الکس باید بازی کند !
به خوبی از خصوصیات و انگیزه های شماره " ده " بیانکونری اگاه است.شماره " دهی " که همه افتخارات را با این پیراهن سیاه و سفید به دست اورد و توانست یکی از وفادارترین ستاره های دنیای فوتبال لقب گیرد.
این بار هافبکی که سال ها در کنارش بازی کرد و به خوبی در میدان و خارج از میدان از او شناخت پیدا کرد لب به سخن گشود و در مصاحبه مفصلی که با روزنامه " توتواسپورت" انجام داد تاکید کرد که " الکس باید بازی کند. من دوست دارم او را در زمین ببینیم. "
پاول ندود در خصوص نیمکت نشینی این روزهای الکس دل پیرو می گوید " فکر نمی کنم که دل پیرو در حال زندگی در لحظات خوبی باشد. برای اینکه او را می شناسم، او یک قهرمان خاص است که می خواهد همیشه به زمین برود، می خواهد بیشتر بازی کند. مطمئنا نمی توانم قهرمانی مانند دل پیرو را ببینیم که فوتبالش در نیمکت و یا جایگاه به پایان می رسد. یک قهرمان به مانند الکس باید روی پاهای خود و در حین بازی کردن از فوتبالش تمام شود. "
قهرمان سابق بیانکونری در ادامه در خصوص اینکه ایا امکان دارد دل پیرو با پیراهن دیگری ببینیم گفت: من نیز همین استرس و نگرانی را مانند تیفوسی ها دارم، مانند همه دوستانش و همه کسانی که او را دوست دارند. می دانم که همه از انچه که گفته شد ناراحت شدند. متاسفم و ناراحت که او را در حین بازی نمی بینم. این انتخاب مربی ست اما همه منتظر او تا پایان بازی می مانند.
الکس را اغلب می بینم و اما با من هم دوست ندارد در این خصوص صحبت کند. به خوبی او را می شناسیم و می دانیم که نمی خواهد در پایان این فصل از فوتبال کنار رود. او می خواهد و می تواند تا 40 سالگی هم بازی کند. بنابر این نگران اینده او هستیم. "