بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!
از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید
(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 08-31-2011 در ساعت 00:23
مثل اینکه بزنم به تخته تیم داره کم کم سر و سامون میگیره و از اون وضعیت بحرانی خارج میشه ولی این تیم هنوز زیاد کار داره و اگه بتونه تو هفته های پیش رو بازیهاش رو ببره یا اینکه حداقل طراوت لازم رو داشته باشه میشه گفت تیم از بحران خارج شده،به نظر میرسه رانیری تا اینجا کارش رو خوب انجام داده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره خدارو شکر تبریک می گم.
HALA MADRID
داداش بابت بردتون تبريك
اينتر داره خوب نتيجه ميگيره و مثل اينكه داره راه ميفته
رانيري نقش مهمي داره و دراوردن يه تيم از بهران خيلي كار سختيه كه داره اين كارو ميكنه!
قبلنم گفتم اينتر از لحاظ بازيكون چيزي كم نداره و اگه بتونه به نحو احسن از اين بازيكونا استفاده كنه يه مدعي تو ايتاليا و اوپا ميشه!
واستون آرزوي موفقيت ميكنم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اينتر باز مساوي كرد!
بازي خارج خونه بود ولي بازم اين مساوي نتيجه خوبي نبود!
اينتر اگه بخواد يكي در ميون نتيجه بگيره فايده اي نداره و بايد فكر رده هاي بالاي جدول رو از سرش بيرون كنه!
ببينيم تو بازيهاي بعد چيكار ميكنه
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
واقعا اوضاع اینتر بده جایگاه 16 واقعا خیلی نامناسبه به نظرم اینتر یه خونه تکونی درستو حسابی احتیاج داره
اینتر باخت اینبار تو دربی ایتالیا!
ولی یه چیزی منو امیدوار کرد اونم بازی نسبتا خوب اینتر تو خیلی از صحنه ها ، به نظر من مهمترین عامل ناکامی تیم تو این مدت خط دفاع بوده که تو بازی امشب نمود بیشتری داشت.
دادن فضا به مهاجمان حریف کاری که در زمان مورینیو امری محال بود! در ضمن نباید از بازی خوب یووه هم به سادگی گذشت و این برد رو به هواداران این تیم تبریک میگم...
به امید روزهای بهتر برای اینتر...
نمیدونم دفاع اینتر چرا اینقدر بد بازی میکنه و اشتباه زیاد داره روی گل اول دفاع روی گل دوم دفاع روی تمام گل هایی که امسال خروده دفاع مقصر بوده امروز پاتزینی عالی بود ولی حیف که گل نزد مدافعین یووه برعکس مدافعین اینتر خودشون رو جلوی توپ پرت میکردن ...![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
مشکل اینتر
چرا اینتربارفتن مورینیو دچاربحران شده؟
جواب ساده هست عدم اعتماد رئیس باشگاه ماسیموموراتی به سرمربی تیمش.
موراتی فکرمیکنه قدرت همه ی مربیان اندازه مورینیوی که تیمشو برنده سه جام کنه.
فصل با اومدن گاسپرینی که یه اینتری قدیمی و متعصب بود شروع شده او خوب کارکردولی دوسه شکست متوالی او را به درخروج راهی کردن.بعد امید ها به رانیری جلب شد اما اگر به گاسپرینی فرصت داده میشد یقینا این مربی میتونست اینترو درپایان فصل حداقل برنده جام حذفی کنه تا اینترفصل رو بدون جام به پایان نبره . خلاصه درآخر رانیری روی کار آمد مربی ای که اصلا درآخرین تیمش رم وضعیت خوب و مطلوبی نداشت و ازین تیم اخراج شد حالا اومد به اینتر و از طرفی سایه سنگین مورینیو بالای سرشه وهمه انتظاردارن او مورینیوی بعدی اینتر باشه از طرفی هم می ترسه به سرنوشت گاسپرینی مربی اخراجی قبلی اینتر و لئوناردو و بنیتس مربیان اخراجی فصل قبل اینتردچار بشه .واین باعث عدم اعتماد به نفس این مربی شده و مانع تمرکز فکری او برای چیدن تاکتیک و تحلیل بازی حریف شده که درنتیجه باعث عدم نتیجه گیری اینتر شده. موراتی درواقع دچار جنون شده او فقط به مورینیو اعتماد داره وبا بقیه مربیان تیمش مثل برده رفتارمیکنه بازیکنان تیم هم تحت فشار تماشاگران و جو نابه سامان باشگاه قرارگرفته و عدم تمرکز درکارهایشان دیده میشود اونا بدون تاکتیک تیمی معینی محکوم به بازی هستند و درواقع نمی دانند درزمین چه می خواهند .بازیکنان می خواهند ببرند به هرترتیبی که شده و وقتی بابازی ا منظم حریف مواجه میشن ناکام میمانند با این اوصاف حتی رانیری دوشکست دیگه هم با اینتر بیاره صلاح نیست که از اینتر جداشه چون باز تیم بیشتر درمنجلاب ناکامی میره. رده 16 هوادران اینترو آزار میده و بازینان و مربی رو تحت فشارمیذاره اما بازهم تعویض مربی کاردرستی نیست.وتا نیم فصل باید صبرکردودیدچه می شود.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
با نظرت کاملا موافقم ولی چیزی که هست اینه که انتخاب مربی بزرگ برای تیمهای بزرگ از قبیل اینتر فقط به خاطر توانایی فنی این دسته از مربیها نیست بلکه یکی از عوامل موفقیت مربیان بزرگ از جمله مورینیو توانایی این مربیان در کنترل مسائل درونی و روحی تیم در تمام لحظات (چه درون زمین و چه بیرون زمین) هست ، به طوری که میدیدیم مورینیو چه زمانی که در چلسی و چه زمانی که در اینتر بود و چه حالا که در رئال حضور داره بیشترین حواشی رو داشت و به خاطر این اخلاق منحصر به فردش به آقای خاص معروف شد! و دلیل این کارش هم اینه که با این کارها قصد داره بیشتر از این که توجه مردم ، کارشناسان و رسانه ها به تیم معطوف باشه به خود مورینیو جلب بشه و به نوعی فشارها رو از روی تیم برداشته و خود به دوش میکشه...
با این حال من هم نظرم بر حمایت کامل از رانیریه ولی با توجه به شناختی که از موراتی دارم این امر رو بعید میدونم...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)