Design & Developed BY Patira

صفحه 48 از 83 نخستنخست ... 38464748495058 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

پیام تبریک فوتبالی ها برای کاپیتان اله
    18 آبان 1390
    پینتوریکیو ستاره ای محبوب و قابل احترام در دنیای فوتبال که تنها در جامعه بیانکونری علاقه مند ندارد. کاپیتانی دوست داشتنی که در روز تولدش بسیاری از بازیکنان، هم تیمی ها، مربیان و مدیران فوتبال برای او پیام تبریک فرستادند و بیش از هر مسئله دیگر به انسانیت و خصوصیات رفتاری او اشاره کردند. ویژگی هایی که از او چنین الگویی استثنایی در دنیای فوتبال ساخت تا مورد احترام همه خانواده فوتبال دنیا قرار گیرد. در اینجا به بخشی از پیام های فوتبالی برای تولد 37 سالگی الکس اشاره می کنیم.

جنارو گاتوزو، هافبک میلان نیز تولد الکس را تبریک گفت و در خصوص شایعه انتقال وی به میلان در نقل و انتقالات زمستانی گفت: الکس، من او را یک پرچم دار واقعی برای یووه می بینم. خیلی خوب است که دوران بازیگری او با یووه تمام شود زیرا دل پیرو، یوونتوس است. هر سال بازیکنان از این تیم به آن تیم می روند اما دیدن دل پیرو و توتی با پیراهن تیمی دیگر واقعا آزاردهنده و ناراحت کننده است. تولدت مبارک اله

الساندرو متری
    زمانی که تولودی وجود دارد باید تنها یک پیام تبریک بفرستی اما برای بازیکنی مثل الکس باید یک پیام ویژه بفرستی. تولدت مبارک الکس و امیدوارم که بتوانی تولد خوبی را پشت سر بگذاری.

کارلو ماتزونه ( مربی )
    ارزوی بهترین ها را برای الساندرو دل پیرو دارم و به او تولدش را تبریک می گویم. با دل پیرو بارها به عنوان یک حریف واقعی روبرو شدم و همیشه روح بزرگ او را حس کردم. من امیدوارم که یوونتوس انچه که این قهرمان برای انان انجام داده را همیشه به یاد داشته باشید و امیدوارم که احترام زیادی برای او وجود داشته باشد.

فیلیپو اینزاگی ( میلان )
    با اله زیاد تماس تلفنی داریم و اغلب با هم صحبت می کنیم. مطمئنا یک پیام تبریک برای او دارم و امیدوارم که تولد خوبی را ایجا داشته باشد .

اندره ا لاتزاری ( فیورنتینا )
    بزرگ ترین و بهترین ارزوها و تبریک های من به یکی از بزرگ ترین های دنیای فوتبال مانند الساندرو دل پیرو. الکس همچنان نیز یک قهرمان بزرگ است و یک حرفه ای تمام عیار با تجربیات بسیار زیاد. کسی که فوتبالیست های زیادی باید او را الگو قرار دهند.

چیرو ایمموبیله ( پسکارا )
    می خواهیم کیت تبریک ویژه برای یک فرد واقعا ویژه بفرستم. تولد مباره کاپیتان

جاکومو بوناونتورا ( اتالانتا)
    تولدت مبارک دل پیرو، یک مرد و مرد واقعی خارج از زمین. الکس یک الگوی واقعی ست که باید جوانان ما از او الگو بگیرند.بهترین و هزاران تبریک من برای او.

جووانی کوبولی ( مدیر سابق یووه )
    دل پیرو اگر جزیی از من نباشد اما من همیشه او را در قلبم خواهم داشت. قهرمانی با 37 سال سن. روزی که الکس و بونیپرتی با هم ملاقات کردند و حالا او یک پرچم دار واقعی ست، پرچم داران واقعی و استثنایی یوونتوس

لوکا ریچی ( چزنا )
    وقتی بچه بودم طرفدار تورینو بودم اما همیشه عاشق تو بودم عاشق کلاس بازی و وفاداریت . امیدوارم که روزی مثل تو چنین مهاجمی باشم. تولدت مبارک قهرمان

مارک یولیانو ( هم تیمی قدیمی )
    تولدت مبارک کاپیتان بزرگ الکس. یکی از بزرگترین بازیکنانی که پیراهن بیانکونری را بر تن کرد. دل پیرو استثنایی ست چون همیشه تیفوسی ها به او عشق می ورزند، مورد احترام تیفوسی های سایر تیم ها. فصلی را به یاد می اورم که در برنابئو برای او چه احترامی قائل بودند. هر بار رختکن را به یاد می اورم که الکس در ان چه رفتاری داشت و چقدر باشخصیت بود. امیدوارم که تا مدتهای طولانی به راهت ادامه دهی و در پایان فصل متوقف نشوی .

