Design & Developed BY Patira

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 85

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Spaletti
    بازیکن محبوب
    Captain Franceso Totti
    اسم واقعی شما
    Elyas

ItaliaPersepolisRoma

تشکر ها
    173
    تشکر شده 388 در 83 پست

Jadid نشان ویژه کمیته ملی المپیک ایتالیا برای کاپیتان توتی

فرانچسكو توتی كاپیتان رم، به دلیل اینكه تمام دوران حرفه‌اش را در تیم رم سپری كرد از سوی كمیته المپیك ایتالیا نشان ویژه‌ای دریافت كرد. او بعد از دریافت این نشان در مصاحبه‌ای علاقه قلبی‌اش را به تیم رم بار دیگر ابراز كرد. او در سایت اختصاصی‌اش نوشت:«من از كمیته ملی المپیك به دلیل اعطای این نشان از صمیم قلب تشكر می‌كنم، دریافت این جایزه برای من بسیار پرمعنا بود. من این نشان را به این دلیل گرفتم كه تمام دوران حرفه‌ام را صرف شهرم رم كردم. حس تعلق من به رم شخصیت من را در این سال‌ها شكل داد و باعث قوی‌تر شدن من شد. همه چیزهایی كه من در جهان به آن عشق می‌ورزم در این شهر قرار دارد.»

در حالی كه تنها یك هفته به پایان رقابت‌های سری آ باقیمانده رم در دو امتیازی اینتر قرار دارد و هنوز اندك امیدی به قهرمانی برای آنها باقی مانده است. «من تمام تمركزم را گذاشته‌ام تا در بازی هفته آینده در مقابل كیه وو بهترین بازیم را انجام دهم. این آخرین بازی ما در این فصل خواهد بود و من می‌خواهم تمام تلاشم را برای پیراهن رم و هواداران انجام دهم.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ________

ویرایش شده توسط مدیریت : لطفا از تبلیغ آدرس وبلاگ یا سایت خود در سایت پرهیز کنید و منبع رو به صورت لینک در متن قرار دهید!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را مطالعه فرمایید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط Gladiature_Roma : 05-13-2010 در ساعت 16:49

2. کاربر روبرو از پست مفید elyas_totti تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Bia Inja تونی در مقابل میلان به میدان خواهد رفت

مهاجم تیم رم، گفت که برای بازی این هفته تیمش مقابل میلان سرحال و آماده است. تونی که بازی مقابل یوونتوس آسیب دیده بود، پس از پشت سرگذاشتن دوران مصدومیت، باردیگر به ترکیب جیالوروسی بازگشته است و می خواهد با یک بازی خوب، سرمربی و هواداران را تحت تاثیر قرار دهد.
    او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی باشگاه رم گفت:" من احساس خوبی دارم و سرانجام این فرصت را پیدا کردم تا همراه با بقیه اعضای تیم در یک دیدار تمرینی حضور پیدا کنم. من با اشتیاق زیادی تمرین کردم و منتظرم این هستم که ببینم سرمربی تیم برای دیدار مقابل میلان چه تصمیمی می گیرد.
    در طول تمرین، با دانیه له (دروسی) سر به سر می گذاشتیم. او می گفت که من نمی توانم گلزنی کنم اما من یک گل از پشت سر زدم و او گفت که اگر بتوانم همچین گلی را در المپیکو به ثمر برسانم، جمعیت منفجر خواهد شد. این گونه مسابقات فوق العاده هستند به همین دلیل هر بازیکنی می خواهد در آن حضور داشته باشد. جو باشکوهی خواهد بود و من امیدوارم که نتیجه خوبی در روسونری به دست بیاوریم."
    تیم رده سومی رم، شنبه شب در المپیکو میزبان تیم میلان، تیم دوم جدول رده بندی است.

لئوناردو : می خواهیم رم را ببریم

سایت گل- لئوناردو، مربی جوان میلان آماده است تا با شکست رم، به تعقیب اینتر در جدول رقابتهای سری آ ادامه دهد.
    این مربی برزیلی در صحبتهایی به سران مطبوعات گفت:« ما به کسب پیروزی در دیدار فردا شب فکر می کنیم. نمی توانیم بدون فکر کردن به نتیجه نهایی این دیدار که می بایست به نفع ما تمام شود، روانه میدان شویم.باید در نظر داشته باشیم که ما سه امتیاز از رم جلوتریم و پس از اینتر در رده دوم قرار داریم. شنبه شب فرصت مناسبی برای ماست که راجع به پیروزی و موفقیت فکر کنیم.»
    این در حالی است که نگرانی هایی است در مورد مصدومان تیم روسونری وجود داشت . آمانتینو مانسینی قادر به همراهی روسونری دردیدار مقابل رم نخواهد بود ولی لئوناردو در صحبتهایی اعلام کرد که رونالدینیو به روزهای اوجش بازگشته است.
    مربی جوان میلان ادامه داد:« رونالدینیو روز جمعه مثل سایر بازیکنان تیم آماده بود. او یکی از بازیکنان کلیدی تیم ماست و جایگاه مثبت و خوب کنونی او، نتیجه روزهای سخت است.در مورد مانسینی هم باید بگویم که او احساس خستگی زیادی در طول هفته داشت پس ما به او فرصت می دهیم تا به روزهای اوجش بازگردد. درمورد پاتو هم باید بگویم که شرایط او آن طور که فکر می کردیم، نیست و می بایست شرایط او را زیر ذره بین بگیریم.»

