پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
من واقعا متعجبم كه بعضي ها هنوز دست از اين تعصب كوركورانه برنداشتند!
مسي نتونسته كوچكترين افتخاري با آرژانتين بدست بياره! همين كافيه تا مسي رو از بين نامزدهاي انتخاب بهترين بازيكن تاريخ كه به نظر من وجود نداره رو كنار بزاريم!
مسلما مارادونا كه ناپولي رو يه تنه قهرمان ايتاليا كرد.آرژانتين رو يه تنه قهرمان جهان كرد و ... بازيهاي درخشاني كه در طول دوران بازيگريش واسه تيم كشورشو و تيمهاي باشگاهيش كرد يكي از 10 بازيكن برتر تاريخه.
پله كه عامل اصلي قهرماني برزيل تو جام جهاني(يادم نيست چه سالي)بود و 10 سال فوتبالشون رو اوج ادامه داد و همواره واسه تيم كشورش و باشگاهش افتخار آفريد يكي ديگه از 10 بازيكن برتر تاريخه!
زيدان با كوله باري از افتخار و و كسب جامها و عناوين متعدد چه در رده ملي و چه در رده باشگاهي و چه شخصي يكي ديگه از اين 10 بازيكنه.
رونالدو برزيلي هم به عنوان يه بازيكن فوق العاده تيكنيكي و گلزن نامشو تو تاريخ فوتبال ثبت كرده.رونالدو بهترين گلزن تاريخ جامهاي جهاني كسي نيست كه با مسي مقايسه بشه!رونالدو كه تكنيك ناب برزيليش زبان زد خاص و عام بود! رونالدويي كه تونست تو چندين تيم موفق باشه و اگه اون مصدوميت ها تو دوران فوتباليش رخ نميداد بي شك خيلي خيلي بهتر از اين بود!
من عاشق كريس رونالدو هستم ولي نميتونم بگم كريس بهترين بازيكن 5 سال اخير بوده و اين يه حقيقته!
پس بيايم با يه ديد باز به فوتبال نگاه كنيم و چشممونو به روي حقايق باز كنيم!
فوتبال بزرگتر از اونه كه يه بازيكن با 3 4 سال خوب بازي كردن و تنها موفقيت در رده باشگاهي جز بهترينهاي تاريخش باشه!
اميدوارم ديگه اين بحث رو كنار بزاريد! فكر كنم اين بار بيستم بود كه عنوان بهترين بازيكن تاريخ رو به مسي نسبت داديد! بس كنيد ...
از حرفهاي منم ناراحت نشيد و بدونيد كه من بي طرف صحبت كردم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
مسی و کریستین
ولی بیشتر کریستین
داداش مسلما مدافعين و گلرها شانس كمتري واسه قرار گرفتن بين بهترين هاي جهان دارند!
اليوركان يكي از بهترين گلرهاي تاريخه نه بهترن بازيكن تاريخ!
داداش سعید من حرفات خیلی قبول دارم ولی واقعا داری بدون هیچ انصافی حرف میزنی.بازی های مارادونا رو نگاه کن.ببین مدافعا کنارش راه میرن اونم راحت گل میزنه.هروقت شوت میزنه دوازه بان فقط نگاه میکنه.بر فرض مثال بازی گرانادا با بارسا رو به یاد بیار 5 نفر مسی رو مارک کردن تازه بازم تونست یکم خط حمله رو راه بندازه.پله که واقعا از همه لحاظ مشکل داره.اقای صدر یک جمله جالب راجع بهش گفت.استارت های پله اندازه دویدن ساده مارادونا هم نیست.پله واقعا ارزش بودن توی 50 بازیکن برتر تاریخ رو هم نداره.از طرفی شما ارژانتین مسی رو با ارژانتین مارادونا مقایسه میکنی؟ارژانتین مسی یک طراح نداره چون مسی یک مهاجم هست که برای درخشش باید حتما تغذیه بشه.درسته میتونه موقعیت بسازه و میسازه ولی برای بازیکردنش به بازیکنی مثل الکسیس یا ویا احتیاج داره.کسی که بتونه از بازیسازیش استفاده کنه نه کسی مثل هیگویین . اگوئرو هم زیاد باش مچ نیست.این ارژانتین فقط مهاجم داره و شما انتظار داری حریف اسپانیایی بشه که 8 هافبک اماده 2 مهاجم متوسط خوب و 4 دفاع فوق العاده داره بشه؟شما از کجا میدونید شاید اگه مسی توی زمان مارادونا بود الان همه به افتخاراتش اشاره میکردن.درضمن مسی به اندازه خودش هم در ارژانتین درخشیده ولی مشکل اینجاست که همه فقط به کسی اهمیت میدن که گل بزنه ولی مسی بیچاره یک تنه نقش بازیساز و مدافع و مهاجم رو به دوش میکشه و ما اون رو با زمان مرادونا مقایسه میکنیم![]()
حرفهاي كاملا منطقي:
ادن آزارد، هافبک هجومي ليل، معتقد است ليونل مسي، ستاره بارسلونا، بهترين بازيکن دنياست اما احساس مي کند بازي اين ستاره آرژانتيني فاقد ظرافت هاي بازي زيدان يا پلاتيني است.
