Design & Developed BY Patira

صفحه 50 از 83 نخستنخست ... 40484950515260 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus

توس در راه تورین ؟

مهره ای آرژانتینی که با کارشکنی و نافرمانی در کنار حواشی بسیار زیاد بارها خبر یک رسانه های مختلف شد به نوشته برخی روزنامه های انگلیسی و ایتالیایی می تواند راهی تورینو شود. کارلوس توس، مهره منچسترسیتی که بارها با روبرتو مانچینی مربی ایتالیایی درگیر و با کارشکنی سر تمرینات شرکت نکرد می تواند در نقل و انتقالات زمستانی راهی سرزمین چکمه ای شود.

در این میان نام یوونتوس در صدر تیم های ایتالیایی قرار گرفته اما اینکه خرید چنین مهره ای به سود یووه خواهد بود یا نه را مدیران بیانکونری بهتر می دانند. با این حال به نظر نمی رسد خرید بازیکن پرحاشیه ای مانند توس برای یوونتوسی که تاکنون بسیار کم با بازیکنانی با این خصوصیات روبرو شده مفید و موثر باشد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus گزینه های احتمالی خرید و فروش زمستانی یووه

گزینه های احتمالی خرید و فروش زمستانی یووه

فاصله زمان زیادی به نقل و انتقالات زمستانی نمانده و این موضوع با اعلام لیست ها و گزینه های احتمالی تیم های اروپایی اهسته اهسته در صدر اخبار اروپا قرار می گیرد تا تیم ها نفرات احتمالی خود را معرفی کنند. به نوشته مطبوعات ایتالیا یوونتوسی ها برای خرید نانی رقابت سختی را با میلان و اینتر اغاز خواهند کرد.

این گروه برای دیامیاو نیز با اینتر رقابت می کند و در ادامه برای مذاکرات نهایی و رسیدن به پاسخی روشن در خصوص رودولفو با مسولین سن پائولو ملاقات خواهد داشت.

اما در بخش فروش نیز همچنان نام آمائوری با توجه به شرایطش در صدر ایستاده و بر خلاف شایعات این چند روز اخیر نامی از وینچنزو یاکوئنتا دیده نمی شود اما برخی معتقدند لوکا تونی می تواند یکی از گزینه های خروجی بانوی پیر باشد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus دل پیرو: عاشق لیگ برتر هستم

دل پیرو: عاشق لیگ برتر هستم

مهاجم اسطوره ای باشگاه یوونتوس که 18 سال است در این تیم حضور دارد در پایان فصل مجبور است بانوی پیر را ترک کند. او که در سال 1993 از پادووا به یووه پیوسته بهترین گلزن تاریخ این باشگاه است و بیشترین بازی را برای این باشگاه انجام داده است.
    مسئولان یووه اعلام کردند در پایان فصل قرارداد دل پیرو را تمدید نمی کنند اما این بازیکن هم برنامه ای برای خداحافظی از فوتبال ندارد. او در گفتگو با خبرگزاری فرانسه می گوید:" باید یک راز را اعتراف کنم. من عاشق لیگ برتر انگلیس هستم."
    " به نظرم بهترین لیگ فوتبال جهان است و قبل از خداحافظی ام می خواهم بازی در این لیگ را تجربه کنم."

8. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus یوونتوس و میلان به دنبال نانی

یوونتوس و میلان به دنبال نانی

نانی در یکی دو فصل ابتدایی حضور در الدترافورد چندان درخشان نبود اما فصل گذشته یکی از ارکان اصلی قهرمانی منچستریونایتد در لیگ برتر و رسیدن آنها به فینال چمپیونزلیگ بود

باشگاه های میلان و یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن نانی، ستاره پرتغالی منچستریونایتد هستند.
    این ملی پرتغالی در دو فصل اخیر پیشرفت زیادی در ترکیب شیاطین سرخ داشت اما با ظهور بازیکنان جوان و خرید ستاره ای مانند اشلی یانگ، در صورتی که پیشنهاد مناسبی برای نانی ارائه شود، باشگاه منچستریونایتد برای فروش او بی تمایل نیست.
    نانی در یکی دو فصل ابتدایی حضور در الدترافورد چندان درخشان نبود اما فصل گذشته یکی از ارکان اصلی قهرمانی منچستریونایتد در لیگ برتر و رسیدن آنها به فینال چمپیونزلیگ بود.
    با توجه به اینکه تنها دو سال تا پایان قرارداد نانی با منچستریونایتد باقی مانده، یک پیشنهاد مناسب از سوی غول های ایتالیایی می تواند این بازیکن را راهی شبه جزیره کند.