گالیانی : توتی کاملترین بازیکن ایتالیا

سایت گل- آدریانو گالیانی،نایب رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی از تلاشهایش برای به خدمت گرفتن فرانچسکو توتی، کاپیتان رم پرده برداشته و اعلام کرده که به نظر او توتی کامل ترین بازیکن ایتالیایی است.
    او در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که دو تیم جلوروسی و روسونری می بایست به آنچه که تا اینجا و در کورس قهرمانی کسب کرده اند افتخار کنند، با وجودی که اینتر همچنان در صدر جدول رقابتها قرار دارد.
    نایب رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی به تی ام دبلیو گفت:« میلان همچنان نسبت به فتح اسکودتو امیدوار است،این در حالی است که 4 امتیاز میان ما و اینتر فاصله می باشد. هم ما و هم تیم رم می بایست از جایگاه کنونی مان در جدول رقابتها راضی باشیم.»
    گالیانی درپایان صحبتهایش در مورد توتی گفت:« توتی؟ ما بارها سعی کردیم تا او را به رختکن میلان بیاوریم.به نظر من او کاملترین بازیکن ایتالیایی است و پس از او نیز ده روسی و پیرلو در لیست کاملترینها می باشند.»

توتی بالاتر از رونالدینیو قرار گرفت

به گزارش خبرگزاري فارس در شرايطي كه امشب (شنبه) رم و ميلان در هفته بيست‌وهفتم به مصاف هم مي‌روند، روزنامه مسجرو اقدام به مقايسه بازيكنان گلزن و هجومي دو تيم كرده كه در اين ميان توتي با مجموع 1231 دقيقه بازي در فصل جاري، توانسته 10 گل بزند و 3 پاس گل نيز بدهد و در اين ميان توانسته ركورد تقريبي هر 94.69 دقيقه يك گل زده يا پاس گل را بدست آورد.

در اين فهرست پس از وي، رونالدينيو، ‌هافبك برزيلي آ.ث ميلان صاحب رده دوم است. وي با وجودي كه در مجموع 1758 دقيقه بازي كرده، توانسته 6 گل بزند و 12 پاس گل نيز دهد. به عبارت ديگر هر 97.67 دقيقه قادر به انجام گلزني يا دادن پاس گل شده است.
    كلاس‌يان هونتلار، مهاجم آ.ث‌ميلان در مدت 592 دقيقه براي روسونري‌ها به ميدان رفته است. وي در اين مدت 6 گل زده؛ اما پاس گلي نداشته است. وي هر 98.69 دقيقه قادر به يكي از دو كار گلزني و يا پاس گل شده است.
    فهرست آماري اين دو تيم به شرح زير است:

1- فرانچسكو توتي، آ.اس.رم، مجموع زمان بازي: 1231 دقيقه، گل زده: 10، تعداد پاس‌‌گل: 3، ميانگين گل زده و پاس‌ گل: هر 94.69 دقيقه

2- رونالدينيو، آ.ث‌ميلان، مجموع زمان بازي: 1758 دقيقه، گل‌زده:6، پاس‌گل: 12، ميانگين گل‌ زده و پاس گل: هر 97.67 دقيقه

3- كلاس‌يان‌هونتلار، آ.ث‌ميلان، مجموع زمان بازي: 592 دقيقه، گل‌زده: 6، پا‌س‌گل: - ، ميانگين گل‌زده و پاس‌گل: هر 98.67

4- ماركو بوريلو، آ.ث‌ميلان، مجموع زمان بازي: 1178، گل‌زده: 8، پاس‌گل: يك، ميانگين گل‌زده و پاس گل: هر 130.9 دقيقه

5- آلكساندر پاتو، آ.‌ث‌ميلان، مجموع زمان‌‌بازي: 1633 دقيقه، گل‌زده:12، پاس‌گل: -، ميانگين گل‌زده و پاس‌گل : هر 136.1 دقيقه

6- ميكرو وچيچينج، آ.اس‌رم، مجموع زمان‌ بازي:1791 دقيقه، گل‌زده:6، پاس‌ گل:4، مجموع گل‌زده و پاس‌گل: هر 179.1 دقيقه

7- ماتئو بريجي، آ.اس.رم، مجموع زمان بازي: 1161 دقيقه، گل‌زده: 4، پاس‌گل: يك، ميانگين گل‌زده و پاس‌گل: هر 232.2 دقيقه

8- كلارنس‌ سيدورف، آ.ث‌ميلان، مجموع زمان‌بازي: 1364 دقيقه، گل‌زده: 3، پاس‌گل: يك، ميانگين گل‌زده و پاس‌گل: هر 341 دقيقه

9- سيمونه پروتا، آ.اس‌‌رم، مجموع زمان‌بازي: 1752 دقيقه، گل‌زده: 4، پاس‌ گل: يك،‌ ميانگين گل‌زده و پاس‌گل: هر 350.4 دقيقه

