اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
یکی منو شیر فهم کنه
آیا هوادارای اینتر راست میگند که مالک باشگاه که همون انیلی معروفه یهودی و صهیونیسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
ماریو گوتـزه ، استعداد و ملیپوش 19 ساله آلمانی تیم دورتموند که این روزها شایعه پیوستنش به یووه شنیده میشه / کسی که اونو جانشین آله میدونن / خلاصه آمارش تا هفته دهم بوندسلیگا رو ببینید و نظرتون رو در موردش بگید :
تعداد بازی ها : 10 بازی
حضور در ترکیب آغازین : 10 بازی
... دقایق بازی : 774 دقیقه
تعویض ( بیرون رفتن ) : 6 بار
لمس توپ : 616 بار
کارت زرد : 2 کارت
دوکارته شدن در بازی : 0 بار
کارت قرمز مستقیم : 1 بار
تعداد خطاهای مرتکب شده : 14
تعداد خطاهایی که روی وی حادث شده : 19 بار
تعداد گل ها : 4گل ( هر 4 گل با پاس راست به ثمر رسیده)
پاس گل : 4
شوت به دروازه : 16
آفرینش موقعیت خطرناک : 56 بار
گل به خودی : 0
زدن ضربه پنالتی : 0
تعداد پاس ها : 347 پای ( 81.6% پاس موفق)
تعداد سانتر ها : 20 سانتر ( 25% سانتر موفق)
حمله برای توپ گیری 303 بار ( 41.9% توپ گیری موفق)
مصاف های تک به تک 284 بار ( 44% رد شدن موفق)
مصاف های هوایی : 19 بار ( 10%موفق)
یکی منو شیر فهم کنه
آیا هوادارای اینتر راست میگند که مالک باشگاه که همون انیلی معروفه یهودی و صهیونیسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
نه بابا داداش! آنیلی ها و شرکت فیات فقط تو اسرائیل سرمایه گذاری کردن و تو اسرائیل حساب بانکی دارن. غیر مستقیم به اسرائیل کمک میکنن ولی صهیونیست نیستن!
باور کن بعد بازی که از گوتزه تو تیم ملی آلمان دیدم آرزو کردم بیاد یووه.خیلی استعداد خوبی داره و با یه تکنیک خاصی بازی میکنه. یه جورایی میشه گفت بازیکنیه که هم نظم بازی آلمانی رو داره و هم تکنیک برزیلی رو به خاطر همین بهش میگن "گوتزینیو". به نظرم اگه یووه جذبش کنه تو آینده میتونه جانشین خوبی واسه آله باشه!
الانم از دیدن این خبر که یووه هم مثل تیمهای دیگه اروپا این بازیکنو میخواد خیلی خوشحال شدم.
به نظر من اگه تو این سن به بارسا و رئال بره اشتباه کرده. شاید آرسنال و یوونتوس بهترین انتخاب واسش باشن. آمار پاسا و دریبلای موفقش فوق العاده اس!
خلاصه بگم این پسر دید منو نسبت به بازیکنای آلمانی عوض کرده
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
من که بازیای این بازیکنو ندیدم اما طبق آمار تو سال 2011 تونسته 39 بار واسه تیمش گل بزنه 4 بارهم تو تیم ملی بازی کرده که یه گل زده. اما به نظرم یا 20 میلیون میشه یه بازیکن امتحان پس داده تو اروپا رو گرفت که ریسک کمتری هم داره. نظر شما چیه؟مثل اینکه یووه واسه خرید لیاندرو دامیائو مهاجم 22 ساله برزیلی اینترناسیونال برزیل 20 میلیون یورو پیشنهاد داده !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
juventus make €20m bid for internacional's leandro damiao - report
the turin giants have reportedly made a large bid for the 22-year-old striker, despite his agent claiming his client was likely to stay in brazil on thursday
Alessandro Del Piero
la domenica senza calcio si incontrano "difensori" di tutt'altra specie
دیدار در روز یکشنبه بدون فوتبال "مدافعان" از یک گونه کاملا متفاوت...
بازم نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!!
سلام
ماریو گوتزه که فک کنم بیخیالش شد !
این داداشم که طرفدار آرسناله خیلی وقت پیش حرفشو می زد که آرسنال دنبالشه و آرسنال جدی ترین پیشنهادو بهش داده و اینکه ونگره خیلی علاقه نشون داده و همه هم میدونیم که آرسنال متخصص جذب بازیکنایی مثل اینه !
اگر ما قرار بود 19 ساله هارو بگیریم چرا جووینکو رو ول دادیم رفت !
در مورد اون بازیکن برزیلیه هم من با حمید موافقم !
اصولا ما از بازیکنای برزیلی خیری ندیدیم !
امرسون ، ملو ، آمائوری و ...
البته دیگو ریباس خوب بود ولی بی مهری کردند بهش !
