به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
من هم این برد رو به منچستری ها البته از نوع یونایتدش تبریک میگم
منچسترم نزاشت افت کنه و دیگه از بحران کوتاه مدتش خارج شد
هر چند به چندتا مهره کاری نیاز داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره داداش منچستر با اين برد روحيه گرفت و تا حدود زيادي از بحران خارج شد!
بردن اورتون تو خونش كار آسوني نيست!بازي سختي بود و واقعا واسه اين 3امتياز جنگيديم!
داداش من قببلان هم گفتم منچستر فقط يه بازيساز ميخواد و به نظرم تو بقيه پست ها مشكلي نداره!
درسته تو بعضي پست ها بازيكن هاي جووني داريم ولي خوبند!
بايد تو ژانويه يه بازيساز بگيريم تا مشكلمون حل شه!
به اميد موفقيت منچستر درادامه راه دراز قهرماني...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
منم تازه اومدم تو این انجمن و یونایتدیه تیرم........چیچا خوب ترکوند.....برده آرسنال مبارک![]()
خب بعد از اون شکست به این برد نیاز داشتیم سمته چپه یونایتد با نفوذایه اورا خیلی قوی شده ولبکم خوب کار کرد
درسته تو بازی دربی همه خطه دفاعی بد کار کردن ولی برگه برنده منچستر بازیکنایه جوونیه که با باشگاه زندگی کردنو با عشق بالا اومدن و انگیزه مهم ترین چیزیه که دارن این چیزیه که خیلی باشگاها ندارن
منچستری که ۸ تا به توپچی ها زد ۶ تا گل تو اولد خورد و همین آرسنال دیروز ۵ تا به چلسی زد و این خاصیت این لیگه .امسال همه اشتیاقه من به دیدنه گوشه هایه نفوذی منچستر یعنی اشلی یانگ و نانی هست .
سرتونو درد آوردم
آره سعید جان تو ژانویه یه بازیکنه بازی ساز با خاصیته تهاجمی بگیریم عالی میشه کسی که بتونه پشته سره رونی و مهاجمارو ساپورت کنه مثه اسکولز که دیگه لازم نباشه رونی واسه توپ گیری اینقد عقب تر از مهاجمه نوک بیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)