همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
من علی هستم / 18 ساله / بچه جنوب
من از سال 2004 طرفدار هلند و باشگاه آژاکس شدم
و تا الان هم طرفدار این تیم هستم
من کلا از فوتبال زیبای هلند خوشم میاد
بازیکن محبوب منم sulejmani بازیکن اژاکسه و از مربی گری ون مارویک و فن خال هم خوشم میاد
من الان 10 روزه عضو سایتتون هستم
متاسفانه سایتتون 2 قطبی هست و بیشتر به رئال و بارسا احمیت میدین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Sulejmani : 11-23-2011 در ساعت 19:15
دوستان عزیز یه عادت خوبی که میتونه ایجاد بشه اینه که وقتی یه تازه واردی توی این تاپیک اومد خودش رو معرفی کرد خیلی بهتره که به قسمت پروفایل شخصیش برید و اونجا بهش خوش آمد بگید اینطوری خیلی بهتره تا اینکه بخواید توی این تاپیک اینکارو انجام بدید![]()
سلام دوستان گل.
من حسین پژوهش هستم.اسم مستعارمم edwin HP .دوستامم با همین اسم صدام میزنن.بعضیا ادی بعضیا هم همون حسین.
16 سالمه.روز 23 شهریور(14 SEP / FRI) تشریف آوردم تو دنیا.از وقتی تونستم اسم فوتبال رو به زبون بیارم پسری از اولدترافورد بودم و هستم و خواهم بود.
خوشحالم تو این جا عضو شدم.اینم آدرس سایتمونه که قلمرو هواداران منچستریونایتده و با چند نفر دیگه ادارش میکنیم:manutdfanzone.com
تو زندگیم به دو چیز خیلی افتخار میکنم.یکی اینکه ایرانیم و یکی هم اینکه از 5 سالگی طرفدار سخت من یونایتد بودم.
ویرایش توسط edwin HP : 12-01-2011 در ساعت 21:19
...سلام...
...من گلناز شريفي هستم...
...متولد تهرانم...
...عاشق مسي و كاكا...
...رشته ي مورد علاقمم كامپيوتره...
وبلاگ من : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه دوستان عارف 24 ساله از ارومیه مهندس برق یووه همه زندگی منه یعنی دیوونشم
juventus
ویرایش توسط aref juve : 12-02-2011 در ساعت 09:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)