10- لوكا‌آنتونيوني، آ.ث‌ميلان، مجموع زمان‌بازي: 704 دقيقه، گل‌زده: -، پاس‌گل: 2، ميانگين گل‌زده‌ و پاس‌گل: هر 352 دقيقه

ویرایش توسط feri71 : 03-06-2010 در ساعت 13:33

4. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    آنچلوتی - لئوناردو
    بازیکن محبوب
    کاکا - پیرلو
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilanRealMadrid

تشکر ها
    136
    تشکر شده 162 در 61 پست

VS نمیدونم خبر داری یا نه؟اینجوری که در وبلاگ acmilan.blogfaاومده مثل اینکه بازی میلان و رم پخش نمیشه و میخوان بازی بارسلونا رو پخش کنن.ازت می خوام که اگه زنگ نزدی زنگ بزنن و تقاضای پخش بازی میلان رو بکن.به دوستان تو سایت هم بگو.
    ايميل شبكه سه sima3@irib.ir

پيامك شبكه سه 300003 و 200090

شماره تلفنها
    22044027-021
    22021955-021
    2021901-021

22055717-021

22055025-021

221683958-021

2781-021 به این حتما زنگ بزنین پیغام گیر هست

صندوق پستی 19395-3334

مسئوول ورزش شبكه سه اقاي ذكايي
    حسین 2014

کسی تشنه تشکر کردن نیست ، ما متعجب از دزدی فرهنگی هستیم.
    کسی که از سایت Azzurri.ir متن کپی میکنه ، نشونه ی فرهنگشه که اون متن رو به اسم خودش انتشار میده.
    برادر دزد من ، بابت اون متنی که به اسم خودت زدی ، ساعت ها وقت گذاشته شده

اولین و بزرگترین سایت هواداران ایتالیا در ایران

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

تساوی منصفانه ....

