مهاجم تیم رم، گفت که برای بازی این هفته تیمش مقابل میلان سرحال و آماده است. تونی که بازی مقابل یوونتوس آسیب دیده بود، پس از پشت سرگذاشتن دوران مصدومیت، باردیگر به ترکیب جیالوروسی بازگشته است و می خواهد با یک بازی خوب، سرمربی و هواداران را تحت تاثیر قرار دهد.
او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی باشگاه رم گفت:" من احساس خوبی دارم و سرانجام این فرصت را پیدا کردم تا همراه با بقیه اعضای تیم در یک دیدار تمرینی حضور پیدا کنم. من با اشتیاق زیادی تمرین کردم و منتظرم این هستم که ببینم سرمربی تیم برای دیدار مقابل میلان چه تصمیمی می گیرد.
در طول تمرین، با دانیه له (دروسی) سر به سر می گذاشتیم. او می گفت که من نمی توانم گلزنی کنم اما من یک گل از پشت سر زدم و او گفت که اگر بتوانم همچین گلی را در المپیکو به ثمر برسانم، جمعیت منفجر خواهد شد. این گونه مسابقات فوق العاده هستند به همین دلیل هر بازیکنی می خواهد در آن حضور داشته باشد. جو باشکوهی خواهد بود و من امیدوارم که نتیجه خوبی در روسونری به دست بیاوریم."
تیم رده سومی رم، شنبه شب در المپیکو میزبان تیم میلان، تیم دوم جدول رده بندی است.

لئوناردو : می خواهیم رم را ببریم
سایت گل- لئوناردو، مربی جوان میلان آماده است تا با شکست رم، به تعقیب اینتر در جدول رقابتهای سری آ ادامه دهد.
این مربی برزیلی در صحبتهایی به سران مطبوعات گفت:« ما به کسب پیروزی در دیدار فردا شب فکر می کنیم. نمی توانیم بدون فکر کردن به نتیجه نهایی این دیدار که می بایست به نفع ما تمام شود، روانه میدان شویم.باید در نظر داشته باشیم که ما سه امتیاز از رم جلوتریم و پس از اینتر در رده دوم قرار داریم. شنبه شب فرصت مناسبی برای ماست که راجع به پیروزی و موفقیت فکر کنیم.»
این در حالی است که نگرانی هایی است در مورد مصدومان تیم روسونری وجود داشت . آمانتینو مانسینی قادر به همراهی روسونری دردیدار مقابل رم نخواهد بود ولی لئوناردو در صحبتهایی اعلام کرد که رونالدینیو به روزهای اوجش بازگشته است.
مربی جوان میلان ادامه داد:« رونالدینیو روز جمعه مثل سایر بازیکنان تیم آماده بود. او یکی از بازیکنان کلیدی تیم ماست و جایگاه مثبت و خوب کنونی او، نتیجه روزهای سخت است.در مورد مانسینی هم باید بگویم که او احساس خستگی زیادی در طول هفته داشت پس ما به او فرصت می دهیم تا به روزهای اوجش بازگردد. درمورد پاتو هم باید بگویم که شرایط او آن طور که فکر می کردیم، نیست و می بایست شرایط او را زیر ذره بین بگیریم.»

گالیانی : توتی کاملترین بازیکن ایتالیا
سایت گل- آدریانو گالیانی،نایب رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی از تلاشهایش برای به خدمت گرفتن فرانچسکو توتی، کاپیتان رم پرده برداشته و اعلام کرده که به نظر او توتی کامل ترین بازیکن ایتالیایی است.
او در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که دو تیم جلوروسی و روسونری می بایست به آنچه که تا اینجا و در کورس قهرمانی کسب کرده اند افتخار کنند، با وجودی که اینتر همچنان در صدر جدول رقابتها قرار دارد.
نایب رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی به تی ام دبلیو گفت:« میلان همچنان نسبت به فتح اسکودتو امیدوار است،این در حالی است که 4 امتیاز میان ما و اینتر فاصله می باشد. هم ما و هم تیم رم می بایست از جایگاه کنونی مان در جدول رقابتها راضی باشیم.»
