Design & Developed BY Patira

صفحه 57 از 259 نخستنخست ... 747555657585967107157 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

سسک: «وقتی مسی را داریم، هیچ حرفی برای گفتن باقی نخواهد ماند».

ابرگاس در دفاع از لئو مسی، بر این باور است که او به طور معمول به رکورد گلزنی خود بازمی گردد: «او بسیار متواضع است، همیشه همه چیز را برای تیم می خواهد و باشگاه را دوست دارد. چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».

مسی در سه بازی اخیر گلی به ثمر نرسانده است. ویکتوریا پلزن، سویا و گرانادا که بدون گلی از مسی سپری شد، این استدلال را ایجاد کرد که مسی از فرم خود دور شده است. برای سسک شکی وجود ندارد: «من هیچ دلیلی برای شک کردن به او ندارم. او هم سن من است، اگر کارهایی که او انجام می دهد را ببینید، فکر نمی کنم دوباره شاهد چنین پدیده ای باشیم. او در همه رقابت ها به جز جام جهانی موفق بوده است. او در هر بازی گلی به ثمر رسانده، موقعیت ایجاد کرده و همیشه در بازی حضور داشته است. او بازیکنی افسانه ای از نظر جسمی و ذهنی است. اگر شکی در مورد او وجود داشته باشد، من نمی دانم بقیه در مورد ما چه فکری خواهند کرد. من هرگز با بازیکنی مانند او جوان و در سطح حرفه ای بازی نکرده ام. او بازیکنی فروتن، بدون حاشیه، و همیشه در اختیار تیم است و باشگاه را دوست دارد». او همچنان اضافه کرد: «چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد».

شانس دیگری برای گرفتن توپ طلای مسی

در همان لحظه، هنگامی که از او درباره توپ طلای مسی پرسیده شد او گفت: «50 نفر از ما برای این جایزه نامزد شده اند. هیچ کس پنجمین نفر از پنجاه نفر را به یاد نمی آورد». او همچنین معتقد است: «من مطمئن هستم که مسی برنده خواهد شد. این برای او معنی خاصی دارد و با این حال می خواهد در بازی روز بعد رکورد گلزنی خود را افزایش دهد و این بسیار مهم است». فابرگاس با توجه به حضور خود در این فهرست و عدم وجود پدرو، والدز، یا بوسکتس، گفت: «این لیست بسیار عجیب است؛ من چگونه می توانم در آن برنده باشم، در حالی که من عملا تمام فصل گذشته را بازی نکردم؟».

انتقاد از خود پس از مسابقه در گرانادا

با توجه به بازی گرانادا (پیروزی 1-0) که او پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت به میدان آمده بود، درحالی بود که آن بازی بهترین بازی بارسا نبود، گفت: «حرکت توپ خیلی آهسته بود، ما جهت بازی را به اندازه کافی تغییر ندادیم؛ ما بازیکان زیادی در سمت راست داشتیم ولی توپ را به طور معمول در اختیار نداشتیم؛ بازی تحت کنترل ما بود». او همچنین بر فرم دفاعی بارسا تاکید داشت.او معتقد است که در بهترین وضعیت جسمی قرار دارد و احساس راحتی بیشتری در بازی تهاجمی دارد: «من در هر دو پست می توانم بازی کنم اما هافبک موقعیت بیشتری فراهم می کند». او گفت: «من از نظر تاکتیکی بسیار خوب عمل می کنم».

در پایان بحث درباره کانوته

یکی از موضوعاتی که در کنفرانس مطبوعاتی بیشتر مورد توجه بود در گیری با فردریک کانوته در پایان بازی مقابل سویا بود، که با اخراج کانوته به پایان رسید. او گفت: «من درباره آن موضوع آرام هستم. من می دانم به او چه گفتم. استفاده از توهین نژاد پرستانه برای طولانی کردن داستان بود که در سراسر جهان منتشر شد. من با کانوته صحبت کردم و چیزی که باید گفته می شد گفته شد. من آدم مقدسی نیستم و مانند بقیه بازیکنان فوتبال هستم، من هیچ چیز نژاد پرستانه ای نگفتم و هیچ کس آن را انکار نمی کند؛ همه ما می دانیم فوتبال چگونه است».

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

گواردیولا در برابر کاپاروس شکست ناپذیر است.