دو تیم رم و میلان شب گذشته در ورزشگاه المپیکو به مصاف هم رفتند و در پایان تیمی موفق نشد قفل در بازه ی حریف را باز کند!
    اگر میلان موفق به کسب سه امتیاز در المپیکو م یشد شاید رم امیدی برای نایب قهرمانی هم نداشت و اگر رم پیروز از میدان خارج میشد دو تیم پایتخت نشین و میلانی هم امتیاز یکدیگر میشدند و رقابت حتی برای قهرمانی بین اینتر،رم و میلان به اوج میرسید!
    کلودیو رانیری سرمربی موفق این فصل رم هم دست به ریسک نزد و شاید بتوان گفت تیم را برای برد به زمین نفرستاد و با توجه به بازگشت گلادیاتور توتی در چند روز آینده، چشم به کسب امتیازات ممکن داشت!
    به هر حال بازی با سوت داور جوان و عادل تاگلیاونتو آغاز شد! بازی در بیست دقیقه ی اول متعادل بود و بیشتر توپ در میانه ی میدان بود. تا اینکه اولین خطر روی پاس رونالدینیو به آنتونینی بود که آنتونینی هم با یک ضربه ی نه چندان با دقت توپ را به خارج فرستاد اما با این شوت بود که به طوری یخ بازی آب شد! در دقیقه ی 27 ریسه اولین و آخرین اشتباه بزرگ خود را انجام داد و در محوطه ی شش قدم توپ را به پای خوان کوباند که خوشبختانه خطر بزرگی برای دربازه ی سرجیو به حساب نیامد! یک دقیقه بعد بازهم رونالدینیو این بار توپ را برای بوریلو فرستاد که مارکو ی 28 ساله این توپ را به بیرون زد!
    دقایقی بعد از ضربه ی بوریلو بود که متیئو فلامینی روی کاپیتان رم خطا انجام داد که از داور میدان کارت زرد دریافت کرد! شاید جالب ترین صحنه ی نیمه اوّل دقیقه ی 33 بود که دروسی در سه صحنه،سه توپ را از مهاجمان میلان از جمله رونالدینیو و بوریلو گرفت!
    در دقیقه ی 38 هم برخورد دو ملی پوش هم نام ایتالیایی با کارت زرد دنیله ی میلانی همراه بود. در این نیمه بوردیسو هم به دلیل خطا روی زانوی بوریلو از تاگلیاونتو کارت زرد دریافت کرد که ضربه ی ایستگاهی میلانی در چار چوب دربازه نبود!
    بعد از پانزده دقیقه استراحت نیمه ی دوم آغاز شد که این بار میرکو ووچینیچ با زهم با برخورد به مدافع راست میلان از ناحیه ی زانوی چپ آسیب دید و چند دقیقه ای بیرون از زمین بود که خوشبختانه مشکلی برای کاپیتان مونته نگرو پیش نیامد و میرکو توانست به بازی ادامه دهد!
    هنگامی که رم ده نفره بازی را دنبال میکرد فلامینی پاس خوب لوکا آنتونینی را از دهانه ی دربازه ی رم به بیرون زد و ثابت کرد که در گل زنی هیچ مهارتی ندارد. اما صحنه ای که شاید بیشتر بیننده ها را به وجد آورده بود شوت بوریلو بود! بوریلو با عبور از تکل بلند خوان دوس سانتوس ضربه ی محکمی به سمت سرجیو شلیک کرد که ژولیو سرجیوی برزیلی در کمال شایستگی توپ را به کرنر فرستاد! از این گونه صحنه ها از دربازه بان توانمند رم در این فصل زیاد دیده شده بود از جمله بازی مقابل لاتزیو،فیورنتینا و ...
    در دقیقه ی 57 مسابقه لوکا تونی با تشویق تیفوسی های با غیرت رمی به جای ژولیو سزار باپتیستایی به میدان آمد که تاثیر چندانی روی روند مسابقه نداشت به جز شوت آرامی که در نیمه ی اول زده بود.
    چند دقیقه بعد تیاگو سیلوا روی تونی مرتکب خطا شد که قبل از ضربه ی پیزارو به توپ،کاپیتان آمبروزینی به جلو پرید و موقعیت را از رم گرفت. در دقیقه ی 70 ژولیو سرجیو با خروج از دروازه توپ هونتلار را به طور ناقص دفع کرد اما در برگشت بازهم ضربه ی تکنیکی کلاس یان هونتلار را مهار کرد! در این دقیقه لئوناردو دست به دو تعویض زد که آباته و بکهام را به ترتیب به جای آنتونینی و فلامینی به میدان فرستاد تا بلکه بتوانند با بازی سازی دروازه ی رم که طلسم شده بود را بگشایند!
    رم هم بالاخره دست به حمله ای جدی زد و با همکاری تونی،ریسه سانتری تماشایی روی سر میرکو فرستاد که ضربه ی سر بازیکن شماره 9 رم با اختلاف اندکی از کنار دروازه ی آبیاتی به بیرون رفت تا تمام رمی ها افسوس بخورند!
    دقیقه ی 77 هم فیلیپو اینزاگی به جای بوریلو روانه ی میدان شد تا میلان سه تعویض خود را انجام داده باشد در صورتی که رانیری اعتقادی به تعویض نداشت و بعد از آمدن تونی،با وجود گرم کردن مکسز و موتا و چرچی،هیچ کدام از این سه به بازی نیامدند!!
    در این دقایق کارگردان ایتالیا به دلیل افت نسبی بازی،بیشتر ساق های خسته و اندکی مصدوم دروسی را به نمایش میگذاشت که دروسی با تعصب کامل خود به پیراهن رم،90 دقیقه برای رم بازی کرد.
    بعد از کارت زرد پیزارو نوبت به ضربه ی سر رونالدینیو رسید که این موقعیت هم بسیار خطرناک بود و اگر در چاچوب بود شاید این بار سرجیو مغلوب هموطن خود میشد!
    روزلا سنسی و همسرش در کنار هم این بازی را از نزدیک تماشا میکردند و آدریانو گالیانی هم برای تماشای دیدار حساس دو تیم به پایتخت سفر کرده بود.
    دقیقه 90 مسابقه دروسی اشتباه بدی انجام داد و توپ را احظه ای گم کرد و همین کافی بود تا پیرلو از او توپ ربایی کند و سانتری روی سر هونتلار بفرستد که خوشبختانه هونتلار از این توپ باد آورده هم استفاده نکرد! البته مهاجم هلندی اعتقاد داشت که ملی پوش آرژانتینی رم بیش از حد پایش را بالا آورده بود!
    پیرلو هم در دقایق پایانی از داور کارت گرفت تا از غافله عقب نماند!
    تاگلیاونتو بر خلاف نیمه اول که وقت اضافه ای منظور نکرد،سه دقیقه برای نیمه دوم اعلام کرد! در آخرین دقایق بازی باز هم پیزارو بود که با پاس هوشمندانه ی خود ریسه را صاحب توپ کرد تا این شیر نروژی شوت های سرکش خود را بزند! آبیاتی این توپ را هم به کرنر فرستاد در صورتی که اگر لحضه ای غفلت میکرد شوت جان آرنه ریسه،همانند شوت دروسی به یوونتوس دربازه را میشکافت و رم سه امتیاز شیرین از این بازی به دست می آورد! خوان هم این کرنر را با ضربه ی سر نسبتا" خوب خود به بیرون زد تا سوت پایان مسابقه ی حساس دو تیم به صدا در آید و امتیاز ها تقسیم شود و همچنان فاصله ی سه امتیازی بین رم و میلان برقرار باشد! بعد از بازی هم خوان و رونالدینیو پیراهن های خود را به رسم همیشگی تعویض کردند! دو برزیلی که به گفته ی دونگا یکی از آن ها دیگر به تیم ملی دعوت نخواهد شد اما دیگری شماره ی 4 و فیکس برزیل در جام جهانی آفریقای جنوبی خواهد بود!
    نتیجه این بازی حد اقل برای رمی که مایل به پیروزی نبود منصفانه بود و باید دید که آیا رم به میلان میرسد یا خیر!!!؟
    ترکیب رم: سرجیو-خوان-بوردیسو-ریسه-کاستی-پیزارو-تادی-دروسی-پروتا-ووچینیچ-باپتیستا(تونی)
    ترکیب میلان: آبیاتی-نستا-سیلوا-بونرا-آنتونینی(آباته)-فلامینی(بکهام)-رونالدینیو-پیرلو-آمبروزینی-هونتلار-بوریلو(اینزاگی)

