به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
تلاش رئال براي صدرنشيني مقابل سوسيه داد
شاگردان مورينيو براي کسب ششمين پيروزي پياپي شان در رقابت هاي اين فصل لاليگا راهي آنوئتا شده اند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
رئال در این بار دیگر نمی تواند از رائول آلبیول استفاده کند. او که در تمرینات تیم ملی اسپانیا از ناحیه استخوان گونه دچار شکستگی شد، هنوز شرایط بازی کردن را پیدا نکرده است. نوری شاهین و ریکاردو کاروالیو نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو و کمر همچنان دور از میادین خواهند بود.
انتظار می رود ژوزه مورینیو در ترکیب تیمی که موفق شد ویارئال را شکست دهد، چند تغییر ایجاد کند و به جای کاکا و بنزما، اوزیل و ایگواین را به میدان بفرستد.
در سمت مقابل، احتمالا سوسیه داد با یک مهاجم که کارلوس ولا، مهاجم قرضی آرسنال خواهد بود، به میدان خواهد رفت. کاپیتان میکل آرانبورو در این دیدار می تواند به مرکز خط میانی سوسیه داد برگردد و ژابی پریه تو نیز احتمالا جای دنیل استرادا را در ترکیب اصلی خواهد گرفت.
- رئال سوسیه داد در 8 دیدار اخیر خانگی اش تنها یک بار شکست خورده و البته از 5 دیدار اخیر در خانه نیز تنها یک بار موفق به کسب سه امتیاز شده اند.
- شاگردان فیلیپ مونتانیه در رده پانزدهم جدول لالیگا قرار دارند و در 9 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل لالیگا تنها 2 پیروزی کسب کردند.
- آخرین باری که آلبرتو اندیانو ماینکو قضاوت دیدار سوسیه داد- رئال را برعهده داشت، نووامبر 2005 بود که دیدار دو تیم با نتیحه 2-2 به پایان رسید. در آن دیدار هر دو تیم یک اخراجی داشتند. در آن دیدار رئال تا 4 دقیقه پایانی 2-0 عقب بود اما گل های رائول براوو و زیدان، یک امتیاز را برای شاگردان لوکزامبورگو به ارمغان آورد
- رئالی ها از می 2009 و بعد از شکست 2-1 مقابل اوساسونا، در 67 دیدار اخیرشان در لالیگا که از حریف پیش افتادند، در نهایت پیروز شدند.
- آنخل دی ماریا با 7 پاس گل، در صدر گلسازان این فصل لالیگا قرار دارد.
- رئال در 8 دیدار اخیرش مقابل تیم های باسکی شکست نخورده است. آنها در 6 دیدار حریف شان را شکست دادند.
ترکیب احتمالی
رئال سوسیه داد
براوو
کارلوس مارتینس, اینیگو مارتینس, دمیدف, به یا
آران بورو, ماریگا
پریه تو, سوروتوسا, گریسمان
ولا
رئال مادرید
کاسیاس
آربلوا, راموس, په په, مارسلو
ژابی آلونسو, خدیرا
دی ماریا, اوزیل, رونالدو
ایگواین
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
بازگشت لاسانا دیارا به تمرینات رئال
دیارا در پیروزی 4-1 تیمش مقابل بتیس که دو هفته پیش برگزار شد، از ناحیه عضله ران پای راست دچار اسیب دیدگی شد و از آن زمان نتوانست برای تیمش به میدان برود.
Getty Images
لاسانا دیارا، هافبک فرانسوی رئال، دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته و می تواند تیمش را در دیدار فردا مقابل رئال سوسیه داد همراهی کند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیارا در پیروزی 4-1 تیمش مقابل بتیس که دو هفته پیش برگزار شد، از ناحیه عضله ران پای راست دچار اسیب دیدگی شد و از آن زمان نتوانست برای تیمش به میدان برود.
او در این مدت دیدارهای رئال مقابل لیون در چمپینزلیگ و برابر مالاگا و ویارئال در لالیگا را از دست داد.
اما امروز سایت اختصاصی باشگاه رئال اعلام کرد که این بازیکن به تمرینات تیمش بازگشت می تواند در دیدار مقابل سوسیه داد به میدان برود.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
خوشحالي کاکا از بازگشت به تيم ملي برزيل
ستاره برزيلي رئال از اينکه بار ديگر توسط مانو منزس به تيم ملي دعوت شده است خوشحال است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا ستاره برزیلی رئال مادرید از سوی مانو منزس سرمربی تیم ملی کشورش برای بازی های دوستانه مقابل گابون و مصر به اردوی تیم ملی دعوت شده است.