مسی یکی از نامزدهای اصلی کسب توپ طلای 2011 است و اگر این عنوان را به دست بیاورد، دومین بازیکن تاریخ فوتبال بعد از پلاتینی خواهد بود که سه بار پیاپی این عنوان را به دست آورده است.
آزارد در گفتگو با اکسترا تایم گفت:" یک چیز کاملا واضح است؛ مسی بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست. با این وجود، به نظر من، بازی او فاقد ظرافت های بازی زیدان یا پلاتینی است."
آزارد همچنین در مورد توپ طلای سال گذشته صحبت کرد و گفت که آن جایزه به جای مسی باید به وسلی اشنایدر تعلق می گرفت.
" سال گذشته اشنایدر شایسته تر بود. بعد از او ژاوی و اینیستا کاندیداهای بهتری بودند."
اینستا و ژاوی سال گذشته بعد از مسی در رتبه های دوم و سوم بهترین بازیکنان سال قرار گرفتند.
داش شهريار اولا چرا فقط به حرفام در رابطه با مارادونا و پله جواب دادي؟خودتم ميدوني كه رونالدو و زيدان هم از مسي بهترند.
من پلاتيني رو كلا فراموش كردم و الان تو يه خبر خوندم و يادم اومد! پلاتيني حم قطعا بهتر از مسيه.
اما يه جا گفتي:آرژانتين مسي يه طراح نداره كه مسي رو تغزيه كنه!!!!!!!!
از اين حرفت ميشه چندين نكته بر ضد موضعت برداشت كرد:
1_اينكه اولا آرژانتين خيلي هم بازيكنهاي خوبي داره و شوما هافبك هايي مثل پاستوره و كامبياسو و ماسچرانو و گاگو و مكسي رودريگوئز و چندتاي ديگه كه يادم نمياد رو هيچ حساب ميكني؟نه به نظر من وجود فقط يه بازيكن مثل پاستوره تمام اين حرفتو رد ميكنه!
2_شوما داري با اين حرف به همون چيزي كه گفته همه رئالي ها و بقيه منتقدان مسيه اشاره ميكني! ميگي تو بارسا بازيكن هاي هستند كه اونو تغزيه كنند!! خوب همينه ديگه! ما هم همينو ميگيم كه تيم بارسا روي موفقيت هاي مسي تاثير مستقيم داره و اگه مسي تو يه تيم ديگه باشه نميتونه به اين موفقيت ها برسه.مسي اگه تو منچستري كه كريس توش بهترين بازيكن جهان شد بازي كنه نميتونه اين موفقيتهارو به دست بياره!
اما مارادونا با اتكا به توانايي فرديش همه فتوحاتو فتح كرده.
شوما ميگي زمان مارادونا مدافعين راحت دريبل ميخوردند!!!!!!! اصلا اين حرف با عقل جور در نمياد! چيزي كه مشخصه اينه كه فوتبال هميشه تو يه سطح پيشرفت كرده و ميكنه يعني ننميشه بگي اون زمان مدافعين ضعيف بودن و مهاجمها قوي.مارادونا تو اون زمان تكنيكهايي رو به نماش ميزاشته كه هنوز كه هنوزه كمتر كسي تونسته اونهارو انجام بده!
شوما برو كليپهاي پله رو ببين بعد ميفهمي كه سرعتش به مراتب بيشتر از مسي بوده و اين حرف صدر كاملا اشتباهه!
پس زيدان رونالدو پلاتيني رو هم فراموش نكن و بدون كه همشون واسه تيم مليشون موثر بودن و تو چندين تيم با شرايط متفاوت بازي كردند و هميشه موفق بودند.
اي كاش اين بحثو تمومش كنيد و يه خورده منطقي باشيد!
شهريار من دوستانه صحبت كردم اميدوارم ناراحت نشي
مسي از همه شون بهتره چون تو زمان مارادونا و پله انقدر امكانات و ... نبود
الان تيم ها خيلي راحت تر ميتونن نقاظ ضعف و قوت يه بازيكن رو به دست بيارن و اناليزش كنن و نزارن بازيشو انجام بده مثل رونالدو كه اكثرا جلوي بارسا نميتونه كاري بكنه
ولي مسي با اين وجود داره ميدرخشه
اينم بگم مسي تو ارژانتين داره نقش ژاوي و اينيستا رو ايقا ميكنه و اگه پاس گلهاش نباشه ارژانتين هيچي نيست
من سعیدغلامی هستم خوب من طرفدارسرسخت رئالم اما بااین وجود من دراین سن24سالگی تمامی رکوردها رو داره جابجامیکنه بهترین بازیکن اوپاست وکفش طلا روبرده و2تا توپ طلا هم برده که حاکی از تواناییهاشه واقعا مدافع امروزی را میشه اینجور تعریف کرد که توپ رد شد نباید بازیکن رد بشه حتی باخطا ودرگیری اماددر زمان مارادونا پله غیره که بازیهاشونو من دیدم مدافعان خیلی راحت دریبل میشن اما مسی در این مقطع باسرعت وقدرت باورنکردنی که شبیه معجزه است مدافعانودریبل میکنه اون وقتی اراده کنه میتونه تمامی گلهای مارادونا را تکرار کنه پس چیز ازش کم نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)