Design & Developed BY Patira

صفحه 51 از 83 نخستنخست ... 41495051525361 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus ممنونم زوف، اما من اینجا متوقف نمی شوم

ممنونم زوف، اما من اینجا متوقف نمی شوم

روز گذشته دینو زوف در برنامه ای از جیجی بوفون و نمایش های بزرگ او تقدیر کرد اما تاکید داشت که جان لوئیجی نمی تواند به رکورد 332 بازی متوالی با پیراهن یووه وی دست یابد. امروز جیجی از این سنگربان قدیمی به دلیل تمجیدهایش تشکر کرد.

" باعث افتخار است که توسط دینو مورد تایید و ستایش قرار گیرم. ستایس توسط بزرگی مانند او بسیار ارزشمند است، امیدوارم که چنین باشم اما باید بگویم که اینجا متوقف نمی شوم. امیدوارم که بازی های ملی ام بیشتر و بیشتر شود و مدت های طولانی بازی کنم. برای من سن مهم نیست. سن یعنی زمانی که توان داری و می توانی. "

از وی در خصوص ادامه دوران بازیگری اش تا پایان جام جهانی برزیل سوال می کنند و بوفون می گوید: در این باره بعد از رقابت های یورو تصمیم می گیرم.

4. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

juventus دل پیرو: عاشق لیگ برتر هست

مهاجم باشگاه یوونتوس از علاقه اش به بازی در لیگ برتر بعد از ترک بانوی پیر خبر داد

مهاجم اسطوره ای باشگاه یوونتوس که 18 سال است در این تیم حضور دارد در پایان فصل مجبور است بانوی پیر را ترک کند. او که در سال 1993 از پادووا به یووه پیوسته بهترین گلزن تاریخ این باشگاه است و بیشترین بازی را برای این باشگاه انجام داده است.

مسئولان یووه اعلام کردند در پایان فصل قرارداد دل پیرو را تمدید نمی کنند اما این بازیکن هم برنامه ای برای خداحافظی از فوتبال ندارد. او در گفتگو با خبرگزاری فرانسه می گوید:" باید یک راز را اعتراف کنم. من عاشق لیگ برتر انگلیس هستم."
    " به نظرم بهترین لیگ فوتبال جهان است و قبل از خداحافظی ام می خواهم بازی در این لیگ را تجربه کنم."

منبع : ghatreh.com

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

juventus یوونتوس هم به جمع مشتریان گوتزه اضافه ش

ملی پوش جوان دورتموند با درخشش در رقابتهای بوندسلیگا نظر مسئولان یوونتوس را به خود جلب کرده است

به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت مسئولان باشگاه یوونتوس قصد دارند در پایان فصل جاری ماریو گوتزه ملی پوش آلمانی دورتموند را به خدمت بگیرند.
    با توجه به اینکه قرارداد الساندرو دل پیرو در پایان فصل به اتمام می رسد و او این تیم را ترک خواهد کرد، جوزپه ماروتا، ماریو گوتزه را به عنوان بهترین گزیه برای جانشینی او در نظر گرفته است.
    گوتزه 19 ساله که نوامبر 2009 برای اولین بار در ترکیب دورتموند به میدان رفت اکنون یکی از استعدادهای آینده دار فوتبال اروپا محسوب می شود و مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله آرسنال قرار هم قرار گرفته است.
    با وجود همه این مشتریان پروپاقرص مدیر برنامه های این ستاره جوان چندی پیش اعلام کرد گوتزه به قراردادش با دورتموند پایبند خواهد بود و تا سال 2014 در این تیم می ماند.

ghatreh.com

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus تا 40 سالگی بازی می کنم اما کجا؟نمی گم !

تا 40 سالگی بازی می کنم اما کجا؟نمی گم !

مسئله ای که پس از اظهارات اندره ا انیلی شدیدا توجهات را به خود جلب کرد و در ادامه واکنش الکس به این اظهارات که نشان داد او قصد خداحافظی از دنیای فوتبال را پس از پایان فصل و اتمام قراردادش با یوونتوس ندارد. قصدی که پیش از این نیز انتظارش می رفت. حالا مقصد بعدی پینتوریکیو برای بسیاری نه تنها تیفوسی ها اهمیت دارد.

به نظر می رسد الساندرو تصمیم خود را برای ادامه فوتبال گرفته و مقصد بعدی اش را نیز تا حدودی انتخاب کرده اما برای بازکردن مسئله همانند گذشته و عادت همیشگی اش سکوت اختیار کرده تا در زمانی مناسب تصمیم و مقصد آینده اش را به همه از جمله دوست دارانش و سران بیانکونری اعلام کند.

