Design & Developed BY Patira

صفحه 42 از 100 نخستنخست ... 3240414243445292 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

آفرین به تورینی ها ....... خوب دارین روی رمی ها و میلانی ها رو کم میکنید ......... ایشالله قهرمان سر آ شین

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

4. 6 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

تبانی ؟ استادیوم هیچ مشکلی برای بازی ندارد

روزنامه ی گازتا ساعاتی قبل از شهر ناپل خبر داد که خبرنگاران ما از استادیوم گزارش می دهد که زمین بازی، اطراف زمین، رختکن و منطقه ی اطراف ورزشگاه هیچ مشکلی برای برگزاری بازی ندارد.

شبکه ی اسکای اسپورت نیز هم اکنون از ورزشگاه خبر می دهد که استادیوم هیچ مشکلی ندارد و تمامی شرایط برای برگزاری بازی فراهم می باشد.

در این راستا سران یوونتوس به دنبال اصل داستان هستند و در صورتی که فدارسیون رای به یووه بدهد نتیجه ی دیدار 3 - 0 به سود یوونتوس خواهد شد.

گفتنی است دی لورنتیس و شهردار ناپل با هم رفاقت دیرینه ای دارند و همین موضوع شبهات را افزایش می دهد.
    من این بازی رو سخت ترین بازی یوونتوس تا اینجای فصل می دونستم و فک می کردم تو این بازی یووه تمام عیار خودشو برای این فصل نشون خواهد داد !
    ولی ... نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه بازی به دلایلی که بالا نوشته شده لغو شده!
    من دیشب نتم قطع بود و مثل همیش هم دسترسی به شبکه های ماهواره ای واسه دیدن بازی نداشتم !
    واسه همین از صبح بعد از نماز هر لحظه ای یه خوابی می دیدم واسه نتیجه این بازی ...
    4- 3 به نفع یووه ، 3 - 0 به نفع ناپولی ، 2 - 1 به نفع ناپولی، « 3- 0 به نفع یووه با هتریک آله » و ...
    در اولین فرصت اومدم تا ببینم نتیجه چی شده که با این خبر روبه رو شدم :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

و اما بازی بعدی :

سری آ
    یوونتوس - پالرمو
    زمان :‌یکشنبه بیست و نهم آبان 1390ساعت 17:30
    مکان : ورزشگاه جدید بانوی پیر
    اخبار تکمیلی به زودی ارسال می گردد

6. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

مثل اینکه همه فهمیدن یووه امسال قهرمانه میخوان کاری کنن این اتفاق نیفته این رئیس ناپولی هم یکی از اون کله گنده هاست که خیلی نفوذ داره. میگن شرایط ورزشگاه و زمین و شهر عالی بوده و سیلو بهونه کردن تا وقتی شرایط روحیشون بهتر شد با یووه بازی کنن و شاید یووه هم یه کم افت کنه! ولی من به این تیم ایمان دارم و مطمئنم هروقت با ناپولی بازی کنیم میزنیمشون. فقط منتظرم بعد بازی قیافه این رئیسشونو ببینم!

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

8. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها
    مثل اینکه همه فهمیدن یووه امسال قهرمانه میخوان کاری کنن این اتفاق نیفته این رئیس ناپولی هم یکی از اون کله گنده هاست که خیلی نفوذ داره. میگن شرایط ورزشگاه و زمین و شهر عالی بوده و سیلو بهونه کردن تا وقتی شرایط روحیشون بهتر شد با یووه بازی کنن و شاید یووه هم یه کم افت کنه! ولی من به این تیم ایمان دارم و مطمئنم هروقت با ناپولی بازی کنیم میزنیمشون. فقط منتظرم بعد بازی قیافه این رئیسشونو ببینم!
    این یارو شهرداره با هاشون رفاقت صمیمی داره !
    تیم ناپولی بعد از بازی سنگینی که با بایرن داشتند چند تا مصدوم داشتند و از نظر بدنی هم شرایط خوبی نداشتند و کاملا خسته بودند واسه همین هر جوری شده این بازی رو لغوش کردند تا یه کم شرایطشون بهتر بشه !
    این کارشون باعث میشه انگیزه بازیکنا واسه بازی مقابل ناپولی بیشتر بشه که کونته خیلی از این قضیه استقبال خواهد کرد ! چیزی که همیشه حرفشو زده !
    به هر حال ما رو از صدر فعلا پایین کشیدند ولی دوباره بر میگردیم !

10. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

این روزا روزهای قشنگیه! مخصوصا واسه هوادارای یووه و مخصوصا واسه اونایی که موافق این هستن که حق به حقدار برسه! بی گناهی یوونتوس به مرور زمان داره ثابت میشه و امیدوارم به زودی اون دو اسکودتو هم به این تیم برگرده! به عنوان یه رمی مسلما احساسی از این ماجرا ندارم اما اگه اندکی در این مسئله منصفانه تامل کنیم میبینیم که باید هر کسی از این اتفاق خوشحال بشه!
    و در پایان تولد الکس رو به همه ی دوستدارانش تبریک میگم

12. 6 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط feri71 نمایش پست ها
    این روزا روزهای قشنگیه! مخصوصا واسه هوادارای یووه و مخصوصا واسه اونایی که موافق این هستن که حق به حقدار برسه! بی گناهی یوونتوس به مرور زمان داره ثابت میشه و امیدوارم به زودی اون دو اسکودتو هم به این تیم برگرده! به عنوان یه رمی مسلما احساسی از این ماجرا ندارم اما اگه اندکی در این مسئله منصفانه تامل کنیم میبینیم که باید هر کسی از این اتفاق خوشحال بشه!
    کاملا موافقم
    واقعا تو اون ماجرا فقط سر یووه بریده شد در حالی که خیلی بیشتر از یووه مستحق برخورد بودن
    به امید بازگشت قهرمانی ها یووه
    و تبریک تلخ ترین تولد الکس دوست داشتنی

14. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

آفرین داش فراز! بهترین حرفارو شما زدی. کسی که از بیرون داره مسائل رو نیگا میکنه و طرفدار یووه هم نیس بهتر میتونه قضاوت کنه. به نظرم هرکس که شعور فوتبالی داشته باشه و بازیا و بازیکنای یوونتوس رو تو او سالا یادش باشه میفهمه که یووه بیگناهه. به نظرم حتی خیلی از طرفدارای اینتر هم میدونن ولی به خاطر تعصبشون نمیتونن به زبون بیارن.
    البته این روزا با اینکه تیم خوب نتیجه میگیره ولی یوونتوسیا زیاد هم خوشحال نیستن و اونم به خاطر شرایط اله است. کاش زودتر دوباره تو زمین ببینیمش. فقط قهرمانی با اله و خداحافظیش با یووه اونم وقتی که جام دستشه میتونه هوادارای یووه رو آروم کنه

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

16. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ale10forever نمایش پست ها

البته این روزا با اینکه تیم خوب نتیجه میگیره ولی یوونتوسیا زیاد هم خوشحال نیستن و اونم به خاطر شرایط اله است. کاش زودتر دوباره تو زمین ببینیمش. فقط قهرمانی با اله و خداحافظیش با یووه اونم وقتی که جام دستشه میتونه هوادارای یووه رو آروم کنه

