به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
اين چند روزه حرفهاي زيادي در مورد انتقال ويديچ به رئال زده شده كه هوادارارو نگران كرده!
ويديچ اگه آماده باشه يكي از 5 دفاع مياني برتر دنياست پس نبايد به اين راحتي از دستش بديم!
اميدوارم خودش تمايلي به ترك تيم نداشته باشه چون اين مهمترين مسئله واسه اين انتقاله!
مطمئنا فرگي ميدونه كه بدون ويديچ با فرديناند مصدوم و مدافعين بي تجربه اي كه داره ضربه بزرگي به تيم وارد ميشه.
يه خبر تو يه سايت(mufctalk)ديدم كه تو ويديچ تيمو ترك نميكنه!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اميدوارم همين طور بشه و ويديچ كنار تيم بمونه
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
وندرسار گفته كه اگه بخوايم با بارسا رقابت كنيم بايد خط هافبكمونو تقويت كنيم.
اين حرفيه كه همه منچستري ها قبول دارند و ميدونند كه منچستر تو خط هافبك مشكل اساسي داره!
منچستر از نداشتن يه بازيساز رنج ميبره و خلاقيت تو ميانه زمين وجود نداره!
تو دو بازي اخير فرگي از روني به عنوان يه بازيساز و در ميانه زمين استفاده كرد كه نسبتا خوب كار كرد ولي باز خط حمله اون كارايي لازم رو نداشت و بدون روني خوب نبود!
ما مجبوريم تو ژانويه يه بازيساز بگيريم و ضعفمونو برطرف كنيم در غير اين صورت نميتونيم موفق باشيم.
به اميد خريد يه بازيكن باكلاس واسه هافبكمون![]()
مثل اينكه فرگي واسه خريد يه بازيساز دست به كار شده!
به نظر ميرسه فرگي به ميخواد تو ژانويه مودريچ رو به اولدترافود بياره!
من كه باورم نميشه! راستش اينجور خريدها واسم غير ممكن به نظر ميادآخه وقتي به گذشته نگاه ميكنيم ميبينيم كه فرگي خيلي كم از اين خريدهاي بزرگ داشته!
منچستر معمولا تو رقابت با تيمهاي بزرگ واسه خريد ستاره ها شكست ميخوره كه دليل اصليش گدابازيهاي اين گليزرهاي عوضيه
به نظرم اگه چلسي يا منسيتي هم خواهان مودريچ باشند و مودريچ هم شرايط ترك تاتنهامو داشته باشه به يكي از تيمها ميره چون پول بيشتري ميدن!
خدا كنه مودريچ يه خورده فوتبالي تر به آيندش فكر كنه و منچسترو انتخاب كنه.
تابستون هم صحبت خريدش بود كه با اومدن چلسي تو صف مشتريهاش منچستر به كلي محو شد!
چون چلسي پول بهتري ميداد و مودريچ هم گفت اگه قرار باشه تاتنهامو ترك كنم به چلسي ميرم!
حالا چلسي ميرلس و ماتا رو خريده و فكر نكنم ديگه سراغ مودريچ بره و اين كار مارو راحت تر ميكنه.
اگه بتونيم مودريچ رو به تيم اضافه كنيم خط هافبكمون فوق العاده ميشه
مودريچ يه بازيكن سريع و باهوشه كه خوب پاس ميده و بازيسازي ميكنه و اين بازيكني هست كه ميتونه مشكلاتمونو حل كنه
به نظر من بهترين گذينه واسه خريد همين مودريچه و اميدوارم بتونيم جذبش كنيم
به اميد موفقيت منچستر تو خريد بازيساز...
ویرایش توسط ManUtd : 11-11-2011 در ساعت 22:41
همچنان شايعات مبني بر خريد يه بازيساز ادامه داره!!!
امروز دوتا خبر در اين باره منتشر شد كه يكيش يه جورايي نشدني به نظر ميرسيد!
گفته ميشه كه منچستر قصد داره كاكا ستاره برزيلي رئال رو تو تو نيم فصل به خدمت بگيره!!!به نظر من كاكا بازيكن خوبيه ولي فكر نكنم فرگي به دنبال اين بازيكن باشه چون هم سنش تقريبا زياده و هم رئال پول زيادي بابت اين بازيكن ميخواد و از همه مهمتر كاكا فعلا با رئال مشكلي نداره و كم كم داره به روزهاي اوجش برميگرده پس با اين حساب قضيه كاكا منتفي و نشدني به نظر ميرسه.
اما گذينه بعدي واقعا بازيكن خوبيه:
اريكسون بازيكن دانماركي كه با اين كه سن كمي داره اما يه بازيساز كامله و ميتونه خيلي بهمون كمك كنه.
اريكسون مطمئنا بدش نمياد كه به منچستر بياد و فرگي هم ميدونه كه اين بازيكن استعداد خوبي داره و حتي قبل فصل هم صحبتهايي در مورد انتقالش به اولدترافورد زده ميشد.
به نظر من اريكسون ميتونه گذينه مناسبي بين گذينه هاي فعلي باشه هرچند مودريچ به مراتب بهتر از اريكسونه! خلاصه هردوشون خوبن و اميدوارم يكي از اين دو رو به خدمت بگيريم
فقط بروچ گل من یونایتدی دست درازی به تیم ما نکنید
البته اگه گرانرو رو میخواید میشه کاری کرد اما کاکا نه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش
رئال اين همه ستاره از ما خريد هيچي نبود حالا ...
كريس.بكام.نيستروي و ...
داداش منم با اومدن كاكا به منچستر موافق نيستم نه به خاطر اينكه بازيش به خاطر سنش و قيمتش!
واسه ما فعلا همون مودريچ و اريكسون و همسيك گذينه هاي بهتري هستند
البته ما ب منچستری ها ارادت داریم اما 2 تا از 3 تا را بنده خداها با لنگه کفش پرت کردن بیرون
ولی منچستر تیم خوبیه و با رئال هم خیلی مراودات خوبی داره
و .........
آره داداش
فقط فرق منچستر اينه كه هيچ وقت ستاره اي رو به خدمت نگرفته!
اما رئال هميشه ستاره هارو شكار ميكنه و اين طبيعت اين باشگاهه و هيچ ايرادي بهش نيست.به نسبت ستاره هاش هم پراختخار ترين باشگاه جهانه
اما منچستر معمولا ستاره ميسازه و گاهي اونارو ميفروشه اونم وقتي كه تو بهترين شرايط هستند!
خيلي دوست داشتم نوري شاهين عوض رئال ميومد منچستر! اينجوري به نفع هردو طرف بودحيف...خدا كنه حالا كه رفته رئال بتونه خودشو نشون بده..
البته بیشتر ستاره ها خودشون تمایل خیلی زیادی دارن تو پر افتخارترین تیم جهان یا اروپا بازی کنن و پیراهنیا بپوشن که تن بزرگترینای تاریخ جهان بوده
اما با نظرت موافقم
بچه ها لباس فصل بعد منچستر رو ببينيد
آخه اينم لباسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا ياد لباسهاي 10 سال پيش افتادم!
ببينيد:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به خدا اگه اينارو بپوشن ديوونه ميشم
اميدوارم تصميمشونو عوض كنند و يه لباس ديگه انتخاب كنند وگرنه ....![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)