این هافبک 29 ساله آخرین بار در 2 جولای 2010 در نیمه نهایی جام جهانی در شکست دو بر یک برزیل مقابل هلند برای تیم ملی کشورش به میدان رفته بود.
کاکا از اینکه بار دیگر به تیم ملی دعوت شده بسیار خوشحال است و می گوید:" از اینکه بار دیگر به تیم ملی کشورم دعوت شده ام بسیار خوشحالم. بازگشت بعد از این مدت طولانی واقعا هیجان انگیز است. از همه کسانی که در این مدت منتظر بازگشتم بودند و مرا حمایت کردند تشکر می کنم."
برزیل ابتدا 10 نوامبر با گابون دیدار می کند و چهار روز بعد در دوحه پایتخت قطر به مصاف تیم ملی مصر خواهد رفت.
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
مورينيو: شاهين هنوز آماده بازي نيست
اين ستاره ترک که در اين تابستان از دورتموند به رئال پيوست، به دليل مصدوميت از ناحيه زانو تاکنون نتوانسته براي تيمش به ميدان برود.
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد نوری شاهین هنوز به طور کامل آماده نیست و نباید انتظار داشته باشد که در دیدار فردا مقابل سوسیه داد از ابتدا به میدان برود.
این ستاره ترک که در این تابستان از دورتموند به رئال پیوست، به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو تاکنون نتوانسته برای تیمش به میدان برود.
مورینیو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شاهین می خواهد بازی کند اما نمی تواند. او در حال حاضر پیش فصلش را سپری می کند. او باید آمادگی را به دست بیاورد و به این ترتیب می تواند دست من را برای انتخاب هایم بازتر کند. البته من نمی توانم فورا او را در ترکیب اصلی قرار دهم.
شاهین در حال حاضر از نظر ذهنی و بدنی در شرایط پیش فصل است و به تمرین نیاز دارد. از او نخواهم پرسید که آماده بازی است یا نه زیرا پاسخ او مثبت خواهد بود.
او بازیکنی است که هنوز زمان زیادی پیش رو دارد. او بازیکن مهمی برای ما خواهد بود."
آقای خاص همچنین در مورد ازی فردا مقابل سوسیه داد گفت:" ما خوب بازی می کنیم و تا وقتی نمایش های خوبی داشته باشیم، همه چیز برای مان آسان خواهد بود.
اما خوب بازی کردن به تنها کافی نیست. باید بازیهای مان را با پیروزی پشت سر بگذاریم."www.varzesh3.com
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
آدبايور: چرا مورينيو مرا انتخاب نکرد؟
تنها نکته اي که ' امانوئل آدبايور' را آزار مي دهد اين است که چرا ' خوزه مورينيو' او را به عنوان بازيکن رئال مادريد انتخاب نکرد. او در عين حال از اينکه همچنان ستاره هاي بزرگ رئال مادريد و سرمربي آن تيم با او در تماس هستند شگفت زده است.
![]()
''امانوئل آدبايور'' در گفت و گويي مبسوط با اينديپندنت خاطرنشان کرد که از ترک يک باشگاه و پيوستن به باشگاهي ديگر آزرده نمي شود ولي گفت: فقط نمي دانم چرا آنجا ( مادريد) نماندم؟ البته نمي خواهم سوال کنم چون هرچه بيشتر موشکافي کنيد مايوس ترخواهيد شد، اما نمي خواستم مادريد را ترک کنم.
اين بازيکن توگويي به تفاوت هاي فوتبال در اسپانيا و انگليس اشاره کرد و گفت: در انگليس وقتي مي خنديد و حرف مي زنيد همه شما را شماتت مي کنند ولي در اسپانيا اين طور نيست. انگليسي ها فوتبال را يک سرگرمي نمي دانند.
وي افزود: فوتبال براي مردم اسپانيا در وهله نخست يک سرگرمي و بازي است و تجارت پس از آن قرار دارد .در آنجا شما مجبور هستيد پيروز و قهرمان شويد. ولي در انگليس فوتبال بيش از هرچيز يک تجارت است.
بازيکن تاتنهام گفت: در انگليس جايي براي شوخي و بذله گويي و خنديدن در فوتبال نيست. اين شرايط براي من سخت است چون نمي توانم طبيعتم را تغيير دهم. هر وقت بخواهم مي خنديم و هر زمان دوست داشته باشم حرف مي زنم.
آدبايور اضافه کرد: هر وقت من را روي نيمکت ذخيره ها ببينيد در حال خنده هستم؛ هميشه شوخي مي کنم من با همين روحيه بزرگ شده ام ولي در انگليس مرتب به من مي گويند نبايد بخندم، کاري که براي من غير ممکن است.