اینگونه به نظر می رسد که گواردیولا با معیارهای سرمربی مایورکا، خواکین کاپاروس، آشنایی دارد. چون در زمان مربیگریش در باشگاه اتلتیک بیلبائو از 6 بازی انجام شده، بارسا 5 برد و یک تساوی به دست آورد.

به دنبال استعفای مایکل لادروپ از مایورکا، کاپاروس در اوایل این ماه هدایت این تیم را بر عهده گرفت و مایورکا آخر هفته به نیوکمپ می آید با این وجود که مربی اش در زمان حضور در اتلتیک بیلبائو در اینجا نتایج خوبی را کسب نکرده است.

کسب دو برد در فصل اول

در اولین فصل حضور گواردیولا بارسا در هر دو بازی، در خانه و خارج آن، با تک گل اتوئو در سن مامس و دوگل سرجیو بوسکتس و مسی در نیوکمپ پیروز میدان بود.

یک تساوی و یک برد قابل قبول

فصل بعدی تنها زمانی بود که بیلبائو توانست یک امتیاز از بارسا بگیرد. آلوز گل زودهنگامی را به ثمر رساند و توکوئرو در برابر هوادارانشان بازی را به تساوی کشاند. اما در بازی برگشت بارسا با نتیجه 4-1 آنها را در نیوکمپ درهم کوبید.

دو برد دیگر

فصل قبل کار بارسا در مقابله با تیم کاپاروس کمی دشوار بود. در سپتامبر 2010 و در شبی بارانی، عبور از دفاع باسکی ها برای بارسا مشکل بود اما با دوگل کیتا و ژاوی روند بازی بهتر شد و پیش از آنکه بوسکتس سومین گل را به ثمر برساند تمام حملات بارسا را دفع کردند. بازی برگشت هم با نتیجه 2-1 با گل دقایق پایانی به اتمام رسید، اما حقیقت این است که میهمان حداقل توانسته یک امتیاز را به دست آورد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

الکسیس سانچز تمرینات گروهی را آغاز کرد.

الکسیس که از 10 سپتامبر دچار مصدومیت شده است و از حالت بازی خارج شده است، تمرینات گروهی را از روز چهار شنبه تا حدی آغاز کرده است. پویول و پیکه هم که در بازی مقابل گرانادا حاضر نبودند تمرینات خود را انجام دادند.

بعد از اخبار ناگوار راجع به مصدومیت پدرو، روز چهارشنبه اخبار خوش آیندی راجع به سانچز به گوش رسید که تا حدی با تیم و بازیکنان دیگر تمرینات را آغاز کرد. این بازیکن شیلیایی در بازی مقابل آنوئتا (2-2) در روز 10 سپتامبر دچار مصدومیت شد و اکنون به همراه آفلای و پیکه جزو سه بازیکنی هستند که نمیتوانند به خاطر مصدومیت بازی کنند.

این سه بازیکن توانستند در روز چهار شنبه تمرینات خود را به همراه پویول آغاز کنند، به پویول برای احتیاط بیشتر استراحت داده شده است. بیشتر اعضای تیم با شدت معمول تمرینات خود را به انجام رساندند و همچنین آدریانو به خاطر فرا رسیدن روز تولدش، مورد استقبال هم تیمی ها و مربیان تیم قرار گرفت. همچنین بازیکنان جوانی نیز از بارسا ب در این جلسه ی تمرینی حضور داشتند و با بازیکنان اصلی باشگاه تمرینات خود را ادامه دادند.

8. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

پیوستن یوردی آلبا به بارسلونا!

روزنامه ی اسپانیایی «اسپورت» ادعا کرد که بارسلونا قصد به خدمت گرفتن بال چپ والنسیا، یوردی آلبا که در صدر جدول تقویت کنندگان دفاعی قرار گرفته را دارد. وی ممکن است در زمان نقل و انتقالات زمستان به بارسا آورده شود. آلبا در این فصل و فصل گذشته بازی های زیبایی با والنسیا به اجرا گذاشت و تلاش او باعث شد تا در سپتامبر 2011 در تیم ملی اسپانیا بازی کند.

