به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خب بچه ها از امروز به بعدمی تونید بازی با میلان رو پیش بینی کنید و ترکیب احتمالی رو بگیید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
داداش مگه از دیروز نمیتونستیم؟
خب من میگم یا 1-1 میشه یا 2-0 بارسا میبره.ترکیب هم زیر رو پیشبینی میکنم ولی امیدوارم مسی بازی نکنه تا یکم استراحت کنهوالدز
ابیدال پویول پیکه الوز
بوسکتس
سسک اینیستا
ویا مسی الکسیس
احتمال بسیار زیاد تاکتیک کلی بازی نفوذ از جناح ویا هست ولی توسط مسی و اینیستا انجام میشه.از اون طرف سسک و ویا توی محوطه اماده بازی گرفتن از مسی میشن.الکسیس خط حمله رو پوشش میده یعنی بیرون از محوطه جریمه اماده جواب دادن توپ دفعی با شوت سنگین هست.البته اونجا بودنش میتونه به شکوندن ضد حمله هم کمک کنه.از طرفی در مواقع خیلی تهاجمی جاش رو با ویا عوض میکنه تا ویا که بهتر شوت میزنه پشت محوطه قرار بگیره.از طرفی اینیستا هم باید درصورت جواب ندادن تاکتیک بالا به سمت راست متمایل بشه البته به همراه مسی و با کار های فردی و دونفری ایجاد فضا کنن با مسی و یا نفوذ کنن یا شوت از راه دور رو امتحان کنن.در این موقع باید الوز کاملا جلو بیاد و ایجاد فضای کاذب بکنه.البته اگه ترکیب مسی و اینیستا جواب نداد باید الوز برای انجام سانتر با مسی ترکیب شه به سمت راست بره.ویا و الکسیس میرن تو محوطه اینیستا پشت محوطه رو پوشش میده برای شوت از راه دور.سسک هم باید کلا کنار بوسکتس خط حمله و مخصوصا مسی و اینیستا رو تغذیه کنه.البته در مواردی که کار گره میخوره که مطمئنم تمام 90 دقیقه این اتفاق میافته پس باید بریم سراغ تاکتیک اخر که اصلا توصیش نمیکنم چون خیلی احتمال خوردن ضد حمله زیاد میشه.سسک و اینیستا باید برای مسی فضا ایجاد کنن و اون با نفوذ سسک رو صاحب موقعیت کنه.کلا باید حدود 6 نفر توی محوطه جریمه باشن و خط اصلی رو مسی و سسک بدن و اینیستا پوششون بده.ویا و سانچز هم اماده استفاده از موقعیت باشن.درصورتی که یک گل افتادیم جلو الوز عقب میکشه و سانچز وظیفه دریپل و نفوذ و همکاری با مسی رو بر عهده میگیره.ویا هم باید اماده ضد حمله باشه.از طرفی چون میتونه از دوپاش استفاده باید همیشه یک فضای زیاد رو گیر بیاره و پشت محوطه اماده شوت زدن باشه.از طرفی چون میلان مدافع های کنار قوی نداره راحت تاکتیک نفوذ از جناحین جواب میده.خستم شد.دیگه نمیخواد مترجم باشی.طرفدار بارسا هم باشی میشی یک مربی درجه یک
به نام خدا
![]()
هفته پنچم مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا فصل 2011-2012
چهارشنبه 2 آذر ساعت 23:15 به وقت ایران
ورزشگاه سن سیرو
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خب من که نظرم رو راجع به بازی دادم.دوستان شما هم بگید.تایپیک مال من که نیست همه باید نظر بدیم![]()
از اونجايي كه ادريانو مصدومه و گفته ميشه اينيستا هم يه كوفتگي داره به ميلان نمييره و الوز رو هم به دليل 3 كارته بودن نداريم :
والدز
ابيدال - پيكه-ماسكرانو-پويول
بوسكتس
ژاوي - سسك
ويا-مسي-الكسيس
نمیدونم با چه ترکیبی میایم ولی باید مواظب ضد حمله ها و سانتر های میلان باشیم فقط همین .......... بازی رفت هم روی همین اشتباهات گل خوردیم ......... دفاع میلان هم خیلی قویه باید از اون تیکتاکاهای مخصوص بزنیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
فکر کنم 3-5-2 بازی کنیم
آبیدال - پیکه - پویول
سسک- ژاوی - تیاگو - کیتا - بوسکتس
مسی - ویا
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
بعید میدونم با سه مدافع بریم تو زمین چون بازی توی زمین حریف هست و ترکیب هم هنوز جا نیوفتاده. فکر کنم این ترکیب باشه.
ابیدال ماسکرانو پیکه پویول
بوسکتس
ژاوی سسک
ویا سانچز
مسی
احتمالا این ترکیب رو به زمین میفرسته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)