امروز الکس دل پیرو در مصاحبه مردمی با روزنامه ال پائیس اسپانیا شرکت کرد و در برابر سوال خبرنگار اسپانیایی که از او پرسید تا چه وقت دوست دارید بازی کنید گفت" تا پایان 40 سالگی " هر چند که به نظر نمی رسید الکس علاقه ای به پاسخ به این سوال داشته باشد اما خبرنگار مقصد را نیز از کاپیتان بیانکونری پرسید، کجا می تواند مقصدی برای ادامه دوره بازیگری شما باشد؟ دل پیرو در پاسخ گفت

"این مسئله ای ست که دوست ندارم درباره اش صحبت کنم. می خواهم فصل را تمام ذهنیت و تمرکزم به پایان برسانم. کجا و کدام تیم را نمی گویم."

در ادامه از الکس سوال می کنند کدام بازیکنان بهترین بازیکنانی بودند که شما با آنان بازی کردید؟ " روبرتو باجو و زیدان تکنیکی ترین و قدرتمندترین بازیکنانی که من از تکنیک انان لذت بردم. "

اما مدافعینی که در طول سال هایی که به میدان رفته او را ازار دادند " کاناوارو، نستا و تورام. "

و نوشته های زلاتان در خصوص گواردیولا " نمی دانم. زلاتان در زندگی روزمره انسانی ارام است، او علاقه مند است از سوی خود و دیگران احترام بیشتری دریافت کند. "

10. 3 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

افسوس که دل پیرو می رود
    دو اسطوره از دو دهه متفاوت، دو قهرمان در سال هایی متفاوت و دو ستاره در تاریخ حیات بیانکونری. میشل پلاتینی، مهره ای که روزی پیراهن سیاه و سفید یووه را بر تن کرد و حالا در پست مدیریت یوفا به کار و زندگی فوتبالی خود ادامه می دهد و در سوی دیگر الساندرو دل پیرو، اسطوره بیانکونری ها که پس از نوزده فصل در پایان این فصل زندگی سیاه و سفیدش به پایان می رسد. از پلاتینی در خصوص جدایی دل پیرو و یوونتوس سوال می کنند و او می گوید

" تنها یک پاسخ و ان افسوس است، حیف که دل پیرو می رود. دل پیرو پرچم دار یوونتوس است و این مسئله برایم احساس ناخوشایندی را ایجاد می کند. زمانی که نگاه می کنم می بینیم دل پیرو در یووه همه افتخارات را به دست اورده. فکر می کنم که هنوز هم می تواند درباره اینده او تصمیم گرفت، احساس می کنم که می توانم منتظر ماند و تصمیم دیگری گرفت، گذشته، حال و اینده یووه می تواند بهتر از این باشد.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

12. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

بارسیدن ژانویه دوباره خردیدا شروع شده. این مدفافع کامرونی لیل هم یکی دیگه از بازیکناییه که صحبت از انتقالش به تورینه. مبلغ پیشنهادی یووه هم 8 میلیون یوروئه. این بازیکن در صورتی که یووه موفق به جذب رودولفو نشه به احتمال زیاد به تیم اضافه میشه

-------------------------------------------------------------------
    Juventus tracking Lille's Aurelien Chedjou - report
    The central defender is said to have caught the attention of the Serie A giants with his impressive performances for the current Ligue 1 champions this season

Cameroon international Aurelien Chedjou could be on his way out of Lille in the January transfer window as Juventus have shown an interest in signing the centre-back, La Gazzetta dello Sport reports.
    The Turin giants are desperate to strengthen their backline and have previously been linked with players such as Chelsea's Alex and Sao Paulo's Rhodolfo.

However, they have now reportedly turned their attention to 26-year-old Chedjou, who head coach Antonio Conte sees as the perfect addition to his defence.

Chedjou joined Lille from Rouen in the summer of 2007 and has since developed into an important first-team player at the Ligue 1 champions.

The defender has a contract with Lille which runs until the summer of 2015. An offer in the region of €8 million could be needed to convince the French side to part with their player.

Alessandro Del Piero

14. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

عزیزان یوونتوسی قربون دست اخبار رو از سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو تو انجمن نذارید یکم ایده به خرج بدید کپی کردن که هنر نیست.

16. 2 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus

آنیلی سرانجام در مورد اتفاقات چند وقت اخیر اظهار نظر کرد ...

- شما میتونید برداشت های مختلفی از صحبت های من ( بعد از جلسه سهامداران باشگاه و در مورد خداحافظی با کاپیتان در پایان فصل ) داشته باشید ، اما من دارم به قراردادی که سال قبل با دلپیرو امضا کردم احترام میذارم ، ما توافق کردیم که این آخرین فصل دلپیرو در یووه باشه. من میخوام به بهترین شکل به این قرارداد احترام بذارم.

