به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
اسپانیا
هلند
آلمان
ایتالیا
فرانسه
پرتغال
انگلیس
سایر تیم ها
به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
ویرایش توسط AmirUtd : 11-15-2011 در ساعت 10:16
90.Ashkan,Abdollah 202,AL1reZA,ale10forever,AlexDelpiero,Ali Asgar,ALI_JUVE,amin_20,Arsenal,arteen del piero,DanielBahrami,David7,HASAN 7,icon,J. Mourinho,M14,mamaliss,Mohammad,mohsen norozi,mojtabadj88,mortezarm,Nader20,nima_76,nobody11,Ozil-10,Qozem,R.BAGGIO.10,ranran,stamford,Van Persie,Zid@ne,Zizou90
به عشق بارسا و کاتالون از روی احساس به اسپانیا رای دیدم ............ اسپانیا و آلمان فینالیستتتتتتت
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
المان خیلی وحشتناک خوب بازی میکنه 100% قهرمانه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
امیدوارم تو این موضوع حست درست در نیاد
اما اسپانیا تو گروهی با اقتدار کامل وارد یورو شد
الا چندتا نتیجه بد مقابل انگلیس ، پرتقال، آرژانتین ، مکزیک و کاستاریکا به منزله افت تیم نیس هر چند افت داشته اما این همه مهره با کادر فنی خوب قالیت ریکاوری و مجدد قدرت شدنو داره
من اسپانیا و هلند رو شانس اول قهرمانی میدیدم .
جدیدا پی بردم که آلمان شانس اوله هلند و اسپانیا هم شانسای بعدی قهرمانین.
آلمان خیلی قویه می تونه همه ی تیمارو تارومار کنه( البته با اتک )
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
من عادت ندارم زیاد نقل و قول کنم ولی ربط حرفم به این بود که یکی از دوستان یونایتد رو مثال زد.درضمن تیمی که فقط توان میانه میدانش روی یکی مثل اسنایدر هست مطمئن باش حریف تیمی مثل اسپانیا که خط میانیش دست 6 هابفک مطرح و کلاس 1 جهانی هست نمیشه.المان هم نقطه قوتش همین خط میانی هست.این دو تیم فوتبال نوین رو نمایش میدن.هلند توی جام جهانی هم قبول کنید یک خورده شانس اورد و تیمای دیگه یکم دست کم گرفتنشون.کافی بود به جای برزیل به المان میخورد.یا حتی ارژانتین اونموقع میدیدی به فینال میرسیدن یا نه.
اسپانیا قهرمان میشه به یک دلیل : اتحاد تیمی
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در جواب همه نظرات دوستان:
داداش داويد سينا خدايي بازيكنهاي اسپانيا متحد هستند؟نه اينطور نيست! كاتالان ها تو جام جهاني حتي حاضر نشدند سرود اسپانيا رو بخونند و بعد از پايان بازي فينال پرچم كاتالان رو تو زمين دور ميدادند! با تشديد رقابت رئال و بارسا و مشكلاتي كه بين بازيكنان اين دو تيم پيش اومده تفرقه بين بازيكنان اسپانيا بيشتر از قبل شده و اين ميتونه كمر تيم رو بشكنه!
اما در هر صورت اسپانيا از لحاظ مهره و مربي بهترين تيم حال حاضر جهانه و كسي نميتونه اينو انكار كنه!
در ادامه بايد بگم هلند واقعا تيم خوبيه و نميشه عملكرد فوق العادشو تو مقدماتي يورو نديده گرفت! به نظر من تيم هلند كاملا آماده رقابت با اسپانيا و ديگر قدرت هاي اروپاس و يكي از مدعيان قهرمانيه.
آلمان امسال يه جور ديگه فوتبال بازي ميكنه! بازيكن هاي جووني كه تو اين تيم هستند از تكنيك بيشتري نسبت به بازيكنهاي قبلي آلمان برخوردارند و بازي ْآلمان تركيبي از يه بازي منظم , تكنيكي و تاكتيكي شده.
به نظر من اين سه تيم شانس اول قهرماني هستند.
اما منم به نوبه خودم به عشقم پرتغال راي دادم و با اين كه قبول دارم شانس كمي واسه قهرماني داره ولي بازم به اين تيم اميد دارم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
به نظر من شانس اول قهرمانی المانه به چند دلیل
اول اینکه تمام بازیکناش امادن
دوم تو این چند بازی اخیر دوستانه و مقدماتی خودشو نشون داد
سوم تو تمام بازی هاش داره با یه ترکیب ثابت بازی میکنه و از نظر تاکتیکی هم در سطح بالاییه
ولی تیمای دیگه رو بگم که مثل اسپانیا اون طراوت همیشگی تو بازیش دیده نمیشه و نمیشه گفت شانس اول قهرمانیه
و تیمایی مثل پرتغال و ایتالیا که تو این دو سال جون گرفتن و تمام بازیکناشونو ریکاوری کردن خیلی روحیهبالایی دارن و میتونن با تیمایی مثل المان و اسپانیا ضربه بزنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)