نویسنده : رضا الیاسی

7. 2 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

فرانچسکو توتی و آتزوری!؟

باز هم داستان فرانچسکو توتی و تیم ملی ایتالیا ، تنها 93 روز به آغاز مسابقات جام جهانی 2010 در آفریقا باقی مانده است و هنوز مشخص نشده که آیا توتی پس از 3 سال و نیم دوری از تیم ملی تصمیم به بازگشت دارد یا خیر!؟
    پس از جام جهانی 2006 ، سردسته گرگها به دلیل نا آمادگی شرایط جسمانی اش از تیم ملی ایتالیا کناره گیری کرد ، کاپیتان توتی در مصاحبه های خود اعلام کرد که در صورت آماده بودن در سال 2007 به تیم ملی ایتالیا باز خواهد گشت ، اما بت شهر رم پیش بینی یک مقوله مهم در فوتبال را نکرده بود و آنهم چیزی نبود جز مصدومیت!
    پس از شروعی طوفانی در فصل 2007 – 2006 در رم و به ثمر رساندن 26 گل (در 35 بازی) در سری آ و انتخاب شدن به عنوان بهترین گلزن اروپا و بدست آوردن کفش طلایی یوفا ، مصدومیت های سنگین یکی پس از دیگری به مصاف فرانچسکو آمد ، با اتمام دوره مصدومیت اول ، پسرک طلایی تنها برای چند ماه فرصت حضور در میادین را داشت و باز هم مصدومیتی دیگر گریبان گیر او میشد! کاپیتان توتی یورو 2008 را از دست داد ، جام کنفدراسیون ها را از دست داد ، از تیم ملی دور شد ، اما در طی این سالها هیچ موقع جای خالی او پر نشد! نبود خلاقیت در تیم ملی ، باعث شده بود تا عدم حضور بازیکنی چون توتی در تیم ملی ایتالیا حس شود ، چرا که الکس دل پیرو در یورو 2008 نتوانست خلاقیت را به تیم ملی ایتالیا بازگرداند!!
    اما امروز توتی در خصوص بازگشت به تیم ملی ایتالیا میگوید:"بازگشت به آتزوری!؟ من پاسخ مطمئنی ندارم ، زیرا من درباره این موضوع با سرمربی تیم صحبت نکرده ام! باید وضعیت جسمانی ام را ارزیابی کنم و سپس منتظرم بمانم تا در صورتی که به من احتیاج داشتند به آنها ملحق شوم!"
    فرانچسکو توتی که در برلین و در سال 2006 موفق شد با غلبه بر تیم ملی فرانسه در ضربات پنالتی ، جام جهانی را بالای سر خود ببرد ، در پایان گفت:"بالای سر بردن جام جهانی ، بهترین احساس در تمام دنیاست!"
    با این مصاحبه توتی روشن میشود که او خواهان حضور در تیم ملی ایتالیاست ، و مصاحبه های لیپی هم هیچ گاه بر عدم حضور فرانچسکو توتی در تیم ملی ایتالیا دلالت نداشته است. بازیکنانی جوانی چون جوزپه روسی ، جیووینکو ، ماریو بالوتلی نتوانستند رضایت مارچلو لیپی را جلب کنند و همین امر باعث شده تا در صورت آماده بودن توتی در ماه های آینده و حضور درخشان در سری آ و کوپا ایتالیا به حضور او در جام جهانی 2010 آفریقا در قالب پیراهن شماره 10 لاجوردی پوشان خوش بین باشیم!

9. 3 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

خبرهایی از رم

خداحافظی پیزارو
    هافبک خلاق رم می‌گوید: "ما خسته نیستیم و باید به موفقیت‌هایمان ادامه دهیم". دیوید که تا سال 2013 با رم قرارداد دارد از بازنشستگی‌اش هم حرف می‌زند: فوتبالم را در تیم زادگاهم سانتیاگو واندررز به پایان خواهم رساند.
    پیزارو که در سال 2005 از فوتبال ملی خداحافظی کرد، اکنون بعد از رسیدن شیلی به جام جهانی، بازگشت خودش به این تیم را کار درستی نمی‌داند.
    "بعد از ناکامی در رفتن به جام جهانی برای بار دوم، احساس کردم که شرایط خوبی ندارم و خداحافظی کردم؛ و حالا که تیم کشورم حضورش را در آفریقای جنوبی قطعی کرده، فکر می‌کنم ناعادلانه است که به تیم ملی بازگردم".

