اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
امشب اگه بازیه خودشو انجام بده پیروز میشه و به نظرم اگه از مرکز دفاع به اینتر حمله کنه جواب میگیره..
تو این فصل بازیای اینترو نگاه کنی میفهمین هروقت فشار رو اون نقطه اومده مدافعا اشتباه کردن
وسط دفاعشون عین غاره!!!!!!!!!
![]()
مطمئن باشید که اله انقدر خواهان داره که بی تیم نمونه و جی لیگ جزو آخرین گزینه هاش باشه. از اروپا و لیگ برتر انگلیس و ام ال اس بگیر تا جاهای دیگه. اگه یووه آله رو از دست بده تنها کسی که ضرر میکنه یووه و البته هوادارای یووه هستن.یوتو ناگاتومو، مدافع ژاپني اينتر معتقد است الساندرو دل پيه رو، اسطوره یوونتوس، بايد دوران حرفه ای اش را در تيمي ژاپني به پايان برساند.
دل پیهرو در سال 1993 از پادووا به یووه پیوست و به نظر می رسد امسال آخرین فصل حضورش در این تیم باشد.
ناگاتومو که یکی از هواداران دل پیرو است در گفتگو با کوریره دلا اسپورت گفت:" از زمانی که هفت ساله بودهام بازی دل پیرو را به خاطر می آورم و فوتبال این بازیکن را تعقیب کردهام. من در سال 1996 و زمانی که دل پیرو برای انجام بازی خیرخواهانه به منظور کمک به زلزله زدگان ژاپنی در توکیو حضور یافته بود، این بازیکن را به خاطر می آورم.
امیدوارم که دل پیرو بعد از یووه به ژاپن برود. این بازیکن حتی نمی تواند تصور کند که چقدر در ژاپن طرفدار دارد. من به او توصیه می کنم که به آنجا برود.
ناگاموتو و دل پیرو امشب در دیدار تیمهای اینتر و یوونتوس مقابل هم قرار خواهند گرفت.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
سلام.خیلی خوشحالم.
یووه امشب انتقام همه این سالها رو گرفت.به خدا 5سال جوونتر شدم وقتی چهره موراتی رو اونجوری دیدم.شاد شدم وقتی خودزنی مایکون رو دیدم.یووه امشب سن سیرو رو آتیش زد.
زنده باد کونته.
زنده باد کونته.
زنده باد کونته.
برای دومین بار بعد یه بازی بزرگ به همه یوونتوسیها تبریک میگم و این خیلی امیدورار کننده است.
هرچند نتیجه بازی میتونست خیلی بهتر از اینا باشه ولی داور این اجازه رو نداد. رو یه صحنه که صحنه مساوی رو آفساید گرفت وگرنه ماتری تک به تک میشد و با توجه به آمادگی این روزاش صددرصد گلش میکرد پنالتی مسلم روی مارکیزیو هم گرفته نشد تو اون صحنه اینتر 10 نفره میشد و کار واسش سخت تر هم میشد. اگه داوری عادلانه بود یووه میتونست با یه نتیجه باورنکردنی اینتر رو شکست بده.
ولی به هر حال تو این شرایط هم یوونتوس خودشو ثابت کرد و نشون داد موفقیتا اتفاقی نیس.
بازی بعدی تو ورزشگاه ناپولی بازی سختی هست اما نه به سختی این بازی . با این وضعیت باید بتونیم ناپولی رو هم بزنیم با توجه به اینکه این تیم هم افت کرده و تو لیگ نتیجه نمیگیره. اگه اینطور بشه تو سختتری سه هفته لیگ یووه 9 امتیاز میگیره و رسما بارشو واسه قهرمانی می بنده!
اما دوباره تراوشاتی صورت گرفته و شما میتونید تحلیل برتر سال رو از اینجانب ببینید! :
دروازه:
بوفون نشون داد کم کم به روزای اوجش نزدیک شده. هرچند خطر زیادی رو دروازه یووه نیومد ولی کلا با اعتماد به نفس بالایی بازی میکرد. روی گلم به نظرم اصلا مقصر نبود چون توپ کمونه کرد و زاویه اش عوض شد وگرنه با توجه به نوع ضربه و کاتی که توپ گرفته بود بو وسط دروازه میومد و راحت میگرفتش.
درکل من بیشتر نظم دفاعی یووه رو مدیون بوفون میدونم.
خط دفاع:
یکی از بهترین بازیای خط دفاعی یوونتوس رو تو این بازی شاهد بودیم. بارزالی نشون داد که برخلاف خیلیاا که میگن فوتبالش تموم شده هنوز میتونه تو بالاترین سطح بازی کنه. بونوچی هم پیشرفتشو هر روز داره بیشتر میکنه و میتونه بهترین مدافع ایتالیا هم بشه. البته همونطور که دیدید تو این بازی دفاع چپ به اون صورت نداشت و کیلینی بیشتر به مرکز دفاع متمایل بود و به مدافعای میانی کمک میکرد و وظایف پوششی رو انجام میداد که انصافا هم خوب بازی کرد و تکلای به جا و توپ گیریای به موقع و رهبری عالی خط دفاع رو انجام داد البته رو یکی دو صحنه نفوذایی انجام داد که بیشتر رو به مرکز زمین بود و روی خط کناری نفوذ نمیکرد که پشتش خالی بمونه. روی تک صحنه ای هم که این اتفاق افتاد یووه گل خورد و مایکون خوب از این موقعیت استفاده کرد.
