلورلي به سرنوشت هارگريوز دچار نشه
    اميدوارم ديگه بازيكني مصدوم نشه....
    زنده باد يونايتد

20. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    فرگي يه حرف جالبي بعئ بازي با سوانسي زده بود,گفته بود شكست مقابل سيتي واسه ما لازم بود! به خاطر اينكه به خودمون بيايم و بيشتر تلاش كنيم,بعد از اون بازي همرو برديم!
    به نظر من هم شكست مقابل سيتي يه تلنگر بود تا بيشتر حواسمونو جمع كنيم! امسال قهرماني خيلي سخت شده و رقابت بسيار شديدتر از چند سال گذشته شده.
    منسيتي با ولخرجي هاي مالكهاي عربيش تونسته تا الان موفق باشه و نتايج خوبي بگيره ولي من به تيم اميدوارم,اعتقاد دارم منچستري كه اوايل فصل بازي هاي خيلي خوبي رو به نمايش گذاشت بازم ميتونه اون بازيهارو تكرار كنه,اما اگه اين مصدوميت ها كمر تيمو نشكنه
    تازه ترين اخبار در مورد مصدومين تيم در مورد روني هست كه خوشبختانه زياد جدي نيست و تو تمرينات شركت كرده! اگه روني رو هم از دست بديم ديگه هيچ اميدي واسمون نميمونه
    اما بازي كه فردا شب با بنفيكا داريم از حساسيت زيادي برخورداه,به اين خاطر كه ميتونه تكليف صعودمون رو مشخص كنه و ما نياز به هر 3 امتياز اين بازي داريم.با توجه به اين كه بازي تو اولدترافورد برگذار بايد يه بازي تهاجمي و زيبا رو به نمايش بزاريم تا يه نتيجه خوب كسب كنيم و راه صعودمون رو هموار كنيم.
    تام كلورلي هم جدا گانه تمرين كرده و اميدوارم به زودي به شرايط خوبش برگردهواقعا جاش تو تيم خاليه و در غيابش شرايط سختي رو پشت سر ميزاريماين جوون با همون چند بازي نشون داد كه ميتونه تا حدود زيادي مشكلات خط هافبكمون رو پوشش بده ولي حيف كه اين مصدوميت هاي طولاني داره جلو پيشرفتشو ميگيرهخيلي ها از همين الان واسش لغب هارگريوز دوم رو انتخاب كردند! آخه اون هم هميشه مصدوم بود و هيچ وقت نتونستيم به درستي از ش بهره ببريمو بلاخره مجبور به فروشش شديم اونم به منسيتيدر هر صورت اميدوارم كلورلي به سرنوشت هارگريوز دچار نشه
    اميدوارم ديگه بازيكني مصدوم نشه....
    زنده باد يونايتد

آره درسته درست مثل شکستی بود که رئال آوردو و دیگه رئال درست شد.
    ولی فرقش اینجاست که رئال بازی هاشو پرگل می بره ولی یونایتد 1-0 می بره
    امید وارم موتور گل زنی یونایتد هم دوباره روشن شه.

HALA MADRID

22. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 40 از 105 نخستنخست ... 3038394041425090 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)