Design & Developed BY Patira

صفحه 47 از 100 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

بچه ها شما عجب اشتهايي داريد
    بابا اروپارو خالي از ستاره كردين بس نبود؟!گوتزه؟باستوس؟اي خدا خوش به حال اين دوستان يوونتوسي!
    مارو ببين واسه يه خريد مونديم حالا اين دوستان چندتا چندتا ستاره ميخرند
    شوخي كردم! اميدوارم يووه بازيكنهاي مورد نظرشو بخره و موفق بشه
    آخه یووه همیشه باید بهترینا رو داشته باشه. در ضمن کی گفته ما گرفتیمشون؟ داریم فقط آرزو میکنیم! یوونتوس تا به بازیکنی پیشنهاد میده بقیه تیما میریزن سرش و با قیمتای غیر منطقی این بازیکنو از چنگ یووه درمیارن با اینکه یووه این فصل بودجه داشت اما خردی غیر منطقی نکرد. به نظر من تیمایی مثل من سیتی و چلسی و یه کمم رئال بازارو خراب میکنن و به قول سر الکس تو این بازار نمیشه خرید کرد. مثلا سیستم ارزش گذاری بازیکنا ارزش گوتزه رو 20 میلیون یورو اعلام کرده و یوونتوس هم 20 تا پیشنهاد داده ولی بقیه تیما از الان رو 50 تا به بالا برنامه ریزی کردن! خلاصه فضا خیلی رقابتی شده و خریدن ستاره شدنه هفت خوان رستم!!

پیرلو هم که قربونش برم غیر از ژاوی کسی نمیتنوه جاشو پر کنه ! ولی اتکا تیم به پیرلو هم خیلی واسه یووه دردسر درست خواهد کرد! مخصوصا با این سن پیرلو و مصدومیت هایی که امانش زیاده !
    گوتزه مقیاس 1 در 5 پیرلو هم فک نکنم باشه ! حمید دلتو به گوتزه خوش نکن ! این بازیکن یووه بیاد نیست !
    آخرش آرسناله !
    در مورد جانشین یا بهتره بگم ذخیره پیرلو راستش هیچ گزینه ای به ذهنم نمیرسه از بس که فوتبالش با بقیه هم پستیاش فاصله داره. به نظرم در نهایت مونتولیوو گزینه بدی نباشه.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 6 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    آخه یووه همیشه باید بهترینا رو داشته باشه. در ضمن کی گفته ما گرفتیمشون؟ داریم فقط آرزو میکنیم! یوونتوس تا به بازیکنی پیشنهاد میده بقیه تیما میریزن سرش و با قیمتای غیر منطقی این بازیکنو از چنگ یووه درمیارن با اینکه یووه این فصل بودجه داشت اما خردی غیر منطقی نکرد. به نظر من تیمایی مثل من سیتی و چلسی و یه کمم رئال بازارو خراب میکنن و به قول سر الکس تو این بازار نمیشه خرید کرد. مثلا سیستم ارزش گذاری بازیکنا ارزش گوتزه رو 20 میلیون یورو اعلام کرده و یوونتوس هم 20 تا پیشنهاد داده ولی بقیه تیما از الان رو 50 تا به بالا برنامه ریزی کردن! خلاصه فضا خیلی رقابتی شده و خریدن ستاره شدنه هفت خوان رستم!!

