اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
تولد 37 سالگی دلپیرو مبارک
به همین مناسبت 100 دی وی دی گل از دلپیرو و باجو و....برا 100 نفر به طور کاملا رایگان ارسال میکنم عزیزان یوونتوسی آدرس و اسم و فامیلشونو برام بفرستند تا من براشون دی وی دیو بفرستم.
فقط قربون دست یوونتوسی باشید.
عشق است یوونتوس
عشق است پینتوریکیو
عشق است جی جی
و عشق است ایتالیا.
این دیگه خیلی تابلو هست که برلوسکونی و گالیانی چه هدفی رو دنبال میکنن! برلوسکونی واسه آوردن توتی به میلان هم قبلا نقشه کشیده بود! همین الآن اگه باجیو بگه میخوام به دنیای بازیگری فوتبال برگردم مسئولان میلان اولین کسانی خواهند بود که بهش پیشنهاد خواهند داد! چرا که فقط دنبال تبلیغات هستن و این بر کسی پوشیده نیس و گل سرسبد این کاراشون سه فصل پیش بود که سه تا ستاره ی تمام شده یعنی بکهام ، شوچنکو و رونالدینیو رو با هم به خدمت گرفتن! اگه کسی اینجا هست که فرضیات من رو قبول نداره پس به این سوال من جواب بده : " تیمی که توی خط حملش ترافیک داره دیگه چه نیازی به یه مهاجم دیگه که الکس باشه داره؟ "
من تا حالا همچین فکری به ذهنم نرسیده بود و روش فکر نکرده بودم که بخوام صریحا جواب بدم ولی یه مسئله رو هم در نظر داشته باش که قضیه شوچنکو ، بکهام و رونالدینیو زمین تا آسمون با قضیه توتی و دل پیرو متفاوته !
توتی و دل پیرو اسطوره های فوتبال ایتالیا هستند و فکر نکنم برلوسکونی اگر یک درصد به فوتبال کشورش عرق داشته باشه بخواد استفاده تبلیغاتی از این دو نفر داشته باشه !
البته بازم میگم من حرفاتو به طور کامل رد نمی کنم ولی این دیدگاه من بود !![]()
از شنیدن خبر حکم موجی واقعا ناراحت شدم. موجی یه مدیر واقعا شجاع بود و وقتی که کسی از باشگاه ازش حمایت نمیکرد یه تنه از حقانیت یوونتوس و هواداراش و از اعتبار این تیم تو دادگاهها حمایت میکرد و این حکم به نظر خیلی ناعادلانه میاد. البته حکمای دیگه ای هم صادر شده و مثلا برگامو رئیس چینش داوران هم یه سال و خرده ای واسش بریدن (!) ولی حکم موجی از همه سنگین تره.
در مورد دلیل اینکه برلوسکونی به آله پیشنهاد داده هم میتونم بگم که خیلی واضحه چون دل پیرو یکی از محبوبترین بازیکنای ایتالیاست و بین هوادارای میلان هم خیلی محبوبه و برلوسکونی هم با سیاست میخواد با جذب آله بین هوادارا محبوب شه. تصور اینکه آله بخواد با شماره 10 میلان به زمین بیاد خیلی عذاب آوره![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
تولد 37 سالگی دلپیرو مبارک
به همین مناسبت 100 دی وی دی گل از دلپیرو و باجو و....برا 100 نفر به طور کاملا رایگان ارسال میکنم عزیزان یوونتوسی آدرس و اسم و فامیلشونو برام بفرستند تا من براشون دی وی دیو بفرستم.
فقط قربون دست یوونتوسی باشید.
عشق است یوونتوس
عشق است پینتوریکیو
عشق است جی جی
و عشق است ایتالیا.
دوستان یوونتوسی رای گیری سایت گل یادتون نره !
آبروی یووه رو حفظ کنید !
goal.com
داش مهدي راستي قضيه انتقال الكس به بكبرن چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني ميشه؟! اصلا الكس قراره تا كي تو يووه بمونه؟؟
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اگه یه بار دیگه قضیه الکس رو کشیدین وسط هم یه کاری دست خودم میدم و هم کسی که این زخم رو دوباره باز کرد !
امسال سال آخریه که آله داره به عنوان بازیکن تو یووه فعالیت می کنهو با توجه به حرفایی که دور ور آله هست فصل بعد هم آله قصد ادامه فوتبال رو داره و با این شرایط فوتبالش رو با پیراهنی غیر از پیراهن یووه باید ببینیم !
اما اینکه چه تیمی هنوز هیچی معلوم نیست ! آله خودش به فوتبال انگلیس علاقه نشون داده و به طبع هستند تیمهایی که از داشتن همچین بازیکنی استقبال کنند ! تا الان بیشتر حرف بلکبرن یوده ! ولی به هیچ عنوان به صورت مستقیم و رسمی پیشنهادی به آله نشده !
امیدوارم آله اگه قرار باشه بازم به فوتبالش ادامه بده بره توی آمریکا ... اصلا دوست ندارم مثل رائول بشه وضعیتش ! بکهام بهترین انتخاب رو داشت ! امیدوارم آله هم این اتنخاب رو داشته باشه !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)