این مدافع کاتالانی بیشتر دانش فوتبالی اش را برای بالا بردن امتیازات والنسیا، تیمی که وی در سپتامبر 2009 در آن شروع به بازی کرد، به کار گرفت. پیش از آن که او فعالیت فوتبالی اش را شروع کند، با جرمی متیو بر سر دقایق اول بازی به رقابت می پرداخت. تطبیق پذیری او برای بازی به عنوان هافبک چپ در مورد توجه قرار گرفتن او تاثیر گذار بود. به هر حال دلیل اصلی انتخاب او این است که در پایان فصل مهلت قرارداد او تمام خواهد شد. آلبا تمام پیشنهادات دیگر را تا اخر سال رد کرده است. از این رو نقل و انتقالات زمستان می تواند تنها فرصت والنسیا برای سود کردن با انتقال او باشد. یوردی آلبا گل تازه ای مقابل زاراگوزا به ثمر رساند تا برای والنسیا یک پیروزی بعید به ارمغان اورد.

البا به خاطر اولین بازی اش در تیم اسپانیا در 11 اکتبر 2011 مقابل اسکاتلند برای یورو 2012 در لیست دل بوسکه قرار گرفت. او بازی تاثیرگذاری انجام داد و در به ثمر رساندن یک گل کمک بزرگی برای داوید سیلوا بود. او به عنوان تعویض ثابتی برای کارلوس مارچنا در تیم ملی مورد توحه قرار گرفت. با ادامه شدن مشکل جراحی پویول و مشخص نبودن نتایج صحبت ها درمورد قرارداد آبیدال، جوردی آلبا می تواند بهترین گزینه برای پر کردن گوشه ی چپ زمین باشد. با توجه به دارا بودن تجربه ی لیگ و دسترسی به وی با قیمت نسبتا خوب، این مدافع کاتالانی می تواند خرید خوبی باشد.

10. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

آیزاک کوئنسا، ستاره جدید لاماسیا به دنبال درخشش است.

در دقایق پایانی مسابقه لیگ قهرمانان اروپا بین بارسلونا و ویکتوریا پلزن، محصول 20 ساله و درخشان لاماسیا، آیزاک کوئنسا، وارد میدان شد و تحت هدایت پپ گواردیولا برای تیم اصلی ایفای نقش کرد . کوئنسا بعد از بازگشت از انتقال قرضی اش در چهارم جولای، برای بارسا ب در تاریخ 4 سپتامبر بازی کرد. آیا همه چیز سریع اتفاق افتاد یا اینکه خداوند ستاره ها را به گونه ای چیده است تا او مهاجمی با استعداد شود؟

مرواریدی پنهان در قلب صدف

اولین حضور کوئنسا در لیگ قهرمانان به این معنا است که لاماسیا یازدهمین بازیکنی را پرورش داده است که در لیگ قهرمانان اروپا برای تیم گواردیولا به میدان رفته است؛ او در سال 2004 از تیم آر دی سی اسپانیول به بارسلونا پیوست و دو سال هم در باشگاه ماند ولی باشگاه با توجه به جسه کوچک بدن او، او را به باشگاه شهر خود روئس دپورتیوو فروخت. زمان آن بود که او با توجه به پرورش و پیشرفتش در روئس به بارسلونا برگردد و او بار دیگر به بارسلونا بازگشت. باشگاه تصمیم به فروش دوباره او گرفت و کوئنسا به طور قرضی به تیم سابادل اف سی پیوست و نقش مهمی در بالا اوردن این تیم به دسته دوم داشت.

گواردیولا پس از نمایش مثبت او تصمیم به بازگرداندن او گرفت و قصد داشت به او فرصتی بدهد. کوئنسا در بازهای پیش فصل بارسا، این تیم را همراهی کرد و در بازی مقابل هاجوک اسپلیت، طمع بازی برای تیم اول را چشید.

فرصت خوب

در حال حاضر سه ماه از اولین بازی او در تیم می گذرد و با وجود اینکه بارسا در بازیهای پیش فصل با هیچ مهاجمی از بارسا ب قرارداد امضا نکرده است و با وجود حضور تیاگو آلکانترا در خط میانی، به نظر می رسد هر کدام از بازیکنانی که هنوز در تیم بارسا ب درخشش لازم را نداشته اند، می توانند به حضور در تیم اول و بازی در سطح بالا فکر کنند.

هیچ کسی فکر نمی کرد الکسیس سانچز پس از مدت کمی حضور در تیم مصدوم شود و آبی اناری ها در این فصل با مصدومیت ناحیه ی همسترینگ مقابله کنند. در حال حاضر مهاجمین جناحین بارسا یعنی پدرو و آفلای به ترتیب برای دو هفته و 5 ماه قادر به بازی کردن نیستند و این فرصت خوبی برای کوئنسا است که در جناح مخالف لیونل مسی بازی کند.

