Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 211

Threaded View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

اشجاري: با دايي تا جهنم هم مي‌روم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: علاقه خود به دايي را كتمان نمي‌كنم و با او تا جهنم هم مي‌روم.

حسن اشجاري در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس درباره بازي روز گذشته مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به جز 15 دقيقه اول نيمه دوم جريان بازي دست ذوب آهن بود و كنترل خوبي داشتيم و حتي مي توانستيم بازي را ببريم اما از فرصت هاي خود به خوبي استفاده نكرديم.
    وي افزود: بعد از به ثمر رساندن تساوي، دو موقعيت خيلي خوب را از دست داديم. در مجموع بازي كيفيت خوبي نداشت اما كسي نمي تواند از ذوب آهن انتظار داشته باشد در ورزشگاه آزادي 90 دقيقه حمله كند.
    اشجاري كه از بازيكنان مورد علاقه علي دايي در زمان مربيگري در تيم ملي بود در خصوص شايعات قبل از اين مسابقه مبني بر تماس دايي با وي براي حضور در پرسپوليس براي فصل آينده عنوان كرد: اين خبر به هيچ وجه صحت ندارد. اتفاقا ديروز سعي كردم بهترين بازي را انجام دهم تا اين شائبه از بين برود و توانستم بازي خوبي هم به نمايش بگذارم. البته من علاقه خود به دايي را به هيچ وجه كتمان نمي كنم. هميشه هم گفته ام افتخار مي كنم كه با حضور دايي در تيم ملي ملي پوش شدم و با رفتن او هم رفتم. به خاطر علاقه اي كه به او دارم حاضرم با دايي تا جهنم هم بروم و برايش حتي رايگان بازي كنم.
    اين بازيكن كه با حضور افشين قطبي ديگر به تيم ملي دعوت نشد، تصريح كرد: هيچ وقت عليه قطبي مصاحبه نكرده ام و نمي دانم چرا اين تصور به وجود آمده كه قطبي به خاطر مصاحبه مرا دعوت نمي كند؟ قبل از اينكه من حرفي بزنم او در ليست اوليه خود نام مرا نگنجاند. حتما دليلي براي خودش دارد اما برايم جالب است كه از كارشناسان هم كسي به دعوت نشدن من انتقادي نكرد.
    اشجاري ادامه داد: در نيم فصل اول بهترين بازي ها را براي ذوب آهن انجام دادم اما نمي دانم چرا بازي هايم براي قطبي و همكارانش به چشم نيامد. شايد من و شماري از بازيكنان ديگر به خاطر علاقه دايي به ما پشت خط مانده ايم. هميشه به حضور در تيم ملي فكر مي كنم و اگر دعوت نشوم فقط به خاطر سليقه قطبي است و گرنه من مشكل فني ندارم.
    farsnews

2. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)