اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
11/11/11
, ore: 11.11. Cosa vi fa venire in mente? A noi... Pavel Nedved!
11/11/11, time: 11:11. What immediately springs to mind? For us... Pavel Nedved
11/11/11 این تاریخ شمارو یاد چی میندازه؟!
مرو که فقط به یاد پاول ندود میندازه
ویرایش توسط AlexDelpiero : 11-13-2011 در ساعت 13:43
مهدي جان ببخشيد كه باعث ناراحتي شما و بقيه هواداراي يووه شدم
به خدا منم وقتي به وضعيت الكس فكر ميكنم دلم ميگيره
ولي نظر من اينه كه الكس در پايان اين فصل از فوتبال خداحافظي كنه! اگه فوتبالشو با يووه به پايان برسونه خيلي بهتره هرچند ميتونه 2 3 سال ديگه تو يه تيم معمولي بازي كنه ولي نظر شخصي من اينه كه يا فصل بعد هم با توافق مسئولين يووه تو اين تيم بمونه و يا با يووه به فوتبالش پايان بده
اي خدااااااا....واقعا كه چه زود ميگذره...الكس ستاره تمام نشدني يووه بلاخره به روزهاي پاياني فوتبالش ميرسه
اي كاش هيچ وقت اين روز فرا نرسه چون همه فوتباليها به خاطرش ناراحت ميشن
الكس از همه لحاظ يه اسطوره بود و نماد وفاداري به تيمش بود...اميدوارم بعد از دوران بازيگريش تو يووه بمونه,تو كادر فني يا هر پست ديگه اي
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
آره منم یه همچین حسی رو دارم آله اگه از یووه میره باید بره یه جایی که زیاد دیده نشه من که طاقت ندارم الکس رو رو نیمکت یا حتی تو زمین تیمی مثل بلکبرن ببینم.
آمریکا بهترین جاست هم از فوتبال پرفشار اروپا دور میشه هم کنار بازیکنایی مثل بکام و آنری و رابی کین و... میتونه تواناییاشو به رخ بکشه. هم راحتتر میتونه تو یه پست دیگه به یووه برگرده
ندود تک ستاره 11 یوونتوس بوده. بهترین موقع هم خداحافظی کرد. تا حالا دقت کرده بودین بعد رفتن ندود بود که یووه افت کردو دو فصل هفتم شد؟ در حالی که آخرین فصل با عمو پاول دوم شده بودیم؟11/11/11 این تاریخ شمارو یاد چی میندازه؟!
مرو که فقط به یاد پاول ندود میندازه
سعید جان اشکال نداره آله فقط واسه هوادارای یووه نیس. آله نابغه ای خاص از دنیای فوتباله که کسی مثل اون تا به حال پا به این مستطیل سبز نذاشته.مهدي جان ببخشيد كه باعث ناراحتي شما و بقيه هواداراي يووه شدم![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
یووه فقط یه کاپیتان داره
Alessandro Del Piero
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو رده بندی سایت گل چهارم هستیم رای بدید تا لااقل سقوط نکنیم.
درود بر تو آنیلی بزرگ
مرگ بر تو آنیلی کوچک
Alessandro Del Piero
بچه ها برید تو این سایت و به دل پیرو رای بدید تا بهترین بازیکن سال انتخاب بشه!!!
ویرایش توسط پوریا صبور : 11-13-2011 در ساعت 19:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)