چیز خاص

گواردیولا درباره کوئنسا گفته است: « کسی که دو بار باشگاه را ترک کرده و دوبار به باشگاه بازگشته است، مطمئنا استعداد خاصی دارد». بدون توجه نسبت به فصلی که مصدومیتهای بارسا فراوان است، موارد زیادی برای ماندن این کودک در تیم وجود دارد. کوئنسا دو بار باشگاه را ترک کرده است و نتایج مثبت دو بار انتقال قرضی او بهبود وضع جسمانی و سرعت او است؛ او با وجود سرعت و فیزیک خوب، به تهدیدی برای مدافعین تبدیل شده است و با وجود قد 180 سانتی متری اش، بازیکن بی دست و پایی در ضربات سر نیست.

اما شاید بهترین شاخصه او همان چیزی است که در نقل و انتقالات تابستانی، سانچز را بهتر از جوزپه روسی نشان داد؛ کوئنسا همچون پدرو، سانچز و بسیاری دیگر می تواند در پست های خواسته شده گواردیولا بازی کند و در دفاع حریفان شکاف ایجاد کند. ایدئولوژی این است که کوئنسا بعد ها می تواند به استعداد قابل سرمایه گذاری تبدیل شود. نکته با اهمیت این است که او باید در لیست آینده دار ها در اولین مکان بنشیند. ما امیدواریم که او از فرصت ها و امکاناتی که در اختیار دارد نهایت استفاده را ببرد و در مواقع نیاز به تیم کمک کند. اگر همه چیز برای آیزاک به خوبی پیش می رود، می تواند رقابتی در میان بازیکنان خط حمله ایجاد کند و به جرگه تیم پر از ستاره بارسا بپیوندد.

12. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

پویول و پیکه به میادین باز خواهند گشت.

بعد از جلسه ی تمرینی امروز صبح بازیکنان، هردو دفاع میانی بارسا یعنی پویول و پیکه از آمادگی کافی برخوردار بودند و پپ گواردیولا برای بازی مقابل مایورکا، 19 بازیکن آماده که بازیکن تیم ذخیره بارسا یعنی آیزاک کوئنسا نیز در میان آنهاست را در اختیار خواهد داشت.

تیم امروز تمرینات خود را پس از استراحتی که دیروز پپ گواردیولا داده بود ادامه داد. بازیکنان برای دومین بار قبل از بازی خانگی در نیو کمپ و مقابل مایورکا، در کمپ تمرینی خوان گمپر حضور به هم رساندند که شامل خبر خوبی هم برای هواداران و مربیان تیم بود و آن هم آماده بودن پویول و پیکه به صورت صد در صد برای بازی بود.

خوشامد گویی برای دو بازیکن

گواردیولا برای بازی با مایورکا نگرانی خیلی کمتری از بابت خط دفاع خواهد داشت، زیرا او نتیجه نداشتن این دو مدافع ارزشمند را در دو بازی لیگ مقابل سویا و گرانادا دیده بود و حالا به نتایج آینده تیم خیلی امیدوار خواهد بود. مصدومیت پیکه از ناحیه همسترینگ باعث شد که از بازی مقابل مایورکا مجروم شود

در حال حاضر تنها بازیکنان مصدوم تیم پدرو، ابراهیم افلای و الکسیس سانچز هستند، البته لازم به ذکر است که بازیکن شیلیایی در راه بهبودی است و مراحل خوبی را طی می کند و امروز نیز در قسمتی از تمرینات شرکت کرد.

تمرین آیزاک کوئنسا

تمام 18 بازیکن اصلی امروز در تمرین حضور داشتند، اما در بین آنها آیزاک کوئنسا نیز به چشم می خورد؛ بازیکنی که در ترکیب ابتدایی مقابل گرانادا حضور داشت و از او درخواست شد تا تمرینات خود را زیر نظر گواردیولا ادامه بدهد.
    تیم همچنین روز شنبه در ساعت 11:30 و در پشت درهای بسته تمرین خواهد کرد تا آماده بازی با مایورکا باشد.

14. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

بارسلونا

ارزش های بارسا در میدان تایمز

همزمان با روز جهانی فلج اطفال، دوشنبه گذشته 24 اکتبر، یکی از نمایشگرهای ویدئویی بزرگ در میدان تایمز نیویورک، عکسی از توافق بین بارسلونا و بنیاد گیتس نشان داد.