10. 4 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus توصیه امرسون به یووه برای جذب دو بازیکن برزیلی ..

توصیه امرسون به یووه برای جذب دو بازیکن برزیلی ...

امرسون ، هافیک سابق و قدرتمند بیانکونری ، اصرار دارد که جوزپه ماروتا را برای خرید دو ستاره جوان برزیلی ، ده ده و لوکاس مورا ترغیب کند.
    این بازیکن برزیلی در گفت و گو با نشریه توتو اسپرت گفت : " من در برزیل ، مدرسه فوتبالی تاسیس کرده ام که می تواند یوونتوس را درگیر خود کند. "
    وی همچنین اضافه کرد : "در برزیل استعداد های فراوانی وجود دارد. اما باید ب...ه این نکته ضروری توجه کرد که برای رشد و شکوفایی این استعداد ها باید شرایط روحی و جسمی مناسبی را برای آنان فراهم کرد تا بتوانند خود را با شرایط موجود در فوتبال اروپا وفق دهند. "
    یوونتوس به شدت علاقمند است تا ده ده ، مدافع 23 ساله ی تیم واسکودوگامای برزیل را در ترکیب خود ببیند. این مدافع برزیلی ، هفته قبل قرارداد خود را تا سال 2014 با این باشگاه برزیلی تمدید کرد.
    امرسون در رابطه با این مدافع برزیلی گفت : " ده ده ، مدافع قدرتمندیست. او مرا تحت تاثیر خود قرار داده است. رومولو ، مدافع فیورنتینا نیز می تواند تبدیل به بازیکنی با کیفیت شود. "
    او ادامه داد : " اما بازیکن مورد علاقه من لوکواس مورا ، بازیکن 19 ساله ی سائوپائولوست. من معنقدم که او می تواند یکی از بهترین هافبک های دنیا شود. اما او قیمت بسیار بالایی دارد. "
    " درباره ی اینتر نیز ، آن ها اگر بتوانند خوان را جذب کنند ، یک معامله واقعی و مناسب انجام داده اند ، چرا که وی فوق العاده است. "

12. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus یوونتوس هم به جمع مشتریان گوتزه اضافه شد

یوونتوس هم به جمع مشتریان گوتزه اضافه شد

ملی پوش جوان دورتموند با درخشش در رقابتهای بوندسلیگا نظر مسئولان یوونتوس را به خود جلب کرده است

به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت مسئولان باشگاه یوونتوس قصد دارند در پایان فصل جاری ماریو گوتزه ملی پوش آلمانی دورتموند را به خدمت بگیرند.
    با توجه به اینکه قرارداد الساندرو دل پیرو در پایان فصل به اتمام می رسد و او این تیم را ترک خواهد کرد، جوزپه ماروتا، ماریو گوتزه را به عنوان بهترین گزیه برای جانشینی او در نظر گرفته است.
    گوتزه 19 ساله که نوامبر 2009 برای اولین بار در ترکیب دورتموند به میدان رفت اکنون یکی از استعدادهای آینده دار فوتبال اروپا محسوب می شود و مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله آرسنال قرار هم قرار گرفته است.
    با وجود همه این مشتریان پروپاقرص مدیر برنامه های این ستاره جوان چندی پیش اعلام کرد گوتزه به قراردادش با دورتموند پایبند خواهد بود و تا سال 2014 در این تیم می ماند.

14. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus بوفون به رکورد من نخواهد رسید

بوفون به رکورد من نخواهد رسید

سنگربان، مربی سابق یووه و تیم ملی ایتالیا که روزی یکی از بهترین سنگربانان جهان فوتبال بود با نمایش های بی نظیر خود نزد تیفوسی
    های لاجوردی به افسانه زوف مشهور شد مهمان گاتزتا بود در پاسخ به سوالی در خصوص شرایط جان لوئیجی بوفون تاکید کرد که او دروازه بان بزرگی ست.

"به بوفون برای رسیدن به رکورد تعداد بازی های ملی تبریک می گویم اما او به رکورد 332 بازی متوالی من با پیراهن یوونتوس نخواهد رسید و این رکورد تنها برای من خواهد بود."

