به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
خدا نکنه فن پرسی مصدوم شه.
هر چی فکر میکنم برای جایگزینی فن پرسی ،رو نیمکت کسی رو پیدا نمی کنم.
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظر شما دوستان محترم تیم آرسنال از سال 2000م تا 2011م آرسنال پیشرفت کرده یا پسرفت؟و بین سالهای 2000تا2011 کدام تیم آرسنال بهترین تیم بوده کدام ضعیف ترین تیم؟اگه میشه در مورد نظرتون هم توضیح مختصری بدید!!
یه روز خوب میاد ...
من خیلی تاسف میخورم که اون فصل بدون شکست آرسنالو ندیدم
آخه من از سال 2005 فوتبال نگاه کردم و آرسنالو انتخاب کردم
اما بازم با این که فصل 2004-2003 رو ندیدم بازم میگم این فصل بهترین فصل بود چون بدون باخت قهرمان شدیم دیگه و بعد از اونم پارسال خیلی قوی بودیم و بد ترین فصل رو هم فصل 2006-2005 میدونم چون با وجود این همه ستاره در تیم ما قهرمان نشدیم
من هم موافقم آرسنال یکم از سال 2006 به بعد پسرفت داشته
اما خداییش پارسال تیم ما خیلی خوب بود ( بارسلونا رو بردیم کاری که رئال مادرید این روزا نمیتونه انجام بده)
یه روز خوب میاد ...
آرسنال 2004-2005 واقعا عالی بود. بدون باخت و با اقتدار قهرمان شد.بازیكنان این تیم در فصل 2004- 2005
استوارت تایلور
مانوئل آلمونیا ینس لمان
تیری آنری ادو
اشلی كول
پاتریك وی یرا
پاسكال سیگان جرمی آلدایر
جرمین پنانت جوستین هاس
دنیس بركمپ
رابرت پیرس
روبن ون پرس سول كمپل
فرانسز فابرگاس فردریك لیونبرگ
فیلیپه سندروس
كولو توره
گیل كلیچی گیلبرتو
لوران ماتیو فلامینی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ستایش تماشاگران از 49 بازی بدون شکست در ضلع شمالی ورزشگاه هایبوری
49بازی، 36 پیروزی،13 تساوی، بدون شکست!
بازیکنان آن فصل آرسنال که رکورد شکست ناپذیری جدیدی را در لیگ برتر از می 2004 تا اکتبر 2005 از خود بر
جای گذاشتند برای سال های متمادی در خاطرات و تا ابد در کتاب رکوردها زنده خواهند ماند.
البته این رکوردای بی نظیرو ارسنال با جذب چند بازیکن درس حسابی و تیم نوجوانان فوق العاده ای که داره میشه دوباره دید
به امید اون روز![]()
پیام تبریک :
(برد 2-1 آرسنال مقابل نوريچ با 2 گل کاپیتان فن پرسی رو به همه ی توپچی ها تبریک میگم)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)