سیسینیو: از ترک مادرید و پیوستن به رم خوشحالم!
    دفاع راست سائوپائولو در بین سالهای 2005 و 2007 برای رئال مادرید بازی می‌کرد و اکنون در مورد آن دوران و جو بدی که توسط بازیکنان اسپانیایی در مادرید بوجود آمده بود، صحبت می‌کند. سی سی فاش می‌کند که "کاپیتان تیم رائول، اتفاقات رختکن را به روزنامه‌ها می‌کشاند. وقتی از رئال مادرید به رم رفتم، رائول گفت: او دیوانه است که مادرید را ترک می‌کند. بعد از رفتن روبرتو کارلوس و رونالدو از مادرید، برزیلی‌ها جایگاهشان را در رئال از دست دادند و من هم احساس یک زندانی را داشتم". بازیکن برزیلی اضافه می‌کند که "الان هم جو بدی بر علیه خارجی‌ها در رئال وجود دارد و کاکا الان کار بسیار مشکلی در چنین محیطی دارد.
    من نمی‌توانم در مورد این مسئله که رائول اخبار رختکن را لو می‌داد قضاوت کنم، اما رائول مصاحبه می‌کرد و می‌گفت: رونالدو چاق است و خوب بازی نمی‌کند!
    از اینکه مادرید را به مقصد رم ترک کردم خوشحالم، چون فکر می‌کنم در آن زمان جزئی از باشگاه نبودم. در مورد نبودن رائول در تیم ملی اسپانیا باید بگویم که در تیم ملی بازیکنانی جای دارند که شخصیت خوبی داشته باشند، که او این مشخصه را ندارد!".

پراده در لندن
    دانیل پراده در لندن به سر می‌برد و دیشب هم بازی آرسنال - پورتو را در ورزشگاه امارات از نزدیک تماشا کرد. گفته می‌شود او برای بررسی کردن وضعیت گالاس به لندن سفر کرده است. البته مدافع فرانسوی دیشب به علت مصدومیت غایب بود. قرارداد این ملی پوش فرانسوی در پایان فصل تمام می‌شود و او بازیکن آزاد خواهد بود، البته رمی‌ها برای فصل آینده دو نیاز اساسی دارند: یک بازیکن برای سمت چپ و یک مهاجم. به همین دلیل شاید پراده برای زیر نظر گرفتن بازی چند بازیکن پورتو، از جمله فالکائو، هالک و پریرا به لندن سفر کرده است. این 3 بازیکن پورتو به شدت مورد نظر باشگاه‌های بزرگ اروپا هستند.

مکسس و جدایی از رم؟
    بیست میلیون یورو برای قراردادی چهار ساله؟
    این درخواست از جانب مدافع فرانسوی رم می‌تواند منجر به جدایی او از رم شود. قرارداد این مدافع فرانسوی در سال 2011 به پایان می‌رسد و رمی‌ها می‌دانند که تیم‌های بزرگ اروپا به دنبال به خدمت گرفتن مدافع ارزشمندشان هستند.
    مهمترین مشتری این مدافع فرانسوی، یوونتوس است و با پیشنهادهای خوب برای جذب این بازیکن تلاش می‌کند. آنها پیشنهادات خوبی دارند که می‌تواند رمی‌ها را راضی کند. بیانکونری حاضر است 12 تا 15 میلیون یورو، به همراه مارونه یا دچلیه به رم پرداخت کند. پیوستن دچلیه می‌تواند به قدرت رم در سمت چپ اضافه کند و همچنین رمی‌ها پول کافی برای خرید یک هافبک راست و یک مدافع را هم به دست خواهند آورد.
    همچنین وکیل بریگی از علاقه‌مندی زنیت به موکلش سخن گفت و اضافه کرد که اولویت متئو با رم است.

شایعات در رم!
    به نظر می‌رسد رمی‌ها برای تغییرات در خط دفاعی برنامه‌های خاصی دارند و هر روز هم نام‌های جدیدی برای پیوستن به عناصر دفاعی رم به گوش می‌رسد. جدیدترین شایعه مربوط به پر نیلسون مدافع 190 سانتی‌متری هافنهایم آلمان است. قرارداد این 27 ساله‌ی سوئدی در پایان فصل به اتمام می‌رسد و این بازیکن می‌تواند به طور آزاد به تیم دیگری ملحق شود.
    مدافع مرکزی هافنهایم، از چند تیم سوئیسی و آلمانی پیشنهاد دارد و در ایتالیا هم مورد توجه لاتزیو قرار گرفته است.
    در مورد شایعه‌ی پیوستن هاسبه هافبک راست ژاپنی ولفسبورگ هم وکیل او اعلام کرده که موکلش از تیم های ایتالیایی پیشنهادات خوبی دارد و هاسبه می‌تواند در رم جای تادی یا پروتا را پر کند! این هافبک سابقه بازی در سیه‌نا را دارد.
    نکته جالب در مورد این شایعه هم آزاد شدن این بازیکن آسیایی در پایان فصل است! البته رمی‌ها در گذشته با صرف هزینه‌ی 15 میلیون یورویی اقدام به جذب گران‌قیمت‌ترین بازیکن آسیایی، ناکاتا از پروجا کردند که البته این عمل سود مالی بسیار خوبی نصیب رمی‌ها کرد.

11. کاربر روبرو از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

خبرهایی از رم!