البته این حدس رو هم میزدم که همچین حسی بین هوادارای بیانکونری باشه. رفتار مالکین باشگاه در قبال این موضوع چندان جالب نبود! وقتی الکس دو هفته پیش در بازی با اینتر تک به تک رو اونجوری با بدشانسی از دست داد بی نهایت دلم براش سوخت چون اگه در اون زمان پاش به گلزنی باز میشد میتونست جواب دندون شکنی به کسانی بده که فک میکنن پینتوریکو دیگه به آخر خط رسیده! مشابه این اتفاقات سال گذشته برای رائول هم افتاد که اسطوره ی رئال هم مثه الکس به فکر مقصد دیگه افتاد و واقعا هم اگه بگیم الآن موثرترین بازیکن شالکه هست دروغ نگفتیم. متاسفانه فوتبال داره به سمتی میره که برخی از ارزش ها زیر پا گذاشته میشه تا از اون طرف باشگاه ها از لحاظ اقتصادی نفع بیشتری ببرن! مالکای یووه واسشون اهمیتی نداره که الکس پرچم دار یووه هست! اونا الآن فقط توی این توهم به سر میبرن که شاید الکس دیگه از لحاظ اقتصادی براشون سودی نداشته باشه پس باید چمدونش رو جمع کنه
    به نظر من اگه رفتن الکس از یووه قطعی باشه باید به یکی از تیم های نه چندان مطرح سری آ مثه نوارا ، لچه ، سیه نا و ... بره تا اولا رکورد کلی گلهای خودش در سری آ رو بهبود ببخشه و دوما اینکه با رفتن به تیمهایی که رقابتی با یووه ندارن محبوبیتش نزد هوادارای بیانکونری چندان کاسته نمیشه! در صورتی که اگه به تیمهای معروف ایتالیایی مثه میلان بره این اتفاق چندان جالب نخواهد بود.
    زنده باد الکس

ویرایش توسط feri71 : 11-09-2011 در ساعت 23:06

18. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

در مورد جریانات اخیر و دادگاه ناپل از یه طرف خوشحالیم که یوونتوس داره تبرئه میشه ولی از یه طرف به عنوان هوادار موجی خیلی نارحتم چون قوی ترین مدیر تاریخ یووه و حتی فوتبال ایتالیا به نظر من موجی بود ! سیاست موجی باعث میشد ستاره های بزرگ فوتبال جهان با مبلغ قرارداد هایی در حد متوسط نه نجومی به یوونتوس بپیوندند !
    اما الان یوونتوس برای افرادی مثل آگوئور که در رده دوم ستاره های برتر جهان هست حاضره 40 میلیون یورو خرج کنه ولی ...
    در مورد خود یووه هم باید به این توجه داشت یوونتوس از این اشتباه ( !!!!!!!!) دادگاه سال 2006 ایتالیا چه ضررهای متحمل شده ؟!!
    از دست دادن تعدادای هوادار که البته بیشترشون از بی اطلاعی و دانش کم فوتبال این تصمیم رو گرفتند !
    از دست دادان ستاره هایی نظیر زلاتان ، تورام ، کاناوارو ، زامبروتا و...
    از دست دادان بازار بورس و همچنین اسپانسرهای بزرگ !
    از دست دادن 4 سال فوتبالی که می تونست با افتخارات زیادی برای یووه همراه باشه !
    از دست دادان 2 جام که به حق و ب زحت بدست آورده بودند !
    از دست دادان آبروی صد و خورده ای ساله !
    و ...
    برای ما هوادارای یووه آخرین بخشش از همه سنگین تر تموم شده !
    زخم زبون هایی که از هوادارای تیمهای دیگه خوردیم برامون از همه چیز تحملش سخت تر بود ! ولی همیشه در مواجهه با این مشکلات صبر کردیم و امیدوارم امسال پایان این صبر پر درد و رنج باشه !
    امسال قهرمان بشیم و با پس گرفتن اون دو جام می تونیم به افتخار سه ستاره برسیم !
    و از طرفی آله ...