البته 20 تا هم نمیشه یه بازیکن جواب داده تو اروپا با این خصوصیات گرفت !
اون نظرسنجی هم که پوریا گذشته من یه 4 ، 5 روزی هست مشغولمو هی بهش رای میدم !
بروبکس واسه علی کریمی گذاشته بودند ! ما هم نامردی نکردیمو تا تونستیم به دل پیرو ای دادیم !
تا وقتی آله هست کی به بقیه فکر می کنه ؟!!
همه جا خوبو بد هست
این مطلی رو از سایت wiki pedia میذارم امیدوارم به دردت بخوره..
ببین تو اوج ثروت به کجا رسیده..!!
اگه اندکی از ثروت این خانواده بگم شاخ در میاری..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جیووانی آنیلی ثروتمند ایتالیایی و مالک کارخانجات اتومبیل سازی فیات، فراری، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، ایویکو، به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای پرتیراژ لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و بالگردسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها میباشند.
[اطلاعات شخصیرده باشگاهی
-------------------
نام کامل Leandro Damião da Silva dos Santos
تولد 22 جولای 1989 (22 ساله)
محل تولد Jardim Alegre, Brazil
قد 187 سانتی متر
پست مهاجم نوک
اطلاعات باشگاهی
-------------------
باشگاه فعلی اینترناسیونال برزیل
شماره 9
باشگاههای پایه:
2008 Atlético Tubarão
2008–2009 Atlético Ibirama
2009–2010 Internacional
تیمهای بزرگسال:
اینترناسیونال 80 بازی 49 گل زده تا 23 سپتامبر 2011
اطلاعات تیم ملی
-------------------
تیم ملی برزیل 4 بازی 1 گل زده تا نوامبر 2011
------------------------------------------------------------------------------------------------------
لئاندرو دامیائو بازیکن برزیلی متولد 22 جولای 1989 است و از سال 2010 برای تیم اینتر ناسیونال برزیل در پست مهاجم بازی می کند. او برای تیم ملی برزیل هم انتخاب شده.
دامیائو در ابتدا هافبک بود و برای تیمهای محلی شهرش بازی میکرد. وی قبل از اینکه به Atlético Tubarão بپیوندد دوره های موفقی در دو تیم XV de Outubro و Atlético Ibirama داشت.
خودش میگوید:"وقتی من به Ibirama رفتم خیلیا گفتن که زیاد خوب نبودم و مشکلات زیادی پیش رو داشتم تا جایی که نزدیک بود فوتبال را کنار بگزارم و بروم به خانواده ام کمک کنم"
در دورانش در Tubarão وی خودش را به عنوان بازیکن اصلی این تیم مطرح کرد و بیشتر در پست مهاجم بازی کرد. پس از آن در تیم بعدیش در مسابقات قهرمانی سانتا کاترینا 8 گل زد. پس از آن به اینترناسیونال رفت و 3 عنوان با تیم زیر 20 ساله های این باشگاه بدست آورد و به تیم B ملحق شد.
در اولین بازیش 2 گل زد و بعد به تیم اصلی منتقل شد که در اولین بازی رسمی اش در ترکیب اصلی تیم در مسابقات لیبرتادورس 2010 حاضر شد. دامیائو اولین عنوان بزرگسال خودش را در آگوست 2010 جایی که به اینترناسیونال کمک کرد که در فینال لیبرتادورس تیم Guadalajara را شکست دهد بدست آورد. او گل دوم تیمش در بازی برگشت در Porto Alegre را به ثمر رساند تا تیمش در مجموع با نتیجه 5-3 به قهرمانی برسد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------رده ملی
وی برای اولین بار در مارس 2011 به تیم ملی دعوت شد تا مقابل اسکاتلند به جای الکساندر پاتوی مصدوم بازی کند. مانو منزس مربی تیم میگوید : "من از بازیکنی استفاده میکنم که در اینترناسیونل عالی بوده است و انقدر جوان است که بتواند در المپیک هم برای ما بازی کند."
وی اولین بازیش برای سلسائو را در ورزشگاه ومبلی مقابل انگلیس انجام داد که برزیل آن بازی را 2-0 برد. اولین گل ملی دامیائو در بازی دوستانه مقابل غنا به ثمر رسید. جایی که برزیل با همین گل توانست 1-0 غنا را شکست دهد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
باشگاههای علاقه مند
1- یوونتوس تورین ایتالیا
2- تاتنهام لندن انگلیس
3- اینترمیلان ایتالیا
4- آث میلان ایتالیا
5- اف سی بارسلونا اسپانیا
6- لیورپول انگلیس
7- آرسنال لندن انگلیس
جدی ترین مشتریان:
1- یوونتوس تورین ایتالیا
2- تاتنهام لندن انگلیس
3- لیورپول انگلیس
پیشنهاد های رسمی:
1- یوونتوس تورین ایتالیا 20 میلیون یورو
Alessandro Del Piero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)