در مورد جانشین یا بهتره بگم ذخیره پیرلو راستش هیچ گزینه ای به ذهنم نمیرسه از بس که فوتبالش با بقیه هم پستیاش فاصله داره. به نظرم در نهایت مونتولیوو گزینه بدی نباشه.
    داداش منم ميدونم كه هنوز نگرفتينشون
    گوتزه پديده فوتبال آلمان تو ليست خريد خيلي از تيم ها قرار داره و همين طور كه ميگي تيم هايي هستند هميشه پيشنهاد هاي نجومي ميدن!
    داداش من بهت قول ميدم گوتزه به يووه نمياد چون تا وقتي رئال,منسيتي,چلسي,.....باشند يووه نميتونه باهاشون رقابت كنه! تيم خودمون منچستر هم همين وضعيتو داره!
    اما باستوس هم بازيكن خوبيه و به نظرم اگه يووه يه پيشنهاد منطقي واسش بده ميتونه جذبش كنه.
    داداش من اعتقاد دارم خريد زياد به تيم ضربه ميزنه.يووه بايد بيشتر رو خريد بازيكنهاي جوون و پرورش اونها تمركز كنه.الان يووه واقعا بازيكنهاي خوبي داره و به نظرم فقط تو دفاع مياني يه خورده مشكل داره وگرنه تو بقيه پست ها مهرهاي خوبي داره.
    شما همين منسيتي رو ببين! شايد الان قوي ترين تيم انگليس باشه ولي هيچ كي نميتونه بگه اين تيم 4 يا 5 سال ديگه هم همين طور ميمونه چون پول شده همه چيزشون و فقط جلو پاشونو ميبينند! اما يونايتد با اين ميانگين پايين سني اين نتايج خوب رو گرفته و مطمئن باش تو چند سال ديگه به يه تيم خيلي خوب تبديل ميشه.
    كلا بايد بين خريد بازيكن و پرورش جوون ها يه تعادل برقرار بشه تا تيم تو دراز مدت موفق باشه.
    اميدوارم يووه هم اين سياست رو در دستور كارش قرار بده تا شادي هايي كه واسه هواداراش به ارمغان مياره زودگزر نباشه
    موفق باشيد
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

به نظر من درسته که کیلینی تو چند بازی دفاع چپ بوده و بد هم کار نکرده اما عوض کردن کامل پستش ریسک بزرگیه. من فقط با بازی کردن جورجو تو سمت چپ تا وقتی موافق بودم که بتونن یه دفاع چپ خوب بگیرن. اگه کیلینی اونور بازی کنه فوتبالش خراب میشه بالاخره این بازیکن سرمایه باشگاست و نباید موش آزمایشگاهیش کرد. فکر کنم دلیل اومدن الکس به تیم هم موفق بودنش رو توپای هواییه. به نظرم کونته باید الکس یا هر مدافع سرزن و لیدر دیگه ای رو به عنوان زوج کیلینی بیاره و یکی از بارزالی و بونوچی از تیم برن یا ذخیره شن (هرچند هردوتاشون تا اینجا خوب بازی کردن ولی مشکل سرزنی میتونه بعدا دردسرساز شه) منم بازی آلمانو دیدم تا بازی آئوگو (و البته گوتزه!) رو دید بزنم. آئوگو بازیکن بدی نبود هم تکنیک و هم سانتر و هم سرعت مناسبی داره ولی باید بدونیم که این بازیکن تو تیم ملی ذخیره است و اگه فیلیپ لام برگرده جاشو میگیره.
    مهدی در مورد باستوس باهات موافقم. تو جام جهانی یکی از بازیای برزیل واقعا عالی بازی می کرد و منم دوست داشتم بیاد یووه ولی مثل اینکه کونته در یه حرکت عجیب دیگه اعلام کرده این بازیکن به درد ما نمیخوره! (کلا مثل اینکه کونته مریضی سمت چپ گرفته و نمیتونه شرایط رو درست درک کنه!)
    مهدی جان در مورد گوتزه هم میدونم شانس اومدنش به یووه پایینه (حتی تو pes هم نمیتونم بیارمش!!) ولی آرزو بر جوانان عیب نیس! من در مورد دیگو ریباس هم این تجربه رو داشتم تو روزایی که تو وردربرمن عالی بود و صحبت رفتنش به همه جا به جز یووه بود من میگفتم اینو یووه بگیره و همه میگفتن یووه نمیره آخرشم اومد یووه و فوتبالش نابود شد!
    در مورد دیگو من هنوز بهش اعتقاد خاصی دارم !
    یه مسئله ای رو از همین اول اعلام کنم !
    ***به هیچ وجه ؛ تاکید می کنم به هیچ وجه دوست ندارم اجنبی بیاد و یه ایتالیایی رو نیمکت نشین کنه ! به خصوص اگه آلمانی و برزیلی باشه !
    ما تا اینجا بد کار نکردیم با همین سیستم دفاعی ! البته تو توپای هوایی خیلی مشکل داریم و تا اینجا 4 امتیاز رو به خاطر همین قضیه ازدست دادیم که یه بازیش دو تا گلی که خوردیم ضعف جورجو تو این زمینه بود !
    من الان تو ذهنم یه نگاهی به مدافعین طراز اول ایتالیایی کردم ( البته محدود بودند ) کسی رو ندیدم که از نظر دفاهی در حد مدافعین یووه باشه ! همونطور که پراندلی این قضیه رو با دعوت کردن این خط به تیم ملی تایید می کنه !
    ولی اصلا دلم راه نمیده یووه غیر ایتالیایی بشه ! ما همیشه به ایتالیایی بودن یووه افتخار کردیم حالا باید دست به دامن اجنبی بشیم ؟!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    بچه ها شما عجب اشتهايي داريد
    بابا اروپارو خالي از ستاره كردين بس نبود؟!گوتزه؟باستوس؟اي خدا خوش به حال اين دوستان يوونتوسي!
    مارو ببين واسه يه خريد مونديم حالا اين دوستان چندتا چندتا ستاره ميخرند
    شوخي كردم! اميدوارم يووه بازيكنهاي مورد نظرشو بخره و موفق بشه
    سعید جان اول فصل نقل و انتقالات بودجه ای که یووه اختصاص داده بود 190 میلیون بود !
    تا الان چیزی حدود 70 تا خرج کرده و با رد کردن امثال آمائوری میشه تو نقل و انتقالات زمستانی یه خرج درست حسابی کرد ! از اونجایی هم که یووه این فصل خوب نشون داده جذب بازیکنا از اول فصل براش راحت تر میشه !

