بچه ها شما تا ميتونيد بحث رو گرم نگه داريد تا من فردا بيام ببينم چى ميشه آخه من با گوشى اومدم نت و تو پست گذاشتن جلو شما كم آوردم!!!![]()
بچه ها شما تا ميتونيد بحث رو گرم نگه داريد تا من فردا بيام ببينم چى ميشه آخه من با گوشى اومدم نت و تو پست گذاشتن جلو شما كم آوردم!!!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
دوستان به نظرتون اگه مورینیو برگرده مشکلات اینتر حل میشه؟
HALA MADRID
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
برای من زانتی نشان دهنده لذت زندگی بود. لذت هر صبح فوتبال بازی کردن. او یک لبخند است، یک نیروی زندگی، یک انگیزه برای تمرین کردن، یک ترغیب خوب برای همه کسانی که با او کار می کنند، برای من خاویر زانتی تمام این چیزاست و او مردی است که افتخار می کنم تا همیشه با او دوست خواهم بود.
بعد از همه آن سالها و روزهای گذشته اش او یک فوتبالست شد و برای آن دو سال شگفت انگیزی که مربیش بودم در مقامی نیستم که در باره کسی که خودش داستان زندگیش را نوشته حرف بزنم و چه داستان جالبی هم هست... تمام چیزی که می توانم بگویم این است که برای همه چیز از تو ممنونم، متشکرم که فضای کوچکی از داستانت را به من اختصاص دادی، و آن چیزی که بیشتر از همه چیز عزیز می شمارمش آن آغوشی بود که در میان سانتیاگو برنابئو به من دادی!آن برخورد آخرین برخورد ما نه ولی مشتاقانه ترین برخورد ما در آن دو سال بود.
شاید روزی فردی رکورد زانتی را بزند، ولی تا ابد زانتی یگانه باقی خواهد ماند...
مورینیو
داداش دمت گرم با اين پستت.واقعا من كه يه جورايي غمگين شدممن كليپ صحنه اي كه بيرون ورزشگاه مورينيو ميره ماتراتزيو بغل ميكنه ديدم و واقعا دلم گرفت و اين رو هم كه گفتي همون احساس بهم دست داد
اين فوتبال واسه طرفداراي همه تيم ها خاطره هاي تلخ وشيرين داره كه هيچ وقت از ياد نيمرن
من طرفدار اينتر نيستم ولي از زانتي خيلي خوشم مياد و همين طور از مورينيو.يادش بخير عجب تيمي داشتين...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)