دینو زوف ( مربی سابق )
    دل پیرو تمرین در تیم ملی را دوست داشت ما از بازیکن بزرگی صحبت می کنیم از یک قهرمان واقعی و یک فرد فوق العاده که در صحبت کردن هم هرگز مرتکب اشتباه نشد. هرگز از او کلام و یا رفتار اشتباهی ندیدم. ارزو دارم که همچنان به راهش ادامه دهد، ارزوی همه تیفوسی ها.

دیوید دی میکله ( لچه )
    دل پیرو یک بازیکن بزرگ است اما بیشتر یک انسان بزرگ است. انچه که من از او می شناسم مرا مجذوب او می کند. رفتار او در زمین و در اردوی های ملی همیشه کامل و بی نقص بود. ذهنیت و روحیه غیرقابل باورش باید تبریک بزرگی برای او داشته باشم، صمیمی ترین تبریک قلبی من برای قهرمان بزرگ، تولدت مبارک اله

دامیانو تومازی ( مسول اتحادیه بازیکنان فوتبال ایتالیا )
    تبریگ و ارزوی های من برای الساندرو دل پیرو. فکر می کنم که می تواند بهترین جشن را با هزاران هواداراش در جهان برگزار کند. کسی که به یک پیراهن وفادار ماند، متاسفم که باید روزی کنار رود. تولدت مبارک اله

ماتیا کاسانی ( فیورنتینا )
    یک تبریک ویژه برای دل پیرو در روز ویژه ای برای او. خوش شانس بودم که شخصا او را شناختم یک انسان و یک بازیکن بزرگ که برای همه شناخته شده است. روح او در زمین و زمانی که برابر شایعات و انتقادات ظاهر می شود فوق العاده است.

الساندرو دیامانتی ( بولونیا )
    تبریک زیاد برای کاپیتان بزرگ ، انسانی بزرگ و همیچنین برای کسی که مانند ده سال قبل بازی می کند زیرا یک قهرمان بزرگ و یک هدیه برای دنیای فوتبال است.

نیکولا لگروتالیه ( کاتانیا )
    تبریک ها و ارزوهای من برای کاپیتان بزرگ و دوست داشتنی . از یک دوست به ویژه از کسی که ارزش زیادی برای شخصیت الساندرو قائل است. الکس امیدوارم که تولدت همیشه همراه با خوشبختی و جدیت برای ادامه راهت باشد.

استفانو کولانتونو ( مربی اتالانتا )
    تبریک های من برای تولد الساندرو دل پیرو و خوشحالی و شکر من از خدا برای شناخت چنین انسانی. از نزدیک با اواشنا شدم و برای قهرمانی همانند او و کلاس شخصیتی اش احترام قائلم.

وینچنزو مونتلا ( مربی کاتانیا )
    می خواهم به الکس تبریک بفرستم. تولدت مبارک اله

لوئیجی مایفردی ( مربی سابق و مدیر اجرایی برشا )
    یک تبریک برای یکی از قهرمانان مان. می خواهم به الساندرو که یک الگوی واقعی ست و افسوس که مربی او نبودم.

استفانو فیوره ( ملی پوش سابق )
    تبریک برای الکس و قهرمانی فوق العاده در دورانی بازیگری اش.امیدوارم که به راهش و به بازیگری اش ادامه دهد زیرا از نظر فیزیکی و روحی کاملا اماده و قبراق است. او تاریخ یوونتوس را بیان می کند و می تواند بهترین یوونتوسی اززمانی که به یووه امد باشد.

کلودیو پاسکوالین ( مدیر برنامه های سابق الکس و بسیاری از بازیکنان فعلی )
    الساندرو دل پیرو افتخارات بسیار زیادی را به نام خود نوشت. از بازیکنی که نمایشی خارج از تصور نشان داد، بازیکنی خارق العاده در بیست سال اخیر ایتالیا. کسی که همیشه مورد توجه بود. خوش شانس بودم که با بازیکنی مانند او کار کردم. ناراحت کننده ترین لحظه سفر او به کولورادو برای جراحی زانوی پایش بود اما او روحیه عجیبی داشت یک فرد ویژه به نام الساندرو دل پیرو. یک بازیکن و انسانی واقعی و وفادار

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

ادعای باشگاه یوونتوس؛ تبرئه شدیم
    یوونتوسی ها به اتهام دست داشتن در کالچوپولی، دو قهرمانی شان در این رقابت ها را ازدست دادند اما روز گذشته دادگاه شهر ناپل آنها را بی گناه شناخت.
    سایت گل- باشگاه یوونتوس اعلام کرد دادگاهی در ناپل، ارتباط این باشگاه با رسوایی کالچوپولی را رد کرد.