" بوفون از جوانی از من قدرتمندتر بود حالا باید ببینیم در میانسالی چطور خواهد بود. البته مطمئن نیستم که بهتر از من باشد (می خندد ) البته منظورم تعداد بازی های ملی ست. اشتباه نکنید او بهترین دروازه بان جهان است و از نظر فیزیکی بسیار اماده است. "

"در این سال های اخیر اگر مصدومیت او را ازار نمی داد مطمئنا بهتر از حالا بود. باید بگویم که سیریگو و مارکتی نیز خوب و قبراق هستند اما جیجی تضمینی برای ایتالیاست."

16. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

مثل اینکه یووه واسه خرید لیاندرو دامیائو مهاجم 22 ساله برزیلی اینترناسیونال برزیل 20 میلیون یورو پیشنهاد داده !
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Juventus make €20m bid for Internacional's Leandro Damiao - report
    The Turin giants have reportedly made a large bid for the 22-year-old striker, despite his agent claiming his client was likely to stay in Brazil on Thursday

Juventus have made a €20 million bid for Internacional striker Leandro Damiao, according to reports from Sky Sport 24's transfer expert Gianluca Di Marzio.

The player's agent had claimed recently that his client was likely to stay in Brazil for the immediate future, but the Turin giants have submitted an offer nontheless.

Juventus are expected to meet with Internacional representatives next week in an attempt to thrash out a deal for the highly-rated forward, who has also been linked with Milan as well as Ukrainian clubs Dnipro and Dynamo Kiev.

Internacional are believed to be looking for a figure closer to €30m but could be willing to negotiate a deal with the Serie A giants, who are looking to add to their attacking firepower.

Damiao has been in super form, netting 39 times for his club in 2011 while also earning four caps for Brazil - grabbing his first international goal in a 1-0 win versus Ghana in September.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

18. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus صحبت از اسکودتو هنوز زود است

صحبت از اسکودتو هنوز زود است

در اردوی تیم ملی با استحکامی همانند روزهای در اوج حضور دارد و امیدوار است در بازگشت نیز بار دیگر همان صخره مستحکمی باشد که از او انتظار می رود. جورجو کیه لینی، مدافع ملی پوش بیانکونری در حالی که خود را اماده دیدار دوم تیم ملی کشورش می کند در خصوص احتمال کسب اسکودتو توسط یووه گفت

" در این روزها که همراه تیم ملی هستم فقط به پیروزی با ایتالیا برابر اروگوئه فکر می کنم اما پس از بازگشت بار دیگر تنها مسئله ای که برایم اهمیت دارد یوونتوس است. فکر می کنم که در این لحظات نباید بیش از حد به این مسئله توجه کنیم. اسکودتو قابل دسترس است اما برای رسیدن به ان باید بیشتر و بیشتر تلاش کرد و مبارزه کرد و به پیروزی رسید.

آینده در صورتی که ما به راه خود با قدرت ادامه دهیم خوشایند و زیباست و ما با سه امتیاز هر دیدار می توانیم به اسکودتو نزدیک و نزدیک تر شویم.

20. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668

juventus افسوس که دل پیرو می رود

افسوس که دل پیرو می رود

دو اسطوره از دو دهه متفاوت، دو قهرمان در سال هایی متفاوت و دو ستاره در تاریخ حیات بیانکونری. میشل پلاتینی، مهره ای که روزی پیراهن سیاه و سفید یووه را بر تن کرد و حالا در پست مدیریت یوفا به کار و زندگی فوتبالی خود ادامه می دهد و در سوی دیگر الساندرو دل پیرو، اسطوره بیانکونری ها که پس از نوزده فصل در پایان این فصل زندگی سیاه و سفیدش به پایان می رسد. از پلاتینی در خصوص جدایی دل پیرو و یوونتوس سوال می کنند و او می گوید

" تنها یک پاسخ و ان افسوس است، حیف که دل پیرو می رود. دل پیرو پرچم دار یوونتوس است و این مسئله برایم احساس ناخوشایندی را ایجاد می کند. زمانی که نگاه می کنم می بینیم دل پیرو در یووه همه افتخارات را به دست اورده. فکر می کنم که هنوز هم می تواند درباره اینده او تصمیم گرفت، احساس می کنم که می توانم منتظر ماند و تصمیم دیگری گرفت، گذشته، حال و اینده یووه می تواند بهتر از این باشد.

22. 2 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

صفحه 50 از 83 نخستنخست ... 40484950515260 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)