بازيکن تاتنهام در پاسخ به انتقادهاي برخي هواداران فوتبال مي گويد اهميتي نمي دهد ديگران درباره نقل و انتقال او از باشگاهي به باشگاه ديگر چه فکر مي کنند و از ترک کردن منچسترسيتي هم متاسف نيست چون آن باشگاه ديگر او را نمي خواست.
وي درباره شعار هواداران آرسنال که فرياد مي زدند اي کاش او همراه ساير بازيکنان توگو در آنگولا کشته مي شد، گفت: الان ديگر اهميتي نمي دهم آنها چه مي گويند چون مي دانم اکثر هواداران آرسنال عاشق من هستند.
بازيکن تاتنهام افزود: آنچه آنها گفته اند را فراموش کنيد. آنها دوست دارند من هم اکنون به آرسنال بازگردم. وقتي که شعارها مي شنيدم همان لحظه فکر کردم فريادهايشان مرا اذيت مي کند ولي بعد از دقايقي متوجه شدم منظور آنها اين است که به تيمشان بازگردم.
آدبايور گفت: به هر حال من الان در تاتنهام هستم و در اين جا خوشحالم. همه آن شعارها را هم فراموش کرده ام.
اين بازيکن آفريقايي خاطرنشان کرد: من موضوع هاي زيادي دارم که به آنها فکر کنم. من در اتوبوسي بودم که به سمت آن شليک شد و مرداني در کنارم بودم که روي دست من جان دادند.
وي گفت: شعارهايي که هواداران آرسنال مي دادند براي من يک شوخي است. من از توگو آمده ام، هيچ چيز نداشتم. خدا را به خاطر آنچه که اکنون هستم و آنچه دارم شکر مي کنم. شعار دو هزار تماشاچي فوتبال تاثيري روي من ندارد. مي دانم هرجا مي روم درها به رويم باز است چون يک بازيکن بزرگ فوتبال و يک شخصيت مهم شده ام.
بازيکن تاتنهام افزود: اگر فردا با برخي هواداران چلسي روبرو شوم آنها خواهند گفت '' تو را دوست داريم ولي به چلسي گل نزن'' . فوتبال همين است به همين خاطر هم هست که برخورد با مردم برايم يک سرگرمي است.
آدبايور نقل وانتقال از باشگاهي به باشگاه ديگر را هم بخشي از شوخي زندگي مي داند . او آرسنال را در تابستان 2009 در ازاي 25 ميليون پوند ترک کرد و به منچسترسيتي رفت ولي پس از مدتي مقبول روبرتو مانچيني قرار نگرفت.
وي در پاسخ به سوالي گفت که اين جابجايي ها آزارش نداده است و افزود: اگر به شما بگويم زماني که در آفريقا بودم چقدر براي فوتبال سفر کرده ام باور نخواهيد کرد. به هر حال سفر بخشي از زندگي است که به کسب تجربه کمک مي کند. روزي مي رسد که به فرزندانم بگويم من در اسپانيا ، انگليس و فرانسه بازي کرده ام و کمتر بازيکني در جهان چنين تجربه اي دارد.
به گفته او '' بازيکنان بزرگ سفرهاي طولاني و زيادتري هم دارند. روبينو، رونالدو، رونالدوي بزرگ ( برزيلي) هم چنين سفرهايي را تجربه کرده اند.
وي افزود: پانزده ساله بودم که خانواده ام را ترک کردم و به فرانسه رفتم. فکر مي کنم کارم اشتباه نبود. البته آسان هم نبود ولي امروز ترک يک باشگاه و پيوستن به باشگاهي ديگر برايم آسان است.
varzesh3
HALA MADRID
گواردیولا:رئال مادرید خوب بازی می کند.
مرجع خبري رئال مادريد : جوزپ گواردیولا ، مربی بارسلونا ، در کنفرانس مطبوعاتی بازی برابر مایورکا در نیوکمپ در مورد رئال مادرید هم صحبت کرد :" اکنون خوب بازی می کنند . "
گواردیولا گفت :" رئال مادرید شایسته تحسین است ، همیشه این را گفته ام که تیم قدرتمندی هستند . من در جایگاهی نیستم که در مورد رئال ماردید قضاوت کنم اما ما هم در سطح خوبی هستیم . "
در مورد عملکرد بد تیمش در بازیهای اخیر گفت :" هیچ گاه در این چهار سال ، مشکلات این گونه بود و شاید برای این بچه ها کمی مشکل باشد . "
real-madrid.ir
HALA MADRID
در نظرسنجی مارکا:آیا رئال مادرید می تواند بارسلونا را ببرد؟
مرجع خبري رئال مادريد : شرایط خوب رئال مادرید و بحران کوتاه بارسلونا از دید فوتبالدوستان دور نمانده است . بنا بر نظرسنجی مارکا ، هواداران اعتقاد دارند که اگر الان رئال و بارسا با هم بازی کنند ، رئال می برد .