این در حالی است که لوچانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس، به دلیل گناه کار شناخته شدن در این پرونده، به 5 سال حبس محکوم شد.

یوونتوسی ها به اتهام دست داشتن در کالچوپولی، دو قهرمانی شان در این رقابت ها را ازدست دادند اما روز گذشته دادگاه شهر ناپل آنها را بی گناه شناخت.

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه یوونتوس منتشر شده آماده است:" دادگاه امروز اعلام کرد که یوونتوس در این رسوایی نقشی نداشته است. این حکم بعد از بررسی شواهد و مدارک معتبر براساس قوانین ورزشی گرفته شد. باشگاه یوونتوس تنها باشگاهی بود که به دلیل از دست دادن دو قهرمانی اش که در زمین به دست آمده بود، در این رسوایی بسیار متضرر شد.

باشگاه یوونتوس تا زمان رسیدن به نتیجه مورد نظر و بازگرداندن دو قهرمانی اش تلاش خواهد کرد."

Alessandro Del Piero

6. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

زلاتان: موجی مقابل همه بازیکنان یوونتوس گریه کرد
    موجی به دلیل نقش اساسی اش در رسوایی کالچوپولی، روز گذشته توسط دادگاهی در ناپل به 5 سال حبس محکوم شد
    سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره میلان، اعلام کرد لوچانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس، بعد از رسوایی کاچوپولی در حضور بازیکنان یوونتوس گریه کرد.

موجی به دلیل نقش اساسی اش در رسوایی کالچوپولی، روز گذشته توسط دادگاهی در ناپل به 5 سال حبس محکوم شد.

یوونتوس به دلیل این رسوایی، قهرمانی هایش در فصل های 05-2004 و 06-2005 را از دست داد و به سری بی فرستاده شد.

زلاتان که در آن زمان برای یوونتوس بازی می کرد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اولین باری که موجی را دیدم، کاملا مشخص بود که فرد قدرتمندی است. از طرز رفتار و لباس پوشیدنش مشخص بود. در طول جلسه کاملا فهمیدم که او آدم متفاوتی است. اما بعد از این اتفاق جلوی همه ما گریه کرد. این اتفاق من را خیلی تحت تاثیر قرار داد.

مثل این بود که کسی چاقو در شکمم فرو کرد. او همیشه قوی به نظر می رسید. من هرگز او را آن طور ندیده بودم. وقتی او را در آن شرایط دیدم، دلم خیلی برایش سوخت.

رسوایی کالچوپولی کاملا بی معنی است. حداقل بخش اعظم آن. ما به خاطر داوری ها قهرمان نشدیم. ما قهرمان شدیم چون به سختی کار کردیم و بهترین بودیم. ما همیشه به سختی می جنگیدیم و به کمک کسی نیاز نداشتیم. همه این حرف ها بی معنی است."

Alessandro Del Piero

8. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

Bia Inja توتی: الکس تولدت مبارک ^ _ ^"

فرانچسکو توتی کاپیتان محبوب جالوروسی در وب سایت شخصی خود تولد الکس دل پیرو کاپیتان یوونتوس را به او تبریک گفت. دل پیرو دیروز تولد 37 سالگی خود را جشن گرفت.
    "و روز دل پیرو، روزی که 37 شمع برای او روشن خواهیم کرد. الکس...همان رقیب،همان بازیکن،همان شخص! یک سمبل، یک قهرمان که افتخارات زیادی به هواداران یوونتوس تقدیم کرد، کسی که عاشق پیراهنش بود. او همان کسی است که با جادوی خود فوتبال را بازی کرد و ترس را در وجود دروازه بانان وارد کرد. ^ _ ^"
    "الکس، تو یکی از بزرگ ترین اسطوره های فوتبال هستی و همگان برایت احترام خاصی قائل هستند. تولدت مبارک"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

10. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

در اين پرونده من يك قربانى هستم

لوچانو موجی مدیر محکوم شده ی یوونتوس در اولین اظهارات خود پس از نتایج دادگاه ناپل گفت: " شگفت زده شدم ، بعد از اينكه مدارك فراوانى ارائه داديم چنين حكمى ما را غافلگير كرد ، من از 8 اتهام در زمينه ى تبانى تبرئه شدم اما خيلى عجيب است چرا كه در چند مورد ديگر متهم شناخته شدم ، مانند ديدار فيورنتينا - كيه وو و اودينزه - يوونتوس البته من به اين حكم اعتراض خواهم كرد "

