همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام
محسن نجفی هستم
20 ساله
از شهرستان رودان !
عاشق آرسنال و پرسپولیس !
و هوادار دو آتیشه حمید علی عسگری ( علی عسکر )
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه من امید از کرمان 22 ساله
عشق فقط کریس رونالدو
سلام به همه
احسان هستم 17 ساله از مشهد و عاشق رونالدو و مادرید
سلام احسان جان به دربی خوش اومدی...
دوستان همگی خوش اومدین به تاپیکهای زیر هم سری بزنین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام علی خان شما که احتیجی به معرفی ندارید ماشالا همه شما رو میشناسن ...
مهدی سفارشتو کرده پس به جهنم خوش اومدی ...
هر چی آمار بچه های جنوبی بره بالاتر بهتره ... امیدوارم تو مثل مهدی نباشی آخه فعال نیست تو باید جاش فعالیت کنیا ...
ایول که طرفدار آرسنالی ...
سلام به دربی خوش اومدی بچه های کرمان کم بودن امیدوارم فعال باشی ...![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
سلام به همه دوستانی که چند سالی هست اینجا هستم اما یه سری اتفاقات پیش اومد که نیام
اما الان با یه یوزر جدید اومدم
من مهدی19 از لرستان
عاشق فرگوسن
کریستیانو رونالدو.دل پیرو.فرناندو تورس.علی کریمی
منچستر یونایتد.یوونتوس.پرسپولیس
وشمارهای 7.8.9.10 هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)