این توافق نامه بین بارسلونا، بیل و ملیندا گیتس است که در سراسر جهان پخش شد. همزمان با روز جهانی فلج اطفال در 24 اکتبر، یکی از نمایشگرهای بزرگ در میدان تایمز نیویورک تصویری از ارائه قرارداد بین این دو نهاد با هدف حذف 1 ٪ از فلج اطفال باقی مانده که در جهان که هنوز کودکان در معرض آن قرار دارند را نشان داد.

تلاش برای نابودی فلج اطفال

این عکس بیل گیتس، ساندرو راسل و پپ گواردیولا را با پیراهن بارسا با شعار «پایان فلج اطفال» را نشان می دهد و یکی از صفحات به مستندی با این عنوان اختصاص داده شده: «اف سی بارسلونا، بیل و ملیندا گیتس، تیم بزرگی برای مبارزه با فلج اطفال ساخته اند».
    برای تقویت تعهد مبارزه با فلج اطفال، به منظور بالا بردن آگاهی از این مشکل، ویدئو ای از بیل گیتس، ساندرو راسل و پپ گواردیولا در هفته گذشته منتشر شد

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
    ویرایش توسط David7 : 10-30-2011 در ساعت 11:35

16. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

بارسلونا

فابرگاس:مسي هم نابغه است، هم متواضع

هافبک تازه وارد تيم بارسلونا حمايت همه جانبه‌ي خود را از ليونل مسي ابراز کرد.

در حالي که برخي نشريه‌هاي حامي باشگاه رئال مادريد روي ناکامي مسي در گلزني در سه پيکار اخير آبي و اناري‌ها زوم کرده‌اند، سسک فابرگاس با حمايت کامل از ستاره‌ي آرژانتيني بارسلونا به ستايش از وي پرداخت.

فابرگاس درباره‌ي انتقادهايي که اين روزها از مسي مطرح مي‌شود، گفت: من از اين حرف‌ها هيچ چيزي نشنيده‌ام. مسي دقيقا هم سن من است. اگر به پيشرفتي که او در سال‌هاي اخير داشته نگاه کنيم متوجه مي‌شويم که چنين پيشرفتي هرگز در هيچ کس ديگري قابل تکرار نيست. او غير از جام جهاني تمام افتخارات را به دست آورده است.

وي ادامه داد: مسي از لحاظ تکنيکي، بدني و رواني يک بازيکن نابغه و فوق العاده است. در تمام بازي‌ها خستگي ناپذير به ميدان مي‌رود، پاس گل مي‌دهد و گل مي زند. نمي‌دانم کساني که درباره‌ي مسي ترديد دارند بقيه‌ي بازيکنان بارسلونا را چگونه ارزيابي مي‌کنند. در تمام دوران حرفه‌اي فوتبالم چه در نوجواني و چه در زماني که بازيکن حرفه‌اي شدم در کنار بازيکني در حد و اندازه‌هاي مسي بازي نکرده‌ام. مسي انسان فروتني است. هيچ وقت خودش را از ديگران پنهان نمي‌کند. در تمام بازي‌ها تمام توانش را براي تيم پياده مي‌کند. او عاشق باشگاه بارسلونا است و درباره‌ي او چيز ديگري نمي‌توان گفت.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

ویرایش توسط David7 : 10-30-2011 در ساعت 11:37

18. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

کافو:گوارديولا در انتخاب تياگو سيلوا اشتباه نکرده

ستاره برزيلي به مرور عملکرد ستاره هاي برزيلي مورد علاقه سران بارسا پرداخته است.

مارکوس اوانژلیستا د مورائس، کافو، همچنان با 142 بازی ملی، بیشترین بازیهای ملی را برای تیم ملی برزیل برگذار کرده. او در رقابتهای جام جهانی 2002 که آخرین قهرمانی برزیل در دنیا رقم خورد کاپیتان سلسائو بود و الان به عنوان یکی از اعضای Task force فیفا فعالیت می کند.

او در صحبتهایی به مرور اوضاع کنونی دنیای فوتبال و بازیکنان برزیلی پرداخته. کافو در صحبتهایی گفت:« بارسلونا در انتخاب تیاگو سیلوا اشتباه نکرده است. او یک بازیکن فوق العاده است. با احترام فراوانی که برای پویول قائلم باید بگویم که با حضور سیلوا و پیکه، بارسلونا برای سالیان دراز خط دفاعی اش را تضمین خواهد کرد. الان میلان و الگری از او به عنوان بازیکن میانی استفاده می کند و سیلوا در این پست هم می درخشد. از نظر من تیاگو سیلوا تمام ویژگی های یک بازیکن خوب را دارد؛ او خوب دفاع می کند، ضربات سر خوبی می زند، سریع است و قاطعانه بازی می کند . ولی مطمئن باشید که میلان هم راحت او رااز دست نخواهد داد.من به عنوان بازیکن سابق میلان این را به شما می گویم.»