اما میرسیم به نفر اصلی یه لیختشتاینر که دیشب واقعا خستگی ناپذیر بازی کرد و بدون اشتباه بود البته تو وظایف دفاعی یه کم به نظر میرسید اوبی رو دست کم گرفته.
رفت و برگشتای یووه از اون سمت به نظرم روی ضعف ناگاتومو برنامه ریزی شده بود که رو گل اول جواب داد. و باعث شد فضای عجیبی در اختیار لیختشتاینر قرار بگیره و اونم با یه سانتر عالی نهایت استفاده رو کرد.
خط هافبک:
ویدال امروزم بازی عالی انجام داد و ثابت کرد یه تار از اون موهای خروسیش می ارزه به صد تا فلیپه ملو و سیسوکو. از سبک بازی این بازیکن واقعا خوشم میاد که همیشه درگیر و با انگیزه بازی میکنه. انگار واسه یووه ساخته شده. ویدال واسه این جلو پیرلو بازی کرد که ضعف نسبی قدرت بدنی پیرلو رو پوشش بده تا این بازیکن بتونه راحتتر پاسای طلاییش رو بفرسته.
پیرلو از نظر من دومین بازیکن خوب یووه تو این بازی بود وتیمو خیلی خوب جمع کرد. هرچند پاسای اشتباه کم نداشت که اونم به خاطر پرسینگ شدید اینتریا بود و چون بازی تو سن سیرو برگزار میشد طبیعی بود. پیرلو هم تو سرعت دادن به بازی تو نیمه اول عالی بود و هم تو نیمه دوم تو آروم کردن بازی. درکل تجربه این بازیکن دیشب خیلی به کار یووه اومد.
مارکیزیو ثابت کرد مرد بازیای بزرگه هر چند اولای بازی که اینتر فشار میاورد اشتباهاتی داشت اما رفته رفته بهتر شد و تونست بازی خودشو انجام بده. کونته فهمیده مارکیزیو تو فضاهای کوچیک عالی کار میکنه و شاید یکی از بهترینای دنیا باشه و از این موضوع هم خیلی خوب استفاده میکنه. مارکیزیو از نظر من بهترین مکمل برای ویدال و پیرلو هست که یه معجون طلایی رو ساختن. البته به شرطی که بازیای خوبشو ادامه بده و مثل فصلای پیش نیم فل دوم افت نکنه
په په یه بازیکن جنگنده است که این فصل با کونته خیلی پیشرفت کرده خطاهای به موقع پاسای خوبش در کنار لوندادن توپ تو بیشتر مواقع باعث شده بود یه بازی نسبتا خوب رو ازش ببینیم. جا عوض کردنای زیادش از راست به چپ و برعکس هم باعث کلافگی مدافعا و هافبکای اینتر شده بود.
استیگاربیایی که به جای ماتری وارد بازی شده هم نسبتا خوب بازی کرد هرچند به خاطر جوونیش و حساسیت بازی اوایل یه کم تحت تاثیر جو بازی بود اما بهتر شد. این بازیکن فرارای انفجاری خوبی داره و چون کونته میدونست 20 دیقه آخر اینتر از راست خیلی نفوذ میکنه این بازیکن رو پشت مایکون قرار داد و تو یه صحنه اگه یه کم دقت میکرد می تونست اختلافو بیشتر هم بکنه.
خط حمله:
میرکو ووچینیچ بهترین بازیکن زمین از نظر من تو این بازی بود. با بازی استثنایی که تو خط حمله و سمت راست و چپ انجام داد میشه این نتیجه رو گرفت که این بازیکن بهترین خرید یووه تو این فصل البته بعد آندره آ پیرلو بوده. پاسا و شوتای به موقع و جاگیریای خوب و همکاری عالی با ماتری از نکات خوب بازی این بازیکن بود. وظایف دفاعیش رو هم به بهترین شکل ممکن انجام داد و خیلی در خدمت تیم بازی کرد.
ماتری تا زمانی که تو زمین بود تو عمق دفاع حریف میرفت و میخواست از کند بودن دفاع اینتر استفاده کنه که موفق هم بد و تو یکی دو صحنه دفاع اینتر جا موند. تو دو صحنه هم میتونست گل هم بزنه. به نظر من ماتری بازیکن ضدحمله است و تو صحنه هایی که با مدافعای حریف تنهاست و فضا هم داره عالی کار میکنه. سبک بازیش شبیه فرناندو تورسه که البته این روزا خیلی بهتر از تورس بازی میکنه. وظیفه دیگه ماتری فضاسازی برای ووچینیچ بود که تو بالاترین سطح ممکن انجامش داد.