از 24.529 کاربری که ذر این نظرسنجی شرکت کرده اند ، 55.6 درصد اعتقاد دارند که رئال می برد و 44.4 درصد تیم گواردیولا .
real-madrid.ir
HALA MADRID
رونالدو برابر ویارئال با مصدومیت شدید شکم بازی کرد.
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو در آستانه از دست دادن بازی با ویارئال در لحظه آخر ، به علت برخی مشکلات شکم بود . بازیکن پرتغالی اما به خاطر تعصبی که داشت 90 دقیقه با درد شدید بازی کرد . او حتی در زمان گرم کردن دارو مصرف کرد تا دردش کم شود .
کریستیانو اگر برابر ویارئال دبل می کرد در رئال مادرید صد گله می شد اما در حد و اندازه های خود نبود که البته دست خودش هم نبود . مصدومیت شکم باعث شد که حضور کمی در حرکات تهاجمی داشته باشد و غیر عادی تر از همیشه بود . فقط دو شوت زد (میانگین او هر بازی هفت شوت است) . بازیکن پرتغالی بیشتر در کارهای دفاعی شرکت کرد که چهار توپ ربایی داشت (میانگین او 1.38 است) . فقط در بازی سوپرکاپ در نیوکمپ آماری بهتر از این با پنج توپ ربایی داشت . دیروز بهتر شده بود و حتی برای دیدن بازی بسکتبال رئال مادرید و آرمانی میلان به کاخا مجیکا رفت .
از طرفی دیگر ، کریستیانو در جمع نامزدهای برنده عنوان بهترین ورزشکار پرتغال در سال 2011 است . این مراسم روز 17 آبان برگزار می شود که بازیکن رئال باید با هلدر رودریگس ، دوچرخه سوار و فرناندو پیمنتا ، اسب سوار و جوائو پینا ، جودوکار رقابت کند .
real-madrid.ir
HALA MADRID
رونالدو و هیگواین:بهترین زوج اروپا
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو و هیگوائین ، از نظر گلزنی بهترین هستند . در لالیگا 19 گل زده اند . ده تا بازیکن پرتغالی و 9 تا بازیکن آرژانتینی . آنها بیش از 18 تیم لالیگایی شامل لوانته صدرنشین که 17 گله است ، به گل رسیده اند . با آمارشان رکوردهای بزرگی را در تاریخ باشگاه و حتی اروپا به ثمر می رسانند . در اروپا هیچ کس بهتر از آنها نیست ، حتی بهترین زوج لیگ انگلیس با حضور آگرو (نه ) و ژکو (8) .
رئال مادرید بهترین زوج ممکن در خط حمله را دارد . فاصله در انگلیس نزدیک است اما در آلمان فرانسه و ایتالیا بیشتر است . سومین زوج گلزنی برتر اروپا را ماریو گومز (10) و ریبری (4) از بایرن مونیخ تشکیل می دهند ، اما در بوندسلیگا یک هفته بیشتر از لالیگا بازی ها برگزار شده است . زوج مسی و ویا (10 و 4) روی هم 14 گل زده اند . در فرانسه که یازده هفته از لیگ فرانسه برگزار شده ، زوج گامیرو (8) و پاستوره (4) بهترین هستند . ششمین زوج هم مادریدیستاهای سابق در شالکه هستند : رائول و هونته لار . بازیکن هلندی هشت گل زده و آقای شماره هفت ، چهار تا . در ایتالیا اما شرایط بحرانی تر است . بهترین زوج روی هم فقط نه گل زده اند . در آتالانتا ، دنیس (پنج گل ) و مورالز (4) بهترین هستند .
real-madrid.ir
HALA MADRID
رئال مادرید در مسی شکستن رکورد تاریخ لالیگا
مرجع خبري رئال مادريد : فصل تازه شروع شده و هنوز بیست و هشت هفته از لالیگا باقی مانده است اما رئال از همین ابتدا نشانه های خوبی داشته و نشان داده که می تواند بتازد . یکی از اهداف اصلی شکستن رکورد 107 گل تیم توشاک در فصل 90-89 است .
در سالهای اخیر رئال مادرید چند بار تا آستانه این رکورد رفته و تیم مورینیو فصل گذشته هم به رکورد 102 گل رسید اما این بار رئال کار را جدی تر گرفته است .
در واقع تیم در 9 هفته اولیه 31 گل زده که در صورت ادامه این روند تا پایان فصل به رکورد 131 گل می رسد . در حال حاضر ، میانگین 3.4 گل در هر بازی است که خیلی نسبت به فصل قبل بهتر شده است .
real-madrid.ir
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)