البته این حدس رو هم میزدم که همچین حسی بین هوادارای بیانکونری باشه. رفتار مالکین باشگاه در قبال این موضوع چندان جالب نبود! وقتی الکس دو هفته پیش در بازی با اینتر تک به تک رو اونجوری با بدشانسی از دست داد بی نهایت دلم براش سوخت چون اگه در اون زمان پاش به گلزنی باز میشد میتونست جواب دندون شکنی به کسانی بده که فک میکنن پینتوریکو دیگه به آخر خط رسیده! مشابه این اتفاقات سال گذشته برای رائول هم افتاد که اسطوره ی رئال هم مثه الکس به فکر مقصد دیگه افتاد و واقعا هم اگه بگیم الآن موثرترین بازیکن شالکه هست دروغ نگفتیم. متاسفانه فوتبال داره به سمتی میره که برخی از ارزش ها زیر پا گذاشته میشه تا از اون طرف باشگاه ها از لحاظ اقتصادی نفع بیشتری ببرن! مالکای یووه واسشون اهمیتی نداره که الکس پرچم دار یووه هست! اونا الآن فقط توی این توهم به سر میبرن که شاید الکس دیگه از لحاظ اقتصادی براشون سودی نداشته باشه پس باید چمدونش رو جمع کنه
    به نظر من اگه رفتن الکس از یووه قطعی باشه باید به یکی از تیم های نه چندان مطرح سری آ مثه نوارا ، لچه ، سیه نا و ... بره تا اولا رکورد کلی گلهای خودش در سری آ رو بهبود ببخشه و دوما اینکه با رفتن به تیمهایی که رقابتی با یووه ندارن محبوبیتش نزد هوادارای بیانکونری چندان کاسته نمیشه! در صورتی که اگه به تیمهای معروف ایتالیایی مثه میلان بره این اتفاق چندان جالب نخواهد بود.
    زنده باد الکس
    اون صحنه بازی با اینتر رو وقتی دیدم مثل اینکه یکی از پشت بیاد با پتک بکوبه تو سرم ! چهره ی الکس بعد از اون صحنه دلمو کباب کرد !
    خدا ازت نگذره آنیلی ...
    اصلا هر وق به این فکر می کنم که آله قراره با پیرهن تیم دیگه ای بازی کنه بغض گلومو میگیره !
    از یه طرف اصلا دلم نمیخواد چنین اتفاقی بیفته و دوست دارم دل پیرو از فوتبال خداحافظی کنه تا نبینیم همچین روزی رو ! ولی از یه طرف هنوز دوست داریم بازی های دل پیرو ادامه داشته باشه و با بازی اون تو دل ما هم دوباره آشوب بشه !
    مطمئن باشید که دل پیرو فوتبالش رو تو ایتالیا ادامه نخواهد داد ! مقصدش بین یکی از دو کشور انگلیس و آمریکا خواهد بود ! هر چند گالیانی و برلوسکونی همیشه اعلام کردند درهای میلان برای دل پیرو همیشه بازه !
    ببینید اونا با اسطوره ما چه رفتاری دارند ولی اونوقت ...
    امیدوارم امسال جام رو روی دستای آله ببینیم !

20. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    CONTE
    بازیکن محبوب
    del piero & shevchenko & fabregas
    اسم واقعی شما
    MAMAL

ItaliaJuventusJuventus

تشکر ها
    2
    تشکر شده 105 در 26 پست

juventus پیام تبریک فوتبالی ها برای کاپیتان اله

پیام تبریک فوتبالی ها برای کاپیتان اله

پینتوریکیو ستاره ای محبوب و قابل احترام در دنیای فوتبال که تنها در جامعه بیانکونری علاقه مند ندارد. کاپیتانی دوست داشتنی که در روز تولدش بسیاری از بازیکنان، هم تیمی ها، مربیان و مدیران فوتبال برای او پیام تبریک فرستادند و بیش از هر مسئله دیگر به انسانیت و خصوصیات رفتاری او اشاره کردند. ویژگی هایی که از او چنین الگویی استثنایی در دنیای فوتبال ساخت تا مورد احترام همه خانواده فوتبال دنیا قرار گیرد. در اینجا به بخشی از پیام های فوتبالی برای تولد 37 سالگی الکس اشاره می کنیم.