اله خیلی دیر به بازی اومد هرچند تو همون چند دیقه هم موثر بود و خیلی حیف شد که نتونست اون توپو گل کنه به نظرم توپ به پاش نگرفت. با استفاده از تجربه اش تونست چند تا خطا بگیره و وقت بازیو نگه داره تو دو سه صحنه هم پاسای عالی داد و دوباره کلاس بازیشو به همه ثابت کرد. آفرین اله.
گلها:
همونطور که دوستمون پوریا هم قبل بازی گفته بود عمق دفاع هدف اصلی یووه تو این بازی بود و کونته روش خوبی رو انتخاب کرده بود. ماتری تو این بازی از عمق دفاع حرکت میکرد و پاسایی هم که داده میشد اکثرا از عمق بود. حربه دوم یووه تو این بازی نفوذ از سمت راست بود که رو هر دو روش هم با اصرار زیادی که انجام دادن به گل رسیدیم. دفاع اینتر خیلی کنده و اشتباهای عجیبی میکنه. چیوو و ناگاتومو بدترین بازیکنای زمین بودن که باعث باخت تیمشون شدن هرچند لوسیو هم از روزای اوجش خیلی دوره.
گل اول: تو یکی از صحنه هایی که ناگاتومو نفوذ کرده بود لیختشتاینر خیلی خوب حرکت کرد و با سانتر زمینیش ماتری رو صاحب توپ کرد تا تو ریباند ووچینچ گل اولو بزنه.
گل اینتر: باید یه نمه کیلینی رو رو اسن گل مقصر بدونیم که تو اون صحنه حضور نداشت. شوت مایکون هم کمونه کرد و بوفون هم کاری از دستش برنمیومد. شانس و خلاقیت فردی اسنایدر و مایکون و اشتباه کیلینی باعث این گل شد
گل دوم: مارکیزیو بازم تو فضای کوچیک قشنگ عمل کرد و با یک و دویی که انجام شد مدافع اینتر راحت جا موند و با ضربه بغل پای دقیق دروازه رو باز کرد.
مربی:
کونته یه تاکتسینه و تو مسائل تاکتیکی سطحش خیلی بالاتر از رانیریه البته ابزار بهتری هم نسبت به اینتر داره. تعویضای کونته تماما برنامه ریزی شده بودن و بازیکنایی که به زمین اومدن وظایف خودشونو خوب اجرا کردن. هرچند این دیر تعویض کردنارو من هنوز از ضعفای این مربی میدونم.
کوچ عالی بازیکنا از نار زمین و روحیه ای که بهشون میده باعث میشه تیم همیشه با 100٪ توانش بازی کنه و موفق بشه. امیدوارم این روحیه تا آخر فصل ادامه داشته باشه تا اله آخرین جامشو با یووه بگیره.
نمره بازیکنا:
هر چند ماتری به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد اما من ووچینیچ رو انتخاب میکنم:
BUFFON 6
BARZAGLI 7
BONUCCI 6.5
CHIELLINI 6
LICHTSTEINER 7.5
VIDAL 7
MARCHISIO 7
PIRLO 7.5
PEPE 6.5
VUCINIC 8
MATRI 7
DEL PIERO 6.5
ESTIGARIBIA 6
PATZIENZA -
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
سلام
من هم تبریک میگم !!!
بازی منطقی بود !
با اینکه بازی رو بردیم ولی به نظرم از نظر تاکتیک تیمی یکی از ضعیف ترین بازی های یوونتوس تو این فصل بود !!!
هر چند اگر ناداوری ها نبودند برد شیرین تری بدست می آوردیم !!!بعدا یه مقداری بیشتر در خدمت خواهم بود !
ساعت 2 امتحان دارم ....![]()
این برد رو به همه یوونتوسیا تبریک میگم..
الکس جان درسته این تیم نسبت به بازیایه امسالش یکم کمتر حمله کرد ولی اگه به سال قبل مقایسه کنیم تو بهترین بازیشونم انقدر با نظم بازی نمیکرد
امسال از بازیه یووه لذت میبرم..
دیدید گفتم مرکز دفاعشون غاره!!!!!!!!!!!!!
اون پنالتی هم تو همون غار انجام دادن..
یووه امسال فوق العادست.. نظم این تیم و کارهای ترکیبی اون جزو بهترین های دنیاست الان..
زنده باد یوونتوس تورین ایتالیا
زنده باد مردان یوونتوس
زنده باد آنتونیو کونته
و زنده باد دلپیرو
اینتر میلان ایتالیا 1
یوونتوس تورین ایتالیا 2
طرفدار یوونتوس بودن هم افتخاره که منم جزئی از هواداران این تیم هستم.
منم اين برد رو بهتون تبريك ميگم.
منطقي بازي كرديد و تو ادامه روند بردهاتون اينتررو هم برديد!
موفق باشيد
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[u]برد دیشب یووه مقابل اینتر رو اونم تو سن سیرو به همه ی طرفداران یووه تبریک میگم[/u]
واقعا خوشحالم که میبینم یووه دوباره به اون روزها رسیده
برد رو تبريك ميگم
كسي ميدونه ديشب يووه با چه سيستمي بازي ميكرد؟
لعنت به باعث و بانی این بغض
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)