حمید ؛ مونتولیوو فصل قبل عالی بود ولی الان نشونی از اون مونتولیوو تا اینجا نداشته ! البته تو همون دوران طلاییش هم جانشین خلفی واسه پیرلو نبوده !
    ولی ایتالیایی بودنش مثبت ترین نکتش هست !
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    د
    كلا بايد بين خريد بازيكن و پرورش جوون ها يه تعادل برقرار بشه تا تيم تو دراز مدت موفق باشه.
    اميدوارم يووه هم اين سياست رو در دستور كارش قرار بده تا شادي هايي كه واسه هواداراش به ارمغان مياره زودگزر نباشه
    موفق باشيد
    یووه تو سال های اخیر از معدود تیم هایی بوده که به فکر پرورش بازیکن های جوون ایتالیایی بوده !
    نمونه بارزش میشه به جووینکو ، دی چلیه و مارکیزیو اشاره کرد که الان از سرمایه های اصلی ایتالیا به حساب میان !
    ولی این نامهربانی های دوستان دیگر ایتالیایی و تیمهای دیگه رو این پروژه یووه اثر منفی گذاشته و رمق و انگیزه رو از یووه گرفته !
    ما الان توی جوانان با اقتدار صدر نشین هستیم !
    ولی ما هم خسته شدیم از بس ساختیم و بقیه بهرشو بردند !
    ما داریم واسه تیم ملی کار می کنیم بقیه تیمها با پر کردن تیمشون از ستاره های غیر ایتالیایی انواع و اقسام قهرمانی ها رو بدست میارن ! ما هم صبری داریم واسه خودمون !
    اون هم تیمی مثل یووه که دیگه نیازی نیست از افتخاراتش حرف زد !

8. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

[
    اطلاعات شخصی
    -------------------
    نام کامل Dennis Aogo
    تولد 14 ژانویه 1987 (24 ساله)
    محل تولد Karlsruhe, West Germany
    قد 184 سانتی متر
    پست دفاع/ هافبک چپ

اطلاعات باشگاهی
    -------------------
    باشگاه فعلی هامبورگ آلمان
    شماره6
    باشگاههای پایه:
    1993–1994 Bulacher SC
    1994–2000 Karlsruher SC
    2000–2002 Waldhof Mannheim
    2002–2005 SC Freiburg
    تیمهای بزرگسال:
    Freiburg در 94 بازی 11 گل
    Hamburger SV در 81 بازی 0 گل
    اطلاعات تیم ملی[/COLOR][/SIZE][/B]
    -------------------
    تیم ملی آلمان 8 بازی 0 گل زده تا نوامبر 2011
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    رده باشگاهی
    دنیس آئوگو یک فوتبالیس آلمانی - نیجریه ای است که برای هامبورگ در پست دفاع چپ و هافبک دفاعی بازی می کند. وی همچنین عضو تیم ملی آلمان است.
    Aogo در Oberreut، حومه در جنوب غرب کارلسروهه بزرگ شد. در سال 2000 ، هنگامی که پدر و مادر خود را تقسیم تا او با پدر خود به Bruchsal و چپ Karlsruher SC نقل مکان کرد برای پیوستن به Waldhof مانهایم.در سال 2002 ، 15 ساله، او پیوست SC فرایبورگ و با حضور مدرسه فوتبال خود را شبانه روزی (به زبان آلمانی : Freiburger Fußballschule) در حالی که همچنین حضور و تکمیل Reife mittlere خود را در ماکس وبر - Schule در فرایبورگ، [2] است که یکی از مدارس شریک سه تن ازمدرسه فوتبال ، دو تای دیگر Rotteck ورزشگاه