- دلپیرو جزئی از تاریخ باشگاه یوونتوس محسوب میشه ، و تنها یکی مثل او وجود خواهد داشت ، مثل پلاتینی ، بونی پرتی و ...

- در های باشگاه برای "همیشه" روی الکس باز خواهد بود.

18. کاربر روبرو از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

در باشگاه یووه و دفتر من همیشه به روی الساندرو دل پیرو باز است

در این مسئله که چرا اندره ا انیلی در آن زمان و در یک جلسه بررسی امور مالی باشگاه صحبت از خداحافظی الکس کرد ابهامات بسیار زیادی وجود دارد، همین طور در این مسئله که اندره ا با چه لحن و با چه هدفی این مسئله را بازگو کرده و رسانه ها چطور برداشت کردند نیز اختلاف نظر زیادی وجود دارد اما انچه که مسلم است اظهارات اندره ا انیلی از اخرین فصل یوونتوسی اسطوره ای ست که 19 سال به بیانکونری وفادار ماند و حالا رفتن و جدایی برای او، یووه و تیفوسی ها بسیار سخت شده.

به نظر میرسد واکنش ها نسبت به اظهارات و تصمیم اندره ا انیلی همچنان ادامه دارد و نحوه پاسخگویی الکس نیز به این مسئله دامن زده تا هر روز اینده الساندرو دل پیرو مورد توجه و بررسی قرار گیرد. با این حال اعتراض هواداران در کنار اظهارات بزرگان دنیای فوتبال به ویژه یوونتوسی های قدیم از نحوه بازگو کردن این تصمیم بر قوت خود باقی ست و به نظر میرسد مدیران و خانواده انیلی همچنان تحت تاثیر این مسئله هستند و از فشارها کاسته نشده، اندره ا در هر نشست خبری با این سوال تکراری خبرنگاران نیز مواجه می شود.

این بار در فاصله زمان کوتاهی پس از مصاحبه الکس با روزنامه ال پائیس، چاپ اسپانیا، اندره ا انیلی که برای شرکت در برنامه " ورزش و کار " به پارما سفر کرده بود با سوال تکراری این هفته ها روبرو شد " خداحافظی اخرین اسطوره یووه که این بار انیلی پاسخ داد
    "در باشگاه یووه و دفتر من همیشه به روی الساندرو دل پیرو باز است. او و یوونتوس یک مسئله هستند و این را تنها می توان در خصوص او، بونیپرتی و پلاتینی و تعداد بسیار اندکی از بازیکنان یوونتوس گفت."

مدیر یووه در ادامه تاکید کرد" تفاسیر مختلفی از انچه که من در جلسه بررسی و انالیز مالی باشگاه گفتم شد. حقیقت این است که ما در سال گذشته توافق کردیم این اخرین قرارداد دل پیرو با یوونتوس باشد. تنها خواسته من نیز این بود که این مسئله در نهایت احترام مطرح شود. حالا اینجا در پارما من به یاد نخستین سال بیانکونری الساندرو می افتم که یکی از سه گل ما را به ثمر رساند و یک پاس گل داد و تشویق پرشور حاضرین. حالا یاداوری این خاطره از قهرمان بزرگی مانند دل پیرو زیباست. "

Alessandro Del Piero

20. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

پیشنهاد 10 میلیون یورویی برای جذب الکس برزیلی

الکس مدافع برزیلی باشگاه چلسی یکی از گزینه های تابستان سران یووه برای انتقال به تورین بود اما به دلیل عدم توافق با مدیران تیم لندنی این ترانسفر صورت نگرفت.

با توجه به نزدیکی زمان نقل و انتقالات زمستانی روزنامه های انگلیسی از پیشنهاد 10 میلیون یورویی سران یووه برای جذب الکس خبر دادند و این درحالی است که بر خلاف گذشته مدیران یووه تصمیم دارند وی را به صورت دائم در اختیار بگیرند.

گفتنی است پیش از این ماروتا اعلام کرده بود تنها حاضر به خرید قرضی الکس می باشد که این موضوع با مخالفت شدید سران چلسی رو به رو شد.

ویاس بواس سرمربی چلسی علاقه ی زیادی به جذب گری کیهیل مدافع بولتون دارد و در صورتی که وی راهی چلسی شود انتقال الکس به تورین حتمی خواهد شد.

Alessandro Del Piero

22. کاربر روبرو از پست مفید ale10forever تشکر کرده است .

صفحه 51 از 83 نخستنخست ... 41495051525361 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)