لوکا و ستاره ی نقره ای
    بازیکن گلزن جیالوروسی برای کسب موفقیت‌های بزرگ با رم آماده است.می‌خواهم به تیم کمک کنم تا به فینال کوپا ایتالیا برسد و بعد آن را فتح کنیم!همچنین باید در سری آ حتما در بین سه تیم باشیم.من می‌خواهم در دربی مقابل لاتزیو گلزنی کنم،می‌خواهم هیجانش را احساس کنم!فقط وصف آن را شنیده ام و دوست دارم آن را تجربه کنم!
    امیدوارم که در پایان فصل رم من را به هر قیمتی بخواهد و یعنی من کارم را خوب انجام داده باشم.ضمنا اگر در رم خوب بازی کنم مسافر آفریقای جنوبی خواهم بود و این پیامد مهمی است.
    اسکاردینا:حضور در تیم اصلی چه حسی دارد!
    فیلیپو اسکاردینای هفده ساله که در اولین بازی‌اش برای رم در مقابل زسکا صوفیه موفق به گلزنی شد،تمرین با تیم بزرگسالان را یک انگیزه بزرگ می‌داند.گلزنی در صوفیه؟خیلی سریع اتفاق افتاد،گیج شده بودم.خاطره ی فوق العاده‌ای است.همیشه این اتفاقات نمی‌افتد،من خیلی خوش شانس بودم.همراهی تیم همیشه هیجان دارد.
    آدریانو تکان خورد!
    مهاجم تیم ملی برزیل و باشگاه فلامینگو که در هفته‌های اخیر مشکلات بسیاری را در کنار خود می‌بیند،در ساحل ریودوژانیرو با دستیار دونگا به صحبت پرداخت؛البته جزئیات این ملاقات فاش نشده است.البته احتمال دارد که امپراتور برای حفظ جایگاهش در تیم ملی برزیل از کادر فنی درخواست‌هایی کرده باشد.
    آدریانو در ساحل باراداتیوکا،تمرینات ویژه‌ای را برای کم کردن وزنش دنبال می‌کند.او همچنین به دنبال حل مشکلات شخصی‌اش هم هست.
    جانشین ریسه
    او مرد بازی‌های بزرگ است.فصل پیش در برابر میلان در جام یوفا به عنوان بازیکن برتر زمین انتخاب شد.دو ضربه آزاد فراموش نشدنی در پیراهن الجزایر در مقابل آرژانتین به ثمر رساند.مورد توجه بارسلونا قرار دارد.
    ما در مورد هافبک چپ پورت موث،نادر بلهاجی صحبت میکنیم.پمپی‌ها در وضعیت مالی اسفباری قرار دارند و باید بازیکنان مطرح خود را به فروش برسانند و شاید پراده به دنبال جذب هافبک چپ آنها باشد.این 27 ساله که سابقه بازی در لانس و لیون فرانسه را دارد از تیم‌های انگلیسی هم پیشنهاداتی دریافت کرده است.
    ابوئه؟نه!
    وکیل بازیکن ساحل عاجی آرسنال هر گونه تماس با مسئولان رم را برای جذب موکلش رد کرده و اضافه می‌کند:نمی‌دانم چرا این شایعات در ایتالیا منتشر می‌شود!ابوئه در لندن وضعیت خوبی دارد و از وضع فعلی اش راضی است و همین ترک آرسنال را برای او سخت می‌کند.
    همچنین ونگر سرمربی آرسنال اعلام کرده که علاقه ای برای از دست دادن گالاس ندارد و قصد دارد که بازیکنان باتجربه را در تیمش حفظ کند.البته ونگر اضافه می‌کند که ویلی در پایان فصل می‌تواند آزادانه در مورد سرنوشت خودش تصمیم گیری کند و او در صحبتی که با ما داشت،گفت قصد دارد در لندن بماند.

13. کاربر روبرو از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

AS Roma 3 - 3 Livorno
    جالوروسی در هفته بیست و هشتم مسابقات سری آ در یک دیدار فوق العاده حساس به مصاف تیم فوتبال لیورنو رفت که در پایان با نتیجه عجیب وغریب 3 بر 3 متوقف شد!
    با توجه به شکست اینتر و پالرمو ، همچنین تساوی یوونتوس این بهترین فرصت برای گرگهای شهر رم بود تا بتوانند خود را به 4 امتیازی صدر جدول برسانند!
    اما با این تساوی کار رم سخت تر شد! لیورنو در 27 بازی قبلی خودش تنها 17 گل به ثمر رسانده بود ، اما در بازی مقابل رم 3 گل به ثمر رساند! همچنین در بازی رفت دو تیم در ورزشگاه المپیکو این تیم لیورنو بود که پس از 60 سال توانست گرگها را در رم شکست دهد و همچنین اولین برد فصل خود را جشن گرفته بود!
    اما باز هم جالوروسی در بهترین مقطع و بهترین شرایط هدیه مورینهو تیمش را که 4 هفته است امتیازات را پس میزنند ، قبول نکردند و هدیه را باز نکرده پس فرستادند! البته این هدیه در شهر میلان به اینتر نرسید بلکه به همتای آنها یعنی آث میلان رسید!
    آث میلان تیمی است که در هفته های ابتدایی فصل وضعیت بسیار بدی داشت و لئوناردو به اخراج شدن محکوم شده بود! اما بازی رم و میلان در سن سیرو و برد 2 بر 1 تیم میلانی باعث شد تا این تیم از بحران خارج شود و با پیروزی در سانتیاگو برنابائو مقابل ستارگان میلیاردی مادریدی به روزهای خوش قدم بگذارند!
    جالوروسی میتواند از این فرصت ها استفاده کند و خود را به صدر جدول برساند ، تنها چیزی که باید انجام دهند این است که خود را باور کنند!