جنارو گاتوزو، هافبک میلان نیز تولد الکس را تبریک گفت و در خصوص شایعه انتقال وی به میلان در نقل و انتقالات زمستانی گفت: الکس، من او را یک پرچم دار واقعی برای یووه می بینم. خیلی خوب است که دوران بازیگری او با یووه تمام شود زیرا دل پیرو، یوونتوس است. هر سال بازیکنان از این تیم به آن تیم می روند اما دیدن دل پیرو و توتی با پیراهن تیمی دیگر واقعا آزاردهنده و ناراحت کننده است. تولدت مبارک اله

الساندرو متری
    زمانی که تولودی وجود دارد باید تنها یک پیام تبریک بفرستی اما برای بازیکنی مثل الکس باید یک پیام ویژه بفرستی. تولدت مبارک الکس و امیدوارم که بتوانی تولد خوبی را پشت سر بگذاری.

کارلو ماتزونه ( مربی )
    ارزوی بهترین ها را برای الساندرو دل پیرو دارم و به او تولدش را تبریک می گویم. با دل پیرو بارها به عنوان یک حریف واقعی روبرو شدم و همیشه روح بزرگ او را حس کردم. من امیدوارم که یوونتوس انچه که این قهرمان برای انان انجام داده را همیشه به یاد داشته باشید و امیدوارم که احترام زیادی برای او وجود داشته باشد.

فیلیپو اینزاگی ( میلان )
    با اله زیاد تماس تلفنی داریم و اغلب با هم صحبت می کنیم. مطمئنا یک پیام تبریک برای او دارم و امیدوارم که تولد خوبی را ایجا داشته باشد .

اندره ا لاتزاری ( فیورنتینا )
    بزرگ ترین و بهترین ارزوها و تبریک های من به یکی از بزرگ ترین های دنیای فوتبال مانند الساندرو دل پیرو. الکس همچنان نیز یک قهرمان بزرگ است و یک حرفه ای تمام عیار با تجربیات بسیار زیاد. کسی که فوتبالیست های زیادی باید او را الگو قرار دهند.

چیرو ایمموبیله ( پسکارا )
    می خواهیم کیت تبریک ویژه برای یک فرد واقعا ویژه بفرستم. تولد مباره کاپیتان

جاکومو بوناونتورا ( اتالانتا)
    تولدت مبارک دل پیرو، یک مرد و مرد واقعی خارج از زمین. الکس یک الگوی واقعی ست که باید جوانان ما از او الگو بگیرند.بهترین و هزاران تبریک من برای او.

جووانی کوبولی ( مدیر سابق یووه )
    دل پیرو اگر جزیی از من نباشد اما من همیشه او را در قلبم خواهم داشت. قهرمانی با 37 سال سن. روزی که الکس و بونیپرتی با هم ملاقات کردند و حالا او یک پرچم دار واقعی ست، پرچم داران واقعی و استثنایی یوونتوس

لوکا ریچی ( چزنا )
    وقتی بچه بودم طرفدار تورینو بودم اما همیشه عاشق تو بودم عاشق کلاس بازی و وفاداریت . امیدوارم که روزی مثل تو چنین مهاجمی باشم. تولدت مبارک قهرمان

مارک یولیانو ( هم تیمی قدیمی )
    تولدت مبارک کاپیتان بزرگ الکس. یکی از بزرگترین بازیکنانی که پیراهن بیانکونری را بر تن کرد. دل پیرو استثنایی ست چون همیشه تیفوسی ها به او عشق می ورزند، مورد احترام تیفوسی های سایر تیم ها. فصلی را به یاد می اورم که در برنابئو برای او چه احترامی قائل بودند. هر بار رختکن را به یاد می اورم که الکس در ان چه رفتاری داشت و چقدر باشخصیت بود. امیدوارم که تا مدتهای طولانی به راهت ادامه دهی و در پایان فصل متوقف نشوی .

دینو زوف ( مربی سابق )
    دل پیرو تمرین در تیم ملی را دوست داشت ما از بازیکن بزرگی صحبت می کنیم از یک قهرمان واقعی و یک فرد فوق العاده که در صحبت کردن هم هرگز مرتکب اشتباه نشد. هرگز از او کلام و یا رفتار اشتباهی ندیدم. ارزو دارم که همچنان به راهش ادامه دهد، ارزوی همه تیفوسی ها.