[CENTER]باشگاهها:
    Aogo بازی با آکادمی SC Karlsruher است و در سطح جوانان از جمله U - 15s و U - 16S بازی. او از سال 2004 ، بخشی از آکادمی SC فرایبورگ بود، و در سن هفده سال از اولین حضورش در بوندسلیگا جشن گرفتند. او بلافاصله برنده خود را در مرکز خط میانی است.

از سال 2008 ، Aogo در بوندسلیگا هامبورگ باشگاه و بخشی از صف به طور منظم شروع شود.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

رده ملی
    Aogo عضو آلمانی تیم ملی U - 21 بود. با توجه به مقررات فیفا در آن زمان او را از نمایندگی نیجریه تیم ملی داشتن زودتر آلمان در جوانان و در سن سطح گروه به نمایندگی جلوگیری شد. [5] اما در فوتبال توسعه های اخیر در جهان حاکم بدن FIFA اند حداقل سن برای سوئیچینگ از ملیت حذف ، به این معنی که Aogo می تواند به نمایندگی نیجریه است. [6] با این حال ، او پس از روشن کردن دعوت نامه های مختلف از سوی فدراسیون فوتبال نیجریه اعلام تمایل خود برای ادامه به نمایندگی از آلمان به عنوان یک فرصت خوب برای کسب در تیم ملی آلمان ارشد در آینده می بیند . [7] با این حال، میهن پدرش نیجریه می خواست او را برای جام جهانی 2010 در آفریقای جنوبی به عنوان Shaibu Amodu او را برای یک زمان قابل توجهی [8] را تماشا می کردند، اما در تاریخ 5 ژانویه 2010 Aogo اعلام کرد که او فقط بازی برای تیم ملی فوتبال آلمان است. او اولین تیم ملی خود را برای آلمان را در بازی آماده سازی خود را برای اولین بار در برابر مالت در پیروزی 3-0 در تاریخ 13 مه 2010 ساخته شده، بازی 79 دقیقه، قبل از اینکه توسط Boateng جروم همکار تمام پشت جایگزین است.

نامزد آئو گو آلسیا والش است. آلسیا والش نوازنده بیس گروه پاپ mayor's destiny است
    باشگاههای علاقه مند

1- یوونتوس تورین ایتالیا
    2- رم ایتالیا
    3- بایرن مونیخ آلمان

جدی ترین مشتریان:
    1- یوونتوس تورین ایتالیا

پیشنهاد های رسمی:
    1

Alessandro Del Piero

10. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

زامپاريني: مي توان يووه را شكست داد

مائوريتزو زامپاريني، مدير پالرمو در آستانه ديدار امروز اين تيم برابر يووه گفت:«اگر به بازي هاي پالرمو نگاه كنيم مي توانيم نتيجه بگيريم كه تيم ما بسيار قدرتمند است و ما توان شكست تيم هاي بزرگ را داريم. به دادن هديه به تيفوسي هاي مان فكر مي كنيم و اين هديه مي تواند سه امتياز ديدار امروز برابر يووه باشد. ما در بازگشت به خانه زماني كه مورد استقبال شديد هواداران قرار مي گيريم مي توانيم ارزش اين پيروزي را ببينيم.»
    این مدیرای ایتالیایی مخصوصا تیمای جنوبی که با شمالیا دعوا دارن استاد مسلم جنگ روانی هستن. این یارو هم یکیشونه ولی به پای مدیر ناپولی نمیرسه! کلا این تیما با این جور حرفا بازیکناشونو تهییج میکنن و از لحاظ انگیزه خیلی کار میکنن واسه همینه که تیمای شمالی تو بازی با این تیما مثل ناپولی پالرمو و کالیاری و... مشکل دارن کلا مشکلات جنوبیا و شمالیا تو ایتالیا سر دراز داره به نظرم بازی خیلی سختیه امیدوارم بتونیم بزنیم