بيانيه ى باشگاه يوونتوس :

" اين بيانيه را نخواندم اما بدون شك كارى كه من انجام مى دادم به سود يووه بود ، اين بيانيه عجيب بود و مانند اين است كه من با تيم هاى ميلانى مبارزه نمى كردم ، من براى آنها مهم نبودم و اين باعث مى شود كه احساس كنم ، در اين پرونده من يك قربانى هستم "

تولد الكس :

" به وى تبريك مى گويم ، الكس يك بازيكن استثنايى است و شخصيت فوق العاده اى دارد ، رفتار مديران با الكس ؟ دليل آن را نمى دانم اما الكس نبايد فقط در 5 يا 10 دقيقه ى پايانى وارد ميدان شود "

سكوت اينتر و موراتى :

" در اين مورد نظرى ندارم ، همه مكالمات موجود را شنيدند و گفته هاى من سودى نخواهد داشت ، من فقط به وضعيتى كه در آن قرار گرفته ام فكر مى كنم و افسوس مى خورم "

آيا برلسكونى از شما خواسته بود تا در رسيدن به قدرت به وى كمك كنيد :

" بله اما من به دنياى سياست علاقه اى ندارم ، من فقط به فوتبال مى انديشيدم و آرزوى من پيشرفت و قدرتمند شدن يوونتوس بود البته نه بوسيله ى كارهاى غير قانونى "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

احراج ویدال از اردوی تیم ملی شیلی
    19 آبان 1390
    ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی باشگاه یوونتوس کرده برای شرکت در اردوی تیم ملی شیلی راهی این کشور شده بود بنا به دستور سرمربی شیلی از تمرینات کنار گذاشته شد.

ویدال و چهار بازیکن دیگر تیم ملی شیلی بعد از انجام تمرینات ملی برای خوش گذارنی و تفریح اردوی تیم را ترک کرده و به خارج از هتل رفته و در نیمه های شب باز می گردند که این موضوع باعث ناراحتی شدید سرمربی تیم ملی شیلی می شود.

بر همین اساس سرمربی تیم ملی انها را از اردو اخراج می کند و اعلام کرده در این دو بازی از وجود انها استفاده نخواهد کرد.

Alessandro Del Piero

14. کاربر روبرو از پست مفید ale10forever تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

باتزالی برای انجام معاینات پزشکی وارد تورین شد
    19 آبان 1390
    اندره ا بارتزالی مدافع ملی پوش باشگاه یوونتوس به دلیل مصدومیت در اردوی تیم ملی ایتالیا از همراهی لاجوردی پوشان محروم شد و برای معاینات پزشکی به تورین بازگشت.

بارتزالی که در اردوهای جدید ملی جزو دعوت شدگان می باشد به دلیل انقباض شدید عضلات امروز صبح زیر نظر پزشکان معاینه شد.

بعد انجام تست های پزشکی مشخص شد وی از ناحیه ی ساقِ پایِ چپ دچار مصدومیت شده و با انجام تمرینات مناسب می تواند خود را برای دیدار هفته ی اینده در مقابل پالرمو اماده کند.

Alessandro Del Piero

16. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

بلکبرن هم به لیست تیم های خواهان الکس اضافه شد
    19 آبان 1390
    با مطرح شدن مسئله جدایی احتمالی کاپیتان اله از یوونتوس در پایان فصل اخبار زیادی در خصوص آینده این ستاره دوست داشتنی مطرح می شود. در کنار احتمالات سفر وی به آمریکا و ژاپن نام کشور انگلیس نیز به عنوان کشور سومی که برای خرید دل پیرو تلاش زیادی می کند بارها به گوش می رسد.

در همین حال در صفحه 58 روزنامه دیلی استار نوشته شده که الساندرو دل پیرو،مهاجم ایتالیایی تیم یوونتوس مورد توجه بسیاری از تیم های انگلیسی قرار گرفته که به نظرمی رسد پس از تاتنهام، تیم بلکبرن نیز به دنبال خرید اوست.

با توجه به مصاحبه اخیر الکس با مجله فرانس فوتبال و تاکید وی به علاقه به شرایط و فضای فوتبال در جزیره و استادیوم های این کشور این روزنامه معتقد است که کاپیتان یوونتوسی ها می تواند برای مقصد آینده خود تیمی از انگلیس را انتخاب کند.

