Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط پوریا صبور نمایش پست ها
    عکس دل پیرو وقتی تک به تکو خراب کرد دارید..؟!

تمام غمه دنیا تو نگاش بود..
    خیلی دلم گرفت..
    کنته اینجوری پیش بره به هیچ جایی نمیرسه چون سکو هارو از دست میده!!
    منم نظر شم رو تایید میکنم چون محبوبیت الکس خیلی زیاده واگه بخواد اونو بازی نده یا واسه ساله دیگه قرار دادشو تمدیدنکنه اوضاعش خراب میشه .گذشته از اینا باید بگم امسال یووه واقعا تیم منظمی شده وخیلی خوب شده به نظر من همه ی اینا به خاطر پیرلو تو وسط یووه ست پرلو خیی بازیکون باهوشیه و قادره هر تیمی رو رهبری کنه و هیچ چیزی از ژاوی واینیستا کم نداره

2. 4 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

هر چقدر از این فصل جلوتر میریم به ژایان حضور آله با لباس یووه نزدیکتر میشیم :

الکس باید بازی کند !

به خوبی از خصوصیات و انگیزه های شماره " ده " بیانکونری اگاه است.شماره " دهی " که همه افتخارات را با این پیراهن سیاه و سفید به دست اورد و توانست یکی از وفادارترین ستاره های دنیای فوتبال لقب گیرد.

این بار هافبکی که سال ها در کنارش بازی کرد و به خوبی در میدان و خارج از میدان از او شناخت پیدا کرد لب به سخن گشود و در مصاحبه مفصلی که با روزنامه " توتواسپورت" انجام داد تاکید کرد که " الکس باید بازی کند. من دوست دارم او را در زمین ببینیم. "

پاول ندود در خصوص نیمکت نشینی این روزهای الکس دل پیرو می گوید " فکر نمی کنم که دل پیرو در حال زندگی در لحظات خوبی باشد. برای اینکه او را می شناسم، او یک قهرمان خاص است که می خواهد همیشه به زمین برود، می خواهد بیشتر بازی کند. مطمئنا نمی توانم قهرمانی مانند دل پیرو را ببینیم که فوتبالش در نیمکت و یا جایگاه به پایان می رسد. یک قهرمان به مانند الکس باید روی پاهای خود و در حین بازی کردن از فوتبالش تمام شود. "

قهرمان سابق بیانکونری در ادامه در خصوص اینکه ایا امکان دارد دل پیرو با پیراهن دیگری ببینیم گفت: من نیز همین استرس و نگرانی را مانند تیفوسی ها دارم، مانند همه دوستانش و همه کسانی که او را دوست دارند. می دانم که همه از انچه که گفته شد ناراحت شدند. متاسفم و ناراحت که او را در حین بازی نمی بینم. این انتخاب مربی ست اما همه منتظر او تا پایان بازی می مانند.

الکس را اغلب می بینم و اما با من هم دوست ندارد در این خصوص صحبت کند. به خوبی او را می شناسیم و می دانیم که نمی خواهد در پایان این فصل از فوتبال کنار رود. او می خواهد و می تواند تا 40 سالگی هم بازی کند. بنابر این نگران اینده او هستیم. "
    با حرفایی که عمو ژاول زده احتمال زیاد فصل بعد آله رو توی یکی از تیم های آمریکایی خواهیم دید ! چیزی که از اول فصل جاری حرفش سر بود و خیلیها رو نگران کرده بود داره رنگ واقعیت می گیره !
    تف به روزگار...

4. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)