کافو در ادامه صحبتهایش به توانایی های لئاندرو دامیائو، مهاجم تیم اینترناسیونال پورتو آلگره هم اشاره کرده و گفت:« بازیهای دامیائو مرا به یاد زلاتان می اندازد . در درجه اول به خاطر شرایط فیزیکی اش و بعد هم سبک بازی و حرکاتش در زمین مرا به یاد ایبرا می اندازد. البته او واقعا تکنیکی است و قدرت گلزنی بالایی دارد. دامیائو با توجه به قد و هیکلش کاملا سرعتی بازی می کند. مطمئن باشید که او در جام جهانی برزیل، یک ستاره شماره 9 به تمام معنا خواهد بود. چرا که الان فقط 22 سال سن دارد.»

کافو نیمار را هم فراموش نکرده و در مورد او گفته:« نیمار هنوز خیلی جوان است ولی روند رشد او فوق العاده است. او یکی از معدود بازیکنانی است که می تواند به حد و اندازه های مسی برسد و یکی از ستاره های تراز اول دنیا در این روزهاست. نیمار این روزها شک زیادی دارد که تا قبل از جام جهانی 2014 در برزیل بماند یا به یک تیم اروپایی برود. به نظر من ، او با توجه به سبک بازی اش بهتر است تا به بارسلونا برود.البته نمی دانم که آیا گواردیولا الان به بازیکنی مثل نیمار احتیاج دارد یا نه. ولی نیمار بازیکن فوق العاده ای است .او فوتبال دینامیک و خوبی دارد و یک گلزن به تمام معناست. این روزها در برزیل فشار زیادی روی اوست. همه کارهای او زیر ذره بین است.»

ویرایش توسط fcb10 : 10-29-2011 در ساعت 17:52

20. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

شايستگي مسي براي كسب توپ طلا بيشتر است
    .

سرمربي آبي ـ اناري‌ها بر اين باور است که با وجود درخشش ژاوي و اينيستا، شانس مسي براي کسب توپ طلاي 2010 بيشتر است.

پپ گوارديولا، پر افتخارترين مربي تاريخ آبي ـ اناري‌ها بر اين باور است که شايستگي ليونل مسي براي کسب توپ طلاي جهان 2010 بيشتر از ديگران است.

وي در گفت و گو‌ با روزنامه آس اسپانيا، گفت: مسي بهترين بازيکن حال حاضر فوتبال جهان است ، اما نبايد عملکرد بسيار خوب ژاوي و اينيستا را هم انکار کرد. هر کدام از آن‌ها شيوه خاص خود را در فوتبال دارند. نمي توانم چيزي جز اين بگويم که انتخاب آن‌ها به عنوان نامزدهاي اصلي توپ طلاي امسال کاملا به حق و به خاطر نمايش فوق العاده‌ آن‌ها در فصل گذشته بوده است.

وي افزود: تلاش مسي، ژاوي و اينيستا به هدر نمي رود، اما بايد به اين مساله اشاره کرد که مسي ، ژاوي و اينيستا براي کسب توپ طلا متولد نشده‌اند، بلکه اين باشگاه بارسلونا بود که آن‌ها را با صب تلاش فراوان پرورش داد و به اين سطح از فوتبال رساند.

گوارديولا درباره نامزد شدن او، ويسنته دل بوسکه و ژوزه مورينيو براي کسب عنوان بهترين سرمربي سال در سال 2010، گفت: شانس دل بوسکه و مورينيو براي کسب اين افتخار بيشتر از من است.

سرمربي آبي ـ اناري‌ها که تيمش فصل گذشته قهرماني در ليگ اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا به دست آورد، افزود: اين که بارسلونا در ليست نامزدهاي توپ طلاي امسال، بيشترين نماينده را دارد، براي ما جاي افتخار است، اين رخداد بيانگر موفقيت سياست باشگاه بارسلونا است که بر پايه ميدان دادن به استعدادهاي جوان پايه‌ريزي شده است.

ویرایش توسط David7 : 10-30-2011 در ساعت 11:39

22. 2 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

صفحه 57 از 259 نخستنخست ... 747555657585967107157 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)