در روزهای گذشته نیز برخی از هواداران الکس در انگلیس نیز خواسته بودند او ابتدا به گزینه های انگلیسی توجه کند زیرا سرعت در فوتبال این کشور بسیار بیشتر از امریکاست.

Alessandro Del Piero

18. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

juventus مذاکره دل‌پیرو با بلکبرن جدی شد

مذاکره دل‌پیرو با بلکبرن جدی شد
    مدیر برنامه‌های اسطوره یوونتوس با مدیران تیم بلکبرن روورز انگلیس مذاکره کرد.

به نقل از دیلی‌میل، آلساندرو دل پیه رو در تمام سال‌های ورزشی خود به پیراهن یووه وفادار باقی مانده اما از ابتدای فصل جاری در مصاحبه‌هایش در مورد ترک دل آلپی در پایان فصل حرف زده است.

«آلکس» پس از عدم توافق با سران تیم حاضر در لیگ ایتالیا تلاش می‌کند در لیگ انگلیس برای خود تیم جدیدی پیدا کند.

با توجه به این که سران بلکبرن باکمبود بازیکن مجرب مواجه هستند، شرایط قابل توجهی را به وی ارائه کرده‌اند که مورد توجه دل‌پیرو قرار گرفته است. به این خاطر
    وی مدیر برنامه‌هایش را مامور کرد تا شرایط بلکبرن را از نزدیک مورد بررسی قرار دهد.

دل‌پیروی 37 ساله در این باره گفت: موارد مطرح شده در این رایزنی‌ها "سری" است و تا زمانی که گزینه‌ای را برای همکاری انتخاب نکنم، در این موارد حرف نخواهم زد.
    در کنار بلکبرن، تاتنهام نیز علاقمند به همکاری با این بازیکن پرسابقه است

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

20. 5 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

بهترین تیم ایتالیایی ایم
    20 آبان 1390
    نسبت به گذشته باید بپذیریم که با افت روبرو شده و در دیدارهای این فصل با اشتباهاتی که مرکتب شده دروازه یووه را به خطر انداخته و چند گل دریافتی نیز با اشتباهات او به نام رقبای یووه ثبت شده است. با این حال وی یکی از مدافعین اماده ایتالیاست و کونته امیدوار است خیلی زود به فرم ایده ال و همان صخره معروف سرزمین چکمه ای شود.

جورجو کیه لینی، مدافع ملی پوش بیانکونری در خصوص شرایط این روزهای یووه و تیم ملی کشورش گفت: هدف ما در تیم ملی ایتالیا پیشرفت و رسیدن به برنامه ای ست که در نظر داریم. همه می دانیم که می توانیم و قدرت بسیار خوبی نیز داریم.

شرایط خط دفاع ایتالیا بسیار مطلوب است و ما تیم مستحکم و کاملی را تشکیل دادیم که به خوبی از دروازه خود محافظت می کنیم. من خیلی خوشحالم که اباته نیز به تیم ملی راه یافت، او را از زمانی که در تیم زیر 21 ساله ها بازی می کردیم می شناسم، بازیکنی شایسته و پرتلاش است.

اما اوضاع فصل جاری بیانکونری از زبان مدافعی که کمی از انتظارات دور نشان می دهد " یوونتوس بهترین تیم ایتالیاست و امسال بار دیگر به ان روزهای بزرگ خود نزدیک شده، این گروهی که در حال حاضر برای بیانکونری بازی می کند واقعا شایسته این نمایش هستند. تیم رشد کرده و همه بازیکنان به یکدیگر کمک می کنند تا پیشرفت را با قدرت بیشتری انجام دهیم و همان تیمی شویم که باید باشیم.

یکی از اهداف ما رسیدن به رقابت های اروپایی سال آینده است ما می توانیم به این مسابقات راه یابیم زیرا انرژی و قدرت ان را داریم. رقابت های اروپایی باید و مطمئن باشد که یوونتوسی سرحال و اماده در انتظارش خواهد بود. "
    کیه لینی به نقش جدیدش در یووه نیز اشاره می کند " خیلی خوشحالم که می توانم در پستی جدید که به میانه میدان نزدیک تر است بازی کنم. البته پیشتر در این پست زیاد بازی نکرده بودم. من همیشه به راهی که دارم ادامه می دهم و می دانم که باید بیشتر تلاش کنم و در این پست رشد کنم. حالا این پست را در تیم ملی نیز به عهده دارم و این مسئله به من به بهتر شدنم کمک می کند. "

Alessandro Del Piero

22. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 48 از 83 نخستنخست ... 38464748495058 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)