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط ale10forever : 11-19-2011 در ساعت 21:56

12. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

امیدوارم عذر خواهی من را پذیرا باشید

یک نامه برای عذرخواهی از همه، از مربی و هم تیمی های شیلی، از هم وطنان شیلی و از هم تیمی های یوونتوسی و هواداران یووه و البته خانواده . آرتورو ویدال، هافبک شیلیایی که چندی پیش از تیم ملی شیلی به دلیل رفتار نادرست اخراج شد برای عذرخواهی از همه نامه ای نوشت

"بزرگ ترین اروزی من این روزها عذرخواهی از همه هست، به ویژه از هم تیمی های ملی پوش ام،فهمیدم که اشتباه کردم و امیدوارم که شخصا بروگی، مربی تیم ملی شیلی . اشتباهم را فهمیدم و این مطلب را روشن به مربی تیم ملی و کادرفنی می گویم. امیدوارم ناراحتی و علت این مسئله و عذرخواهی مرا بپذیرید. "

ویدال به مسولین یووه نیز اشاره کرد " ممنونم از یوونتوسی ها که در لحظات بسیار دشوار نزدیک من بودند و درکنار من ماندند. می خواهم از تیفوسی های بیانکونری هم معذرت بخواهم. هوادارانی که در این روزها احساسات شان را به من نشان دادند. من به انها توضیح دادم و از انان تشکر می کنم که اشتباه مرا درک کردند و حالا منتظر پاسخ فدراسیون فوتبال هستم.

روزی که برگشتم و پیراهن سیاه و سفید یووه را پوشیدم احساس غرور می کنم.
    واکنش یووه به حرکت ویدال نمونه برخورد حرفه ای با یه بازیکن خطاکار بود تا واسه تیم حاشیه ای درست نشه. درسته این جور کارا با عرف اونا زیاد تضاد نداره ولی سکوت بعضی جاها واقعا به درد میخوره و یووه هم اینو کاملا نشون داد. الانم با عذرخواهی ویدال سر و ته قضیه جمع شده و نه باشگاه ضرر کرده نه بازیکن. وای اگه یه همچین قضیه ای تو ایران اتفاق میافتاد!

Alessandro Del Piero

14. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

فقط و فقط یوونتوس امشب هم انشالا میبریم

16. 4 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

چشم اونایی که میگن یوونتوس بازیاشو زوری میبره ببینند با سه گل بردیم
    یونتوس 3 پالرمو 0

18. 5 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

اینا رو واسه این میذارم که محروم میشم از دیدن همچین بازی هایی !
    خسته شدم از بس اومدم و گفتم " من بازی رو ندیدم ولی از شواهد و قراین پیداست "
    فقط می تونم بگم :
    Forza Conte
    Forza Juve
    Forza Ale

من برم هایلات ها رو دانلود کنم !

20. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

با این بازی که یووه کرد من بهتون میگم امسال ما 100% قهرمانیم البته اگه قهرمانی تو زمین بدست بیاد! امروز با این که من فقط نیمه دوم بازیو تونستم ببینم ولی با قاطعیت میگم این بازی بهترین بازی یوونتوس تو این فصل بود سطح هماهنگی بازیکنا به بالاترین حد ممکن رسیده.
    شرح گلها:
    1- گل اول یووه تو نیمه اول به ثمر رسید و من این گلو ندیدم ولی تکرارش که بین دو نیمه پخش شد حرکت عالی کیلینی از سمت چپ و سانتر دقیقش کاملا مشخص بود که بعد یک و دو با ووچینیچ انجام داد و په په هم با جاگیری دقیق و ضربه سر عالی و چکشی توپو گل کرد.
    2- اما گل دوم رو فرار دیدنی ماتری از سمت راست و پاس عالی و طولی و دقیق لیختشتاینر بدست اومد. ماتری هیچ حرکت اضافه ای با توپ نکرد و مثل یه مهاجم حرفه ای توپو به گوشه سمت چپ دروازه فرستاد.
    3- این گل از حرکت ویدال شروع شد که پاس عالیشو از وسط زمین به ووچینیچ داد که از چپ عالی فرار کرده بود. میرکو توپو به محوطه آورد و پاسشو به ماتری انداخت ولی ماتری یه حرکت عالی انجام داد و از روی توپ عبور کرد تا توپ سمت راست به مارکیزیویی برسه که عالی اضافه شده بود و راحت دروازه رو باز کرد. تو این صحنه ووچینیچ بازم فداکاری کرد و به جای اینکه شوت بزنه پاس داد. از این بازیکن واقعا داره خوشم میاد آفرین خیلی در خدمت تیمه.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو چند تا صحنه هم یووه عالی کار کرد و موقعیتای خوبی به وجود آورد و اونجور که معلومه شروع بازی هم عالی کار کردن و یه بارم پیرلو توپو به تیر عمودی زده.
    کوالیارلا و آله هم از وقتی به زمین اومدن چیزی از بقیه کم نداشتن و خوب بازی کردن.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    ستاره:
    با اینکه لیختشتاینر به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و انصافا هم خوب بازی کرد و به نظر من همراه با پیرلو بهترین خرید یووه بوده اما به نظر من ماتری بهترین بازیکن زمین بود و یه جورایی رو هر سه گل تاثیر گذار بود. رو گل اول حرکت بدون توپش مدافع رو از په په جدا کرد تا گل بزنه. گل دومش هم رو سرعت و تکنیک شوت خودش به دست اومد و گل سوم هم با پریدن از روی توپ یه جورایی پاس گل به مارکیزیو داد.
    بررسی خط به خط یووه تو این بازی:
    تو همون یه نیمه ای که دیدم و با توجه به نوشته سایتا من تحلیل خودمو میزارم:
    بوفون: زیاد به دردسر نیفتاد ولی تو دو سه صحنه شوتای پالرموییا رو راحت گرفت.
    خط دفاع: دو مدافع وسط بازی خوبی رو داشتن هر چند توپ زیاد رو دروازه یوونتوس نیومد
    مدافعای کناری: بازی به بازی کیلینی تو سمت چپ بهتر میشه ولی من هنوز نظرم اینه که یه بک چپ تخصصی واسه اونور بیاریم.
    لیختشتاینر مثل همیشه عالی و جنگنده و ختگی ناپذیر بود انقدر رفت و برگشت و سانتر کرد و پاس داد تا آخر کارش نتیجه داد
    هافبک: پیرلو: اگه یه بازی پیرلو متوسط بازی کنه باید تعجب کنیم آخه کدوم مربی احمقی یه همچین بازیکنی رو بازی نمیده و به جاش از امثال آمبروسینی و بواتنگ و... استفاده میکنه؟ ما یوونتوسیا الان میدونیم میلانیا چی میکشن وقتی بازیای پیرلو رو تو یووه میبینن.
    مارکیزیو: تو یه بازی بزرگ دیگه عالی بازی کرد و جاگیریش رو گل سوم فوق العاده بود. منو به یاد روزای اوج آله میندازه.
    ویدال: رو گل سوم تاثیگذار بود و بازی خوبی کرد. کلا باعث کامل شدن بازی پیرلو و کلودیو میشه.
    په په: به جز گلی که زد مثل همیشه با تعصب و دونده و تاثیرگذار بازی کرد.
    حمله: ووچینیچ: داره کم کم به بازیکن مورد علاقه من تو یووه تبدیل میشه. یه بازیکن در خدمت تیم و تکنیکی که پاسور خوبی هم هست و حرکتای بدون توپش ویرانگره. واقعا کارش درسته.
    ماتری: بهترین بازیکن زمین از نظر من و بهترین مهاجم حال حاضر ایتالیا در حال حاضر بازم از نظر من!

اینم نمره های من:
    BUFFON 7
    BONUCCI 6
    BARZAGLI 6.5
    CHIELLINI 7
    LICHTSTEINER 8
    PIRLO 7.5
    MARCHISIO 7.5
    VIDAL 6.5
    PEPE 6.5
    VUCINIC 7.5
    MATRI 8.5

Alessandro Del Piero

22. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 47 از 100 نخستنخست ... 3745464748495797 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)