15. کاربر روبرو از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

رانیری : بازیکنان مقصر نیستند!

چکیده صحبت های سرمربی رم بعد از بازی با لیورنو
    واقعا خجالت آور بود،باید بیشتر مراقب می‌بودیم.بدترین بازیمان در لیگ بود!ناراحت کننده است که یک پنالتی را از دست دادیم.منز مفید بود و از او راضی هستم.یوونتوس به رتبه ی سوم فکر می‌کند و ما به رتبه ی اول!البته ما به فکر ارائه فوتبال استاندارد خودمان هستیم.می‌خواهیم به میلان و اینتر نزدیک شویم اما کار آسانی نیست چون هنوز نسبت به آنها چیزی کم داریم،اما تسلیم نمی‌شویم.بازیکنان من نهایت تلاششان را می‌کنند و ما هیجده بازی است که در لیگ شکست نخورده‌ایم و این مرا راضی می‌کند.اینتر به ما هدیه ای داد که نتوانستیم از آن استفاده کنیم.از بازیکنان راضی ام.از هواداران تشکر می‌کنم.برای اینتر و یووه در اروپا آرزوی موفقیت دارم.
    عذرخواهی دیوید
    هافبک موثر رم که در مقابل لیورنو یک ضربه پنالتی را از دست داد ناراحت است.برای پنالتی‌ که از دست دادم متاسفم.ما نتیجه را حفظ نکردیم و فکر نمی‌کردیم که اینقدر بدشانس باشیم و البته در مقابل داور اشتباه کردم و باید آرام تر می‌بودم.تیم سابقم اودینزه در این فصل اوضاع عجیبی دارد اما ما باید سریعا قوای خود را بازیابیم و به باز هم به برد برسیم.
    لوکا:رم مایوس نشده است
    مهاجم رم که توانست سومین گلش را با پیراهن جیالوروسی به ثمر برساند می‌گوید:رم هنوز به قهرمانی امید دارد.هنوز ده بازی دیگر باقی مانده است.ما ناامید نیستیم چون خوب بازی کردیم.فکر نمی‌کردم سه گل بخوریم اما دروازه بان و مدافعین ما اشتباهی مرتکب نشدند.باید از نو شروع کنیم و این امتیاز‌‌‌های از دست رفته را جبران کنیم.باید توانایی‌هایمان را ثابت کنیم و در بین سه تیم اول باشیم،البته رسیدن به اینتر زیبا خواهد بود!از اینکه نود دقیقه بازی کردم خوشحالم و دیگر در پاهایم دردی احساس نمی‌کنم.فقط باید در مقابل اودینزه خوب ظاهر شویم.

17. کاربر روبرو از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

بازگشت توتی

چکیده صحبت‌های کاپیتان در کوریره دلواسپرت
    سه شنبه ما یک بازی بزرگ بین صدرنشین ایتالیا و یکی از بزرگترین باشگاه‌های جهان دیدیم.آنجلوتی مربی چلسی انتظار داشت که اینتر با شیوه ایتالیایی بازی کند و دفاع کند و بعد به بازیسازی بپردازد و از ضد حمله‌ها استفاده کند اما این غلط بود.مورینیو تیمش را با یک سیستم تهاجمی وارد زمین کرد و با سه بازیساز،شاید هم بیشتر تفکراتش را در زمین پیاده کرد.تیمی بزرگ،قدرتمند از نظر فیزیکی و خظرناک در زمین دیدیم.مهاجمین آماده حمله بودند و خظ میانی اینتر دیوار محکمی در جلوی خط دفاعی بوجود آورده بود.چلسی به بن بست خورد و نتوانست بازی‌اش را ارائه دهد.اینتر با یک پیروزی بزرگ در لندن به جمع هشت تیم برتر اروپا راه یافت و من از عبور موفقیت‌آمیز اینتر ایتالیا از این مرحله راضی هستم.
    در سری آ جنگ بر سر اسکودتو،کسب سهمیه‌ی اروپایی و یا بقا همچنان ادامه دارد.از حالا تا پایان فصل همه‌ی بازی‌ها می‌تواند آبستن حوادث زیادی باشد و ما هم برای قهرمانی شانس داریم.من همچنان مشغول ریکاوری هستم و سعی می‌کنم در سریع‌ترین زمان ممکن به تیم بازگردم.البته که دوست دارم در خدمت تیم باشم اما این اتفاق در اواخر مارس یا اوایل آپریل می‌افتد.
    دی لاورنتیس:نقشی برای توتی نیست!
    رئیس ناپلی که به عنوان بهترین تهیه‌کننده فیلم‌های کمدی برای کریسمس در ایتالیا شناخته می‌شود،شایعه حضور توتی و همسرش را در یک فیلم سینمایی برای کریسمس سال آینده تکذیب کرد.البته دی لاورنتیس بارها از توانایی‌های توتی در بازیگری تمجید کرده اما این بار اعلام کرده که توتی بازیگر مورد نظرش برای ساخت فیلمش نیست.

19. کاربر روبرو از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده است .

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)