دیوید دی میکله ( لچه )
    دل پیرو یک بازیکن بزرگ است اما بیشتر یک انسان بزرگ است. انچه که من از او می شناسم مرا مجذوب او می کند. رفتار او در زمین و در اردوی های ملی همیشه کامل و بی نقص بود. ذهنیت و روحیه غیرقابل باورش باید تبریک بزرگی برای او داشته باشم، صمیمی ترین تبریک قلبی من برای قهرمان بزرگ، تولدت مبارک اله

دامیانو تومازی ( مسول اتحادیه بازیکنان فوتبال ایتالیا )
    تبریگ و ارزوی های من برای الساندرو دل پیرو. فکر می کنم که می تواند بهترین جشن را با هزاران هواداراش در جهان برگزار کند. کسی که به یک پیراهن وفادار ماند، متاسفم که باید روزی کنار رود. تولدت مبارک اله

ماتیا کاسانی ( فیورنتینا )
    یک تبریک ویژه برای دل پیرو در روز ویژه ای برای او. خوش شانس بودم که شخصا او را شناختم یک انسان و یک بازیکن بزرگ که برای همه شناخته شده است. روح او در زمین و زمانی که برابر شایعات و انتقادات ظاهر می شود فوق العاده است.

الساندرو دیامانتی ( بولونیا )
    تبریک زیاد برای کاپیتان بزرگ ، انسانی بزرگ و همیچنین برای کسی که مانند ده سال قبل بازی می کند زیرا یک قهرمان بزرگ و یک هدیه برای دنیای فوتبال است.

نیکولا لگروتالیه ( کاتانیا )
    تبریک ها و ارزوهای من برای کاپیتان بزرگ و دوست داشتنی . از یک دوست به ویژه از کسی که ارزش زیادی برای شخصیت الساندرو قائل است. الکس امیدوارم که تولدت همیشه همراه با خوشبختی و جدیت برای ادامه راهت باشد.

استفانو کولانتونو ( مربی اتالانتا )
    تبریک های من برای تولد الساندرو دل پیرو و خوشحالی و شکر من از خدا برای شناخت چنین انسانی. از نزدیک با اواشنا شدم و برای قهرمانی همانند او و کلاس شخصیتی اش احترام قائلم.

وینچنزو مونتلا ( مربی کاتانیا )
    می خواهم به الکس تبریک بفرستم. تولدت مبارک اله

لوئیجی مایفردی ( مربی سابق و مدیر اجرایی برشا )
    یک تبریک برای یکی از قهرمانان مان. می خواهم به الساندرو که یک الگوی واقعی ست و افسوس که مربی او نبودم.

استفانو فیوره ( ملی پوش سابق )
    تبریک برای الکس و قهرمانی فوق العاده در دورانی بازیگری اش.امیدوارم که به راهش و به بازیگری اش ادامه دهد زیرا از نظر فیزیکی و روحی کاملا اماده و قبراق است. او تاریخ یوونتوس را بیان می کند و می تواند بهترین یوونتوسی اززمانی که به یووه امد باشد.

کلودیو پاسکوالین ( مدیر برنامه های سابق الکس و بسیاری از بازیکنان فعلی )
    الساندرو دل پیرو افتخارات بسیار زیادی را به نام خود نوشت. از بازیکنی که نمایشی خارج از تصور نشان داد، بازیکنی خارق العاده در بیست سال اخیر ایتالیا. کسی که همیشه مورد توجه بود. خوش شانس بودم که با بازیکنی مانند او کار کردم. ناراحت کننده ترین لحظه سفر او به کولورادو برای جراحی زانوی پایش بود اما او روحیه عجیبی داشت یک فرد ویژه به نام الساندرو دل پیرو. یک بازیکن و انسانی واقعی و وفادار

ONLY JUVE

22. 6 کاربر از پست مفید mohammad.k تشکر کرده اند .

صفحه 42 از 100 نخستنخست ... 3240414243445292 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)