Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

با این بازی که یووه کرد من بهتون میگم امسال ما 100% قهرمانیم البته اگه قهرمانی تو زمین بدست بیاد! امروز با این که من فقط نیمه دوم بازیو تونستم ببینم ولی با قاطعیت میگم این بازی بهترین بازی یوونتوس تو این فصل بود سطح هماهنگی بازیکنا به بالاترین حد ممکن رسیده.
    شرح گلها:
    1- گل اول یووه تو نیمه اول به ثمر رسید و من این گلو ندیدم ولی تکرارش که بین دو نیمه پخش شد حرکت عالی کیلینی از سمت چپ و سانتر دقیقش کاملا مشخص بود که بعد یک و دو با ووچینیچ انجام داد و په په هم با جاگیری دقیق و ضربه سر عالی و چکشی توپو گل کرد.
    2- اما گل دوم رو فرار دیدنی ماتری از سمت راست و پاس عالی و طولی و دقیق لیختشتاینر بدست اومد. ماتری هیچ حرکت اضافه ای با توپ نکرد و مثل یه مهاجم حرفه ای توپو به گوشه سمت چپ دروازه فرستاد.
    3- این گل از حرکت ویدال شروع شد که پاس عالیشو از وسط زمین به ووچینیچ داد که از چپ عالی فرار کرده بود. میرکو توپو به محوطه آورد و پاسشو به ماتری انداخت ولی ماتری یه حرکت عالی انجام داد و از روی توپ عبور کرد تا توپ سمت راست به مارکیزیویی برسه که عالی اضافه شده بود و راحت دروازه رو باز کرد. تو این صحنه ووچینیچ بازم فداکاری کرد و به جای اینکه شوت بزنه پاس داد. از این بازیکن واقعا داره خوشم میاد آفرین خیلی در خدمت تیمه.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو چند تا صحنه هم یووه عالی کار کرد و موقعیتای خوبی به وجود آورد و اونجور که معلومه شروع بازی هم عالی کار کردن و یه بارم پیرلو توپو به تیر عمودی زده.
    کوالیارلا و آله هم از وقتی به زمین اومدن چیزی از بقیه کم نداشتن و خوب بازی کردن.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    ستاره:
    با اینکه لیختشتاینر به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و انصافا هم خوب بازی کرد و به نظر من همراه با پیرلو بهترین خرید یووه بوده اما به نظر من ماتری بهترین بازیکن زمین بود و یه جورایی رو هر سه گل تاثیر گذار بود. رو گل اول حرکت بدون توپش مدافع رو از په په جدا کرد تا گل بزنه. گل دومش هم رو سرعت و تکنیک شوت خودش به دست اومد و گل سوم هم با پریدن از روی توپ یه جورایی پاس گل به مارکیزیو داد.
    بررسی خط به خط یووه تو این بازی:
    تو همون یه نیمه ای که دیدم و با توجه به نوشته سایتا من تحلیل خودمو میزارم:
    بوفون: زیاد به دردسر نیفتاد ولی تو دو سه صحنه شوتای پالرموییا رو راحت گرفت.
    خط دفاع: دو مدافع وسط بازی خوبی رو داشتن هر چند توپ زیاد رو دروازه یوونتوس نیومد
    مدافعای کناری: بازی به بازی کیلینی تو سمت چپ بهتر میشه ولی من هنوز نظرم اینه که یه بک چپ تخصصی واسه اونور بیاریم.
    لیختشتاینر مثل همیشه عالی و جنگنده و ختگی ناپذیر بود انقدر رفت و برگشت و سانتر کرد و پاس داد تا آخر کارش نتیجه داد
    هافبک: پیرلو: اگه یه بازی پیرلو متوسط بازی کنه باید تعجب کنیم آخه کدوم مربی احمقی یه همچین بازیکنی رو بازی نمیده و به جاش از امثال آمبروسینی و بواتنگ و... استفاده میکنه؟ ما یوونتوسیا الان میدونیم میلانیا چی میکشن وقتی بازیای پیرلو رو تو یووه میبینن.
    مارکیزیو: تو یه بازی بزرگ دیگه عالی بازی کرد و جاگیریش رو گل سوم فوق العاده بود. منو به یاد روزای اوج آله میندازه.
    ویدال: رو گل سوم تاثیگذار بود و بازی خوبی کرد. کلا باعث کامل شدن بازی پیرلو و کلودیو میشه.
    په په: به جز گلی که زد مثل همیشه با تعصب و دونده و تاثیرگذار بازی کرد.
    حمله: ووچینیچ: داره کم کم به بازیکن مورد علاقه من تو یووه تبدیل میشه. یه بازیکن در خدمت تیم و تکنیکی که پاسور خوبی هم هست و حرکتای بدون توپش ویرانگره. واقعا کارش درسته.
    ماتری: بهترین بازیکن زمین از نظر من و بهترین مهاجم حال حاضر ایتالیا در حال حاضر بازم از نظر من!

اینم نمره های من:
    BUFFON 7
    BONUCCI 6
    BARZAGLI 6.5
    CHIELLINI 7
    LICHTSTEINER 8
    PIRLO 7.5
    MARCHISIO 7.5
    VIDAL 6.5
    PEPE 6.5
    VUCINIC 7.5
    MATRI 8.5

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

2. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)