Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 828

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

الکس، اسطوره اي كه متوقف نمي شود
    18 آبان 1390
    سي و هفت سال يعني 13 هزار و 514 روز و هر روز از 1440 دقيقه تشكيل شده و زندگي حرفه اي الساندرو دل پيرو شامل 52هزار و 817 دقيقه است. امروز 37 سالگي ستاره اي جشن گرفته مي شود كه براي 19 سال يوونتوسي بود و از سال آينده راه هاي متفاوتي براي او وجود خواهد داشت. راه هايي از امريكا تا پادووا....

+10=7+3 اين عنواني زيبا براي 37 سالگي پينتوريكيوست، عنواني كه نشان از تلفيق وفاداري، انگيزه، تلاش، مبارزه، خستگي ناپذيري و حس متوقف نشدن اله دارد. مهره اي استثنايي كه براي خود محدويتي قائل نيست و هرگز نمي خواهد متوقف شود.

پرچم دار يوونتوسي ها امسال دقايق كمي به ميدان رفته اما پرچم هايي كه براي حمايت او در ورزشگاه ها ثابت مي كند كه او همچنان دوست داشتني و تاثيرگذار است. بايد قبول كرد كه اله با نشستن روي نيمكت نيز تاثير خود را روي تيم مي گذارد " بله نفش كشيدن اله هم تاثيرگذار است"

اما اين تاثيرگذاري به زودي تمام مي شود و به فكر آينده اي ست كه شايد خارج از ايتاليا رقم خورد. اما به هر حال همه يوونتوسي ها دوست دارند كه اله در صورت ترك يووه به زودي به اين باشگاه بازگردد و در پستي ديگر در كنار آنان و تيم محبوب شان باشد.

روز گذشته مجله فرانس فوتبال به مناسب 37 سالگي كاپيتان يووه و آينده او پس از پايان فصل مصاحبه مفصلي با دل پيرو منتشر كرد كه روزنامه توتواسپورت به گوشه اي از ان اشاره كرد.

فوتبال ‍ژاپن

من در رقابت هاي بين قاره اي سال 96 در توكيو، از شرايط، نحوه تشويق و رفتار مردم ژاپن كاملا شگفت زده شدم البته در ان رقابت ها اين كشور را شناختم و واقعا شيفه اين كشور و مردمش شدم. هرگز نمي توانم طرفداران ژاپني را فراموش كنم . طرفداران ژاپني كه هرگز شور و شوق خود را كنار نمي زنند مردمي با احساس با حس بالاي مهمان نوازي كه به انسان حس احترام مي دهد. خوشحالم كه اين گروه به من علاقه دارند.

شهر تورينو

بسته و ساكت مثل من. در سال هايي كه اينجا زندگي مي كنم حس عجيبي را تجربه كردم. هيجان فانتزي همراه با لبخندها و پيروزي ها. من و تورينو همراه هم رشد كرديم، تورينو شهر من است، جايي كه گذشته من و زندگي من در ان خلاصه شد، جايي كه همه احساساتم به ان تعلق دارد. من عميقا به اين شهر گره خوردم.

امريكا

ورزشي هاي كشور امريكا براي من لذت بخش و دوست داشتني اند. سطح ورزش اين كشور بسيار بالاست و تجربه و هيجان خوبي در اين كشور ديده مي شود. يك هيجان يگانه، من عاشق ورزش هستم، ورزش ها و تيم هاي اين كشور را دوست دارم. لوس انجلس و اورلندو در فينال NBA و ديدن رقابت هاي NFL و MLB لذت بخش است و من از اين مسابقات لذت مي برم. دنياي ديگري ست. من اكثر رقابتهاي جهان را دنبال مي كنم، رقابت هاي جهاني راگبي و تيم ال بلك كه واقعا جذاب بازي مي كردند. در سال 2009 زماني كه در سن سيرو بودم اين گروه براي رقابت برابر ايتاليا انجا بودند.

انگليس

بازي در ليگ جزيره؟ياد گرفتم و تشويق و حمايت باشگاه هاي انگليسي به وي‍ژه منچستريونايتد. عاشق دنياي انگليسي فوتبال هستم با هيجان و حس ورزشي خاص. فضا و روح ورزش استاديوم اولدترافورد را دوست دارم و حضور تيفوسي ها، واقعا هيچ چيز زيباتر از هيجان تيفوسي هايي كه در ورزشگاه دارند نيست. تيم ها به راحتي و بدون مشكل به زمين مي ايند و بعد از زمين خارج مي شوند.

فرانسه

قانون و شرايط خاصي در اين كشور حكم فرماست. تيم ملي اين كشور مرا به ياد گريه فينال يورو مي اندازد و شادي ديگران. هم تيمي هاي بسيار زياد فرانسوي داشتم و همچنين مربي فرانسوي. تجربه حضور و بازي در كنار بزرگاني نظير زيزو و خوشحالم كه با همه انان رابطه خوبي داشتم و دارم. زيزو الگويي ست و احترام زيادي براي او قائلم. دو سال پيش ديدار خيريه اي را برگزار كرديم و من از ان بابت احساس غرور مي كنم، واقعا فوق العاده بود مانند هميشه.

گفتنی ست شبکه اسکای در برنامه ای ویژه با عنوان " الکس تولدت مبارک " که شامل بخش هایی ریمیکس شده گل ها، ضربات ایستگاهی، جام ها ، پیروزی ها و نمایش های ویژه او در طول 19 سال حضورش در یووه به ویژه دیدار دیدنی یوونتوس و رئال در مقاطع مختلف و بازی این دو تیم در 5 نووامبر سال 2008 همراه با تشویق حاضرین در برنابئو است را در شب تولدش پخش خواهد کرد تا هدیه ای ویژه را برای این کاپیتان وفادار داشته باشد.

دوربین الکس، شبکه اسکای که یک دوربین اختصاصی برای تصویربرداری از دل پیرو در کلیه صحنه ها از جمله نیمکت و حتی حضور در رختکن است نیز بخش ویژه ای را از زمانی که اظهارات اندره ا انیلی مطرح شد و واکنش و برخورد دل پیرو با این مسئله را در این مدت نشان خواهد داد.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

2. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)