Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 211

Hybrid View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

دلم براي تشويق هواداران تنگ شده است
    ملا محمد: حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر در ديدار مقابل شاهين به ميدان بروم حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهم داشت.

هوار ملا محمد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشبختانه مشكلاتم با پرسپوليس برطرف شده است و با تمام بازيكنان تيم دوست هستم. در زمين نمي‌توان به تنهايي بازي كرد و بايد در كنار ديگران بازي گروهي به نمايش گذاشت.
    وي ادامه داد: اگر در بازي با شاهين بوشهر به ميدان بروم عليرغم وجود استرس مي‌توانم حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشم.
    بازيكن عراقي پرسپوليس ديدار برابر شاهين بوشهر را حساس دانست و گفت: اگر موفق شويم 3 امتياز را بدست آوريم براي من بسيار لذت‌بخش خواهد بود. دايي شاهين را به‌خوبي آناليز كرده است. آن‌ها در سمت راست زياد نفوذ نمي‌كنند و اگر من در اين جناح قرار گيرم مي‌توانم موفق باشم. براي من فرقي نمي‌كند كه چند دقيقه در زمين باشم اما شرايط خوبي دارم.
    ملا محمد درباره راي كميته استيناف پرسپوليس گفت: روز دوشنبه هفته آينده كميته استيناف برگزار مي‌شود و منتظر مي‌مانم تا ببينم چه تصميمي گرفته خواهد شد. هر چه خدا بخواهد اتفاق مي‌افتد و من مي‌خواهم در هفته‌هاي باقي‌مانده ليگ به هوادارن بيشتر خدمت كنم.
    اين بازيكن عراقي خاطرنشان كرد: دلم براي تشويق هواداران تنگ شده است. شايد ابراز احساسات آن‌ها را در بيرون از ورزشگاه متوجه نشوم اما مي‌دانم كه آن‌ها مرا دوست دارند.
    ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و پرسپوليس تهران از هفته بيست‌و‌سوم ليگ برتر فردا در بوشهر برگزار خواهد شد.
    farsnews.ir

2. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - پپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    زلاتان ایبراهیمویچ - خاویر زانتی
    اسم واقعی شما
    معین الدین
    تشکر ها
    171
    تشکر شده 123 در 40 پست

Jadide سنگین ترین شکست پرسپولیس

تاریخ خبر : 16 - ژانویه - 2010 - سایت گل

باخت‌هاي 1ـ4 در تاريخ باشگاه پرسپوليس جاي خاصي را به خود اختصاص داده است.
    اين نتيجه كه قبلا نيز در دو بازي ديگر مقابل استقلال اهواز براي پرسپوليس تكرار شده، در بازي با شاهين بوشهر هم تكرار شد تا علي دايي هم به جمع مربياني بپيوندد كه باخت با اين نتيجه را تجربه كرده است البته باز او شانس آورد كه حوارملامحمد در دقيقه 90 براي پرسپوليس گل زد والا او با افتخار سنگين‌ترين شكست تاريخ باشگاه در ليگ را به دستاوردهايش اضافه كرده بود.
    جالب اينكه در آخرين شكست پرسپوليس با اين نتيجه كه با افشين قطبي كه در مقابل استقلال اهواز نيز سناريو مشابه‌اي تكرار شد و پرسپوليس در دقيقه 90 به گل رسيد در آن روزها قطبي به نظر وارث يك تيم ورشكسته به نظر مي‌رسيد و در آستانه اخراج بود اما با حمايت كاشاني در پرسپوليس ماند و اين تيم را قهرمان كرد. او هميشه بعدها از تأثيرات مثبت اين شكست حرف زده است، شكستي كه پرسپوليس را بيدار كرد ...
    حالا اما دو سال بعد است و پرسپوليس تقريباً‌ هيچ بختي براي قهرماني ندارد. آنها در بازي امروز يك تيم واقعاً‌ بد و شلخته و بدون روح برتري جويي بودند. تيمي كه حتي شبيه به دوران كرانچار بازي نكرد. دايي براي تغييرات در پرسپوليس كار راحتي در پيش ندارد.
    چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!

از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید

(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
    ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید intermoein تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)