گالیانی درپایان صحبتهایش در مورد توتی گفت:« توتی؟ ما بارها سعی کردیم تا او را به رختکن میلان بیاوریم.به نظر من او کاملترین بازیکن ایتالیایی است و پس از او نیز ده روسی و پیرلو در لیست کاملترینها می باشند.»
توتی بالاتر از رونالدینیو قرار گرفت
به گزارش خبرگزاري فارس در شرايطي كه امشب (شنبه) رم و ميلان در هفته بيستوهفتم به مصاف هم ميروند، روزنامه مسجرو اقدام به مقايسه بازيكنان گلزن و هجومي دو تيم كرده كه در اين ميان توتي با مجموع 1231 دقيقه بازي در فصل جاري، توانسته 10 گل بزند و 3 پاس گل نيز بدهد و در اين ميان توانسته ركورد تقريبي هر 94.69 دقيقه يك گل زده يا پاس گل را بدست آورد.
در اين فهرست پس از وي، رونالدينيو، هافبك برزيلي آ.ث ميلان صاحب رده دوم است. وي با وجودي كه در مجموع 1758 دقيقه بازي كرده، توانسته 6 گل بزند و 12 پاس گل نيز دهد. به عبارت ديگر هر 97.67 دقيقه قادر به انجام گلزني يا دادن پاس گل شده است.
كلاسيان هونتلار، مهاجم آ.ثميلان در مدت 592 دقيقه براي روسونريها به ميدان رفته است. وي در اين مدت 6 گل زده؛ اما پاس گلي نداشته است. وي هر 98.69 دقيقه قادر به يكي از دو كار گلزني و يا پاس گل شده است.
فهرست آماري اين دو تيم به شرح زير است:
1- فرانچسكو توتي، آ.اس.رم، مجموع زمان بازي: 1231 دقيقه، گل زده: 10، تعداد پاسگل: 3، ميانگين گل زده و پاس گل: هر 94.69 دقيقه
2- رونالدينيو، آ.ثميلان، مجموع زمان بازي: 1758 دقيقه، گلزده:6، پاسگل: 12، ميانگين گل زده و پاس گل: هر 97.67 دقيقه
3- كلاسيانهونتلار، آ.ثميلان، مجموع زمان بازي: 592 دقيقه، گلزده: 6، پاسگل: - ، ميانگين گلزده و پاسگل: هر 98.67
4- ماركو بوريلو، آ.ثميلان، مجموع زمان بازي: 1178، گلزده: 8، پاسگل: يك، ميانگين گلزده و پاس گل: هر 130.9 دقيقه
5- آلكساندر پاتو، آ.ثميلان، مجموع زمانبازي: 1633 دقيقه، گلزده:12، پاسگل: -، ميانگين گلزده و پاسگل : هر 136.1 دقيقه
6- ميكرو وچيچينج، آ.اسرم، مجموع زمان بازي:1791 دقيقه، گلزده:6، پاس گل:4، مجموع گلزده و پاسگل: هر 179.1 دقيقه
7- ماتئو بريجي، آ.اس.رم، مجموع زمان بازي: 1161 دقيقه، گلزده: 4، پاسگل: يك، ميانگين گلزده و پاسگل: هر 232.2 دقيقه
8- كلارنس سيدورف، آ.ثميلان، مجموع زمانبازي: 1364 دقيقه، گلزده: 3، پاسگل: يك، ميانگين گلزده و پاسگل: هر 341 دقيقه
9- سيمونه پروتا، آ.اسرم، مجموع زمانبازي: 1752 دقيقه، گلزده: 4، پاس گل: يك، ميانگين گلزده و پاسگل: هر 350.4 دقيقه
10- لوكاآنتونيوني، آ.ثميلان، مجموع زمانبازي: 704 دقيقه، گلزده: -، پاسگل: 2، ميانگين گلزده و پاسگل: هر 352 دقيقه